היום בתפוז Live

../images/Emo174.gifהיום בתפוז Live

הסופרת שרה אנג'ל, ממשיכה הערב את אירועי חודש הספר העברי בתפוז אנשים, ומגיעה לפורום שירה וכתיבה יוצרת. שרה אנג'ל, בעלת סיפור אישי יוצא דופן, תגיע לענות על שאלות הגולשים ולספר על ספרה החדש "שנת החתול". אפשר להכין שאלות כבר עכשיו!
מרתון טריווית ספרים! אם נדמה לכם שאתם מכירים את כל הספרים ויודעים את כל התשובות, פורום ספרים מזמין אתכם לבחון את עצמכם, וגם לזכות בפרסים. החל מהיום אחה"צ ועד מחר יהיה מרתון טריוויה בפורום ספרות וספרים. הערכו כבר עכשיו! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

#%^#%~ניצול~@%#^#

סתם שאלה... מה נראה לכם, שאלכב חוגג חנוכה או את חג המולד?? והוא הולך לכנסייה או לבית כנסת (אם בכלל)? חחחח איזה מצב מוזר זה להיות חצי חצי.... (לא שאני בנאדם דתי....למען העניין, אני הכי חילונית שאפשר להיות אבל סתם עניין אותי על אלכס!) so, what do you think?

aYaLoLy

New member
אמממממפ..../images/Emo175.gif

לדעתי . הוא חוגג את חג המולדדד..
סה"כ הוא לא גר במדינה של יהודים... ולכן הוא גם לא נראה לי ממש קשור לדת היהודית.. וחוץ מזה הרבה יותר כיף לחגוג את כריסטמס מאשר חנוכה

crazy4tc

New member
יואו אני חשבתי על זה המון!!!!

באמת מה הוא עושה??? כי זה מצב ממש מסובך!!! מצד אחד הוא עשה קאוור לשיר כרסמס הזה... ברח לי השם... נו אתם יודעים למה אני מתכוונת... אבל מצד שני הוא יהודי... ומה לגבי אהרון??? איך לא היה אכפת לו לעשות את השיר הזה? לא שלי היה אכפת אבל בכל זאת... זאת שאלה ששוה לשאול בלופט...

היי! בלי גניבות!

אני מתכננת לכתוב את זה בלופט!! ו...ממש לא נראה לי שהוא כל כך קשור לצד היהודי שבו...אחרי הכל הוא גר בארה"ב נכון? ת'אמת, גם אני הייתי חוגגת את כריסמס במקומו!! הרבה יותר שווה!!!

למעלה