הכר את הפורום -תמיר

• פותח הנושא STA1
  • פורסם בתאריך

STA1

New member
../images/Emo171.gifהכר את הפורום -תמיר../images/Emo171.gif

והשבוע הנחקר אצלנו יהיה ת/טמיר (TAMIR107) מה אתה עושה בחופש שבועות? איפה אתה חוגג? מה אתה תעשה בחופש הגדול? אתה תאכל הרבה אבטיחים או מלונים? אתה טס לאנשהו? אתה תיסע לאנשהו? באיזה בית ספר אתה תלמד בכיתה ט'? אתה גר בנען, האם אתה מכיר אנשים מכבר ביל"ו ואם כן אז תן שמות ובאיזה כיתה הם?

tamir107

New member
איזה כייף לי!!! + תשובות!!

מה אתה עושה בחופש שבועות? כול היום על המחשב... ואין עוד משהו מיוחד איפה אתה חוגג? בבית ( נשארתי בבית ואכלתי סנדויץ'!!.חחח) מה אתה תעשה בחופש הגדול? אממ, לא יודע, אולי כמו תמיד, במחשב ואני יראה טלויזיה
, אבל גם אלך לחברים, לקניון, לראות סרטים, יהיה חופש מגניב!! אתה תאכל הרבה אבטיחים או מלונים?אממ, אבטיחים
, למרות שאני מעדיף ענבים אתה טס לאנשהו?לא
אתה תיסע לאנשהו? לא שאני יודע בזמן הקרוב
באיזה בית ספר אתה תלמד בכיתה ט'? אני ילמד בבית ספר ברנר.... מקורית 1 אני יתגעגע!! אתה גר בנען, האם אתה מכיר אנשים מכבר ביל"ו ואם כן אז תן שמות ובאיזה כיתה הם? אני לא ילד שהולך למסיבות עם ילדים אחרים, אני מעדיף להיות במחשב ובטלויזיה...
אז לא...חחח...אבל אני מתכתב עם כמה ילדים מהפורום
(ומהקומונה של ג'סי) ונורא נחמד לי..חח מקווה שלא היה לכם משעמם, ואם היה משעמם....לא נורא...חחח

מיטל101

New member
תורייייי

בא לך... לצעוק משהו? לאכול משהו? לשיר משהו? לכתוב משהו? ליהיות על משהו? לחבק משהו? לקפוץ על משהו? ללחוץ על משהו? לנתח משהו ?? האדם הכי... שנוא: אהוב: חסר תקט: מעצבן: רגיש: אוהב אותך: שונא אותך: למדן: שקרן: פטפטן: אם היית... חיה מה היית? חפץ מה היית? מאכל מה היית? ספר לימוד מה היית? מפורסם איזה היית? מכונית איזה היית? והאייקונים... אהוב? לא כל כך אהוב? הכי יפה? הכי מכוער? הכי חמוד? הכי מצחיק? הצרוף הכי יפה? והכי מכוער? והכי מצחיק? והכי מתאים? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? איזה אייקון מתאים לאמא שלך? ולאבא? ולאחים והאחיות? האיקון לחיה הכי יפה? והכי לא? מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה? והכי מכוער? מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה? והכי מכוער? האם אתה.. יפה? חמוד? חביב? נדבק? מפטפט? מעצבן? מתווכח? מאוהב? חושב על העתיד? ועל העבר? ועל ההוה? 1.גיל? 2.אתה בטוח? 3.מה המצב? 4.תתאר את עצמך ב-4 מילים: 5.ב-3: 6.ב-2: 7.ב-1: 8.ב-0: 9.מה אתה חושב על ההורים שלך? 10.נותנים לך לבחור, אתה מת או הם? 11.באמת? 12.בא לך למות? 13.למה? 14.אתה מפחד מהמוות? 15.אתה רוצה לעבור נושא נכון? 16.אתה מכוער? 17.מאוד? 18.אתה שקרן? 19.בן כמה היית רוצה להיות? 20.אתה עדיין בתיכון או שגמרת? 21.אם לא, אתה רוצה לגמור? 22.גם אתה מכור לפורום הזה כמוני? 23.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך? 24.איפה אתה גר? 25.איפה היית רוצה לגור? 26.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול? 27.איזה מכונית תהיה לך? 28.מה המוטו שלך? 29.מה היית רוצה לשנות בעצמך? 30.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)? 31.במה אתה חושב שאתה טוב? 32.אתה נפגע מהר? 33.אתה שונא בני אדם? 34.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו? 35.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו? 36.תתאר את מקום החלומות שלך: 37.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים? 38.היית רוצה לחזור לכיתה א'? 39.החיים קשים? 40.למה? 41.אם כן, אז למה אתה לא מתאבד? 42.צפרדע או קרפדה? 43.קרפדה או חזיר? 44.חזיר או פרה? 45.פרה או עגל? 46.עגל או חמור? 47.חמור או סוס? 48.סוס או חתול? 49.חתול או כלב? 50.כלב או בני אדם? 51.בני אדם או חיזרים? 52.חיזרים או בתים? 53.בית או וילה? 54.וילה לבנה או וילה אדומה? 55.איזה צבע אתה הכי אוהב? 56.שמתם לב שהגענו מצפרדע או קרפדה לאיזה צבע אתה הכי אוהב? 57.מה התאריך היום? 58.אתה חושב שאני יצליח לעשות את כל המאה שאלות? 59.מה מספר המזל שלך? 60.נגמר לי השאלות? 61.יש לך אייסיקיו? 62.אם כן, איזה מצב הוא עכשיו? 63.למה דווקא את המצב הזה? 64.אתה הולך לסופרלנד בסוף הלימודים? 65.מה התפקיד שלך במסיבת הסיום? 66.להקה אהובה? 67.זמר אהוב? 68.שיר אהוב? 69.מוזיקה אהובה? 70.הגענו ל-70? 71.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? 72.מה המילה האחרונה שאמרת? 73.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו? 74.אתה ראה את זה? 75.מהו המקום האחרון שהלכת אליו? 76.מה הדבר האחרון שקנית? 77.מהם הסמיילים (לא של תפוז) שאתה הכי אוהב? 78.מהם שלושת המילים האהובות עליך? 79.כמה כינויים היו לך מאז שניכנסת לתפוז? 80.סקרים/שאלונים? 81.וילון/שטיח? 82.מכונית/אופנוע? 83.לימוזינה/יגואר? 84.ארון/מגירה? 85.עציץ/פסל? 86.איטליה/צרפת? 87.בלגיה/הולנד? 88.לונה פארק/סופרלנד? 89.מנורה/פנס? 90.טיול שנתי/טיול עם ההורים? 91.כפכפים/נעליים? 92.לא/כן? 93.שיער חלק/שיער מטולטל? 94.סרט לשיער/שרשרת? 95.שעון/צמיד? 96.עכשיו/עוד נעט? 97.איזה שיער יש לך? 98.איזה פלאפון יש לך? 99.אז כמעט סיימנו. מה אתה מעדיף: פורומים, בלוגים, או קומונות? 100.ושאלת השאלות------איך קוראים לך? בהצלחה לך!!ואל תשנא אותי

עונה

בא לך... לצעוק משהו? לא לאכול משהו? כן (במבה) לשיר משהו? לא (עדיף לכם שלא...) לכתוב משהו? כן, את זה ליהיות על משהו? על הכיסא לחבק משהו? לא לקפוץ על משהו? לא ללחוץ על משהו? על המקלדת לנתח משהו ?? לא האדם הכי... שנוא: עדי הנודניק אהוב: אחותי חסר תקט: אח שלי מעצבן: אח שלי רגיש: אדווה אוהב אותך: אמא שונא אותך: אמממ....המורה למתמטיקה למדן: שחר שקרן: נוי פטפטן: שן שן אם היית... חיה מה היית? זבוב חפץ מה היית? טלויזיה מאכל מה היית? חביתה ספר לימוד מה היית? מתמטיקה מפורסם איזה היית? אמממ... לא יודע מכונית איזה היית? 4 על 4 והאייקונים... אהוב?
לא כל כך אהוב?
הכי יפה?
הכי מכוער?
הכי חמוד?
הכי מצחיק?
הצרוף הכי יפה?
והכי מכוער?
והכי מצחיק?
והכי מתאים?
אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? כן,
איזה אייקון מתאים לאמא שלך?
ולאבא?
ולאחים והאחיות?
האיקון לחיה הכי יפה?
והכי לא?
מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה?היה כבר, הורידו אותה והכי מכוער?היה כבר, הורידו אותה מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה?
והכי מכוער?
האם אתה.. יפה? לא חמוד? כן חביב? כן נדבק? לא מפטפט? לא הרבה.... מעצבן? לפעמים מתווכח? עם יש משהו חשוב, אז כן מאוהב? כן (אמא) חושב על העתיד? לא ועל העבר? לא ועל ההוה? לפעמים 1.גיל? 14 2.אתה בטוח? לא (סתם...) 3.מה המצב? בסדר 4.תתאר את עצמך ב-4 מילים: אני מאוד מאוד נחמד 5.ב-3: אני מאוד נחמד 6.ב-2: אני נחמד 7.ב-1: נחמד 8.ב-0: ....... 9.מה אתה חושב על ההורים שלך? שהם מאוד חביבים. 10.נותנים לך לבחור, אתה מת או הם? לא הבנתי..... 11.באמת?... 12.בא לך למות? כן 13.למה? כי ככה 14.אתה מפחד מהמוות? לא 15.אתה רוצה לעבור נושא נכון? מאוד 16.אתה מכוער? כן (אתם חייבים לשאול שוב?) 17.מאוד? כן( אבל לא מפלצת) 18.אתה שקרן? לא 19.בן כמה היית רוצה להיות? 28 20.אתה עדיין בתיכון או שגמרת? שנה הבאה =] 21.אם לא, אתה רוצה לגמור?.... 22.גם אתה מכור לפורום הזה כמוני? לא מכור.... 23.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך? 24.איפה אתה גר? בנען 25.איפה היית רוצה לגור? פה 26.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול? פה =] 27.איזה מכונית תהיה לך? 4 על 4 28.מה המוטו שלך? פוקימון שולט 29.מה היית רוצה לשנות בעצמך? את הכול 30.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)? שמשקרים לי, שמרגיזים אותי, ולא יודע עוד מה. 31.במה אתה חושב שאתה טוב? בציור 32.אתה נפגע מהר? כה 33.אתה שונא בני אדם? לא 34.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר ..יותר קל לשלוח ... 35.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו? כה 36.תתאר את מקום החלומות שלך: אמממ...הבית שלי =] 37.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים? לא יודע 38.היית רוצה לחזור לכיתה א'? כןןןןןןןןןןןןן!!! 39.החיים קשים? מאוד 40.למה? ככה 41.אם כן, אז למה אתה לא מתאבד? 42.צפרדע או קרפדה? צפרדע 43.קרפדה או חזיר? חזיר 44.חזיר או פרה? פרה 45.פרה או עגל? פרה 46.עגל או חמור? חמור 47.חמור או סוס? סוס 48.סוס או חתול? חתול 49.חתול או כלב? חתול 50.כלב או בני אדם? בני אדם 51.בני אדם או חיזרים? בני אדם 52.חיזרים או בתים? בתים 53.בית או וילה? וילה 54.וילה לבנה או וילה אדומה? לבנה 55.איזה צבע אתה הכי אוהב? כחול 56.שמתם לב שהגענו מצפרדע או קרפדה לאיזה צבע אתה הכי אוהב? כן...נכון זה מעניין? 57.מה התאריך היום? 14.6. 58.אתה חושב שאני יצליח לעשות את כל המאה שאלות? לא יודע, נראה 59.מה מספר המזל שלך? 2 60.נגמר לי השאלות? יכול להיות... 61.יש לך אייסיקיו? כן,,, אין לי כוח לרשום את המספר. 62.אם כן, איזה מצב הוא עכשיו? שאני לא מחובר 63.למה דווקא את המצב הזה? כי ככה 64.אתה הולך לסופרלנד בסוף הלימודים? לא 65.מה התפקיד שלך במסיבת הסיום? אני עץ דקל 66.להקה אהובה? אממ..אף אחד 67.זמר אהוב? אף אחד... 68.שיר אהוב?...unwritten שיר ממש יפה =] 69.מוזיקה אהובה? כול מיני 70.הגענו ל-70? כן, איזה כייף!! 71.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אדווה 72.מה המילה האחרונה שאמרת? אדווה 73.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו? ערוץ הילדים 74.אתה ראה את זה? רואה כאילו? 75.מהו המקום האחרון שהלכת אליו? למרח"ב 76.מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכר.... 77.מהם הסמיילים (לא של תפוז) שאתה הכי אוהב? =] , ^________________^ 78.מהם שלושת המילים האהובות עליך? לא יודע.... 79.כמה כינויים היו לך מאז שניכנסת לתפוז? אחד 80.סקרים/שאלונים? שאלונים 81.וילון/שטיח? שטיח 82.מכונית/אופנוע? מכונית 83.לימוזינה/יגואר? לימו 84.ארון/מגירה? מגירה 85.עציץ/פסל? פסל 86.איטליה/צרפת? איטליה 87.בלגיה/הולנד? הולנד 88.לונה פארק/סופרלנד? סופרלנד 89.מנורה/פנס? מנורה 90.טיול שנתי/טיול עם ההורים? אף אחד.... 91.כפכפים/נעליים? נעליים 92.לא/כן? כה 93.שיער חלק/שיער מטולטל? ..... 94.סרט לשיער/שרשרת?....... 95.שעון/צמיד? כלום 96.עכשיו/עוד נעט? ...... 97.איזה שיער יש לך? רגיל 98.איזה פלאפון יש לך? לי יש משנות החמישים.... אני לא משתמש בו 99.אז כמעט סיימנו. מה אתה מעדיף: פורומים, בלוגים, או קומונות? כולם =] 100.ושאלת השאלות------איך קוראים לך? תמיר בהצלחה לך!!ואל תשנא אותי..את מאוד נחמדה =]

למעלה