איך היה החג?

ליסחן

New member
../images/Emo171.gifאיך היה החג?

שלום - בכל המובנים. עכשיו חזרתי מפסטיבל שנטיפי ולפני שאתאר את החוויה והתוצרת, אני רוצה לציין שהשעה 20:10 וההסעה יצאה קצת אחרי השעה 14:00...בסדר, ביליתי את השעה האחרונה בבית קפה עם אחותי ובת דודתי מקליפורניה שלא ראיתי מזב שנים, אבל זה לא תירוץ. הפסטיבל היה נהדר - לא המוני, לא צפוף, לא רועש (מדי)... פשוט רגוע. נסעתי עם שבעה אוסטרלים מ"אתגר" ו""מכון" - היה מצחיק. ישנתי על החוף, שתיתי צ'אי, אכלתי פיתה עם ממרח שוקולד ותירס (טעים באופן מפתיע ביותר!), נכנסתי לדיונים פילוסופיים-בגרוש, וסה"כ - היה פשוט נהדר. אין לי מילים - רק חיוך!
אז עכשיו קצת פילוסופיה-בגרוש מירושלמית שבילתה שלושה ימים בים: הזמן הוא כמו גלים בים - בנוי מטיפות של רגעים שאי אפשר - ולא צריך - לספור. הוא נע לעברנו, ולנו הבחירה: אנחנו יכולים לשחות בפנטיות לכיוון ההפוך בניסיון המיותר לחמוק ממנו. אנחנו יכולים לעמוד במקום ולחכות שיבוא ויכסה את ראשנו ברשת נטולת חמצן. אנחנו יכולים גם לרוץ לקראתו, לתת לו להשבר על גופנו ולהרשות לעצמנו להיסחף. טוב, אני הולכת לאכול עוגת גבינה (אתם קולטים שלא אכלתי מוצר אחד של חלב במשך כל שבועות?!)

סתאם צריך לפרוק קצת עול

אני הבנתי שהגבילו את הכניסה לחמשת אלפים (מצומצם עלק). זה לא המוני?! זה המון! זה למה שלא באתי. בנוסף לזה שמניסיוני, הפילוסופיה בגרוש של הדברים האלה לרוב באה מחבורת מסטולים שלא יודעים כלום מהחיים שלהם. בנוסף הסדנאות מדיטציה גרועות כי עד שמצליחים ליצור אווירת קבוצה בוויפסנה נכנס עוד מישהו והורס הכל וכשסוףסוף יוצרים שוב את האווירה הוא קם ויוצא. בכניסה יש מלא ערסים שהולכים מכות וברגע שהם בפנים הם מדביקים מדבקות על הצ'אקרות ו"הכל פאנאן". קיצר זה רוחניות זולה וריקה שסובבת סביב הופעות מוסיקליות. אני אפילו לא אתחיל לספר לכם על אנשי הפיות (וואט דה פאק?!) קיצור שטויות! וזהו סיימתי ליפרוק עול על הפסטיבלים. אם אתם רוצים פסטיבל כמו שצריך לכו למשהו קטן שלא מפורסם בכל מקום (תתפלאו אבל לא חסרים כאלה, ובדרך כלל הם לא סובבים מוסיקה ומושכים אנשים יותר טובים... סגול עוד לא התקלקל לגמרי) אבל גם הפסטיבלים הגדולים הם מאוד כייפים ואני באמת ממליץ ללכת לפחות פעם אחת כדי לחוות.

ליסחן

New member
שבת שלום

האמת היא שמכרו רק שלושת אלפים כרטיסים - וכן, זה נשמע ה מ ו ן אבל זה בכלל לא הרגיש ככה. חבל שלא באת בגלל זה - אני חושבת שדוקא היית נהנה! חוצמזה, אני רוצה רק להגיד שבת שלום לכולם, וסופשבוע רגוע!

למעלה