שלום לכם.

disorganized

New member
../images/Emo17.gif שלום לכם.

אני מגיע לכאן כתחנה אחרונה לפני שאחליט איך אני ממשיך הלאה. חבר טוב שלי שהוא בעצם גם האקס שלי הפנה אותי לפה. אני גם יודע שהוא רשם פה הודעה לפני זמן מה על הקשר שלנו וניסה למצוא לי פסיכולוג. בכל אופן, אני בחור דתי (כיפה סרוגה) אבל ממשפחה חרדית. בתקופה האחרונה די התרחקתי מהדת ואני חושב שזה רק בגלל העובדה שאני נמשך לגברים. רק בשנתיים –שלוש האחרונים התחלתי להתנסות עם גברים,כמו כן גם עם נשים. אני לא מתכחש לזה שאני נמשך לגברים.אני מודע לזה,ויודע בוודאות שמיטה אני מעדיף להיות עם גבר. אבל כשאני חושב על העתיד, חושב על ההמשך ועם מי אני רוצה להיות ולחיות, אז אין לי ספק שאני רוצה שזה יהיה עם אישה. אני מעוניין להקים משפחה,שיהיו לי ילדים. וכל העסק הזה של להיות עם גבר ממש לא מסתדר לי ולא עם האמונה שלי שלאחרונה התפוגגה עצם הבלבולים הנוראיים שבהם אני שקוע. הייתי בחו"ל תקופת זמן,ראיתי עולם אחר,היו הרבה פיתויים והזדמנויות להיחשף לדברים חדשים.וזה קרה, התנסיתי עם גברים בעיקר, אבל גם עם נשים. מה אני אוהב יותר? את זה כבר ציינתי,גברים. אבל בפסוקו של יום אחרי שהייתי במגע עם גבר הרגשתי רע. הרגשתי רע מאוד עם מה שאני עושה. זה היה FUN לאותם דקות ארוכות כשהיה את המגע, אבל ברגע שזה נגמר הרגשתי שאני רוצה למות,להיעלם מעל פני האדמה. היה לי מישהו קבוע למשך חצי שנה. להגיד שזה היה רציני? ממש לא, אבל הוא היה קבוע והיה בינינו סקס והיינו יוצאים למקומות מבלים ומטיילים. להגיד שהיה לי טוב? היה,אבל אותה הרגשה של "מה אני עושה" תמיד סובבה סביבי והציקה מאוד. ואז חזרתי לארץ,פתחתי כרטיס באטרף. נפגשתי עם עוד בחור או שניים למטרת הנאה בלבד. ואז הגיע אסף ( שם בדוי..) לחיים שלי. להגיד שחשבתי שיהיה בינינו משהו רציני? לא, לא תיארתי לעצמי למרות שנמשכתי אליו מאוד והייתה בינינו כימיה מטורפת. הייתה פגישה ראשונה שבסיומה רציתי לשכב איתו,אבל הוא לא רצה. הוא רצה משהו רציני וכיבדתי אותו. אבל בפגישה השנייה כבר שכבנו, ומפה לשם הייתה פגישה שלישית ורביעית וכן הלאה. ואחרי שבועיים בערך אסף הציע שנגדיר את הקשר בינינו. ואני זרמתי עם זה כי הרגשתי באמת שהוא בנאדם כ"כ שונה מכל האחרים שהיו עד היום. איתן היה לי הכי טוב בעולם. הסקס,הזוגיות,השיחות בינינו,החיבוקים,החום..הכל היה כ"כ מושלם. אבל שוב, אותה הרגשה של " מה אני עושה לעזאזל " תמיד הייתה שם. הרגשה רעה, הרגשה של "אסור". ואחרי כמעט חודשיים וחצי הרגשתי שאני לא יכול להמשיך עם זה. עצרתי לרגע וחשבתי לעצמי "אני פאקינג בקשר זוגי עם גבר". וזה הלחיץ אותי. הלחיץ אותי מאוד. כי אני לא רוצה בזה. עד עכשיו הייתי פה ושם במגע עם גבר, בסטוץ...ופתאום יש משהו שהוא כ"כ אמיתי וכ"כ טוב. וזה כמו שפתאום קיבלתי סטירה מצלצלת לפנים והבנתי איפה אני נמצא. אני עם גבר במערכת יחסים. ג-ב-ר!!!! ולא..אני לא רוצה את זה. אני לא שלם עם עצמי. אני יודע למה אני נמשך יותר ומה אני אוהב יותר, אבל אני לא שלם עם זה,אני לא רוצה בזה. יכול להיות שאולי התחלתי להרגיש משהו כלפי אסף, וזה עוד יותר עשה את כל העסק ליותר מפחיד ומלחיץ. אז החלטתי לעצור את זה כאן עד כמה שכואב לשנינו. וכואב לי, כואב לי המון. אבל יותר כואב לי לראות את הבנאדם שעשה לי כ"כ טוב סובל. אבל אני לא יכול להיות איתו רק בשביל שלא יכאב לו. כי לי כואב...לא טוב להיות ככה. ואני אפילו לא יכול להגיד את המילה "הומו" כי אני לא שלם עם זה, אז איך אני יכול להגדיר את עצמי אם אני לא שלם עם מי שאני? איך אני יכול להיות עם בחור שסגור על עצמו ויודע מה הוא רוצה אם אני לא? ובאמת שהוא הבנאדם האחרון שהייתי רוצה לפגוע בו אבל אין ברירה. אני לא יכול להמשיך בזה. חודש עבר מאז שנפרדנו. ו... עדיין כואב לשנינו. אני מתגעגע אליו ואני יודע שהוא מאוד מתגעגע אליי. בהתחלה דיברנו כרגיל, עכשיו קצת פחות. אבל אנחנו לא מנתקים קשר כי אנחנו רוצים בחברות אחד של השני כי בסה"כ הייתה לנו תקופה נהדרת ביחד וזה לא הסתיים מהסיבות שבדרך כלל קשרים מסתיימים. אני צריך את הזמן בשביל לחשוב,בשביל לסדר את המחשבות. לראות מה אני רוצה מעצמי ומהחיים. אבל אני יודע בוודאות שאני רוצה שאסף יישאר בחיים שלי בתור חבר כי הוא חשוב לי. ואני גם יודע שאני רוצה להכיר אישה ולנסות לראות לאן זה יוביל. אני בתקופה מאוד קשה כרגע מבחינה נפשית, מבחינת מחשבות. וחשבתי אולי כאן אוכל לקבל עצות, אולי תוכלו להפנות אותי לגורמים מסוימים כי באמת שקשה לי. תודה על ההקשבה.

נדמה כאילו אני רשמתי את ההודעה.

פשוט תיארת באופן מופתי את הרגשות שלי כשהייתי במערכת יחסים עם גבר, לא יכלתי להתבטא בצורה טובה יותר. טוב, ברור שאתה לא סגור על עצמך. ואף אחד לא אמר שזה לא בסדר. אתה לא שלם עם עצמך. אוקיי. סבבה. לא קרה כלום. לא כולם שלמים עם עצמם רוב הזמן. שמתי לב שלמרות שכתבת שהתנסית עם בנים ועם בנות... הדת נשארה בעינה. כמו שהיא. ואני יוצא מתוך נקודת הנחה שהדת מאד חשובה לך, אחרת ממזמן היית מוותר עליה, ואחרת לא היו לך את כל רגשות האשמה האלה. ומכאן אני ממשיך לנקודה הבאה, שהקב"ה אוהב אותך. גם אם אתה הומו... אני לא אומר שזה בסדר לחטוא! (ולכולם זה כיף בזמן הסקס, אבל הדתיים שבינינו מרגישים אח"כ את התחושת ה... "למה לעזאזל עשיתי אתזה?!") זה לא בסדר לחטוא! אבל זה בסדר להיות הומו. זה בסדר להימשך לגברים. אנחנו בני-אדם ככולם. אתה פשוט צריך לסדר לעצמך את המחשבות. להאמין שלא סתם נבראנו פה. ולהגיע עם עצמך לעמק השווה, למקום שבו תרגיש טוב עם עצמך. לשלב את הדת עם הנטיה בצורה שבה לא תבגוד בשום צד. קל? לא. אבל זו ההתמודדות של העולם הגאה-הדתי שלנו. והיו לי עוד דברים להגיד, שהספיקו להיעלם בזמן כתיבת ההודעה.

DannyDinn

New member
שלבי ההכרה בהומוסקסואליות

ישנם שלבים שונים שאנשים שונים נעצרים בהם, כל אחד לפי איך שמתאים לו. (המודל של קאס) חבל שאתה זורק דברים טובים שקורים לך, אבל כנראה שאתה צריך עוד לעבוד על עצמך ולהגיע למקום הנכון. יתכן ותגיע לשם בעוד כמה שנים ואז תגלה שזה מאוחר מדי מבחינת האנשים שהיו בחייך או האנשים שיהיו באותו זמן. למשל, יתכן ותכיר אישה ותתאהב ותתחתן ויולדו לכם ילדים אבל אז פתאום תתעורר יום אחד ותרגיש מת מבפנים כיוון שבעצם רק אז תבין שאתה הומו. אבל אז אסף כבר יהיה היסטוריה רחוקה, ותתמודד עם אישה וילדים וכו. אין לי עיצה מסוימת. אני יודע שזה לא קל. תהיה אמיתי לעצמך ולאמונות שלך, ואני מקווה שתמצא את התשובה מבפנים. בהצלחה

דור 025

New member
ייתכן גם

שהוא יצא עוד ועוד עם בנים.. וימשיך להנות מסטוצים.. אבל אז.. בגיל 45, הוא יגלה שהוא בלי משפחה, בלי ילדים, בלי אהבה... לבד.. כמו הרבה הומואים אחרים. והריקנות תציף אותו, והוא לא יכול להתמודד עם המחשבה שהוא פספס את ההזדמנות להקים בית. ועכשיו, עכשיו הוא צריך להתמודד...צריך להתמודד עם להתחיל מחדש, ולהתחיל להבין שאולי הוא שגה שויתר כל כך מהר. מי עכשיו תתחתן איתו ? ומה הוא יגיד לה ? ומי ידאג לו כשהוא ימשיך להזדקן לבד ?? והידיעה הזאת שיש לך עוד 40 שנה לחיות .... 40 שנה לחיות שהם היו אותו דבר כמו ה 25 שנים האחרונות... השיעמום. .הריקנות.. החוסר תכליתיות... ובעיקר ה- לבד... אין לנו מונופול על החיים.. עם החיים מתמודדים. אבל תמיד אנחנו צריכים לזכור את החופש בחירה שיש לנו.. ואת המחיר הכבד שאנחנו משלמים לשני הכיוונים... בהצלחה...

outcider

New member
יופי

אתם באמת מעודדים את הבחור. תשמע זה מה שיש לנו להגיד: אכלת אותה!!! בכל מקרה נדפקת! לא משנה מה תבחר - עוד 20 שנה תצטער על זה. שיהיה לך בהצלחה בחיים...

DannyDinn

New member
או ש...

הוא יכיר את אהבת חייו, גבר, והם יטוסו לטורונטו להתחתן, ואח"כ גם יאמצו ילד או שניים, או שאולי יחליטו ללכת על פונדקאות ויהיה להם ילדים מזרעם. ויבנו את ביתם ויהיו מאושרים בו כמו כל משפחה אחרת, ויזכו לגדל את ילדיהם ולראות גם אותם מאושרים ומקימים משפחות דו-מיניות או חד-מיניות, ויזדקנו באושר. זה כבר קורה בעולם, וגם בישראל. וזה חלק מחופש הבחירה שיש לנו, ואולי במקרה הזה לא נשלם שום מחיר כבד..... בהצלחה רבה!

orbinin

New member
מסכים עם כל מילה של דור

כל כך עצוב - אבל כל כך נכון...

outcider

New member
הממממממ...

מזל טוב לי. עברתי משלב ג'. אני עכשיו בשלב ד'.

mendy770

New member
מהכאב אתה יכול רק לצמוח

אתה נראה לי מבולבל ומתקשה לסדר את המחשבות מה שאתה צריך זה פסיכולוג טוב (ורצוי גם דתי) שיבין את הרקע ממנו באת ויעזור לך לסדר את המחשבות אחרי זה תרגיש יותר טוב אם תרצה המלצה לפסיכולוג שלח לי מסר לאישי ואשלח לך שם של מישהו מומלץ באיזור המרכז

למעלה