בנות מדבר על חברות נפש קרובה לא חושבת שזה שיר לסבי. ושירה מאוד מאוד שונה מאיתי ומיונתן שפירא.
H hilali1 New member 30/4/07 #23 בנות מדבר על חברות נפש קרובה לא חושבת שזה שיר לסבי. ושירה מאוד מאוד שונה מאיתי ומיונתן שפירא.
N Nimrod121 New member 22/5/07 #26 אני לא חושב ש"שירה" נדוש אחרי השירים הללו. אני לא חושב שיש בכלל קשר בין השלושה. זה שגם השיר הזה נקרא בשם פרטי של אישה מסוימת, לא מחייב איזה קשר. פשוט צריך להתייחס אל השיר בפני עצמו ולא סתם כי יש בו איזשהו שם פרטי מייחד.
אני לא חושב ש"שירה" נדוש אחרי השירים הללו. אני לא חושב שיש בכלל קשר בין השלושה. זה שגם השיר הזה נקרא בשם פרטי של אישה מסוימת, לא מחייב איזה קשר. פשוט צריך להתייחס אל השיר בפני עצמו ולא סתם כי יש בו איזשהו שם פרטי מייחד.
G g a l4 New member 29/4/07 #19 שאלה ממש ממש חשובה!../images/Emo12.gif אתמול הייתי באוטו(מרתק )ושמענו רדיו...ופתאום איזה שיר היה??? שימו לב!!!.... פעם מתי הוא הספיק לצאת כסינגל? (או שהם סתם שמו אותו? )
שאלה ממש ממש חשובה!../images/Emo12.gif אתמול הייתי באוטו(מרתק )ושמענו רדיו...ופתאום איזה שיר היה??? שימו לב!!!.... פעם מתי הוא הספיק לצאת כסינגל? (או שהם סתם שמו אותו? )