ש ב ו ע ו ת

יעל י

New member
../images/Emo171.gif ש ב ו ע ו ת ../images/Emo171.gif

עוד כמה ימים אנחנו חוגגים את החג הכי לבן - שבועות. אתן מארחות/מתארחות? כמה תהיו? מה בתוכנית? מה בתפריט? חלב - כן או לא? אוהבות או מעדיפות בשר? והכי הכי...שחררו מתכונים.

אני תמיד מעדיפה ארוחה חלבית משובחת

אוהבת בשר, אך תמיד אעדיף ארוחה חלבית. בדיוק היה לנו אתמול מפגש חברות, כל אחת הביאה משהו- מאפים, פשטידות, גבינות מעולות, לחמים משובחים מאפה בית, סוגי סלטים שונים. אחחח, כמה התענגתי! וכמה אכלתי!
לפחות על הקינוחים הצלחתי לוותר, שהיו מעולים! לפי אנחות העונג סביב השולחן...
בערב חג אין תוכניות מיוחדות של אירו או התארחות. באחה"צ של החג נחגוג בקיבוץ של הורי, את חג הביכורים המסורתי והמרגש כל שנה מחדש.

sugerpie

New member
מעדיפה חלבי על בשרי תמיד וגם אנחנו

חוגגים בקיבוץ את החג ויהיו אורחים אבל נאכל בחדר האוכל בערב החג ובחג עצמו כבר נתארגן על משהו קליל.... אחרי החג החלטתי להצטרף לקבוצה של חלי ממן שמתקיימת אצלנו בקיבוץ פעם בשבוע ומקווה מאוד לחזור למסלול ויאללה להוריד את ה 2.5 ק"ג המעצבנים האלה ועוד 10 .... שיהיה חג שמח!!!

יעל י

New member
אוהבת את שבועות...

אבל גם קשה לי. שבועות אצלי זה סיפור. מטז התחתנו אנחנו עושים שבועות עם המשפחה המורחבת של בעלי (המורחבת מאד והמגובשת.מעל 100 איש).חג מקסים. לפני שלוש שנים היה לנו אסון בערב חג במקום בו אנו גרים ומסיבת ערב החג בוטלה. זו השנה הראשונה שהייתי עם המשפחה שלי בשבועות.בדיוק שבוע אחרי אבי נפטר בתפאומיות מה שהפך את מסיבת שבועות למסיבת הפרידה ממנו.

יעל י

New member
../images/Emo172.gif../images/Emo173.gifעוגת גבינה../images/Emo173.gif../images/Emo172.gif

עוגת גבינה קלה קלה תחתית: עוגיות שוקולד ציפס משובחות מפוררות לשמור בצד 3/4 כוס פירורים השאר לשטח בתבנית 26 העוגה: 3 גבינה לבנה 5% 3/4 כוס סוכר 2 כפות תמצית וניל לערבב היטב. להמיס 1 שקית ג'לטין ב 3/4 כוס מים רותחים. להוסיף לגבינה ותך כדי בחישה מהירה. להקציף 1 שמנת מתוקה+1 כף סוכר להוסיף לגבינה בתנועות עטיפה. לשפוף הגבינה על התחתית לפזר למעלה את הפירורים שנשארו בצד הסבה לדיאטה-
ללא עוגיות שוקולד ציפס.מי שממש רוצה אפשר פתי בר בודדים רק למרקם.
במקום סוכר להשתמש ב"כמו סוכר" או 10 שקיות סוכרזית רגיל.
במקום שמנת מתוקה להשתמש בריצ'.פחות קלוריות.
להגשה אפשר לשים מעל קצת ריבה דיאט.

מתארחת אצל חמותי ואצל אחי (הם גרים

בסמיכות) אין לי מושג מה בתפריט אך מקווה שאצליח לשמור בכל זאת. לא ממש משנה לי חלבי או בשרי.

jesie12

New member
לא נוגעת בבשר כבר כמה חודשים

בגבינות אוכלת רק את הקשות, צפתית, פטה,בולגרית וכאלה... הערב מוזמנים להורים ואבא שלי יכין דגים בתנור, מקווה שאמצא את עצמי בארוחה נהיה 13 איש

למעלה