סיכום שבועי

תשובותי

שיר השבוע: אינתה עומרי - אום כולתום שיר השבוע של הבויז: כל השירים (למרות שלא שמעתי אותם בכלל השבוע...) קליפ/הופעת השבוע: עכשיו אתה חוזר בחזרה - מירי מסיקה תמונת השבוע: התמונות שעלו בשבועיים האחרונים בפורום ציטוט השבוע: "בתוך שבועיים אוכל להתחיל למגן את שדרות" משפט יפה שנאמר בשבוע שעבר על ידי ארקדי גאידמק ושהצליח להרגיז ולעורר את הממשלה המטומטמת שלנו. איך עבר השבוע? מצוין! תוכניות לשבוע הבא: אין, מלבד להפגש עם יונתן (ביום ראשון אם ירצה השם)

sivanick

New member
../images/Emo173.gif

שיר השבוע: Timbaland ft. Nelly Furtado & Justin Timberlake - Give It To Me אני אוהבת את שלושתם אז זה שילוב מדהיםם
Kelly Clarckson - Never Again Avril - Girlfriend (בהתחלה שנאתי אותו, כי אני לא סובלת אותה אבל תמיד איכשהו אני אוהבת את השירים שלה
) Akon - Don't Matter החברים של נטאשה - שני סיפורי אהבה קצרים שיר השבוע של הבויז: Happily קליפ/הופעת השבוע: הקליפ של קלי תמונת השבוע: - ציטוט השבוע: - איך עבר השבוע? היה שבוע כיפי.
חופש, ים, חברים, יציאות. וקצת צבא. בקיצור חלום
תוכניות לשבוע הבא: צבא
ולסיים את משחק מכור של רם אורן?

lidor love lee

New member
עונה

שיר השבוע: don't leave me של לי ריאן..שיר מדהים ומרגש ביותר
שיר השבוע של הבוייז: happily never after
קליפ/הופעת השבוע: rihanna-umbrella
תמונת השבוע
אני
ציטוט השבוע: חםם רצח!!! אפילו עכשיו חם לי
איך עבר השבוע: נחמד ביותר
תוכניות לשבוע הבא: נראה כבר
סופשבוע מדהים לכם אנשים 3>

CapitanSparrow

New member
אניייייייייייייייי!!!!!!

לא משנה מה הכל הכל הכל...... שודדי הקאריביים:סוף העולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111 סרט כ"כ כ"כ כ"כ מהממממממממממממממממממממממממממממם!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111111

Shiri from the block

Active member
אני שיר השבוע: האלבום החדש של מארון 5, האלבום של נלי, פוסיקאט דולז ושני אלבומים של מיוז שיר השבוע של הבויז: Any Other Way, Helpless, Happily../images/Emo99.gif והאלבומים מילניום בלאק&בלו ונבר גון קליפ/הופעת השבוע: אהה, כל מיני דברים על בקסטריט ביוטיוב.. תמונת השבוע: קפטן ג'ק ספארו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ציטוט השבוע: "אסור לעמוד, אסור לעמוד" ../images/Emo6.gif מהסופרלנד חח איך עבר השבוע? חח עמוס בחוויות../images/Emo3.gif הייתי בסופרלנדדדדדד!! ועליתי על כלללללללל המתקנים!!!! היה כיף!../images/Emo99.gif

למעלה