הופעות!!!!

MaStIk BaZoOkA

New member
sweet pill

ב 13.7 תופיע הלהקה sweet pill בקמלוט הייניקן תל אביב(רח" שלום עליכם) הופעה של חומר מקורי באנגלית עם זאנרים של ג"אז פאנק בלוז לאטין ועוד כדאי לכם להגיע 21:30

toko1

New member
עופר זינגר טריו ב05.07 ב"טאו"

עופר זינגר טריו מופיעים ביום שלישי 5.07.05 ב"טאו", הרצל 1 ת"א בשעה 22:00. פאנק-ג'אז עופר זינגר-גיטרה טל בביצקי-קלידים רומן אלקין-תופים

yaronmono

New member
קרולינה ופאנסט מגיעים לבארבי כ"ס

ב 5.7 מגיעים קרולינה ופאנסט לבארבי בכ"ס .

RastaSoup

New member
יוסי פיין /אקסנטריק סאונדסיסטם

יוסי פיין / אקס-סנטריק סאונד סיסטם Ghana / USA/ Israel מגיעים לסיבוב הופעות בישראל - קיץ 2005 ננה דדזי- שירה, כלי הקשה מיס דליה- שירה, כלי הקשה סילאסי- שירה, כלי הקשה יוסי פיין- בס מיכאל אבגיל- תופים "...הסאונדסיסטם הזה הוא הג'ונגל האפריקאי בהתגלמותו...פיין וחבורתו נותנים אפריקן ביט עכשווי והחיבור הזה מקפית את הקהל - כו-לם רוקדים שם...ממלאים את הבארבי בגרוב של אהבה ואנרגיות חיוביות, נסחפים עם המוסיקה....עם התלהבות כזו לא פלא שהעולם מחבק את ההרכב הזה באהבה...." העיר-מיכאל רורברגר דצמבר 2004 שילוב לא יאמן בין מקצבים ומלודיות מסורתיים ממערב אפריקה לבין סאונד וגרוב בן זמננו בהרכב הבינלאומי של יוסי פיין. יוסי פיין, מפיק ובסיסט אגדי עם רשימת קרדיטים אינסופית (דייויד בואי, משל נ'דגאוצ'לו, לו ריד, סטנלי ג'ורדן, הדג נחש, שבק ס', אחינועם ניני - רשימה חלקית ביותר) פגש את המוסיקאי האפריקאי "פרינס" ננה דאדזי, כבר לפני כ- 8 שנים והשניים יצאו למסע מוסיקלי חובק עולם. במסגרת ה"אקסנטריק-סאונד-סיסטם", יצרו שפה מוסיקלית חדשה המחברת בין גאנה לעולם החדש WEST NILE FUNKכפי שהם באים לידי ביטוי באלבומם האחרון על הבמה מציגים ה"אקסנטריקס" את המסורת הגנאית, הקצב הסוחף והססגוניות של התרבות האפריקאית תוך שמירה על דיאלוג עם סאונד וגרוב אינטנסיביים ובני זמננו. ה"אקס-סנטריק-סאונד סיסטם" פועלים בהצלחה בפסטיבלים בינלאומיים רבים באירופה ובארה"ב, הופעתם היא הזדמנות יוצאת דופן להתרשם מהוירטואוזיות, העוצמה והקצב של אחד מההרכבים המובילים כיום בתחום המוסיקה העולמית. www.ex-centric-sound.com יום ג' 5.7 22:00 קיבוץ צאלים ה"באר" יום ד' 6.7 22:00 בארבי כפר סבא רח' יוחנן הסנדלר 8 כפר סבא יום ה' 7.7 22:00 בארבי תל אביב קיבוץ גלויות 52 פינת הרצל ת"א יום ו' 8.7 22:00 בארבי תל אביב מוצ"ש 9.7 22:00 ה"מעבדה" ירושלים דרך חברון 28 ירושלים

PaiNLeSS ShaDoW

New member
קוביאשי פורצלן - הופעה ב 23.7.05../images/Emo70.gif

מה, לא ידעתם? מה, לא שמעתם? הקוביאשי מכינים לביבות מוזיקליות. במוצ"ש ה 23.7.05 יש הופעה של להקת הפ'אנק/רוקנרול - קוביאשי פורצלן. ההופעה במועדון הבננה בירושלים, רח' האומן 18 (כאילו, ממול האומן 17), בשעה 22:30. מחיר שווה לכל נפש - 20 ש"ח בלבד. להנאה מירבית, מומלץ להביא חברים.

toko1

New member
Tal Babitzky Fusion Band ב09.07

Tal Babitzky Fusion Band מופיעים ב"אגנס" הוד השרון, רחוב בני ברית 4 במוצ"ש ב21:00. פאנק-ג'אז מקורי מרק רוזן-סקסופון טל בביצקי-קלידים דניאל ספיר-בס רומן אלקין-תופים

vinnie2

New member
סוף הדרך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היתי בהופעה שלהם בדאג וטוני בנתניה והדבר היחיד שיש לי להגיד זה: ססססססווווווווףףףףףףףףף הההההדדדדדדדרררררררררררךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!! חובה ללכת וליהיות נוכח בחוויה הזאת. מדהים...

MaStIk BaZoOkA

New member
עובדים על תקליט

כרגע ההרכב עובד גם על תקליט ראשון אז כרגע עדיין אין משהו מוכן אבל בקרוב מאד יהיה בכל מקרה תבוא להופעה

SlyStone

New member
קצת קשה לי ככה...

...שאני לא יודע מה אני הולך לשמוע. כמה עולה כניסה?

parparock

New member
|רמקוBring on the Funk !!! בקולטורה

Bring on the Funk !!! בקולטורה ביום רביעי 13.7.2005 בשעה 21:30 מסיבת Fאנק ענקית והופעה לתוך הלילה בקולטורה עם DJ ספי ציזלינג שינגן בין השאר: The Isley Brothers, The Ohio Players, Earth Wind & Fire, Rick James Parliament, Curtis Mayfil Hot Chocolate, James Brown , The O'Jays, The Staple Singers Joe Tex, ,,AWB , Funkadelic, Marvin Gaye Chuck Brown & the Soul Searchers , Tower of Power במסיבה תתארח להקת שייקל'ה עם הלהיט שעכשיו רץ בערוץ 24 "ויטאלי" שייקל'ה הם: רועי פרוייקע מירון - שירה ברק רוקנשטיין- גיטרות ושירה שי חמני- בס ושירה אודי אור חיים- תופים שייק שייק שייקל'ה Fאנק הקולטורה: הרצל 154, ת"א טלפון להזמנות וברורים: 5187238 03 מחיר כרטיס : 35 ש"ח

Sponge

New member
בארבי כפ"ס 10.7

שלום לכולם. הלהקה בה אני חבר ואני ("פורמליות חובה") עברנו אודישנים כדי להופיע בערב להקות צעירות בבארבי כפר-סבא. חוץ מאיתנו יהיו המון להקות ממש מגניבות (שמעתי אותן) ובאמת שהולך להיות ערב מצויין וממש שווה לבוא. זה יהיה ערב רוק נחמד כזה, אנחנו מנגנים את "הכוכבים דולקים על אש קטנה" של משינה ועוד שני שירים מקוריים (בסגנון שונה לגמרי ממשינה, מין רוק פאנק כזה). אני ממש אשמח אם תבואו. איתמר הכניסה תעלה 20 ש"ח.

MaStIk BaZoOkA

New member
sweet pill

בואו לרענן את האוזן בהרכב גאז לאטין פאנק אתני באנגלית חומר מקורי ב13.7 קמלוט תל אביב יש גם לינק לשיר אחד

למעלה