חג שמייח רק רוצה לאמור חג שמייח לכולם והאמ לי .. ביקשת תנ"ך ? תראי מה מצאתי
מ מורי לנצח New member 25/5/04 #1 ../images/Emo171.gif חג שמייח ../images/Emo171.gif רק רוצה לאמור חג שמייח לכולם והאמ לי .. ביקשת תנ"ך ? תראי מה מצאתי
../images/Emo171.gif חג שמייח ../images/Emo171.gif רק רוצה לאמור חג שמייח לכולם והאמ לי .. ביקשת תנ"ך ? תראי מה מצאתי
ק קייטי הולמס New member 25/5/04 #2 חג שבועות שמח! ../images/Emo173.gif../images/Emo174.gif../images/Emo66.gif תאכלו הרבה תשתו הרבה ובעיקר תהנו ותנצלו את החופש הזה! (גם אם זה ללימודים ) חג שמח!
חג שבועות שמח! ../images/Emo173.gif../images/Emo174.gif../images/Emo66.gif תאכלו הרבה תשתו הרבה ובעיקר תהנו ותנצלו את החופש הזה! (גם אם זה ללימודים ) חג שמח!
L LillipooT New member 25/5/04 #3 ../images/Emo172.gif חג שמח!! ../images/Emo60.gif אני לא ממש חוגגת את החג... אני ישנה אצל חברה וננסה לחרוש למתמטיקה כן.. תהיו בטוחים שזה לא יקרה. יא שכחתי מהכתבה שעשית! מגניב!
../images/Emo172.gif חג שמח!! ../images/Emo60.gif אני לא ממש חוגגת את החג... אני ישנה אצל חברה וננסה לחרוש למתמטיקה כן.. תהיו בטוחים שזה לא יקרה. יא שכחתי מהכתבה שעשית! מגניב!