סלט פסטה קר מבישולה-מתכון מנצח
1 חבילה פסטה "פנה" (אני משתמשת בפסטה גריל ב-3 צבעים). 1 כף שמן. 300 גרם עגבניות שרי חצויות. 10 עגבניות מיובשות קצוצות דק 200 גרם גבינה בולגרית חתוכה לקוביות 100 גרם אגוזי מלך קצוצים גס 1.3 חבילת בזיליקום טריים קצוצים גס 1/2 כוס שמן זית מלח ופלפל אורגנו לבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן. מסננים ומוסיפים כף שמן, מערבבים ומעבירים לקערת הגשה גדולה, מצננים. מוסיפים לפסטה הקרה את השרי, העגבניות המיובשות, הגבינה הבולגרית, האגוזים והבזיליקום. מתבלים בשמן זית, פלפל,מלח ואורגנו (לא לשכוח שהגבינה מלוחה - ויש להוסיף מלח בזהירות) מערבבים היטב ומגישים. כדי להוסיף צבע אפשר לגוון בפרוסות זיתים שחורים. ** הערות שלי - קרן אור7 - אני לא מוסיפה אורגנו, פלפל וזיתים ועדיין זה הולך פיצוץ.