היי... צריכה עזרה. מימוש הפנטזיות?
קודם כל, לפני הכל..... קוראים לי יפעת, אבל אף אחד לא באמת קורה לי ככה - יפי. יש לי חבר כמעט שנתיים וחצי וקוראים לו עידו. אין לי מילים. אוהבת אותו!!!!!!!!!!!!!!!!! אז ככה אחרי שאתם מכירים אותי אמממם רציתי לבקש משהו אם זה המקום. את היום הולדת שלו לא חגגנו כי הוא היה בצבא ואת היום הולדת שלי לא חגגנו כי הוא היה בצבא (רואים מוטיב חוזר? הוא המון בצבא) ושהוא חוזר - הכל בערך מסתכם בזה שאנחנו מדברים המון ומטיילים, קולנוע, ים, בריכה (יש לו בריכה ליד הבית), ויציאות בקושי יוצא לנו להגיע למיטה, לצערינו. אנחנו כל הזמן מדברים על זה ועל כמה שאנחנו מתגעגעים לזה. שאנחנו נפגשים אנחנו ישר נמרחים אחד על השני ומתפשים מאוד מאוד מאוד מהר אבל מתחילים לדבר על הא ודע לפני, כי יש בנינו תקשורת לא מהעולם הזה........ (לטוב ולרע!
) הוא חוזר ביום שלישי מהצבא (ל-36 שעות), והבטיח שיקח אותי למקום מיוחד ליום הולדת. אבל ביקשתי ממנו שאני אכין משהו. אני רוצה משהו עם סקס. זה פורום של פנטזיות, לא? אז מותר להגיד סקס
אני מתגעגעת לגוף שלו ולגוף שלי ביחד אבל לא משהו רגיל של סתם לשכב... אני צמאה למשהו חדש, משהו מענין משהו מאתגר משהו מגרה משהו מטמטם משהו משגע משהו שיגרום לנו ל...צרוח
ביקשתי עצות מחברות שלי (שלצערי לרובן אין חבר כל כך הרבה זמן ולא הגיעו ממש לאינטימיות ברמות איתו, רק הסקס הבנאלי והרגיל, שלא רצוי כרגע), והם רק סיפרו לי על הקרמבו....... אני מחפשת דברים בסגנון

משהו ממממממממממממממש טוב לעשות, במיוחד לענג אותו מגיע לו אחרי שהצבא ממשששששששש טוחן לו את הצורה קצת לפנק אותו אז בבקשה תעזרו לי רעיונות????????????????
ספרו לי את כל הפנזטיות שיש לבנים משהו שחבר שלי יהנה ממנו אני רוצה שיהיה לו רק טוב.