יום חמישי

hadarinke

New member
יום חביב.

שעתיים ראשונות מבחן במטמתיקה, הלך לי דווקא טוב.. אני מהמרת על 95+. אחר כך הייתה לנו שעה עם המחנכת והסתדרנו בח' והיא השמיעה לנו קטע וחילקה דפים על המילים, עכשיו חברה שלי לא רואה טוב[משקפיים] והיא הסתכלה על הדף ממש קרוב כדי לראות ו3 ילדות תפסו עליה צחוק, אז לקחתי לחברה שלי את הדף... מגעילות! עוד מעט אני זזה לחבר...
יום טוב!

שונאת- אסטמה.

וסתם יום רגיל היסטוריה- השלמתי חומר תנך- ציירתי
לשון גירדתי את הידים רוב השיעור
והיא הייתה נחמדה כי היה מפקח. תנך שוב ציירתי לי, וכשביקשתי לצאת לשטוף ידיים היא התחילה לצעוק שאין דמוקרטיה ואי אפשר לצאת בשיעורים[ובסוף יצאתי] אבל בסוף השיעור היא ביקשה סליחה כי היא לא ידעה על האסטמה
וזהו, שוב הברזתי מספורט

How I Disappear

New member
יום ארוךךךך ../images/Emo178.gif

מתמטיקה- בוחן מעצבן
עשיתי 4 שעות מתוך 6 מתמטיקה- גיאומטריה .. מעגל אנגלית- בדקנו שיעורים רובוטיקה, רובוטיקה- סתם למדנו מה זה רובוט תכנות HTML- היה סבבה שפת #C, שפת #C, שפת #C- היה ארוווווווך אבל הבנתי הכל XD סיימנו בארבע ועשרה ואז אבא שלי לקח אותי ואת אח שלי ועוד מישהי אחת לבית העלמין היינו צריכים ללכת לאזכרה של סבתא שלי ולא אכלתי כלוםםםםם עד איזה 6 וזהו חח

How I Disappear

New member
../images/Emo209.gif מה זה טכ"מ ?

אני בבית ספר מיוחד שהוא רק למדעים [אם שמעת- הנדסאים הרצליה] ואני במגמת מדעית טכנולוגית ששם לומדים פיזיקה, רובוטיקה, HTML, שפת #C, מערכות ספרתיות ואולי יש עוד משהו ששחכתי

pRimaVeriTaVIV

New member
סיכום היום ../images/Emo98.gif

100 דקות רצופות של היסטוריה על הבוקר-כבר אמרתי שזה סיוט? מתתי משעמום
לפחות היום סוף סוף קניתי את הספר, כבר איזה 3-4-5 שיעורים שאני בלי ספר וגם לא הכנתי שיעורים וכאלה
וביחד עם זה שאיחרתי-לא טוב למגן
שעה שלישית-אנגלית. משעמםםם
שעה רביעית-ספורט. התכווצויות שרירים מטורפות
עשינו תרגילי מדרגות, שזה בעצם כל מיני וריאציות של ריצה/קפיצה על המדרגות של האולם ספורט
היו תרגילים שבכלל לא רציתי לנסות מפחד שאני אפול באמצע ואשבור משהו
כל מיני לקפוץ 3 מדרגות בבת אחת עם רגליים צמודות
הזוי שעה חמישית: ביולוגיה, הידעתם שבאף יש ריסים?
שעה שישית: אנגלית. הזונה הזאת נתנה לנו לכתוב 80 מילים עד יום ראשון על מישהו שמעריצים
הצילו! שעה שביעית: ביוטכנולוגיה. התחלנו מבנה האטום-לא הבנתי כמעט כלום
נדמה לי שגם לא אמורים כ"כ להבין בינתיים מחר סופ"שששששששששששששששששששששששש

למה לא נותנים תרגילים מגניבים כאלו באנגלית?

לנו נותנים לכתוב מודעות דרושים, ייאי.
אני חייבת לעוף מההקבצה הזאת><

למעלה