שאלון סופשבוע

AeroTom

New member
../images/Emo171.gif שאלון סופשבוע

שיר השבוע של אירוסמית':
אלבום השבוע של אירוסמית':
שיר השבוע כללי:
אלבום השבוע כללי:
סרט השבוע:
תוכנית השבוע:
ספר השבוע:
ציטוט השבוע:
הדבר הטוב של השבוע:
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא:
תמונת השבוע: וחדש בשאלון - תוספת השבוע (השאלה הרלבנטית כביכול שתתחלף כל שבוע):
מה עשיתם בחג השבועות ואיזה שיר הייתם הכי רוצים שהלהקה תבצע בהופעה הקרובה שלה באיחוד אמירויות ביום חמישי?

חוה16

New member
עונה..

שיר השבוע של אירוסמית': fly away from here אלבום השבוע של אירוסמית':get a grip שיר השבוע כללי: יום אחרון-טל שגב אלבום השבוע כללי:אין סרט השבוע: לא ראיתי סרטים השבוע תוכנית השבוע: כנ"ל חח ספר השבוע: לא קראתי השבוע ציטוט השבוע: " בדם ואש יהודה נפלה ובדם ואש יהודה תקום" חח עזבו אני לומדת למתכונת בהיטוריה אז זה מה שחשתי עליו. הדבר הטוב של השבוע: לא היה כזה.. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: בגרות במתמטיקה חח תמונת השבוע: מפת ארץ ישראל חחח מה עשיתי בחג השבועות: למדתי ולא יותר מזה..כן אני מודעת לזה שאין לי חיים חח

HeAVeN or HelL

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של אירוסמית: Sudona Sunrise
אלבום השבוע של אירוסמית': Devil's Got A New Disguise
שיר השבוע כללי: Dream theatre - Endless sacrifice
אלבום השבוע כללי:2007 Scorpions- Humanity Hour_I
סרט השבוע: תעביר את זה הלאה, אחלה סרט
תוכנית השבוע: סמולוויל
ספר השבוע: האדם מחפש משמעות-מבוא ללוגותרפיה/ויקטור פראנקל
ציטוט השבוע: משעמם לי...איפה המלש"בים? (אה כן...עושים בגרות באנגלית..)
הדבר הטוב של השבוע: חופש שבועות (יומיים!) והמישהו חזר בהפתעה ...
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: אממ....באו חיילים חדשים למדור...זה אומר שאתחן פחות!!! ואחיה יותר
תמונת השבוע:-----
מה עשיתם בחג השבועות: לא הרבה....ישנתי וטיילתי בשדות שיבולת שועל/חיטה
איזה שיר הייתם הכי רוצים שהלהקה תבצע בהופעה הקרובה שלה באיחוד אמירויות ביום חמישי? FLY AWAY...

AeroFan

New member
עונה

שיר השבוע של אירוסמית': Fallen Angels אלבום השבוע של אירוסמית': Nine Lives שיר השבוע כללי: Incubus- Wish You Were Here אלבום השבוע כללי: Travis- The Boy With No Name (הפעם קניתי אותו) Incubus- Morning View סרט השבוע: "השליחים" (The Messengers), ראיתי אתמול- חזק ביותר!!!! והיום מקווה שאני יראה את Zodiac. תוכנית השבוע: אין ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - הדבר הטוב של השבוע: שהיו 2 סופי שבוע. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: אין משהו מיוחד כרגע.. תמונת השבוע: ג'ו פרי וקלי קלארקסון בגמר של אמריקן איידול- תמונה יפה!! מה עשיתם בחג השבועות ואיזה שיר הייתם הכי רוצים שהלהקה תבצע בהופעה הקרובה שלה באיחוד אמירויות ביום חמישי? לא משו מיוחד, נחתי בעיקר והלכתי פעם אחת לחוף הים. שיר שהייתי רוצה שהם יבצעו האיחוד האמירויות? אחד מהשירים הנותנים בראש מ-Rocks!!

Aerosmith2006

New member
../images/Emo176.gif

שיר השבוע של אירוסמית': Train (כרגיל...) אלבום השבוע של אירוסמית': Gems שיר השבוע כללי: Rod Stewart - Hot Legs אלבום השבוע כללי: Gems Gems Gems סרט השבוע: שמש. כל כך פריקי וכל כך טוב באותו הזמן. תוכנית השבוע: גיבורים ספר השבוע: החטא ועונשו ציטוט השבוע: :"יותר נורא מלהאנס על ידי מישהו זה להאנס על ידי עצמך..." ?:"מה?!" :"עזבו... זה עמוק."
הדבר הטוב של השבוע: ארוחה בספגטים :):):):):):):) משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: מבחן אחרון!!! תמונת השבוע: מה עשיתם בחג השבועות אכלתי גבינה. איזה שיר הייתם הכי רוצים שהלהקה תבצע בהופעה הקרובה שלה באיחוד אמירויות ביום חמישי? איזה איחוד? מה? ושיעשו Train לא אכפת לי איפה! או Draw the line בא לי לאחרונה...

SaintJohn

New member
../images/Emo217.gif

שיר השבוע של אירוסמית': Milk Cow Blues
אלבום השבוע של אירוסמית': Draw the Line
שיר השבוע כללי: Milk Cow Blues
אלבום השבוע כללי: Draw the Line
סרט השבוע: אבודים בטוקיו - מקסים אבל טיפה ארוך מדי. אה כן, וגם Fight Club!
תוכנית השבוע: סיינפלד.
ספר השבוע: אין, כרגיל.
ציטוט השבוע: אין, כרגיל.
הדבר הטוב של השבוע: להיות בזכרון ביום הולדת של אבא שלי.
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: מילואים!
תמונת השבוע: אין.
וחדש בשאלון - תוספת השבוע (השאלה הרלבנטית כביכול שתתחלף כל שבוע):
מה עשיתם בחג השבועות ואיזה שיר הייתם הכי רוצים שהלהקה תבצע בהופעה הקרובה שלה באיחוד אמירויות ביום חמישי? אני רוצה שהם יעשו Old Shit קליל שיפתח אותם יותר לכיוון הזה, משהו כמו Walkin' the Dog, Mama Kin או Big Ten Inch Record. בהופעות הבאות אני מרשה להם להתקדם הלאה בכיוון הזה
.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

lollapalooza

New member
פייט קלאב ואבא שלך היו בשבוע שעבר, מותק.

(לפחות יום ההולדת)

lollapalooza

New member
איזה גרוע אתה ../images/Emo3.gif

שבת שעברה שייכת לשבוע שעבר. היית אמור לכתוב את זה בסיכום השבוע הקודם!!

SaintJohn

New member
למה, זה מאוד הגיוני

הדבר הטוב של השבוע נמצא בטווח של הרגע שבו אני עונה על השאלון ו-7 ימים אחורה עד אותו יום בשבוע שלפני כן, ומכאן שזה שייך לשבוע שבדיוק נגמר.

AeroTom

New member
Fight Club ../images/Emo99.gif

אני באמצע הספר החדש של צ'אק בדיוק...אגב ב-18 ביוני יוצאת לדרך סוף סוף ההפקה לעיבוד הבא של ספר של צ'אק, Choke: http://www.imdb.com/title/tt1024715/ סם רוקוואל בתפקיד הראשי (שממש תתאים לו הדמות הזאת אגב). והבמאי זה יהיה סרט ראשון שלו, לא ממש מוכר. אם העיבוד יהיה טוב אפילו שיתקרב רק לזה של Fight Club, אז אנשים ייחשפו עוד לגאונות של פאולניק. זה ספר הזוי, משעשע, מעניין ועם דמויות מגניבות. ואבודים בטוקיו אכן נהדר. סופיה קופולה אגב לפני שעברה לבימוי שיחקה בוידאו-קליפ של Sometimes Salvation של הקרואוז: http://www.youtube.com/watch?v=V62vhTIYp90 כבוד.

AeroTom

New member
עונה

שיר השבוע של אירוסמית': You Gotta Move
אלבום השבוע של אירוסמית': לא היה ספציפי.
שיר השבוע כללי: Neil Young - Danger Bird
אלבום השבוע כללי: Neil Young - Zuma
סרט השבוע: רציתי להגיד Zodiac, אבל בסוף לא ראיתי. אז אקח את "אמריקן ביוטי" שתפסתי שוב במוצ"ש.
תוכנית השבוע: 24
ספר השבוע: Rant.
ציטוט השבוע: Now I'm going back to Canada" "...On a journey thru the past
הדבר הטוב של השבוע: מוזיקה משער.
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: לראות בתקווה את זודיאק...
תמונת השבוע:
שיעשעה אותי נורא. וגם מתוחכמת! Peace
מה עשיתם בחג השבועות ואיזה שיר הייתם הכי רוצים שהלהקה תבצע בהופעה הקרובה שלה באיחוד אמירויות ביום חמישי? ישנתי הרבה...והייתי רוצה איזה שיר בסט שקצת יפתיע. לא חייב משוה גדול, אבל שלא בוצע עוד בסיבוב הזה ושלא מופיע ב-Oh Yeah (וה-2 מבווב אחריו). Walkin' The Dog כזה...משהו לא מאוד מפתיע, אבל עדיין לא מאוד צפוי. אם לא השבוע, הם מוזמנים לעשות כאלה עוד שבועיים-שלוש ככה...
הודגש באמצעות מדגישומטיק

TOMTOMTOM6

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של אירוסמית': walk this way אלבום השבוע של אירוסמית': שיר השבוע כללי:queen- seven seas of rhye אלבום השבוע כללי:queen- made in heaven סרט השבוע:לא היה תוכנית השבוע:הווו כבר מלא זמן לא ראיתי טלויזיה. ספר השבוע: לא היה ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: דיסקים חדשים משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא:יום שישי
תמונת השבוע:

בָלבָל

New member
עונה ואפילו משתמשת במדגישו

|גוגולת|שיר השבוע של אירוסמית': לא יודעת... לא עלה לי מייד שיר בראש.. אז לא כותבת חח |גוגולת|אלבום השבוע של אירוסמית': ROCKS |גוגולת|שיר השבוע כללי: crucify של tori amos |גוגולת|אלבום השבוע כללי: אין |גוגולת|סרט השבוע: אין |גוגולת|תוכנית השבוע: חברים.. לא יודעת למה |גוגולת|ספר השבוע: המחברת לימודים שלי |גוגולת|ציטוט השבוע: אין |גוגולת|הדבר הטוב של השבוע: היה הרבה חופש |גוגולת|משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: שיהיה עוד חופש
|גוגולת|מה עשיתם בחג השבועות ואיזה שיר הייתם הכי רוצים שהלהקה תבצע בהופעה הקרובה שלה באיחוד אמירויות ביום חמישי? בא לי big ten |גוגולת|הודגש באמצעות מדגישומטיק

בָלבָל

New member
אוי יופי.. עד שהתאמצתי שיהיה יפה וזה מה שקרה

חח לא משתמשת בזה יותר!!

למעלה