-שבועות-

תיפי1

New member
עונה עונה../images/Emo83.gif

שאלון קצרצר לכבוד החג: אוהבים מאכלי חלב? כן (זה עדיף מבשר!!) עוגת גבינה? לא אוהבים להתלבש בלבן? לא וריקודי עם? לא
איך חוגגים? אממ....סבא וסבתא שלי מצד אמא באים אלינו וגם סבא וסבתא מצד אבא וגם הדודות מצד אבא כנראה ואז עושים ארוחה חגיגית:|...ו...בבוקר אז מיים סיטואציות: שבועות - מים חלב - גבינה לבן - שחור ביכורים - כלום
זר - פרחים גבינה - קוט'ג

../images/Emo26.gif

אוהבים מאכלי חלב?בטח עוגת גבינה?רק אם היא לא אפויה אוהבים להתלבש בלבן?ממ אין התנגדות וריקודי עם?בטח איך חוגגים?עם חברים בים וגם עם המשפוחה=] סיטואציות: שבועות -יום המים! חלב -פרה לבן -צבע של טמבור ביכורים -פורים חחח זר -חבר גבינה -מממ יאמי

עונה

אז.. הגיע שבועות. שאלון קצרצר לכבוד החג: אוהבים מאכלי חלב?כן עוגת גבינה?כן אוהבים להתלבש בלבן?כן וריקודי עם?חחח
כן איך חוגגים?איןלימושג סיטואציות: שבועות - מים חלב - פרה לבן - קיר ביכורים - סלים זר - פרחים גבינה -פיצה $%#

Mana Sama

New member
יאי~נשתף פעולה כי אני חולת שאלונים XD

אוהבים מאכלי חלב? המ..כע עוגת גבינה? פוי >< אוהבים להתלבש בלבן? לא כשזה גם מכנס וגם חולצה וריקודי עם? XDD איך חוגגים? משפוחה אני משערת.. סיטואציות: שבועות - קרב בלוני מים~! ^.^ חלב - אלגריה לבן - אשל [תהרגו אותי אבל חשבתי על אשל! אפילו לא דנונה או משו נורמלי! XD] ביכורים - פירות זר - כלה גבינה - טוסט ._."

למעלה