....
שבועות שמח....

ליליוש

New member
....../images/Emo171.gif שבועות שמח....

סתם משעמם לי אז חשבתי לפתוח שירוש על דברים מצחיקים שכותבים ב-N/A של האייסייקיו...אז אתם מוזמנים לכתוב כל מה שעולה לכם לראש אני למשל אוהבת לכתוב את זה :
תיראו אני מבינה מה שאתם לא מבינים אבל אני לא מבינה מה שאתם לא מבינים שאני מבינה שאתם לא מבינים שאני הבנתי שאתם תבינו שאני לא מבינה שאתם מבינים הבנתם? וגם:
לא פה משקה את הפרחים...

boolbool boy

New member
../images/Emo172.gif../images/Emo171.gifשבועות שמח לכולם!../images/Emo140.gif

אני כותב לפעמים בNA: "מחרבן... *גלוג* *גלוג* *גלוג* (יעני כמורידים ת'מים בשירותים..)"

טלולית1

New member
שבועות שמח!! ../images/Emo172.gif../images/Emo24.gif

ראיתי פעם אצל מישהו בNA: "הלכתי להאכיל את דגי הזהב שלי"

שבועות../images/Emo174.gifשמייח!

ואני כותבת כל מה שבא לי בהודעות אן/איי...בדר"כ מחליפה גם כל חצי שעה פחות...חחח זה לפי מצבי רוח גם. כשאין לי כוח לאנשים ואני עצבנית אני כותבת "זדיינו לי מהאן/איי כבר" וכשאני שמחה הכל יכול להיות... כרגע זה סתם "בלעט"..המילה האהובה עליי כמובן. וסתם תמיד כתוב שם "יש לי כאב ראש משהו רצחחחחח" נמנמ..ואני מניחה שאני אמציא עוד כמה נחמדיתים.. צ'או בינתיים, דרוש.

Kps

New member
?!

בו'נה, זה לא סקר של "מה אתם כותבים באיי סי קיו" זה "רישמו דברים מצחיקים(שימי לב איפה הדגש) שאפשר לשים באובאי באיי סי קיו", תלמדי לקרוא בבקשה...

bob dylan1

New member
חג שמח!!../images/Emo172.gif../images/Emo174.gif../images/Emo173.gif../images/Emo171.gif../images/Emo185.gif

Snow fairy

New member
משהו דומה לחתימה שלי...

יש 2 דברים: 1. שלום, הגעתם לאוואי של מאיה, אינני יכולה לענות כרגע, נא השאירו הודעתכם לאחר הישמע העז מההההההההההה...........
2. בלה בלה בלה, בלה בלה! בלה בלה בלה בלה בלה... בלה בלה בלה? בלה?! בלה בלה!!! בלה בלה בלה. קאפיש?! אבל עכשיו סתם כתוב שאני משועממת...

למעלה