היום בתפוז Live

Human Nature

New member
בגרות בהסטוריה! |טל| |צלב|

בהצלחה לכל הנבחנים מחר ב-14:30
הצלחה מיוחדת אני רוצה לאחל לזוהר החמודה שבזכותהּ אני יודע את כל החומר על בית-שני כמו שצריך לדעת
איך אני רוצה שזה כבר יגָּמר

LoLo16

New member
../images/Emo24.gif בהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני ממליצה להיכנס לפורום ערוץ ההיסטוריה בתפוז (433), יש שם מורה מיוחד להיסטוריה שעונה על שאלות
עוד המלצה מבית לוק- שתו שוקו/אייס קפה/קפה/עראק בזמן הבחינה, מצאתי שזה מאוד עוזר. או שתאכלו שוקולד, זה גם טוב
יהיה טוב
זאת רק בגרות

בהצלחה !!!!!!

לכל מי שעושה בגרות ...... ( אני לא ! ) חחחחחחחחחחחחח לא נראה לי שטוב לקחת עראק אבל איך שאתם רוצים

Human Nature

New member
חזרתי מהבגרות ../images/Emo4.gif |טל| |צלב|

טוב, אז הלך לי די מצוין. אני מוכרח להגיד שאני לא סיּמתי לעבור על הכל כמו שצריך, אבל הצלחתי לענות ולמלא ששה עמודים, אם לא יותר. עניתי גם על כל השאלות, ואפילו עברתי על הבחינה לבדוק שלא חסר לי כלום, בלה, בלה, בלה. בכל מקרה, מה שממש עצבן אותי זה ששמו את המרד הגדול ובר-כוכבא, שלא היה כתוב במיקוד
אני כל-כך שמח שהיה אפשרות לבחור שם על גזירות אנטיוכוס. ידעתי את זה מעולה, ואפילו כתבתי את הסיפור הכללי שזוהר (תודה, חמודה!
) לימדה אותי אתמול.. בקיצור, נראה לי 80 ומעלה
איך הלך לשאר?

אבי, 2בנוגע ל- 2 השאלות האלו...

בתקופה הראשונה (בית II) כל מורה בחר ללמד את כיתתו נושאים שונים. לכן חלק (אני ואתה, לדוגמה), למדנו על המרד החשמונאי והנושאים שלו, ואחרים על המרד הגדול ומרד בר-כוכבא... לכן היו 4 שאלות בתק' זו. 2 מתאימות למיקוד הספציפי של כל אחד.

PopPy

New member
../images/Emo32.gifא-נ-ש-י-ם!!!

מצטערת על ההעלמות, קודם זה היה המבחנים, אח"כ מסיבה לחברה וחוסר זמן, והיום קיבלתי מחשב ח-ד-ש!!! ^-^ הוא שולת בטירוף, אבל עדיין קשה לי מאוד להתרגל למקלדת (המקש של ה-| שמשמש לאייקונים זז ליד האנטר במקום ליד הדיליט, אז כל פעם שאני מנסה להשתמש בו אני לוחצת על הדלט שהתרחב ואז מתחילה לריב עם המקלדת..). המדפסת החדשה שקיבלתי כבר לפני כמה זמן שולתת, ואני שונאת אבל ממש שונאת XP (מקורי!! הייתם מאמינים?!). יקח לי שנים ללמוד לעבוד איתו, ועוד יותר זמן- לשלוט בו כמו ששלטתי ב98
אניוואיז, רק רציתי לעדכן שחזרתי לפעילות רגילה (למרות שבטח ביומיים הקרובים עד שאני אשתלט לגמרי על המחשב ואעביר את כל החומרים שלי יקח קצת זמן ואני אהיה פה קצת פחות)
.

למעלה