תגובה קצרה ליועד

טוהרtoar

New member
../images/Emo17.gifתגובה קצרה ליועד

שלום יועד קראתי את הודעתך לא כל כך את תגובותיך אני לא פסיכולוג ולא חוקר התנהגויות אך כן עברתי מספיק לדעתי בשביל להגיב לדבריך. ההתלבטות שאתה מתאר די אופיינית במיוחד בהתחשב בתרבות בה אנו חיים. הדברים שאתה מתאר הם נחלתם של הרבה משוכני הפורום הזה, ולא רק, ואין בהם שום דבר חריג. כל אחד מיושבי הפורום ודאי עבר תחושות דומות וההדגשה והקיצוניות שאתה חש את הדברים הם פשוט פרי השינויים שחלו בתרבות שלנו בתקופה האחרונה. לגבי העצה של חברך אביתר לבדוק את הדברים- את הגילוי למה אתה נמשך ולמה לא, מה אתה אוהב ומה לא יביאו לך החיים במהלהכים ותיסבוכותיהם. אינך חייב ליזום באקטיביות את המהלכים, האמן לי שהם יקרו לפתחך לבדם וגם בלי הרבה מאמץ ילמדו אותך בהמשך חייך להיכן אתה זורם וילמדו אותך הרבה דברים חשובים. חזק ואמץ שמור על עצמך -טוהר-

תודה! ../images/Emo140.gif

מחשבה יפה..! שאלה קטנה: טוהר זה השם שלך?!
זה השם הכי מ-ד-ה-י-ם שראיתי!

טוהרtoar

New member
../images/Emo24.gifשמח ששמחת על התגובה ועוד...

בס"ד תודה לאל שנכנסתי עכשיו לבדוק אי-מיילים וראיתי שהגבת אז אני מרגיש צורך להגיב ולא להשאיר אותך ללא מענה על אף שהשעה דחוקה... לגבי שאלותיך: טוהר זה הניק שבחרתי לעצמי להזדהות באינטרנט לפני כ-5 שנים באיזור גיל 19 [את החשבון תוכל לעשות לבד] השתמשתי בו במקום ניק קודם שהיה לי יחד עם התובנה שהגיעה אלי שניק צריך גם להביע משהו מהותי על עצמך ולא סתם משהו בחרתי בניק הזה כי הוא אומר מבחינתי הרבה ואני אכן מסכים איתך שהוא מדהים... לגבי התגובה למה שהצגת רציתי להוסיף עוד שתי נקודות קצרות: 1> זהירות בבדיקות שאתה עושה. יש דברים שתסיק מהם מסקנות מאוד לוגיות ונכונות אך זה לא אומר שהם אמיתיות. בקטעים הלאה יש כמה דברים שמבלבלים גם לחוקי הטבע הרגילים של "ניסוי וטעיה" [גם זה נכתב בדם הניסיון] 2> הכי טוב לעבור התלבטויות כאלה עם עוד חבר/חברים. לחשוב ולעבור הכל לבד זה דבר קשה שבקשים ועל כן שמח תישמח שעלתה בידך האופציה ל"חברים לצרה". מי כמוני יודע שאני שיוועתי לדבר שכזה. היה לי עוד משהו אבל שכחתי... המשך שבוע טוב -טוהר-

רעותי 17

New member
מסכימה!!

בהחלט שם מדהים.. האמת?? באחד האתרים, זה הניק שלי.. אני ממש אוהבת את השם הזה!!

למעלה