הרצל

שרינק

New member
../images/Emo173.gifהרצל

היי...אתה יכול להסביר לי למה המו"מ של הרצל עם העותמאנים נכשל?

hilarona

New member
בקשר לבגרות של כיתות י'-הרצל

טוב אז ככה כבר ניגשתי למגן וקיבלתי ציון 91. ומגישים אותי על 90. עכשיו הקטע שבמגן היה אפשר להמר ובכל תקופה ללמוד נושא אחד. למגן למדתי בתקופה השנייה על האימפראיליזם. ולבגרות אני גם צריכה את הרצל.. והרצל קשה לי ומאוד מסבך אותי..יש אפשרות שבבגרות אני לא ישאל על הרצל..כאילו את בעית היהודים והפתרון אני יודעת אבל הקונגרס ואוגנדה..די לא מסדרים לי.. מה את מציעה לי לעשות?

SweetGirl17

New member
תהיה לך בחירה

אני לא יודעת מה המיקוד שלך אבל אני שעברתי את הבגרות שנה שעברה על זה אז כן שאלו על הרצל ניראה לי שכן עשיתי עליו, הייתה לי בחירה בינו לבין העלייה הראשונה. אם יש לך בעיה הזאת תנסי ללמוד נושא אחר ממש טוב שנימצא בתוך התקופה הזאת. למרות שהם מאוד חכמים כששואלים את השאלות. העיקר שתדעי טוב את המושגים!

hilarona

New member
בקשר לתגובה שלך

לי לפי המיקוד התקופה השנייה הנושאים שלה הם אימפריאליזם והרצל...את אימפריאליזם אני יודעת טוב אבל על הרצל יש לי קצת פיקשושים... את המושגים אני גם יודעת במגן קיבלתי את מלוא הנקודות על המושגים... אני מפחדת שיתנו לי שני שאלות על הרצל...ואז אני נופלת...אבל אם יהיה שאלה על הרצל ושאלה על אימפריאליזם אז אין לי בעיה אני בוחרת אימפריאליזם הקטע שהמורה טוען ש80% יהיה הרצל בבגרות

SweetGirl17

New member
הרצל תמיד יש בבגרות ניראה לי ככה

אבל אני לא חושבת שיתנו 2 שאלות על הרצל יתנו לך בחירה בין הנושאים.

hilarona

New member
אמן ומשרד החינוך שומע אותך עכשיו

הלוואי מהפה שלך לה'.... כי אם כן...אז אין לי מימה להילחץ... תגידי היה לך מספיק זמן לרשום את המושגים ולענות על השאלות... ניראה לי קצת זמן...

SweetGirl17

New member
היה לי מספיק זמן

ונשארו לי עוד איזה 10 דקוץ עד סיום הבחינה. לדעתי יש מספיק זמן למושגים ולענות על השאלות. תעשי קודם את המושגים ואחרי זה את השאלות הגדולות ותעשי קודם כל מה שאת הכי טוב יודעת ואת בטוחה בהם הרי לא משנה להם הסדר. את יכולה לעשות קודם את המושגים מפרק שני ואחרי זה מפרק שלישי וככה הלאה...וגם השאלות ככה. היו לי איזה כמה שאלות שרק חירבשתי להם שם כי יצא ככה שסעיף א' ידעתי טוב וסעיף ב' ידעתי פחות טוב כי כמו שאמרתי הם יודעים להכשיל, בטח מי שקרא את זה צחק חחח...

hilarona

New member
..

תמיד זה ככה... בסופו של דבר כמה קיבלת...? הדבר היחידי שאני לא יודעת עליו לבגרות זה הרצל...נקווה שייהיה אפשר לא לבחור אותו מקסימום אני יחרבש משהו עליו כי את העיקר אני יודעת..רק את הקונגרס ואוגנדה קצת לא מסתדר לי... נקווה שיהיה טוב

SweetGirl17

New member
קיבלתי....

במתכונת הלך לי יותר טוב קיבלתי 82, חרשתי עליה יומיים. ובבגרות עצמה קיבלתי 70 כי כמו שאמרתי הלך לי לא טוב בגלל הקטע שהם עשו לנו לכל השכבה, כולם התלוננו אחרי שיצאו מהבחינה. אבל העיקר שעברתי
רק מקווה שהבגרות של כיתה י"א תהיה בסדר כי באמת יש המון חומר וקשה גם.

hilarona

New member
70 זה טוב

70 זה טוב יחסית למה שאמרת... אבל...העיקר שעברת זה מה שחשוב...וזה לא שעברת בלחץ..70 זה טוב להיסטוריה... הרי בסופו של דבר אף אחד לא מסתכל על הציון הזה...

SweetGirl17

New member
חבל שאתר של אורי צמח לא פועל כבר

כי הסיכומים שלו ששל שנה שעברה לחלק א' היו ממש טובים! ניראה לי רק בזכותו הצלחתי. עדיין לא זרקתי את הסיכומים של שנה שעברה חבל שאין לי אפשרות להעביר לכם את זה.

למעלה