תודה D: די חמוד
A Assilicious New member 25/7/07 #20 עד עכשיו... לא היה שום בי-סייד שראוי להכנס לאלבום לדעתי...וזה כולל את השיר הזה. סתם שיר כזה.... הוא פסדר, אבל סתם...
עד עכשיו... לא היה שום בי-סייד שראוי להכנס לאלבום לדעתי...וזה כולל את השיר הזה. סתם שיר כזה.... הוא פסדר, אבל סתם...
כ כפית קסמים New member 25/7/07 #24 מה?!!?אני מאוהבת בשיר הזה../images/Emo99.gif הוא כזה יאאאאאאאאאאאאאאפה
A a k c New member 27/7/07 #33 ../images/Emo109.gifאוקי.. עכשיו ששמתי, דעתי../images/Emo3.gif הוא חביב, אני פשוט מסכימה עם אסי
ת תמר333 New member 25/7/07 #23 ../images/Emo207.gif מצטערת על הבורות אבל הדיסק של קלי יצא כבר בארץ אם לא אז מתי?
B Because Of May New member 26/7/07 #30 OMG. אני אוהבת את השיר הזה../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo109.gif הוא הכי טוב מכל הבי-סיידים שלה (כלומר, יותר מ-DLS ו-NT) המילים כ"כ יפות! (אני חייבת לנתח אותו מתישהו איכשהו ) והלחן! הוא נורא מזכיר לי איזשהו שיר משום מה, אבל אני לא יודעת איזה בדיוק.
OMG. אני אוהבת את השיר הזה../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo109.gif הוא הכי טוב מכל הבי-סיידים שלה (כלומר, יותר מ-DLS ו-NT) המילים כ"כ יפות! (אני חייבת לנתח אותו מתישהו איכשהו ) והלחן! הוא נורא מזכיר לי איזשהו שיר משום מה, אבל אני לא יודעת איזה בדיוק.
A a k c New member 26/7/07 #31 ../images/Emo109.gifנשמע נחמד../images/Emo12.gif אבל אני חייבת לשמוע את כל השיר.. חח