-שבועות-

RaZiK4

New member
../images/Emo171.gif-שבועות-../images/Emo171.gif

אז.. הגיע שבועות. שאלון קצרצר לכבוד החג: אוהבים מאכלי חלב? עוגת גבינה? אוהבים להתלבש בלבן? וריקודי עם? איך חוגגים? סיטואציות: שבועות - חלב - לבן - ביכורים - זר - גבינה - שיהיה לכם חג שמח

RaZiK4

New member
../images/Emo13.gif

אוהבים מאכלי חלב? לא שונא. עוגת גבינה? לא כ"כ אוהבים להתלבש בלבן? אממ זה חגיגי:p תלוי למתי.. וריקודי עם? חח:D [איזה מצחיק שאני צוחק מעצמי] אממ לא. איך חוגגים? יש לי סמינר קיץ;[ רק בערב יש איזה משהו סיטואציות: שבועות - חלב חלב - כחול לבן (באריזות:D) לבן - כוס (glass, כן?) ביכורים - סל (טנא) זר - פרחים גבינה - צהובה

עווונהה

אוהבים מאכלי חלב? כן עוגת גבינה? לא אוהבים להתלבש בלבן? לא וריקודי עם? לא
איך חוגגים? בארוחה גדולה של אמא
אני חולה על החג הזה! סיטואציות: אסיצואציות ימפגר
שבועות - גבינה חלב - כריות לבן - שוקולד ביכורים - פרחים זר - כיתה ב' גבינה - צהובה

ללא נושא

אז.. הגיע שבועות. באמת? שאלון קצרצר לכבוד החג: יאללה אוהבים מאכלי חלב? לא עוגת גבינה? לא אוהבים להתלבש בלבן? לא וריקודי עם? לא איך חוגגים? לא חוגגים סיטואציות: אין שבועות - איכס חלב - לא לבן - לא ביכורים - ילדות קטנות רוקדות עם סלסלות ופדופילים שמשתרכים אחריהם זר - ורד שחור גבינה - עכבר אני אדם ממש אופטימי, אה? שיהיה לכם חג שמח- גם לך

אגב - עכשיו נזכרתי - עם ריקודי עם (בטן) יש לי

סיפור מצחיק. אמא שלי לקחה אותי לשלושה שיעורים שלמים O_ם של ריקודי בטן. כןכן. כןכן. היא רצתה להדביק אותי בזה. (לרקוד לצלילי מזרחית עם לבוש מינמלי מרשרש בטן חשופה חוסר כבוד בעזרת חדר מלא בפרחות זקנות ומקומטות שעברו מזמן את גיל העמידה? [הסוג הכי גרוע אגב. אמאלה.] sure, why not ?!)

ח0חו0ית1

New member
אוקי אני

שאלון קצרצר לכבוד החג: אוהבים מאכלי חלב? כן! עוגת גבינה? כן! אוהבים להתלבש בלבן? לא
אני מרגישה בולטת מידי וריקודי עם? לא
איך חוגגים? אף פעם לא באמת הבנתי מה הקטע של החג הזה סיטואציות: שבועות - חופש גדול חלב - עוגיות לבן - חלב ביכורים - זר זר -
פרחים גבינה - יאמי

"לבושה בלבן?-אני מרגישה בולטת מידי"../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דמיינתי חדר מלא חבריך הפריקים בחולצות מטאל ומכנסי עור שחורים, פתאום דנע שמלה פרחונית לבנה

יאללה,בננות. כולן ללבוש לבן../images/Emo70.gif../images/Emo134.gif

מי שכובשת את ליבו זוכה
כפרעלייך רז. תבקש מחברה שלך להתלבש בלבן

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifיאללה גם אני

אוהבים מאכלי חלב? כן עוגת גבינה? כן אוהבים להתלבש בלבן? כן וריקודי עם? כן איך חוגגים? סתם סיטואציות: אסוציאציות! שבועות - לבן חלב - פרה לבן - טוב ביכורים - סל קש זר - יום הולדת גבינה - קוטג'

מואה../images/Emo9.gifצומיצומיצומי../images/Emo70.gif../images/Emo134.gif

אוהבים מאכלי חלב
אופקורס
עוגת גבינה
כיין אוהבים להתלבש בלבן
לא הכי, אבל בקיץ כן, גורם לי להרגיש נפלא
וריקודי עם
הא
איך חוגגים
ארוחה אצל סבתא עם דגים מתים בתוך ג'לטין
(=גפילטע) סיטואציות: "מלאו אסמיינו בר ויקבנו יין..." שבועות - זר פרחים חלב - פרה
לבן - שמלה ביכורים - לא יודעת זר - פרחים גבינה - בולגרית
ועכשיו חידה, מי שיענה ראשון מוכתר כמלך ליום אחד
: מה זה לעזאזל "מכוׁרה"
("מה עוד תבקשי מאיתנו מכורה....") [לשם ההגינות, אני יודעת מה זה, בואו נראה אתכם
]

תיפי1

New member
:|../images/Emo83.gif

מכורה הינה התנחלות ומושב שיתופי בבקעת הירדן השייכת למועצה אזורית בקעת הירדן. ההתנחלות הוקמה בשנת 1973 כהיאחזות נח"ל בשם נח"ל מכורה ואוזרחה בשנת 1976.

תיפי1

New member
אבל אבל אבל...../images/Emo83.gif

זה לא אני מבלפת אותך, זה ויקפדיה
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A8%D7%94

תיפי1

New member
בדקתי ../images/Emo83.gif

מכורה-מולדת, הארץ שבה האדם נולד.... אבל אני עדיין עניתי על זה ראשונה (לא כתבת 'מי שיענה על זה ראשון נכון' אלא רק 'מי שיענה על זה ראשון'), אז אני מלכה ליום אחד

למעלה