"Songs In Time"

AeroTom

New member
../images/Emo173.gif "Songs In Time" ../images/Emo80.gif

הפעם אין לנו הגרלה לבחירת השיר, אלא יש לנו ספיישל שבועות של Songs In Time! והשיר של היום בספיישל הוא כמובן... Milk Cow Blues פרטים:
השיר נכתב במקור ע"י קוקומו ארנולד.
גרסת אירוסמית' לשיר שוחררה לראשונה באלבום הסטודיו Draw The Line ב-1977.
ביצוע הלהקה של השיר מבוסס על גרסתם של The Kinks. השיר פותח את אלבומם The Kink Kontroversy מ-1965 וגם בוצע על-ידם בהופעות לא מעט.
ה-Jam Band עם ג'ו פרי וטום המילטון נהגו לבצע את השיר הזה בהופעות (מההשפעה של גרסת ה-Kinks). זהו אחד השירים שתפסו חזק את אוזנו של סטיבן בזמן שבא לראות אותם ב-Barn בקיץ של 1969, באותו הערב ההיסטורי שהוביל לתחילתה של אירוסמית'. שאלות:
מה דעתכם על הקאבר הזה כיום?
מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה בחיבור עם הזמן?
הלהקה עם השנים ביצעה את השיר בלייב באופן נהדר שגם הגיע לפעמים לאורך של 8-10 דקות. האם אתם רוצים לראות גרסת לייב של השיר במקום רשמי כלשהוא, והאם יש לכם גרסה אהובה של השיר?
איזה ציון אתם מביאים לו מ-1 עד 10 ולמה?
חג שמח, חלבי ולבן לכולם! Songs In Time - Milk Cow Blues

Aeroguy

New member
הייתי בטוח שהספיישל לשבועות יהיה Cheesecake..

בכל מקרה... מה דעתכם על הקאבר הזה כיום? אוהב אותו מאוד. מהקאברים האהובים עליי של אירו. מלא בעוצמה טהורה. מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה בחיבור עם הזמן? כלום לא השתנה. תמיד אהבתי אותו. הלהקה עם השנים ביצעה את השיר בלייב באופן נהדר שגם הגיע לפעמים לאורך של 8-10 דקות. האם אתם רוצים לראות גרסת לייב של השיר במקום רשמי כלשהוא, והאם יש לכם גרסה אהובה של השיר? הגרסה האהובה של השיר חייבת להיות הגרסה הקלאסית מדטרויט 74. למרות שיש לא מעט גרסאות טובות מאותה תקופה, זאת כנראה ה-גרסה. מה שטוב בגרסאות מאותם השנים, בין היתר, זה העובדה שג'ו שר את ההתחלה. אח"כ, בפזמון בהמשך, הוא וסטיבן שרים יחד בדיסהרמוניה פשוט מבריקה. איזה ציון אתם מביאים לו מ-1 עד 10 ולמה? 9.

AeroTom

New member
העדפתי את Milk Cow לאירוע...

Cheese Cake יגיע בספיישל של חג ה-סטיב ארקל או משהו...

AeroTom

New member
ואני עונה

מה דעתכם על הקאבר הזה כיום? מהאהובים עלי ביותר של הלהקה. הוא סיום נהדר ל-Draw The Line וקאבר מעולה של הלהקה. מאוד אהוב עלי. בשמיעה של ה-Kinks אפשר לראות איך הלהקה ביססה ושיפרה את הגרסה שלה על שלהם. במיוחד בגרסת הליבי של ה-Kinks של זה באלבום הלייב Live at Kelvin Hall שהם עושים שם את Milk Cow עם Medley מאוד נחמד (שכולל בתוכו גם את ה-Batman Theme שאירוסמית' היו מבצעים לא מעט ב-Medley של Sweet Emotion ובתקופות המוקדמות גם קצת בתוך Train).
מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה בחיבור עם הזמן? תמיד מאוד אהבתי אותו, עוד מהשמיעות הראשונות. פשוט ביצוע מעולה של הלהקה ומהשירים האהובים עלי ביותר של שנות ה-70.
הלהקה עם השנים ביצעה את השיר בלייב באופן נהדר שגם הגיע לפעמים לאורך של 8-10 דקות. האם אתם רוצים לראות גרסת לייב של השיר במקום רשמי כלשהוא, והאם יש לכם גרסה אהובה של השיר? גרסת דטרויט 74 בהחלט מעולה ומלאת הרמוניה של ג'ו עם סטיבן. אני מאוד אוהב גם את הביצוע ב-Mama Kin's 1994 וגם את הביצוע שהיה בהופעות ב-יפן בסיבוב של בובו. ב-Nagoya אם אני זוכר נכון. שיר לייב גדול ואני מקווה שהלהקה תחזיר אותו בהופעות. אם אני לא טועה הביצוע האחרון גם היה זה שם ב-2004 בסיבוב של בובו.
איזה ציון אתם מביאים לו מ-1 עד 10 ולמה? מצטרף לגיא ומביא לו 9. קאבר גדול ושיר מצויין.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AeroFan

New member
עונה

מה דעתכם על הקאבר הזה כיום? קאבר נהדר, אחד הטובים. מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה בחיבור עם הזמן? אהבתי אותו משמיעה ראשונה... אם אני זוכר טוב בפעם הראשונה ששמעתי אותו זה היה בהופעה של Texas Jam מיום העצמאות האמריקאי ב-78. הלהקה עם השנים ביצעה את השיר בלייב באופן נהדר שגם הגיע לפעמים לאורך של 8-10 דקות. האם אתם רוצים לראות גרסת לייב של השיר במקום רשמי כלשהוא, והאם יש לכם גרסה אהובה של השיר? אכן, בסיבוב של בובו הם ביצעו אותו מספר פעמים, היה מצויין אם הם היו מכניסים את אחד הביצועים מהסיבוב ל- You Gotta Move, גם כתור בונוס. גרסה אהובה של השיר יש לי... כמה גרסאות האמת אבל הגרסה שממש אהבתי היא בהופעה ב- Nagoya שביפן ב-2004, אמנם שמעתי את הבוטלג הזה באיכות לא משהו... אבל הביצוע הזה כ"כ תפס אותי! איזה ציון אתם מביאים לו מ-1 עד 10 ולמה? 9, קאבר גדול.

AeroTom

New member
../images/Emo208.gif

יקפוץ? רואים שיש פה עוד אנשים בסביבה, אז חבל שלא משתתפים בשרשורים שעולים על הלהקה. פשוט חבל...

HeAVeN or HelL

New member
תומר מותק..

אל תתיאש...יהיה בסדר...באמת
כולנו אוהבים את הלהקה בלי קשר לכמות ההודעות... אין כמו אירוסמית'

AeroFan

New member
זה ברור!!!

אבל רוצים שיכתבו פה יותר... אם יהיה פה עכשיו שאלון שלא קשור לכלום פתאום רואים 1001 ניקים חוזרים.

AeroTom

New member
זה ברור, כמו שאלדד אמר

אבל באמת רצוי שיראו את כל אוהבי הלהקה כאן להעלים קצת את היובש...ובמיוחד כשיש שרשורים על המוזיקה של הלהקה, שזו הסיבה שכולנו כאן

ErezLahat7

New member
הרבה זמן לא הייתי פה- קפצתי לביקור מהיר

מה דעתכם על הקאבר הזה כיום? אחד השירים שצריכים להיות יותר בהופעות, מיותר לציין שהוא מהיותר האהובים עליי מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה בחיבור עם הזמן? כששמעתי את DTL , שירים אחרים תפסו את מוקד תשוומת הלב שלי. דווקא הרגשתי את הקסם כששמעתי גרסא שלו בלייב. הלהקה עם השנים ביצעה את השיר בלייב באופן נהדר שגם הגיע לפעמים לאורך של 8-10 דקות. האם אתם רוצים לראות גרסת לייב של השיר במקום רשמי כלשהוא, והאם יש לכם גרסה אהובה של השיר? כרגע שמעתי רק את דטרויט 74
. אני בטוח שהיום הם יכולים לבצע את השיר הזה טוב יותר. איזה ציון אתם מביאים לו מ-1 עד 10 ולמה? 8. ומי ייתן שיחזור בגרסה משודרגת באיזה אלבום לייב.

AeroTom

New member
מצטרף לבקשה בשורה האחרונה ../images/Emo45.gif

כ"כ צריך גרסת לייב רשמית שלו...ושל עוד אחרים. זה הביא לי רעיון לשרשור חדש בנושא...מצויין.

white russian

New member
קצת באיחור...

מה דעתכם על הקאבר הזה כיום? אני די אוהב את השיר הזה. שיר בסגנון אירו של שנות ה-70 וסיום בולם ביותר ל DTL לא מש יכול להתייחס לשיר בתור קאסר כי לא יצא לי לשמוע את המקור מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה בחיבור עם הזמן? אי אפשר להגיד שמשהו השתנה די אהבתי אותו כבר מהתחלה הלהקה עם השנים ביצעה את השיר בלייב באופן נהדר שגם הגיע לפעמים לאורך של 8-10 דקות. האם אתם רוצים לראות גרסת לייב של השיר במקום רשמי כלשהוא, והאם יש לכם גרסה אהובה של השיר? האמת שכמה מהגרסאות לייב של השיר הזה היו לא רעות בכלל האהובות עליי: הגרסה מהסיבוב של בוב ונדמה לי שיש גם גרסה שהם ביצעו יחד עם טד נוגט איזה ציון אתם מביאים לו מ-1 עד 10 ולמה? 8 שיר טוב אולי אפילו טוב מאוד אבל בכל זאת לא נמנה עם האהובים עלי אישית

AeroTom

New member
הגרסה עם נוג'נט היא מ-Texas Jam 78

יש תיעוד רשמי של זה בקלטת וידאו של האירוע.

SaintJohn

New member
מצטרף באיחור קל

מה דעתכם על הקאבר הזה כיום? אחד הקאברים הכי טובים של אירוסמית', מאוד אופייני לסגנון שלהם - לקחו את הגירסה המצויינת של ה-Kinks (שלקח לי שנים למצוא) ועיצבו אותה בדיוק לסגנון שלהם. יותר רוקיסטי, תוספת של מפוחית, סיום ענק לשיר ול-Draw the Line בכלל, וגם תוספת הפספוס הקטן של ג'ו בתחילת השיר היא חלק מהקסם שלו. מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה בחיבור עם הזמן? אני חושב שבשמיעות הראשונות שמתי אליו לב קצת פחות, ומאז ששמעתי את הגירסות של דטרויט 74 ושל Mama Kin's 94 אהבתי אותו הרבה יותר. הלהקה עם השנים ביצעה את השיר בלייב באופן נהדר שגם הגיע לפעמים לאורך של 8-10 דקות. האם אתם רוצים לראות גרסת לייב של השיר במקום רשמי כלשהוא, והאם יש לכם גרסה אהובה של השיר? עד כמה שהשיר מבוצע בצורה נהדרת באלבום, זה תמיד יהיה שיר של לייב, ומרגישים את זה גם באלבום. כמובן שאני רוצה גירסה רשמית של ביצוע לייב, אני תמיד בעד. מהביצועים ששמעתי, אני הכי אוהב את זאת של דטרויט 74, עם הפתיחה החורקת והגסה של ג'ו, הצריחות של סטיבן, הסיום החזק וההיי-לייט של הביצוע - השירה הכה-עקומה שלהם יחד, פשוט מקסים! איזה ציון אתם מביאים לו מ-1 עד 10 ולמה? 9, הוא תמיד יהיה אחד הגדולים. לא הגדול מכולם, אבל אחד הגדולים.

AeroTom

New member
למה לקח שנים למצוא את הגרסה?

פשוט רואים באיזה אלבום שלהם השיר נמצא... וזה בהחלט שיר לייב מובהק גם מבחינתי.

SaintJohn

New member
זה היה בתקופה הקשוחה והאפלה שלי../images/Emo11.gif

שבה נעזרתי בתוכנת שיתוף קבצים מסויימת.

למעלה