+
=

../images/Emo171.gif+../images/Emo163.gif=../images/Emo65.gif

נשבעת לכם, שההודעה הבאה שלא אשרשא תהיה הבשורה על לידה!! ובנתיים מקיימת את הבטחתי ומודיעה - אם בע"ה הכל יתנהל כמו שצריך,בעוד כ 7 חודשים נהפוך להורים. פעמיים. כי באולטרסאונד ב 26/05/02 שזה היה גם יום הולדתי העברי 28 הציצו ממסך המכשיר שני עוברים חמודים עם דופק!!!! בעלי פשוט בכה וגם אני, אלא מה... טיפים ש(אולי) עזרו לנו לעשות את זה: רופא פרטי, מומחה אמיתי בתחומו בית חולים אחר, שקבלנו הרבה תגובות חיוביות בגינו שתיה בכמותיות, מים מינרליים בלבד - לא פחות מ 2 ליטרים ליום, וזה ממש לא המצאה שלי - יש לי כמה חברות שסיפרו כי הדבר הוא תרופת פלא כן לשכב לפחות יומיים אחרי החזרה, מה שהרופאים לא יגידו, שאין צורך וכו´ להיות פטליסטים ולא לחשוב... יקיריי, גם ככה אנחנו לא מהפעילים בפורום, עכשיו, נראה לי, נעלם כמעט לחלוטין - מה גם שאני מודעת לאי נוחות שגורמת אחת שעשתה את זה לאלה שעוד בתהליך. נמשיך להיכנס מדי פעם, כמובן, ותמיד! נשמח לדבר. אוהבים אתכם, שהייתם איתנו לאורך כל הדרך, שהיתה ארוכה( כן, רומי, עוד מIOL) אלה ודני

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif קולולולולולולולולולולו

ועוד לולו אחד
אלה ודני, זאת אחת הבשורות המשמחות ביותר ששמעתי בשנה האחרונה. כל כך רציתי וקיוויתי והתפללתי בשבילכם. מקוה ששני ילדים בריאים יוולדו לכם בזמן, ויפצו אתכם על כל השנים העגומות האלה. ובנתיים סעי בזהירות בכבישים שלכם, את נושאת מטען יקר
שיהיה לך הריון ארוך ובריא ולידה קלה. ושישעמם לך כל הזמן. איזה כיף "להעיף" עוד אחת מהותיקות
עשינו עוד
על בעיות זרע.
שבת שלום נועם

פיגוז../images/Emo24.gif

הגבתי גם בנענע כשהתפקדת איזה יופי ועוד לקבל בשורה כזאת ביום הולדתך אני בשעתו נתתי את המתנה הזאת שהיום הוא בן שנתיים לבעלי ליום ההולדת שלו שיהיה לך הריון קל

ronylew

New member
המון מזל טוב../images/Emo140.gif

סוף סוף הגשמת את החלום שלך ושל בעלך מאחלת לך הריון קל לאורך כל הדרך
רוני

עמית@

New member
יוהוווווו שיחקתם אותה!!

אני גאה בכם כל כך (וכמובן בגורים שלכם) אלה ודני שיהיה רק טוב

זוליק

New member
איזה יופי ../images/Emo66.gif../images/Emo163.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

איזה כייף להיכנס לפורום אחרי מס´ ימים שלא יצא לי וההודעה הראשונה - הריון ועוד תאומים - שמחה כפולה. שיהיה לך הריון קל ותקין, או משעמם בשפת הפורום.

רומי^^

New member
" עוד לא אבדה תקוותנו"../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

אז ברוח הימים המלנכוליים שעוברים עליי (ואולי למרות) - מאחלת לכם להמשיך ולבכות מכל תמונה מרגשת באולטרסאונד.
דמעות של שמחה תמיד עושות לי את זה... שיעבור שלם ובשלום. תהנו עם ההריון - מגיע לכם. חיבוקים חמים.

שושי @:-)

New member
מזל טוב אלה ודני

אנחנו מאושרים בשבילכם סוף סוף זה מצליח. אנחנו מאחלים לכם הריון קל בריא נטול דאגות ומלא אושר המון אהבה לוי ושושי

הרמוניה

New member
איזה יופי!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שימשיך ככה... מאחלת לכם רק טוב-והרבה מעוד אחת מוותיקות יואל הרמוניה (אגב-שתיה בכמויות ממתי?)

משמח ימבה ../images/Emo48.gif ../images/Emo23.gif

מזל טוב והריון מושלם לכם. אני רוצה לומר שהודעה כזאת עושה לי את היום. תהנו!

anatc

New member
מזלטוב ../images/Emo70.gif מזלטוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

זוליק

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

איזה כייף להיכנס לפורום אחרי מס´ ימים שלא יצא לי וההודעה הראשונה - הריון....ועוד תאומים - שמחה כפולה. שיהיה לך הריון קל ותקין, או משעמם בשפת הפורום.
- בהצלחה!!!

רומי 007

New member
לאלה ודני היקרים

מזל טוב והרבה בהצלחה בהריון הכפול. מאוד התרגשתי לקרוא את הודעתכם ותודה על הטיפים.

venus13

New member
לאלה ודני מזל טוב והריון קל ותקין ../images/Emo140.gif

ונוס

חן (*_*)

New member
../images/Emo49.gifמכל ה- ../images/Emo23.gif...........

כל כך שמחה בשבילכם.................
.......... ואם תצטרכו עזרה, עצה או תמיכה גם בשלב הבא, אני לשרותכם- הן מהבחינה המקצועית, והן, עקב הסיבה שלאחייניתי יש תאומים בת ובן, לאחר טיפול פוריות (אצלינו כמובן). המשך הריון קל, משעמם, ולידת ילדים בריאים

למעלה