סיכום השבוע

ady18

Well-known member
../images/Emo171.gifסיכום השבוע../images/Emo171.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק ]- שיר השבוע שלכם [לא של אריק ]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? מה התוכניות שלכם לחג- מה המאכל האהוב עליכם בחג-

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע של אריק ג'וני שיר השבוע לא של אריק מירי מסיקה-אל תלך מכאן עשה את השבוע שיחות טובות בילוי השבוע הופעה של מירי מסיקה תוכנית השבוע הסמוים\חשופים מחכה להופעה של קורין אלאל\לחג התוכניות לחג לא משהו מיוחד בעיקר לבקר דודים והמאכל-פסטה מוקרמת\בלינצס

אחלה שבוע וחג שמח

שיר של אריק-טעם נרכש שיר לא של אריק:גיא זוארץ-כל הבשורות בילוי-קניון סרט-לגעת בך\תוכנית-כוכב נולד 7\סדרה-תיכון השיר שלנו מאכל השבוע-קוסקוס מאכל אהוב-עוגת גבינה עם פירורים

michal94

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק ]- ג'וני שיר השבוע שלכם [לא של אריק ]- דניאלה/שלומי שבן בילוי השבוע שלכם- לסיים ללמוד למבחנים. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- שנות ה70 כמובן תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - גלגל"צ משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- "ילד מדהים" ברדיו :) משהו שהרס לכם את השבוע- מפמ"ר (מבחן מפקח) במתמטיקה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- ים או משהו. מאכל השבוע: גבינה! משפט השבוע שלכם: "בכיף". האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? הלוואי מה התוכניות שלכם לחג- טי מרקט ברחובות מה המאכל האהוב עליכם בחג- הכל בעצם, כי אני חולה על חלבי.

I מ י ר ב I

New member
איזה כיף

לי עדין לא יצא לשמוע אותו. רציתי לשמוע היום סינגלס אבל שכחתי,מחר אנסה לשמוע.

michal94

New member
כן, שמעתי גם אתמול בסינגלס,

בדיוק שחזרתי באוטו הביתה :)

עומר XD

New member
../images/Emo41.gif נצל"ש הופעה של אריק ../images/Emo41.gif

שלום
אני די מנוי לעיתון "המון ווליום" ומצאתי שם הופעות של אריק ברמן. * מוזמנים לעיין בתמונה המצורפת, ההופעות של אריק מסומנות באדום בשבילכם
* מקווה שעזרתי אפילו קצת
עומר.

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo168.gifהופעת יום הולדת לרילי

לכבוד יום הולדתה של רילי עורכים אייל הלר ורילי הופעת יום הולדת משותפת ב"צוזאמן" ביום שישי ה-5.6.09 בשעה 22:00 ב-"צוזאמן" לילנבלום 25 ת"א. כולם מוזמנים

למעלה