הישרדות

chocolate4

New member
פרק מעולה../images/Emo70.gif

פרק ממש מותח!..באמת לא היה צפוי מי יעוף, דיי חשבתי שדניאל תעוף. פרק טוב!ממש מסקרן לדעת מי יהיה המנצח (עוד לא נפלתי על ספויילר..בבקשה לא להרוס!!)

lb22

New member
ליפול על ספויילר זה כואב..

זה בכל זאת עשוי מפלסטיק די חזק וזה :) אם את לא גולשת באתרי השרדות אז לא תפלי על ספויילר... אבל עוד שבועיים זה נגמר ועוד חודש להישרדות 13

chocolate4

New member
אני לא נכנסת לאתרי השרדות אבל תכלס

בפורום פה יכול לבוא איזה ספויילר לא צפוי..

lb22

New member
תיהיה....

באתר התוכנית כבר יש אייקון להשרדות 13 ואת המיקום שלה שכרגע אני ממש לא זוכר...

קובי221

New member
היה פרק מעולה!

סוף סוף עשו בשכל והעיפו את שיין. ההתפרצויות זעם שלו מאסו, ההשתגעויות שלו מאסו, הוא נמאס. ה ו א ח ו ל ה נ פ ש
אהבתי את הפרצוף של טום כשהוא גילה ששיין שהוא עף! הוא קלט שהפגישה עם בנו לא תעזור לו להגיע לשניים האחרונים, אלא רק אולי למליון(בקושי). לא הבנתי את הפרצוץ של קורטני כשהיא הבינה ששין עף. היא פשוט מאוהבת בו! האקט של דניאל פשוט מושלם! היא המועדפות עליי לנצח. והפרצוף של קורטני פה היה פשוט
סירי עשתה בשכל שהצטרפה להדחה. לסיכום, היה פרק מדהים עם מודח לשם שינוי מעולה!

lb22

New member
העונה הזו התחילה רע...

ולצערי נגמרת רע... לצערי אני יודע מה הולך לקרות (ולא אני לא אגיד) אבל אני מקווה מאוד שיבחרו אנשים הרבה יותר טובים להישרדות 13....

yakir2006

New member
אני בטפשותי..

נכנסתי לאתר הרשמי של הישרדות וראיתי את המנצח/ת סיימתי לראות את פרק 14 ורציתי לראות מתי ישודר פרק 15 (וזה היה יום אחרי ששודר פרק 14) ומסתבר שפרק 15 שודר יום אחרי פרק 14 אז כבר ראיתי מי המנצח/ת. בעע :-\

yakir2006

New member
אני בטפשותי..

נכנסתי לאתר הרשמי של הישרדות וראיתי את המנצח/תסיימתי לראות את פרק 14 ורציתי לראות מתי ישודר פרק 15 (וזה היה יום אחרי ששודר פרק 14) ומסתבר שפרק 15 שודר יום אחרי פרק 14 אז כבר ראיתי מי המנצח/ת.בעע :-\

yakir2006

New member
אופס ../images/Emo52.gif

התנתק לי האינטרנט אז התחברתי ולחצתי שלח תגובה שוב לא חשבתי שבפעם הראשונה זה ישלח..

shiran2020

New member
פרק מעניין..

אבל שיןן כ"כ בכייין ופתי !! חחח... אבל עונה נחמדה.. ראיתי יותר טוב מזה.. גבירתי הנשיאה - מה שתגידו אבל זה סדרה מ-ד-ה-י-מ-ה ! שירנוש :)

Ulong

New member
ממש לא נכון.

בשתי העונות האחרונות יס לא נגעו בפרקים והם גם לא יגעו בעונה הזאת מהסיבה הפשוטה שהשנה האמריקאים חילקו את הפרק האחרון לשניים.

קובי221

New member
הם לא נגעו כי זה הסתדר להם...

בעונה הקודמת היה צריך לעלות סטארס אז הם היו צריכים לסגור חורים של סדרות שנגמרו. של העונה העשירית אני לא זוכר למה... בכל מקרה, יס עושה מה שנוח ליום השידורים שלו...

Ulong

New member
האמת שבעונה הזאת לא.

במקום פרק כפול יהיו שני פרקים 1214 ו-1215. וזה לא בגלל שיס חתכו או משהו ככה זה גם היה בארה"ב.

טרי הביתה!!! ../images/Emo31.gif

שונאת אותו! אני רוצה שסירי או אראס ינצחו. הם הכי טובים. ואל תאמרו ספוילרים

למעלה