לחג

taltal0n

New member
כוס...הוא כל העניין !

כוס...הוא כל העניין כשכּוּסִי פגש את בּוּלִי נראו חיוכים כשבּוּלִי חדר לכּוּסִי נשמעו צלילים כשכּוּסִי התכווץ על בּוּלִי נראו "הזיקוקים" כשבּוּלִי פגש בכּוּסִי...שניהם היו שמחים ! ענק !

רשומה על פנטזיה

שבת שלום, יום שבת הוכח כיום הטוב ביותר למימוש ועיצוב מחודש של הפנטזיות המייות שלנו (ע"פ מחקר לא מדעי שמעולם לא נערך...) היום פרסמתי רשומה קצרה על הפנטזיה שלי... הוא לא מרוחק ונעלם, הוא ממש כאן לידי והוא מחוץ להישג ידי... אם הייתי יכולה, הייתי מראה לכם תמונה שלו, אבל הצינעה... בכל מקרה, תהנו ותגיבו להת'

היי... צריכה עזרה. מימוש הפנטזיות?

קודם כל, לפני הכל..... קוראים לי יפעת, אבל אף אחד לא באמת קורה לי ככה - יפי. יש לי חבר כמעט שנתיים וחצי וקוראים לו עידו. אין לי מילים. אוהבת אותו!!!!!!!!!!!!!!!!! אז ככה אחרי שאתם מכירים אותי אמממם רציתי לבקש משהו אם זה המקום. את היום הולדת שלו לא חגגנו כי הוא היה בצבא ואת היום הולדת שלי לא חגגנו כי הוא היה בצבא (רואים מוטיב חוזר? הוא המון בצבא) ושהוא חוזר - הכל בערך מסתכם בזה שאנחנו מדברים המון ומטיילים, קולנוע, ים, בריכה (יש לו בריכה ליד הבית), ויציאות בקושי יוצא לנו להגיע למיטה, לצערינו. אנחנו כל הזמן מדברים על זה ועל כמה שאנחנו מתגעגעים לזה. שאנחנו נפגשים אנחנו ישר נמרחים אחד על השני ומתפשים מאוד מאוד מאוד מהר אבל מתחילים לדבר על הא ודע לפני, כי יש בנינו תקשורת לא מהעולם הזה........ (לטוב ולרע!
) הוא חוזר ביום שלישי מהצבא (ל-36 שעות), והבטיח שיקח אותי למקום מיוחד ליום הולדת. אבל ביקשתי ממנו שאני אכין משהו. אני רוצה משהו עם סקס. זה פורום של פנטזיות, לא? אז מותר להגיד סקס
אני מתגעגעת לגוף שלו ולגוף שלי ביחד אבל לא משהו רגיל של סתם לשכב... אני צמאה למשהו חדש, משהו מענין משהו מאתגר משהו מגרה משהו מטמטם משהו משגע משהו שיגרום לנו ל...צרוח
ביקשתי עצות מחברות שלי (שלצערי לרובן אין חבר כל כך הרבה זמן ולא הגיעו ממש לאינטימיות ברמות איתו, רק הסקס הבנאלי והרגיל, שלא רצוי כרגע), והם רק סיפרו לי על הקרמבו....... אני מחפשת דברים בסגנון :) משהו ממממממממממממממש טוב לעשות, במיוחד לענג אותו מגיע לו אחרי שהצבא ממשששששששש טוחן לו את הצורה קצת לפנק אותו אז בבקשה תעזרו לי רעיונות????????????????
ספרו לי את כל הפנזטיות שיש לבנים משהו שחבר שלי יהנה ממנו אני רוצה שיהיה לו רק טוב.

deerman

New member
נקודה להתחלה..

מה היית רוצה שהוא יעשה לך ? רשמי זאת.. ואח"כ...את הרי מכירה אותו.."לעומק"... כיצד הוא היה רוצה.."לקבל"..את זה.. בהצלחה

אמממם

אני לא רוצה שהוא יעשה לי כלום אני רוצה לגרום לו להנאה לרדת לו בצורה מקורית או לא יודעת מה משהו שבנים נהנים ממנו?

deerman

New member
יפי...

כל אחד אוהב משהו אחר כל אחד והגוף שלו תוכלי למצוא אינסוף של הנאות שגברים אוהבים..אבל..הגבר שלך..אולי אוהב..דברים אחרים..שונים.. זה לא רק "מה"..זה גם "איך"..ו"כיצד"..ו"מתי"... אם יש ביניכם קשר כ"כ טוב ופתוח..שאלי אותו...שאלי אותו..לפני..תוך כדי ובמהלך.. אפשר גם לנסות..לגעת..ולחוש היכן הנקודות בו הוא מרגיש הנאה..בעוצמה חזקה..לא תמיד הוא יגיד..אבל הגוף שלו יגיד.. הגוף יודע לדבר..הרגישי אותו..הקשיבי לאנחות הבוקעות מפי ה"מעונג".. את צריכה לעשות..לגעת..ללטף..למצוץ..וללקק...ולבדוק כל הזמן מה זה עושה לו.. וכך..תכירי את הגוף שלו... ניסוי ותעיה...עיסוי והנאה.. ומנסיוני..כל אשה היא עולם בפני עצמו ומה ש"טוב" לאחת לא מספיק טוב לאחרת.. ומה ש"נעים" לאחת "כואב" לשניה...וגם גברים..אבל אין לי ניסיון ב"לענג" גברים..לפחות לא בגילגול הזה... אולי בעצם בגילגול קודם..
אין לזה נוסחה קבועה.. תמדדי אותו ואז תתפרי לו "חליפה" של הנאה..ועונג..חליפה שמתאימה רק לו.. כי במעשה אהבה אין ONE SIZE יש "מעשה חייטות"..או "מעשה ידי אומן"... זוהי אומנות האהבה והאירוטיקה בהצלחה DEE

בייסיק 1

New member
חכי שלובלו תגיב לך ../images/Emo6.gif

והמלצה נוספת : תקראי סיפורים בפורום . זה מביא המון רעיונות

פנטזיה של בן הזוג שלי

לאחרונה יש לבן זוג שלי (אנחנו שנתיים ביחד והקשר חזק מאד רגשית ופיזית) פנטזיות שאני עם מישהו אחר.לא עם מישהו ספציפי,סתם מישהו.עושה לו את זה לדמיין אותי מפתה מישהו. רציתי לדעת אם זו פנטזיה שמוכרת כאן אצל מישהו?פשוט כל הענין נשמע לי מוזר במקצת.

זו פנטזיה מוכרת מאד

צריך להיזהר במימוש לש פנטזיית קוקהולד (כשגבר מוסר את האישה שלו למישהו אחר) לא תמיד הגבר המפנטז באמת יכול לעמוד בזה ..

וזאת למרות שהוא נשמע ממש נלהב?

הוא אמר שהוא מספיק מאמין בקשר שלנו ושהוא סומך עלי. עדיין קשה לי לעכל את כל הסיטואציה. הפנטזיה ידועה כפנטזיה חולפת או שזה משהו שנשאר עד הסוף? ידוע לך הגורם לפנטזיה הזאת? אם לא, היכן אני יכולה לברר?

טוב קראתי... לא מקובל עליי שהוא ירגיש כזה

מושפל.אמנם אנחנו גרים רחוק והוא הרבה בצבא אבל זה לא אומר שהוא צריך להרגיש שהוא לא מספק אותי.

למיטב ידיעתי

זה לא בהכרח קשור להשפלות, אבל קחי בחשבון שלמרות שהוא מרגיש כל כך בטוח, צריך להיות זהירים עם זה .. אולי הגברים פה יוכלו לתת לך עצה יותר חכמה .. כבר ראיתי הרבה קשרים נהרסים בגלל שלא היו באמת מוכנים לתוספת של אדם נוסף במיטה .. רק חשבו שהם מוכנים.

זהירים באיזה מובן?

וזה לא שזאת תוספת של אדם במיטה...זה שאלך למיטה של אדם אחר ואספר לו אח"כ.עכשיו אני כבר מתחרטת על שלא אמרתי לא חד משמעי מלכתחילה,בדיעבד הייתי צריכה לומר.ממה שקראתי על הענין בויקיפדיה זה עלול להגיע ליחסים ממש מוזרים בהם הגבר משרת את האשה והמאהב וזה ממש לא מתאים לי.אני יודעת שהוא לא כזה אבל בכל זאת. אם אעשה את זה פעם אחת זה עלול לגרור פעמים נוספות בעיניו?אני ממש לחוצה מכל הסיפור הזה עכשיו.לא יודעת מאיפה הפנטזיה הזאת באה אליו.

deerman

New member
מציע לך...

לבדוק טוב..מאין צומח אצלו הרעיון הזה...אבל ממש טוב... עדיין לא הכרתי גבר שיש לו בת זוג שהוא אוהב אותה ושהיה רוצה לראות בעיניים שלו..גבר אחר עם החברה שלו אלא אם כן היחסים ביניהם כאלה שיש לגיטימציה "להתערבב" עם אחרים וזה בסדר. ואגב,אשה,כן יכולה ומסוגלת לצרף אשה נוספת...אבל גבר?.....לא יודע.

שוב אני חוזרת ואומרת...

זה לא לצרף.הוא התכוון שאעשה את זה עם מישהו אחר ושאחר-כך אספר לו.זה תואם את פנטזית קוקהולד הנ"ל.אני יודעת למה זה נוצר אצלו...תודה
מצטערת לבשר לך אבל אני בחיים לא הייתי מוסיפה אשה נוספת למיטה.עצם הרעיון פשוט דוחה אותי.

deerman

New member
קיראי בעיון מה שכתבתי ../images/Emo70.gif

ותפסיקי עם העצבים
מנסים כאן לעזור ואת?? מ ת נ פ ל ת
למה ככה

למעלה