יום ראשון

How I Disappear

New member
אני מצונן ../images/Emo186.gif וזה מעצבן ../images/Emo69.gif

1: לשון, דיברנו על הבגרות .. 2: מערכות ספרתיות, סתם עשינו דף 3: היסטוריה, קנינו את המיקודית 4: תנ"ך, קיבלתי 73 .. 5: מערכות ספרתיות, המשכנו את הדף 6-7: חינוך תעבורתי, שיעמום מוות סתוב לי האף !!

PerfectSP

New member
גם אני../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

לפחות לא הלכתי היום לבצפרXD הייתי אמורה ללמוד מ8 עד 5 >> ח"ח על תנך!^^ מקצוע מעצבן

hadarinke

New member
יום ראשון שיגעון ../images/Emo67.gif

ספורט- כל הבנות של הכיתה רצות 1500 ואני יושבת בצד בצל, שותה אייס קפה וצוחקת להנאתי ^^ תנ"ך-בלה בלה משעמם שעתיים סקס- המורה טסה לפולין אז יצאתי לקניון, קניתי לי חולצה חמודה בפול אנד בר, והייתי עסוקה במיוחד בלגרור את חברה שלי לראות מישהו שיש לי קראש עליו
תנ"ך- בלה בלה שוב משעמם. אדריכלות- בצפר מפגר! קבע לנו טיול שנתי יום לפני הבגרות
אכלתי אצל ספתא, גוש אורז מלא ברוטב כי אני צמחונית כבר מיום חמישי, אז לא אכלתי קציצות...

hadarinke

New member
:O

אני עוד מעט סוגרת 3 ימים D: אבל זה חשוב לי באופן עקרוני :)

מישהו אמר טימטום?../images/Emo188.gif

מתחילה ב9. קמה בערך בבוקר. מגלה שאין שעה שנייה ושעה שלישית יש הרצאה. טוב. חוזרים הביתה. ורק במזל הצלחתי לצאת בלי שהשומר יקפוץ עליי. חזרתי למתמטיקה כמובן שלא עשינו כלום בשעה הראשונה בשעה השנייה מלא הבריזו אז הספקנו איזה 3 תרגילים! שיא חדש!~ אלקטרוניקה שעתיים. לא עשינו כלום. בשעה השנייה שיחקנו בונוס וזה כזה נוסטלגי ומשעשע. כמובן שניצחתי.

DevilGirl92

New member
../images/Emo192.gif

הייתי אמורה להתחיל ב10 הברזתי מה-4 שעות הראשונות הגעתי אח"כ המחנכת הטיפה לי מוסר ושלחה אותי ליועצת ועכשיו יש לי פגישות קבועות איתה שיהיה

למעלה