סיכום שבוע:)

טווול

New member
../images/Emo171.gif../images/Emo171.gifסיכום שבוע:)../images/Emo171.gif../images/Emo171.gif

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
שיר השבוע:
ציטוט השבוע:
תכנית / סדרת / סרט השבוע:
סרטון או תמונה שראיתם ברשת:
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:
פרק השבוע בפיג'מות:
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?
שבת שלום ושבוע טוב D: הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה

משהו טוב שקרה השבוע: רצף הפרקים הטובים המשיך (חוץ מ"על פעילויות על טבעיות" שהיה קצת מבאס), קיבלתי פידבקים טובים על ההופעה, למדתי להשתמש באקוולייזר ולהקליט באיכות טובה. אה, ומצאתי את הפייסבוק של יובל סגל, ימית, עודד ודנה. משהו רע שקרה השבוע: אני עושה חרם על אחותי עד שהיא תעשה משהו שהיה לנו הסכם שהיא תעשה. לא, אני לא ילדותי, זאת פשוט הדרך היחידה לגרום לה לעשות את מה שהיא הבטיחה. שיר השבוע: supersonic- oasis, השיר המגניב בעולם. ציטוט השבוע: - וולמן: "מה זה עודד, יש שם קן נמלים ממש ליד הקבר. למה אתה לא מפנה אותם?" עודד: "כן אני יודע, רציתי לפנות אותם אבל אז הם התחילו להפגין ועם כל המתיחות שיש עכשיו החלטתי לרדת מזה." וולמן: "הומור פוליטי, אה? הסדרה הזאת ממש מאתגרת את הצופים שלה." תכנית / סדרת / סרט השבוע: הפיג'מות אוף קורס, וגם איך פגשתי את אמא. סרטון או תמונה שראיתם ברשת: התוכנית "הדור הבא" של אבא של יובל סגל חחח הוא גדול. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: עוד פרקים, להקליט כמה הקלטות. פרק השבוע בפיג'מות: וולמן, שהוא גם פרק העונה עד עכשיו לדעתי. הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: החוליה החלשה
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא, אבל היו לי חלומות בנושא חח.

מסכם

משהו טוב שקרה השבוע: חופש.אלא מה? משהו רע שקרה השבוע: שיעורי בית לחופש.אכזבה מ-"על פעילויות על טבעיות". שיר השבוע: אברהם טל- מחוזקים לעולם. ציטוט השבוע: נייתן קופרגיב, נתנה ודומיו. תכנית / סדרת / סרט השבוע: הפיג'מות, חסמבה דור 3. סרטון או תמונה שראיתם ברשת: יוסי סגל ב-"הדור הבא". משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שישחררו אותי מוקדם
פרק השבוע בפיג'מות: וולמן. הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: החוליה החלשה. פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? כן, ראיתי את שלום שמואלוב(אבא של גאלה ממנדלבאום בלש פרטי) עובר בקפיטריה של מוזיאון תל אביב.לא שדיברנו או משהו
שבת שלום ושבוע טוב D:

טווול

New member
סיכום!:)

משהו טוב שקרה השבוע: אאאמייי האמת לא קרה משו טוב במיוחד:( משהו רע שקרה השבוע:פרצו לי הביתה גנבו לי צתארנק מחשב ופאלפוןןן :( שיר השבוע: בייבי של ג'סטין ציטוט השבוע: אני מתוסכלת אני עצבנית ואני לא הולכת לסבול את זה יותר! XD נתנה חיחיחח יובל קרע אותי ועוד מממלא מלא מלא וגם עם ההמור הפוליטי והנמלים XD תכנית / סדרת / סרט השבוע:הפיג'מות חסמבה דור 3 עדי אשכנזי מדגסקר סרטון או תמונה שראיתם ברשת:הדור הבא XD משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:יומהולדת:) פרק השבוע בפיג'מות:וולמן ותוציא את זה החוצה הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:חדשות הפיג'מות פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא:( שבת שלום ושבוע טוב D:

sHiR TaDmOr

New member
עונה../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה השבוע:הצטרפתי לפורום!
וזכיתי בכרטיסים לסרטXD משהו רע שקרה השבוע:כלוםם :) שיר השבוע:השירים מקמאפ רוק 1+2
ציטוט השבוע:"בא לי על נתן!" "בא לך על נתן?!?!" "לא לא בא לי על נתן בא לי ללכת לנתן!!"
תכנית / סדרת / סרט השבוע:האנה מונטנה, הפיג'מות פרק השבוע בפיג'מות:כל הפרקים שהיו השבוע D: הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:שהצטרפתי
שבת שלום ושבוע טוב D:

namnamBG

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה השבוע: גיליתי שפתחו את הפורום מחדש, הייתי 3 ימים בצפון והיה ממש ממש כיף
משהו רע שקרה השבוע: ישבתי שעתיים על דף ענק באלגברה ובסוף גיליתי שהוא לא היה לשיעורי בית
שיר השבוע: Balkan Beat Box - War Again
ציטוט השבוע:
תכנית / סדרת / סרט השבוע: הפיג'מות, Wipeout
סרטון או תמונה שראיתם ברשת: http://www.youtube.com/watch?v=HcTKjYUn5bM
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שומדבר מיוחד..
פרק השבוע בפיג'מות: ראיתי מלא פרקים השבוע וכולם היו אדירים
(השלמתי פערים בVOD)
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: לא יודעת רק אתמול נכנסתי פעם ראשונה..
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?
שבת שלום ושבוע טוב D:

למעלה