היום בתפוז Live

../images/Emo174.gifהיום בתפוז Live

הסופרת שרה אנג'ל, ממשיכה הערב את אירועי חודש הספר העברי בתפוז אנשים, ומגיעה לפורום שירה וכתיבה יוצרת. שרה אנג'ל, בעלת סיפור אישי יוצא דופן, תגיע לענות על שאלות הגולשים ולספר על ספרה החדש "שנת החתול". אפשר להכין שאלות כבר עכשיו!
מרתון טריווית ספרים! אם נדמה לכם שאתם מכירים את כל הספרים ויודעים את כל התשובות, פורום ספרים מזמין אתכם לבחון את עצמכם, וגם לזכות בפרסים. החל מהיום אחה"צ ועד מחר יהיה מרתון טריוויה בפורום ספרות וספרים. הערכו כבר עכשיו! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

החלפתי שם !!!!

זה אני אטא6טט החלפתי לאור האדום ...... למי ששואל אז אני לא אוהד הפועל ת"א ולא הפועל באר שבע אני אוהד הפועל חיפה !!!!!!! אז בבקשה לא לשלוח לי מסרים לשם הישן וגם לא תגובות כי אני לא יכול לקרוא אותם ........

LoLo16

New member
או../images/Emo70.gif ובא לציון גואל../images/Emo70.gif

מזל טוב

Woogyman

New member
גם אני. ../images/Emo110.gif

לא רק שהוא לא יודע לשיר, כברה חמודה בטירוף. מת עליה. אני כל כך הולך להצביע להחזיר אותה בסוף (אלא אם יעיפו לי את שירי או נינט).

Woogyman

New member
נינט קורעת שם את כולם. ../images/Emo110.gif

הקרב הסופי יהיה לדעתי בינה ובין שירי מימון. שתיהן הכי טובות (מהבנים אין מישהו ששר טוב באופן מיוחד).

חבל על כברה!!!!!!!!../images/Emo10.gif חבל לאללה!

חשבתי שהיא תעלה לשלב הסופי סופי סופי!!! וחשבתי שהיא תזכה מקוםש ניא ו משהו אבל היא לא עולה אפילו ל15 !!!!!!
בוריס שר טוב אבל לא יודעת לא כמו כברה.......... איל הוא עשה משהו מטומטם עם הגבה שלו בסוף השיר חחחח!!!!

Woogyman

New member
ניצול! חשוב! כנסו! מיד! ../images/Emo110.gif

היי לכולם, קודם כל :) זוכרים את האייקון |מדוזה|? מהקיץ שעבר? תפוז החליטו השנה לא להחזיר את האייקון (השווה!) הזה, כי יש עומס על המערכת. הם אמרו, לעומת זאת, שאם יהיה ביקוש - הוא כן יחזור במקום אייקון פחות פופולארי. נפתחה העצומה הזאת (בפורום ניסויים), אז כנסו ותביע תמיכה, קיי? גם אם זה לא משנה לכם, חשוב שיהיו הרבה קולות. תוחזר מדוזה הביתה!

מזל טוב ! חרירה כנסי ...

"בעלי אתרים המעוניינים לפרסם את התמונות באתרם חייבים לקבל אישור מפורש מהנהלת האתר. למידע נוסף ושליחת בקשות: " -- חוץ ממך עוד מישהו מנהל איתך את האתר ????

בערך ../images/Emo13.gif

את רוב האתר אני עשיתי, בעצם את כולו
(הייתי חייבת). אבל צוות ביפר (שני אנשים) עזרו. והם מספקים את רוב קטעי קול. בעצם זה הן מספקות.

אהההההה טוב ובקשר לתמונות ....

את האמת זה כן נורא .... את יכול לעלות את התמונות דרך נענע עם אני לא טועה עם מרשים עד 5 מגה .....

למעלה