ד"ר לק בהרצליה

• פותח הנושא liti
  • פורסם בתאריך

liti

New member
../images/Emo175.gif ד"ר לק בהרצליה

מישהו היה שם לאחרונה? אנחנו אכלנו שם קינוחים שלשום (לאחר הארוחה בדניאל) וממש הרגשנו שחלה ירידה ברמה של הסניף וטעמי הגלידות ממש השתנו. סתם לדוגמא, גלידת הקוקוס שלהם הייתה בעלת טעם של ממתק הקוקוס הוורוד (פריט חובה בילדות
), וגם שאר הגלידות שטעמנו לא היו בטעמים המוכרים (כולל הפיסטוק שלטעמי לוקח בגדול את שאר גלידות הפיסטוק של המתחרים). מאוד מקווה שמדובר בשינוי חד פעמי בטעמים ושהם יחזרו לטעמיהם הרגילים והמוכרים!

עמית@

New member
יש לי דר' לק ליד הבית וכבר מזמן

הפסקתי לאכול שם (הצע השלגונים/מעדני גלידה בכל סופר מצוי עולה עליהם עשרת מונים
) מתיקות דורסנית ובעיות במרקם!

Amoureuse

New member
אותו כנ"ל

עד שיש לי כבר גלידריה רצינית ליד הבית, מאד מעצבן אותי שזה ד"ר לק.

אנחנו דווקא ליקקנו השבוע...

אמנם לא בדקתי את הטעמים של הגבר (שוקולד ושוקולד עם משהו) אבל לקחתי שני סורבטים (בכל זאת, חצי דיאטה)- אשכוליות קמפרי שאני נורא אוהבת ובננה-פסיפלורה, נשמע מגעיל ויותר בטעם בננה מאשר בטעם פסיפלורה, אבל עדיין, סורבה עדין וכייפי ויצר קובמינציה מתוקה ומושלמת עם האשכוליות המריר. אז לי אין תלונות...

meravbr

New member
חייבת לציין,

שבד"ר לק מזמינים רק את המקפא שוקולד. פשוט מדהים לטעמי!

עמית@

New member
קרררררררר |איפה האייקון של איש שלג|

היום הלכתי לתומי ברחוב בזל כשלפתע תבעה ביטני משהו קר ומתוק (דהיינו- גלידה) בעצם זה היה אחרת- הלכתי לי ברחוב בזל כשלפתע ראיתי שלט של גלידריה חדשה, ליד איפה שפעם היתה תולעת ספרים- מייד צעקה בטני את השורות העליונות- ואני נכנעתי ונכנסתי (גם הגורה צעקה- אז אולי בעצם זו היתה היא
) כוך די קטן- במקררים עוגות גלידה ומקפאים בצבעים עזים- מקרר גלידות קטן ודף נייר שעליו רשומים הטעמים- בעל הבית במבטא צרפתי חזק התנפל על הקטנה בהתלהבות ודחף לידה כפית עמוסה גלידה "זה וניל אמיתי- טבעי לגמרי רק שמנת קצפת סוכר וביצים" (בקיצור- כל מה שאסור לתת לתינוקת
) הקטנה גרסה את הגלידה ורצתה עוד.. אני הלכתי על גישה שפוייה יותר עם שני כדורי סורבה- האחד פסיפלורה והאחר קסיס כל כך- אבל כלכך טעים.. קר- מרקם חלק, בלי גרעיני פסיפלורה ופירות יער. מעולה, לא מתוק מדי (וטבעי לגמרי כאמור..) גם הגורה אישרה בהתלהבות (ואחר כך היה לה שפמפם אדום ומקסים) לא זוכרת את השם (אני גרועה אני יודעת) אבל זה ליד תולדעת ספרים ז"ל, בקצה המערבי של בזל מומלץ בכל פה (אדום מקסיס)

כוכה

New member
אפרפו גלידה - טעמי אייסברג המופלאים

הכירו לי לפני שבוע שילוב של שני טעמים מבית מדרשו של אייסברג - בן יהודה ת"א. אשכולית אדומה ואספרסו עם הל. האשכולית מדהימה, המרירות שלה פשוט לעניין והאספרסו - כ"כ עדין ומיוחד. לעומת זאת טעמתי את השרבטים שנראו מיוחדים על פניוף אגס ביין, משהו עם ג'ינג'ר, פסיפלורה ואחרים - כולים מתוקים להחריד.

ליטי../images/Emo122.gif../images/Emo5.gif??

איך נפלנו ככה? שד"ר לק יאכזב אותנו??? אני איתך בעניין הפיסטוק (אנו יודעות מי לא...
) ותומכת בהם בעיקר העדר צבעי מאכל, אבל ככה להדרדר- לא לעניין. אני הולכת לחפש לי גלידה אחרת. מה שמביא אותי ל...נסענו שבוע שעבר במיוחד לפלסמה ההרצליינית וכשהגענו התבשרנו כי עקב בעיה מקררית, יש להם רק שרבטים. התנחמנו באלדו, אבל אולי נגיע לשם בקרוב... לגבי אייסברג, הם בנתיים לא איכזבו...אנו אוהבים במיוחד את האספרסו-הל, שכבר סיפרתי לכם עליו ועל האחרים עוד מקדמת דנא ואין לי כח שוב

liti

New member
פיונה ../images/Emo122.gif../images/Emo5.gif?? (מיועד לאמא שלך)

נפלנו נפלנו... חשבתי עלייך כשכתבתי את זה
אבל אל תדאגי, אצלכם בחתונה זו הייתה הגלידה הטובה והמוכרת
. איך הייתה הגלידה באלדו בהרצליה? את יודעת את דעתי עליה (ומן הסתם כולם כאן בפורום יודעים)- יש סיכוי שהם השתפרו?

Lear22

New member
ליטי, אבל למה אם כבר הייתם שם

לא הלכתם לפלזמה באמת? אחרי כל הדיבור שיש עליה? גם פה וגם בחוץ. אני ממש רוצה לנסות את המקום. אולי פעם הבאה שאני אהיה בהולמס בהרצליה. לגבי אייסברג. אין מה לדבר. הכי טעים בעולם. ובהמשך להודעה של ברולה, גם נקי שם בטרוף!!! אני תמיד שם לב שנקיון שיש למקום. זה ממש יוצא דופן

omry1000

New member
אתם לא יודעים איפה אוכלים גלידה

אני לא מאמין... הרצליינים והולכים לאכול בד"ר לק... מה שבטוח אתם לא יודעים הרבה על החיים פה... מי הולך לד"ר לק??? אם הייתם בסניף בפיתוח אז יכלתם להמשיך בכביש לפנות ימינה ולהגיע לסיציליאנית... הגלידה הכי טובה בעיר!!! זה מול האר- קפה, הקיוטו והזוזוברה שם...

liti

New member
הייתי בפלאסמה,

והיה לטעמי נחמד אך לא יותר. כנ"ל לגבי הסיציליאנית.

ליטוש, מכיוון שטרם עשית לי התמחות

על אלדו, קטונתי מלבקר אותם. בגלל שזו היתה גלידת ניחומים
, הסתפקתי בכדור 1 (היית מאמינה?
) של "דובדבנים" שהיה טעים כמו וניל עם מעט מעט- כמעט ללא דובדבנים
. טעם עדין מאד ולא ממוקד. הקצפת עשתה את שלה...
עפ"י מה שהפנמתי, עלי לפקוד את הסניף של רמה"ש קודם.

פינליש

New member
ד"ר לק תמיד מזכיר לי

מישהו שיודע "לצלול" טוב. פעם יצאתי עם "ד"ר טוסט" סיפור אמיתי

למעלה