בקשר לגזע...

קרנוש21

New member
אין ממש הבדל

רק שזה מרוקאי אסלי וזה מרוקאי אשכנזי חיחיחיחיחיחי

dark spy

New member
כלב גזעי

הוא צעצע לאבא ואמא מאותו גזע (שגם סב סב סב סב סב סב סב סבם וסב סב סב... סבתם היו מאותו גזע) יש כאלה שחושבים שהם יותר יפים... בכל מקרה רק גזעיים יכולים להישתתף בתחרויות... בכל מקרה לפי דעתי מעורבים הם יותר יפים ומיוחדים

../images/Emo6.gifוואלה!!!

גם אני אישית אוהבת יותר כלבים מעורבים הם לדעתי יותר מתוקים וחכמים זה שהכלבים מאותו האב והאם זה לא אומר שהם לא רק גיזעיים אלא גם חכמים... אבא שלי למשל אומר שהכלבים הגזעיים שם תיפשים ושכלבים מעורבים הרבה יותר חכמים (גם אני חושבת כך...) (מי שלא חושב כך-"אין להתווקח על טעם וריח") בקיצור אתה צודק...

ניל´´י

New member
בהחלט לא מסכימה איתך !!!

תראה את ג'יני שלנו, כלבה רבגזעית והדבר הכי מכוער שיש!!! לא חלילה שאנו לא אוהבים אותה, נהפוך הוא, היא הכי מפונקת בבית, היחידה שעולה לישון במיטות הילדים, היחידה שהילדים מגניבים לה שאריות אוכל, אבל לומר עליה שהיא יפה??? יופי רחוק ממנה כמו ארה"ב מאיתנו. כשאתה לוקח גור רבגזעי אין אתה יודע איך הוא יראה בבגרותו, כשאתה לוקח גור גזעי אתה יודע בדיוק איך הוא יראה. ניל"י והחמסיקה.

../images/Emo9.gifטוב...

אני לא מיתווקחת יש אנשים שונים (דה) כול אחד אוהב משהו שונה מחברו כך ש...שוב אני אומרת "אין להיתווקח על טעם וריח"

lilithmm

New member
את לא יכולה להגיד דבר כזה

יש לי חברה שמתנדבת בתלל. בד"כ כשמישהו היה מוצא כלב באזור שלנו היו מפנים אותו אליה או אלי. כמעט שאף פעם אין בינינו הסכמה איזה מהכלבים יפה ואיזה מכוער. על טעם וריח אין מה להתוכח

ניל´´י

New member
לילית, לו היית רואה את ג'ינקלה...

לא היה עולה ספק בעייניך!!! היא אחד הכלבים היותר מכוערים שאני מכירה, אין לה צואר, הראש יוצא ממש מהכתפיים, הטוסיק יותר גבוה מהשכמות, האוזניים יותר גדולות מהראש, רגל אחרוית שמאלית מעווותת עקב תאונת פגע וברח, אולם האם זאת סיבה לא לאהוב אותה??(כבר ציינתי שהיא הכי מפונקת בבית) האם בגלל שכלב הינו גזעי זו סיבה לא לאהוב אותו?? ולעשות עליו הכללות שהוא יותר טיפש/אדיוט/מטומטם (תבחרי) מכלב רבגזעי??? זאת הנקודה שניסיתי להבהיר!!! שאין שייכות אם הכלב גזעי או רבגזעי, לכל כלב ישנו היחוד שלו, האופי שלו ומה שמשותף לכל הכלבים הינה האהבה ללא סייגים שהם מעניקים לבעליהם אפילו אם הבעלים לא ראויים לכלב!!!! כמובן שאני מעדיפה כלב גזעי, בעל תעודות, לא רק לשם התערוכות שאותן אני אוהבת מאוד, אלא כשאתה בוחר בכלב גזעי יש לך אבאמא למי לפנות, אתה יודע בדיוק מהיכן הוא מגיע, אתה צופה את האופי והצורה של הכלב. בדרך כלל כלבים גזעיים מורבעים לאחר מחשבה מעמיקה! מתחשבים הן בפנוטיפ והן בגנוטיפ, כלב רבגזעי זה הימור אחד גדול!!!!

ניל´´י

New member
תיקון קטן.....

את הכלבים ה"גזעיים" מחנוית הסוחרים איני מחשיבה ככלבים גזעיים, הם נקרעים מהאם והשגר בגיל צעיר מאוד עוד לפני גמילה, לכי תדעי אם התעודות אכן שייכות לכלב/ה... אין לדעת כשהגור יגדל מה תהיה צורתו הסופית. אנשים מתפתים לקנות גורים "גזעיים" מחנויות היות והם חושבים שחנות זו ערבות לטיב!!!!

TurB0

New member
גזעים.

ת'אמת יש הרבה הבדל בין כלבים גזעיים למעורבים.
דבר ראשון המעורבים יותר חכמים, יותר חזקים, וחיים יותר שנים אבל מה לעשות שאנשים מעדיפים גזעיים למרות כל הקושי בטיפול בהם. הם נורא חולניים כל סוג והמחלה שלו, הם צריכים אוכל מיוחד בקיצור גם עולים הרבה כסף וגם צריכים שיוציאו הטיפול בהם הרבה כסף. נ.ב.- אני חדשה בפורום, קוראים לי מעיין ואני מקווה להיות מאוד פעילה.

../images/Emo45.gifאני תומכת בך...

מעיין גם אני חושבת כמוך... אני תומכת בך לכול אורך הדרך... נ.ב. גם אני חדשה פה אני רק היום נירשמתי ואני מקווה לפעול גם...

GAUDI2

New member
טוב לפני שגם הפורום הזה יהפוך

לפורום אנטי כלבים גזעיים אז ככה ההבדל היחיד בין כלב גיזעי ללא גיזעי הוא הבעלים אם אתה רוצה כלב למטרה ספציפית או אתה מעוניין לדעת את עבר הכלב ולהיות פחות או יותר בטוח בצורה הסופית של הכלב אז אתה אדם שמתאים לו כלב גיזעי , אם לא איכפת לך מכל זה אז אתה אדם שמתאים לקחת גם כלב לא גיזעי . אין שום קשר בין מחלות או יופי או חוכמה לבין זה שלכלב יש או אין תעודות . לכל החדשים והחדשות שהגיעו לפורום הזה ויש להם דעות כל כך מוצקות בנושאים שונים אז ככה - תנסו להיות יותר גמישים ופתוחים לשמוע גם דיעות אחרות ותבינו שלא תמיד יש תשובות חד משמעיות לכל דבר . חבל שיווצרו גם בפורום הזה מחנות בעד ונגד כלבנות מיקצועית .

ניל´´י

New member
עיצרו שניה... וחישבו....

מהיכן הגיעו כל אותם כלבים רבגזעיים??? ולא! אני לא מתכוונת לפתוח שוב מלחמת עולם שלישית.... הכלבים הרבגזעיים הגיעו מאותם בעלי כלבים לא אחראיים, אלו ששחררו את הנקבה שלהם בעת היחום... או מאלו שלא טרחו למצוא בעלים לגורים שלהם והשאירו אותם ברחובות במקרה הגרוע ובמקרה הטוב השאירו אותם בפתח אחת העמותות, מאותם כלבים שלבעליהם נמאס מהכלב/ה וזרק אותו ליד איזה קיבוץ/מושב.... לנו ישנם 5 כלבים, אחת רבגזעית והשאר גזעיים, אין הבדל בבריאות של החמסיקה שלנו.

black kitten14

New member
לא מסכימה...

אמנם יש הרבה כלבים לא גזעיים שהם יותר חכמים או חזקים אבל באותה מידה יש גם מלאאא גזעיים שהם לא פחות חכמים,חזקים ואני מכירה 2 כלבים גזעיים שהגיעו לגיל 18
. ולגבי המחלות-
לא יודעת, אף פעם לא שמעתי על זה אבל ג'רי שלי בריא כמו שור (טפו טפו טפו
)

dark spy

New member
בקשר למחלות

כל גזע רגיש לאיזושהיא מחלה יותר כי בכל אחד יש איזשהו פאק (כמו אצל בני אדם) אז כששני גזעים מזדווגים כל אחד מחפה על הפאקים של השני ונוצר גזע פחות רגיש... (לעזאזל עם שיעורי גנטיקה:)

GAUDI2

New member
באמת חבל על שעורי הגנטיקה או

ביולוגיה - שכחת פרט קטן - הכלב יכול להיווצר גם עם שני ה"פאקים" ואז הוא בכלל מסכן .

dark spy

New member
וזה קורה לעיתים מ-א-ו-ד נדירות

בגלל שהגוף דואג לקחת את הדברים הטובים מכל אחד... (כדי שהאבולוציה תצליח בלי היתערבות אדם) זה אחד היתרונות של הכלאה על זוויגית (פאק! על מה אני מדבר?! צאי לי מהראש מורה לגנטיקה!!!)

feisa

New member
תגידו לא מלמדים אותכם כלום בבי"ס???

קודם כותבים כאן בשגיעות קתיב. אח"כ כותבים כאן שטויות שהיה עדיף שלא יכתבו כלל. אז אם אתם משועמים כי חופש עכשיו ואין מה לעשות תעשו טובה ותשתדלו לא לכתוב כאן שטויות. או לפחות תציגו את עצמכם וגילכם כשאתם כותבים שהמבוגרים שנכנסים הנה ידעו איך להתייחס אליכם.

למעלה