שאלון שישי
_

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
../images/Emo173.gif שאלון שישי ../images/Emo173.gif_../images/Emo189.gif

כל השאלונים נגנבו מפורום סקרים ושאלונים
"שאלון הכי הכי" הכי יפה: הכי משמח: הכי מעציב: הכי מצחיק: הכי צבע: הכי להקה: הכי זמר: הכי זמרת: הכי תכנית טלוויזיה: הכי סרט: הכי פריט לבוש: הכי אביזר: הכי אתר אינטרנט: הכי כייפי: הכי קשה: הכי מעצבן: הכי מרגיע: הכי שיר: הכי ספר: הכי חבר: הכי חברה: הכי נוף: הכי ארץ: הכי עיר: הכי חיה: הכי בילוי שאלון שבועות קצת בכללי: -שמך? -גיל: -גובה: -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? -יומולדת: -צבע אהוב: -מאכל אהוב: -מזל: -ארץ: -עיר: שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות? -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] -בכלל, אתה אוהב את החג הזה? -למה? -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? -היית רוצה לשנות את התאריך שלו? -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? -פורום שבועות? -פורום משהו בנושא שבועות? -לפתוח כאן שרשור מיוחד? -להוסיף עוד אייקונים? איזה? שאלון... שאלון כזה... את אוהבת בריכה? מדוע? את אוהבת ים? מדוע? מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? את קוברת אנשים בחול בים חיים? מה עדיף - ארטיק או גלידה? מדוע? בים, את פוגשת הרבה בנים? את מתחילה איתם, או שהם איתך? בסוד, נכון רובם ערסים? את שוחה רחוק בים? את יודעת לשחות? ממתי? איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? טבעת פעם? איך? את אוהבת אבטיח? אפרסק? מנגו? תותים? מתי את קמה בחופשים? למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? את לא משקרת, נכון? עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? הים הוא מקום רומנטי לדעתך? את אוהבת שקיעות? וגם זריחות? מה יותר עדיף מהנ"ל? יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? מדוע? את חמודה? ידעתי את אוהבת להשתזף? מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? את שוחה לעיתים בלילה? שחית פעם בעירום? אם לא, את רוצה בעתיד? את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? וקרם הגנה? שבת שלום יקירות שלי !

לא רוצה קיץ ../images/Emo178.gif

"שאלון הכי הכי" הכי יפה: אבא שלי הכי משמח:הודעה על הופעה של נובה הכי מעציב:כשמישהו מת הכי מצחיק:ארץ נהדרת הכי צבע:אדום הכי להקה:Nova הכי זמר: מיכה שטרית הכי זמרת:קרן פלס הכי תכנית טלוויזיה:ארץ נהדרת הכי סרט:7 חטאים הכי פריט לבוש: הכי אביזר:שעון הכי אתר אינטרנט:אמממ... ^%$$#@ הכי כייפי:לישון הכי קשה:מתמטיקה הכי מעצבן:מתמטיקה הכי מרגיע:יוגה הכי שיר:eek:n&on-nova הכי ספר:אל תגלה- הרלן קובן הכי חבר:הכלבה שלי הכי חברה:הכלבה שלי הכי נוף:ים הכי ארץ:ישראל הכי עיר:תל אביב הכי חיה:כלב הכי בילוי: מיטש שאלון שבועות קצת בכללי -שמך?עדית -גיל:21 -גובה:1.62 -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב:רגישה,שלילית,אדיבה...אין לי עוד -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? מרופא שיניים -יומולדת:28.9 -צבע אהוב:אדום -מאכל אהוב:אורז -מזל:מאזניים -ארץ:ישראל -עיר:ראשון לציון שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות?אני לא... -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? פשטידת מקרונים עם גבינה -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:]לא -בכלל, אתה אוהב את החג הזה? לא מזיז לי כל כך -למה?ככה -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? לא -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10?1 -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? לא הייתי -היית רוצה לשנות את התאריך שלו?לא -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? לא -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים?חחחחח לא למה? שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? אמממ יכול להיות נחמד -פורום שבועות?טוב, לא צריך להסחף -פורום משהו בנושא שבועות?לא -לפתוח כאן שרשור מיוחד?אמממ.... אם רוצים סבבה -להוסיף עוד אייקונים? איזה?אפשר שאלון... שאלון כזה... את אוהבת בריכה? מדוע?לא, כי יש פיפי של ילדים קטנים את אוהבת ים? מדוע?אוויר טוב יותר, שקט (תלוי באיזה חוף) מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך?אמממממ את בונה מהחול בים כל מיני שטויות?ברור את קוברת אנשים בחול בים חיים?לא מה עדיף - ארטיק או גלידה?ארטיק מדוע?ככה בים, את פוגשת הרבה בנים?מה!? את מתחילה איתם, או שהם איתך?ברור שאני איתם בסוד, נכון רובם ערסים?בהחלט את שוחה רחוק בים?אני לא שוחה בים את יודעת לשחות?כן ממתי?כיתה ג אוד איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? חום!!!! טבעת פעם? איך?לא את אוהבת אבטיח?ברור עם בולגרית אפרסק?לא מנגו?ברור!!!!! תותים?עם קצפת מתי את קמה בחופשים? מה זה חופש? למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה?כי אין להם כוח לצאת מהמים עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה?לא נכנסת למים את לא משקרת, נכון?נכון עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה?חברים, לבד שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים?^%%$#@@ הים הוא מקום רומנטי לדעתך?בהחלט את אוהבת שקיעות?כן וגם זריחות?כן מה יותר עדיף מהנ"ל? שקיעה יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? לא מדוע?לא יודעת את חמודה?לפעמים ידעתי את אוהבת להשתזף?כן, מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור?שחום בהיר כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב?אין לי חופש!!!!!!!! כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? 50 בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים?12 בצהריים את שוחה לעיתים בלילה?לא שחית פעם בעירום?כן אם לא, את רוצה בעתיד? עשיתי כבר את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? אני אשים וקרם הגנה?שמן תינוקות... :) דודיייייייייייייי תודה חמוד שלי סופשבוע נעים

למעלה