◄◄♀סקררררררר♂&

Pink Punk Girl

New member
../images/Emo174.gif◄◄♀סקררררררר♂&

פורום יקר שלנו
כפי שאתם בטוח שמים
הפורום לא ממש זז .. (בלשון המעטה
) אז כדי להתחיל להזיז אותו אנו נתחיל בשאלון שלא קשור כל כך לנושא הפורום אלא יותר לסטיגמות. (ד"א- זכויות שמורות לפורום אהבה בגיל ההתבגרות
) ואם יש לכם הצעות לאין להזיז את הפורום
מסרים
יאללה, לסקרררררר
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
ראיתם ברחוב ילד עם פירסינג בגבה בלשון ובסנטר- ערס לא נורמלי פריק לא נורמלי או סתם אחד שאוהב את זה?
בת שהולכת עם כמה בנים- שרמוטה או נהנת מהחיים?
בן שהולך עם כמה בנות- זיין או סתם תקופה טובה?
4 נכשלים בתעודה- טיפש גמור בלי תקווה או סתם עצלן?
לשכב בגיל מוקדם- זונה או מאוהבת..?
עישון- טוב או לא?
סמים- טוב או לא??
אמא או אבא!? (בלי קשר לתוויות.. עניין אותי..)
אופנוע- סתם פוזה?
חבר עם רשיון שווה יותר מחבר בלי רשיון?
חבר גדול עדיף מחבר בגיל שלכם??
לא יוצא מהבית- חנון?
לצאת עם מישהו כשהפרש הגילאים גבוה במיוחד( 6-10 שנים ויותר..) מקובל?
מתקרב לילד חכם רק כשיש בחינה- נצלן?
מישהו הלומד הרבה- חרשן/חרוץ/משקיע/משועםם?
בשר וחלב- מותר או אסור?
לבוש חשוף מראה על ילדה קלה?!?!
בן לוקח בת או בת לוקחת בן??
ערבים או יהודים- מי צודק?
פורץ בתים- עבריין או אין מה לאכול בבית!? חחח קחו בצחוק...

Pink Punk Girl

New member
ו..... אני אתחיל ../images/Emo9.gif

סתם אחד שאוהב את זה .... (אבל ד"א זה קשור גם לסגנון לבוש לא רק לפירסינג)
אחת שנהנת מהחיייייים
אמממ .. לא זה ולא זה .. סתם אחד שיש לו הרבה ידידות (
)
עצלן
בהחלט
זה בעיקרון תלוי במצב אבל לפי תפיסת העולם שלי, מאוהבת ....
ר-ע
ר-ע
אוקי .... זה פרטי ....... אבל לאחרונה, אמא ..
לא דווקא ..
ממש לא
אם אוהבים מישהו זה מ-מ-ש ל-א ק-ש-ו-ר
כמו שאמרתי, אין חוקים באהבה
בין השאר .....
אמממ .. בגיל צעיר לא, אחרי זה אולי ..
כן
תלוי במצב .. יכול להיות שהוא סתם חרשן או שלפעמים הוא צריך את זה ..
אני צמחונית
, אבל עקרונית לא, לא נראה לי שזה משנה ...
לא
היהיהיהי .. בן לוקח בת
... למרות שלפעמים לא כזה רע ליזום
שניהם
חחחחחח .. שניהם (
)

אנייייי

ראיתם ברחוב ילד עם פירסינג בגבה בלשון ובסנטר- ערס לא נורמלי פריק לא נורמלי או סתם אחד שאוהב את זה? אוהב את זה בת שהולכת עם כמה בנים- שרמוטה או נהנת מהחיים? נהנת מהחיים בן שהולך עם כמה בנות- זיין או סתם תקופה טובה? תקופה טובה 4 נכשלים בתעודה- טיפש גמור בלי תקווה או סתם עצלן? אני - עצלנית לשכב בגיל מוקדם- זונה או מאוהבת..? שיהיה לבריאות עישון- טוב או לא? מי שרוצה ... סמים- טוב או לא?? לא אמא או אבא!? (בלי קשר לתוויות.. עניין אותי..) אף אחד אופנוע- סתם פוזה? פוזה חבר עם רשיון שווה יותר מחבר בלי רשיון? לא חבר גדול עדיף מחבר בגיל שלכם?? ברור לא יוצא מהבית- חנון? לא לצאת עם מישהו כשהפרש הגילאים גבוה במיוחד( 6-10 שנים ויותר..) מקובל? כל עוד זה חוקי... מתקרב לילד חכם רק כשיש בחינה- נצלן? כן מישהו הלומד הרבה- חרשן/חרוץ/משקיע/משועםם? משקיע בשר וחלב- מותר או אסור? מי נשרוצה... לבוש חשוף מראה על ילדה קלה?!?! שרמוטה בן לוקח בת או בת לוקחת בן?? בן לוקח בת ערבים או יהודים- מי צודק? אף אחד פורץ בתים- עבריין או אין מה לאכול בבית!? חחח קחו בצחוק... אין מה לאכול

cfan

New member
נו טוב...

- ראיתם ברחוב ילד עם פירסינג בגבה בלשון ובסנטר- ערס לא נורמלי פריק לא נורמלי או סתם אחד שאוהב את זה? זה יכול להיות ערס, זה יכול להיות פריק, וזה יכול להיות סתם.. -בת שהולכת עם כמה בנים- שרמוטה או נהנת מהחיים? נהנת מהחיים.. -בן שהולך עם כמה בנות- זיין או סתם תקופה טובה? תקופה טובה.. - נכשלים בתעודה- טיפש גמור בלי תקווה או סתם עצלן? עצלן.. -לשכב בגיל מוקדם- זונה או מאוהבת..? לא יודעת.. אני מניחה מאוהבת.. -עישון- טוב או לא? טוב במצבי לחץ.. -סמים- טוב או לא?? טוב, לא באופן קבוע.. -אמא או אבא!? (בלי קשר לתוויות.. עניין אותי..) עדיף ששניהם יעופו מהבית.. לא יודעת מה זה קשור אבל אף אחד.. -אופנוע- סתם פוזה? לא... אופנוע זה מאגניב.. -חבר עם רשיון שווה יותר מחבר בלי רשיון? רשיון זה שווה.. -לצאת עם מישהו כשהפרש הגילאים גבוה במיוחד( 6-10 שנים ויותר..) מקובל? אני לא אוהבת גדולים.. -מתקרב לילד חכם רק כשיש בחינה- נצלן? לא.. מישהו שיודע איך לתכנן טוב את הזמן שלו ולצאת ברווח.. -מישהו הלומד הרבה- חרשן/חרוץ/משקיע/משועםם? משקיע.. -בשר וחלב- מותר או אסור? בשר וחלב זה שולט.. -לבוש חשוף מראה על ילדה קלה?!?! מראה על פרחה.. -בן לוקח בת או בת לוקחת בן?? לא משנה.. -ערבים או יהודים- מי צודק? לא יודעת..אני לא רואה חדשות..חח.. -פורץ בתים- עבריין או אין מה לאכול בבית!? חחח קחו בצחוק... אין אוכל. -

חחח יופי שיר... יאללה אני יענה...

ראיתם ברחוב ילד עם פירסינג בגבה בלשון ובסנטר- ערס לא נורמלי פריק לא נורמלי או סתם אחד שאוהב את זה? תלוי איך הוא נראה גם מבחוץ... יענו בגדים וכל הבולשיט הזה...
בת שהולכת עם כמה בנים- שרמוטה או נהנת מהחיים?תסתכלו על השאלה הקודמת וגם תלוי איך היא הולכת איתם נמרחת או סתם כחברה טובים...
בן שהולך עם כמה בנות- זיין או סתם תקופה טובה? כנ"ל..
4 נכשלים בתעודה- טיפש גמור בלי תקווה או סתם עצלן? לא יודעת..
לשכב בגיל מוקדם- זונה או מאוהבת..? תלוי מי היא כבן אדם.. *שמתם לב שכל התשובות שלי כמעט אותו הדבר?
עישון- טוב או לא? ברור שלא
סמים- טוב או לא?? ברור שלא
אמא או אבא!? (בלי קשר לתוויות.. עניין אותי..) אמא..
אופנוע- סתם פוזה? אממממממ לא יודעת אבל מה כן אני יודעת- כשלי יהיה את הארלי שלי אז זה לא יהיה לפוזה!!!
חבר עם רשיון שווה יותר מחבר בלי רשיון? בכלל לא!
חבר גדול עדיף מחבר בגיל שלכם??אני לא חושבת...
לא יוצא מהבית- חנון?לא, אולי הוא בעונש?
לצאת עם מישהו כשהפרש הגילאים גבוה במיוחד( 6-10 שנים ויותר..) מקובל? לא!
מתקרב לילד חכם רק כשיש בחינה- נצלן? כן!
מישהו הלומד הרבה- חרשן/חרוץ/משקיע/משועםם?משקיע!
בשר וחלב- מותר או אסור? אישית אני צמחונית אז לי אין ממש בעיה... אבל לדעתי זה בכלל לא קשור... כאילו אני נגד זה...
לבוש חשוף מראה על ילדה קלה?!?! אולי.. אני לא ממש יודעת..
בן לוקח בת או בת לוקחת בן?? בן לוקח בת אבל זה גם לפעמים נחמד שהוא לוקח אותה
ערבים או יהודים- מי צודק? שניהם! אבל מי שיותר הוגן זה היהודים...
פורץ בתים- עבריין או אין מה לאכול בבית!? חחחח שאלה טובה...

yaelyaron

New member
גמני עונה:)

(אגב, פעם ראשונה לשדי פה, פםורום מגניב, המנהלות: קבללו ח"ח:))
סתם אחד שאוהב את זה
נהנית מהחיים
תקופה טובה
לרוב סתם עצלן, אבל יש גם טיפש גמור, כמו אחותי
מאוהבת
רע
רע, אבל אם זה מה שעושה לכם את זה...
תקופות של אמא, תקוםות של אבא
אופנוע שולט, וזו לא פוזה.כל אחד ומה שהוא אוהב.
לא, רשיון זה לא מה שעושה את הבנאדם
חבר גדול זה טוב, אבל לרוב להסתובב איתם זה "פוזה" בעיני אחרים (ואני יודעת, מנסיון..:/)
למה חנון?
החברה היום מסתכלת על זה כדבר מעוות, זה לא אמור לעניין אף אחד, מלבד בני הזוג. אגב, ההורים שלי זה 20 שנה, והם עשו בשכל ושמו זין גדול על כולם...
לא
חרוץ, משקיע
בשר זה רצח! אבל אם כבר אז מותר, סתם שטויות, הרי אסור לבשל גדי בחלב אימו, אז אין לי מושג מה הקשר לבשר פרה וחלב עיזים. טובנו.
לבוש חשוף מראה על ילדה שחם לה/שלא שמה על אחרים. כמובן שיש גבול מסוים..
מה רע בבת לוקחת בן?
לא עונה. נראה לי שיצא קצת מבולבל פה, לונורא, תחיו:)

nonsh

New member
תשובותיי...

ראיתם ברחוב ילד עם פירסינג בגבה בלשון ובסנטר- ערס לא נורמלי פריק לא נורמלי או סתם אחד שאוהב את זה? או שהוא פריק, אבל יש סיכוי גדול שהוא סתם אוהב את זה בת שהולכת עם כמה בנים- שרמוטה או נהנת מהחיים? נהנית מהחיים בן שהולך עם כמה בנות- זיין או סתם תקופה טובה? תקופה טובה 4 נכשלים בתעודה- טיפש גמור בלי תקווה או סתם עצלן? עצלן גדול מאד! לשכב בגיל מוקדם- זונה או מאוהבת..? אני מניחה שמאוהבת, אבל קורה גם שבשביל הפוזה.. עישון- טוב או לא? לאאא! סמים- טוב או לא?? לאאאא! אמא או אבא!? (בלי קשר לתוויות.. עניין אותי..) שניהם אופנוע- סתם פוזה? לא חבר עם רשיון שווה יותר מחבר בלי רשיון? לא שווה יותר אבל זה נחמד אם יש רשיון חבר גדול עדיף מחבר בגיל שלכם?? לרוב כן לא יוצא מהבית- חנון? חרשן לצאת עם מישהו כשהפרש הגילאים גבוה במיוחד( 6-10 שנים ויותר..) מקובל? מקובל (אני לא הייתי מנסה...) אבל לא יחזיק הרבה זמן מתקרב לילד חכם רק כשיש בחינה- נצלן? כן! מישהו הלומד הרבה- חרשן/חרוץ/משקיע/משועםם? משקיע בשר וחלב- מותר או אסור? מותר לבוש חשוף מראה על ילדה קלה?!?! לא תמיד! בן לוקח בת או בת לוקחת בן?? בן לוקח בת ערבים או יהודים- מי צודק? כללית- יהודים פורץ בתים- עבריין או אין מה לאכול בבית!? חחח קחו בצחוק... עבריין שאין לו מה לאכול בבית...

*neta*

New member
טוב

פריק לא נורמלי שרמוטה אחד עם כסף עצלן תלוי בהמממון דברים לא טוב עישון לא לסמים! אמא אני חושבת.. אופנוע לא פוזה! חבר עם רשיון יכול לגרום למצבים לא נעימים לא חנון
לא מקובל, לא בגיל שלנו לפחות.. לא נצלן, חכם! חרשן ומשועמם אסור מה זה משנה מי לוקח את מי? שניהם עבריין!!!

shiri_b

New member
עוד סקר!../images/Emo178.gif

פריק לא נורמלי תלוי בבת
תקופה טובה עצלן עישון זה רעעעעעעעע לא בטח חבר עם רישיון! עדיף גם אוטו יכול להיות גדול יותר תלוי מה הוא עושה בבית..
תלוי מתי.... בד"כ לא ברור! חרוץ איך שבא..

FrooTeLa

New member
נעלבתייייי!!!! מה זה הראשון?!

יש לי בא ובסנטר בתקווה שיהייה לי גם בלשון! אני ערסית/פריקית?!?? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יש לי גם בטבור אני פרחה
חחחח סתם... ראיתם ברחוב ילד עם פירסינג בגבה בלשון ובסנטר- ערס לא נורמלי פריק לא נורמלי או סתם אחד שאוהב את זה?
סתם אחד שאוהב את זה בת שהולכת עם כמה בנים- שרמוטה או נהנת מהחיים?
תלוי מי זאת. בן שהולך עם כמה בנות- זיין או סתם תקופה טובה?
סתם תקופה טובה חחחחחח תלוי מי זה, שוב 4 נכשלים בתעודה- טיפש גמור בלי תקווה או סתם עצלן?
סתם עצלן. התלמידים יותר חכמים מהמורים. ובהרבה!!!! לשכב בגיל מוקדם- זונה או מאוהבת..?
תלוי. למה זונה? שתהנה
עישון- טוב או לא?
לא. אבל כיףףףףףףףףףף סמים- טוב או לא??
כנ"ל אמא או אבא!? (בלי קשר לתוויות.. עניין אותי..)
אמא אופנוע- סתם פוזה?
לפעמים חבר עם רשיון שווה יותר מחבר בלי רשיון?
חחחח כן כן חבר גדול עדיף מחבר בגיל שלכם??
כן!!! לא יוצא מהבית- חנון?
לפעמים. או שסתם אין לו כוח משחק אותה קשה להשגה חחחחח לצאת עם מישהו כשהפרש הגילאים גבוה במיוחד( 6-10 שנים ויותר..) מקובל?
למה לא?.. כל עוד זה אמיתי בין שני הצדדים ואין ניצול ולא כלום מתקרב לילד חכם רק כשיש בחינה- נצלן?
כן מישהו הלומד הרבה- חרשן/חרוץ/משקיע/משועםם?
תלוי אם זה חשוב בשר וחלב- מותר או אסור?
מותר אני בלעעעע בשר לבוש חשוף מראה על ילדה קלה?!?!
ממש לא בן לוקח בת או בת לוקחת בן??
בן לוקח בת
מה לעשות ערבים או יהודים- מי צודק?
יהודים פורץ בתים- עבריין או אין מה לאכול בבית!? חחח קחו בצחוק...
חחחח *לוקחת בצחוק*

למעלה