שאלון

../images/Emo17.gif שאלון ../images/Emo17.gif ../images/Emo101.gif

~קרדיט לפורום TH~ שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? עם מי אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? אתה נוהג לדבר עם חפצים? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? יש לך שם שני? אם כן מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? את מי אתה רוצה לידך עכשיו? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? מה השם הראשון שעולה לך בראש? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? את/ה בחור/ה קנאי/ת? החיים טובים לדעתך? לבוש: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר שאתה שומע כרגע...:

william beckett

New member
שאלום=]

שיר שמתנגן ברקע:cancer של מכרP: ספר קצת על עצמך:מאיה,שער אדום^^,מטר 59 ^^,גרה בחור,רוצה ליהיות חיילת נ"מ,בשבת בת 18^^ מחשבה שעוברת בראש:מה אני עושה בשישי?! מה עשית היום?:ישנתי,עוד מעט נוסעתP: מה תעשה מחר?:לא יודעת>< חשק ל...:ים! מה המידה שלך בנעליים?:39^^ באיזה פורום אפשר למצוא אותך?:פוב ודמדומים איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?:אמריקה,נושאה לאמריקי חתיך ואולי עדיין בלהקהP: מה אתה הכי אוהב לאכול?:אוכל של אמא מה אתה הכי שונא לאכול?:ירקות! מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?:וואו אממ...,יש הרבה כאלהXD מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?:לא יודעת... מה הצבע האהוב עלייך?:שחור\כחול\חום מה הצבע השנוא עלייך?:וורוד! מה המקצוע האהוב עלייך?:היסטוריה מה המקצוע השנוא עלייך?:מתמטיקה! איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?:שנה נוראית>< עיר/ים אהובות:שיקאגו,ת"א,מיאמי^^ מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?:לפטופ מהקטנים!! איפה חגגת יומולדת אחרון?:בבית>< איך אתה הכי אוהב לבלות?:ים,מועדון עם מי אתה הכי אוהב לבלות?:חברים הכי טובים מגדרהP: מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?:בלימודים 11 וחצי [שלא יקרה יותרXD] חופש 4-5 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?:הייתהXD יש לך חברים מחוץ לכיתה?:בארורP:,והיוXD ומחוץ לשכבה?:כן^^ ומבית ספר אחר?"יאפ אתה נוהג לדבר עם חפצים?:לפעמים
מתי פעם אחרונה שבכית?:אתמול מדוע?:דיכאון.. ראית בחנוכה את הפסטיגל?:לאXD את מי היית לוקח לאי בודד?:גיטרה ומגבר שם מיוחד לבן?:אדוארד שם מיוחד לבת?:ג'סיקה מאכל אהוב:אוכל של אמא מאכל שנוא:אפונה! דבר אחרון שאכלת:כנפיים ופתיתים^^ בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?:האקס שלי... איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?:חולצה שחורה אם כוכבים שאבא הביא לי מאמריקה^^ מה הספר האחרון שקראת?:אקליפס [הספר השלישי של דימדומים^^] אהבת?:מעוד! מה הסרט האחרון שראית?:דמדומים^^ אהבת?:מעוד,רוצה לראות שובP: מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?:אמא על מה דיברת איתו?:יומולדתP: מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?:אני חושבת שידיד שלי... על מי אתה יודע הכי הרבה?:אמממ,ידיד שלי שהוא כמו אח שלי^^ מה הדבר האחרון שקנית?:נירא לי ארטיקXD כמה הוא עלה?:9 שקלP: ממי הsms האחרון שקיבלת?:אמא מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?:אמא מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?:שכחתםXD יש לך שם שני? אם כן מהו?:עוד ליהיות לי והוא יהיה אנג'לה=] אתה קרוי על שם מישהו? מי?:לא...,אני קרויה על שם שיר^^ אתה אוהב ילדים קטנים?:לפעמים בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?:שנתיים מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?:אף ובפנימיות?:רגישות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?:ציניות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו'):דרמה,פעולה,קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?:בן דוד שלי למה?:כי דודה שלי נאדם מפנקP: מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?:מילהXD מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?:שחר... מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:גיטריסתית ומקווה זמרת בלהקה^^ מה הרגע המאושר ביותר בחייך?:החזרה מפולין^^ את מי אתה רוצה לידך עכשיו?:חבר טוב באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?:"מה הקשר?" מה עושה לך טוב?:לצחוק מה מעצבן אותך?:ציניות מה תמיד צריך להיות בכיס?"פלאפון! איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?:קורדינציה יותר טובה לגיטרה מה הפריט הכי יקר שיש לך?:שרשרת מזהב מה היית לוקח לאי בודד?:גיטרה וחוברת תווים [השאלה הזאת כבר הייתהP:] המלצה לסרט:דמדומים,מארלי ואני תוכנית טלוויזיה?:אמריקאן איידול מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?:שאני מיוחדת איך את/ה מתגבר על באסה?:בוכה,מדוכאת ואוכלת הרבה שוקולד איפה היית רוצה לבקר בעולם?:שיקאגו מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?:לעשות שטויות בכביש ולקלל סתם איזה עונה בשנה אהובה עליך?:סתיו איזה חג אהוב עליך?:סוכות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא,זה מגעיל אותי! חיית מחמד:כלב!! מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?:לנגן ולרקוד מה את/ה אוהב/ת לעשות?:לנגן ולרקודXD מקומות בילוי מועדפים:קניון,גן ביל"ו,מועדונים^^ את/ה אוהב/ת להיות בבית?:כן=] מה השם הראשון שעולה לך בראש?:דניאל את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?:חצי חצי את/ה בחור/ה קנאי/ת?:ממש ממש קצת,בדרך כלל לא מעניין אותי מה יש לאחרים,טוב לי אם מה שיש לי=] החיים טובים לדעתך?:לפעמים לבוש:צבעים כהים והכי נוח שיש=] מאכל אהוב:סטייקP: שתייה אהובה:קולה\אייסקפה להקה אהובה:the academy is סרט אהוב:מארלי ואני גלידה:שוקולד!! עיר בעולם:שיקאגוP: ארץ:אמריקה מה תעשה כשתסיים את השאלון?:כנירא יסע לחפש עבודהP: שיר שאתה שומע כרגע...:the academy is-Automatic Eyes

איי נואו יו וואנט מייייייייייייייייייי ../images/Emo101.gif

שיר שמתנגן ברקע: A R Rahman & The Pussycat Dolls - Jai Ho! (You Are My Destiny) ספר קצת על עצמך: טל
, עוד 9 ימים בת 15 D: אהבת חיי היא ריקוד וחברים, המשפחה והריקוד הם הדברים הכי חשובים לי בחיים. מחשבה שעוברת בראש: אני מזמזמת את השיר
מה עשית היום? אכלתי וראיתי טלויזיה ><" מה תעשה מחר? אסע לראש פינה כנראה. חשק ל...: לקולה\מים ולסטודיו
מה המידה שלך בנעליים? 39 בד"כ. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה, MCR מדי פעם ואופנה מדי פעם. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? רוקדת+נשואה בעזרת השם. מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה D: מה אתה הכי שונא לאכול? בשר/עוף ואני לא אוכלת את זה
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? הממ לא יודעת, יש די הרבה
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנ"ל. מה הצבע האהוב עלייך? גוונים של כחול וטורקיזים
מה הצבע השנוא עלייך? ורוד פוקסיה. מה המקצוע האהוב עלייך? אינגליששש D: מה המקצוע השנוא עלייך? ערבית
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? טובה בסה"כ :) עיר/ים אהובות: פריז
, ניו יורק, אל-איי, ונקובר, רומא, מיאמי, סידני וירושלים. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? טיסה לחו"ל :] איפה חגגת יומולדת אחרון? בכנרת D: איך אתה הכי אוהב לבלות? יש כל מיני דרכים: מסיבות וגם סתם לשבת עם חברים, תלוי מה המצב רוח שלי. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם החברים הכי קרובים שלי :) מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בלימודים משתדלת 11-12, בחופש מתי שיוצא D: יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? יאפ. יש לך חברים מחוץ לכיתה? בטח
ומחוץ לשכבה? כנ"ל. ומבית ספר אחר? כנ"ל. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא
מתי פעם אחרונה שבכית? שלשום ואתמול כמעט. מדוע? כי כל הגוף כואב לי וזה מסתכל אותי רצח. ביומיים האחרונים לא הצלחתי להזיז את הגב מרוב כאבים. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? חברים\משפחה. שם מיוחד לבן? טום, אילון. שם מיוחד לבת? לירי, נועם, נועה. מאכל אהוב: צ'יפס, פיצה, שוקולד אגוזים, במבה
מאכל שנוא: בשר\עוף. דבר אחרון שאכלת: כריות עם חלב :) בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? הממ מאז שבת דודה שלי עברה לארה"ב די התנתק הקשר אז זה די חסר לי. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? את הטופים שלי
מה הספר האחרון שקראת? The Lost Twin לבוק ריפורט באנגלית
אהבת? יאפ. מה הסרט האחרון שראית? 50 דייטים ראשונים אאל"ט. אהבת? כן D: מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחותי. על מה דיברת איתו? על משהו מצחיק שראינו בטלויזיה. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אחיות שלי, ההורים שלי, ו-3 חברים\חברות ממש קרובים. על מי אתה יודע הכי הרבה? כנ"ל. מה הדבר האחרון שקנית? בבגדים וכאלה - נעלי עקב עם עקב מטורף אבל הן ממש חמודות וחוץ מזה, מילקשייק קינדר בואנו D: כמה הוא עלה? הנעליים 100, המילקשייק 25 למרות שטכנית ההורים קנו לי
ממי הsms האחרון שקיבלת? מעדידוש אאל"ט. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לא זוכרת
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? באמאשלכם, אין לי כוח ללכת להביא את הפלאפון מהחדר שלי. יש לך שם שני? אם כן מהו? --- אתה קרוי על שם מישהו? מי? --- אתה אוהב ילדים קטנים? יאפ
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17-18 אבל אחרי הבגרויות
מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את הברכיים
ובפנימיות? לא להתעצבן בקלות. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חוסר טאקט. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה\קיטש. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? יש כמה אנשים כאלה. למה? כדי לראות איך החיים מנקודת המבט שלהם. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? צלחת
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? דניאל
מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני אהיה רקדנית בעזרת השם D: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אין רק רגע אחד אבל משהו שממש זכור זה הרגע שראיתי בפעם הראשונה את אחי הקטן. את מי אתה רוצה לידך עכשיו? כמה חברים שלא ראיתי המון זמן + חברים קרובים. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? תכלס
מה עושה לך טוב? ריקוד. מה מעצבן אותך? שאומרים לי מה לעשות. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון וכסף. אי אפשר לדעת מתי תלך לאיבוד
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? להיות מתעמלת קרקע, נראה לי אחד המגניבים. מה הפריט הכי יקר שיש לך? פריט לבוש? הממ מעיל בכמעט 500 שקל אאל"ט. מה היית לוקח לאי בודד? חברים\משפחה. ולא שאלתם את זה כבר? המלצה לסרט: פורסט גאמפ ומלך האריות. מושלמים
תוכנית טלוויזיה? איך פגשתי את אמא, חברים, האנטומיה של גריי, היחידה, ניפ/טאק, חוק וסדר, מחשבות פליליות, מרפאה פרטית, האנה מונטנה, דרייק וג'וש, כסף, דארלינג ואני יכולה להמשיך ככה שעות
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? כמה מחמאות על הריקוד שעשו לי השנה, בעיקר מהמורים לריקוד D: איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה, רוקדת אם אני יכולה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? אוסטרליה
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה D: איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץץץץ
איזה חג אהוב עליך? פסח. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן אבל אנשים כולל גם אותי :) חיית מחמד: קוקו - הכלב שלי, זואי - החתולה החדשה שלי וג'וי - הדג שלי
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? ריקוד, משפחה וחברים
מה את/ה אוהב/ת לעשות? לצאת עם חברים ולרקוווווווד
מקומות בילוי מועדפים: אין מקום ספציפי. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן
מה השם הראשון שעולה לך בראש? שני. וכבר שאלתם את זה. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית בטירווווווווף. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא נראה לי. החיים טובים לדעתך? אכן :] לבוש: אין סטייל מוגדר. מאכל אהוב: בפעם האלף - צ'יפס, במבה, פיצה ושוקולד אגוזים. שתייה אהובה: קולה, נסטי לימון ומים. להקה אהובה: MCR
סרט אהוב: פורסט גאמפ ומלך האריות
גלידה: שוקולד צ'יפ, בננה וריבת חלב
עיר בעולם: ניו יורק, אל-איי, סידני, רומא, ונקובר, פרייייז, מיאמי וירושלים. ושאלתם את זה כבר. ארץ: ישראל
מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לשתות משהו ואז כנראה לראות טלויזיה. שיר שאתה שומע כרגע...: David Guetta - When Love Takes Over (Feat. Kelly Rowland)

Fueled by ramen

New member
חזרתי מהיםםםםם<:

שיר שמתנגן ברקע: לא שומעת מוזיקה, כולם ישנים >: ספר קצת על עצמך: אני בנאדם D: מחשבה שעוברת בראש: 3> מה עשית היום? יםםם D: מה תעשה מחר? אולי לחברה 3> ישלה יומולדת חשק ל...: זאק בראף! D: מה המידה שלך בנעליים? 39 בערך? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה P: ופעם הייתי בדוקטור הו
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? נשואה למישהו חתיך. P: בטח זאק בראף או משהו XD ברנדון במקרה? *_* מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל!!!!!!!!!!! D: מה אתה הכי שונא לאכול? לא אוכל !!!! D: מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? ואי אממ.. הייתי בלאס וגאס - לקחנו לימוזינה לשדה תעופה קטן כזה שתינו שם שמפניה וטסנו בהליקופטר (נשבעת!!!!!!!!!!!!!!1111) מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? התאהבתי באנשים מגעלים.. ואמממ. היה עוד משהו X_X מה הצבע האהוב עלייך? הכל(L) מה הצבע השנוא עלייך? אמ.אמ.אמ... חום או כתום.לאדעת לא מתחברת לזה מה המקצוע האהוב עלייך? אמנות? מה המקצוע השנוא עלייך? הסטוריה ._. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שיפור ענקי מהיסודי, הכרתי מלא אנשים והיה סך הכל סבבה 3> עיר/ים אהובות: וגאס ניו יורק LA ראשון לציון תל אביב ולונדון :) מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? טיול לארה"ב 8) איפה חגגת יומולדת אחרון? בארה"ב (טיול) ומסעדה עם המשפהח. איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברות, מה זה משנה? 3> עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם חברות שלי ^_^ מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? זה תלוי אם זה יום בצפר או לא... ואם אני עייפה וכאלה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן :( רק חולצה אבל XD יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן מלא :) הכרתי כמה מהאינטרנט (שיוצא לי להפגש איתם) ויש לי גם המוןן בשכבה ובתי ספר אחרים D: ומחוץ לשכבה? כעעעע ומבית ספר אחר? כעעעע אתה נוהג לדבר עם חפצים? יוצא לי לפעמים לקלל את המחשב או את הטלוויזיה ודברים כאלה מתי פעם אחרונה שבכית? לפני כמה ימים לא זוכרת מדוע? לא זוכרתD: ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא חחחחחח את מי היית לוקח לאי בודד? אותו (L) שם מיוחד לבן? ברנדון יורי זאק בראף וכריסטופר דרו :D שם מיוחד לבת?ברנדה יורי זאקי בראף וכריסטינה דרו XDDDDDDDDDDDDDDDDDD מאכל אהוב: אוכל!!@Q#% מאכל שנוא: אמגד די אתם שואלים את זה כבר פעם שניה!!%325 דבר אחרון שאכלת: צ'יפס שמנת ובצל בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ..>: איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? הכל >: מה הספר האחרון שקראת?יומנו של חנון ^_^ אהבת?כןןןןןן מה הסרט האחרון שראית? אוצר לאומי 2 אהבת? כןן :D מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ולר (L) על מה דיברת איתו? על מחר XD מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? החברות הקרובות3> על מי אתה יודע הכי הרבה? רועי. :O מה הדבר האחרון שקנית?גלידה כמה הוא עלה?10 XDDDDDDD אבל וניל ועוגיות *~* ממי הsms האחרון שקיבלת? ~בודקת~ חברה שלי שאומר תלי לבוא לאיסי XD מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מהאיסי לחברה שלי שתבוא לאיסי X_X מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "מה" (מה המצב, מה3/12/08) יש לך שם שני? אם כן מהו? אין P: אתה קרוי על שם מישהו? מי? O-ס אף אחד אתה אוהב ילדים קטנים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאיזה בחינה? לגעת בהם לא, ולא סובלת אותם הם מעצבנים X_X בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16.. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הסנטר הוא מווזר, השומן והחצ'קונים ובפנימיות?אני כלבה מדי ויש לי מצבי רוח מוזרים איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? נעלבת מכל דבר ורבה על כל דבר.. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה רומנטית וזה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא יודעת O: למה? כי זה שאלה קשה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?הוא.. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?......*** חיכחיחחיגכליחיךדכחי חיחיח XD מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה נשואה? מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לאדעתO: את מי אתה רוצה לידך עכשיו? 3> באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? חהחהחהחהח מה עושה לך טוב? חברות שלי והוא O: והחיות שלי מה מעצבן אותך? הרבה דברים>: מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון וכסף!@#% איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? הייתי רוצה לשיר יפה כי יוצא לי הרבה לשיר כשאני שומעת מוזיקה וזה זיופים כאלה XDD והייתי רוצה לנגן יפה בתופים >: מה הפריט הכי יקר שיש לך? נראלי שהפלא' שלי? מה היית לוקח לאי בודד? דבריםD: המלצה לסרט: לאדעת>: תוכנית טלוויזיה? סקראבס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111111111111111 מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אני אוהב אותך.. כל בנאדם שאמר לי את זה הוא כפרה איך את/ה מתגבר על באסה? אוכלת. המון. בוכה. המון. ומתנחמת עם טואי ושמנת איפה היית רוצה לבקר בעולם? לאדעת מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוצפה? XD איזה עונה בשנה אהובה עליך?סתו איזה חג אהוב עליך?לאדעתO: האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כןןןן XDDDDD חיית מחמד: צ'יפי פולו שמנת וסטואיO: מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? (L) מה את/ה אוהב/ת לעשות? לנשום מקומות בילוי מועדפים: כלמיני את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים מה השם הראשון שעולה לך בראש? עוד פעם..? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מאוד!@#% החיים טובים לדעתך? לא ממש לבוש: מכנס מעפן וחולצת בצפר ישנה.. סתם כפיג'מה לא היה לי מה לשים מאכל אהוב: אוכל שתייה אהובה: עאמממממממממ מוקה.? להקה אהובה: כלמיני.. כרגע קוברה סטארשיפ O_O סרט אהוב: כלמיני גלידה: וניל עוגיות (L) עיר בעולם:לונדון? ארץ: אנגליה3> מה תעשה כשתסיים את השאלון? אתכתב עם אנשים שיר שאתה שומע כרגע...: לא שומעת בהלבהלבהבלסבלהלסבהלדעאלן'דגחךדאחךל השאלון הכי חופר בעולם כל שאלה הייתה פעמיים!#@ ובמילא אף אחד לא קורא את זהT_T

Russell xD

New member
נמנמנמ....

שיר שמתנגן ברקע:rise against-prayer of the refugee ספר קצת על עצמך:הייית פעם גבר...[סתם לאP: ] אממ... בת 15 מראשון,רוכבת על סוסים,למשפחה שלי יש 7 סובים בסך הכל מתוכם יש לי סוס משלי לקוראים לו סנטה פה ואני מתחרה עליו והוא הסוס הכי מדהים שהיה לי והוא הבייבי הקטאני שלי ^^
מחשבה שעוברת בראש:"למה לעזזל אני ערה?! הא כן כי גל תופסת לי שלושת רבעי מהמיטה
" מה עשית היום?היום עוד כלום אבל אתמול הייתי במסיבה בים והיה מאגניב ^^ [לא הייית בהופעות אבל סתם הסתובבתי והייית עם חברים XD] מה תעשה מחר?נמממ...יעזור לאמא בשיעורי שחייה O: חשק ל...:סיגריה ^^ סתםסתם XD אמ...ללכת לסנטה
מה המידה שלך בנעליים?38 :X באיזה פורום אפשר למצוא אותך?פה ובקומונת סוסים בתפוז.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?הומלסית שמשתמשת בכסף שלה לסיגריות ובירה או משקאות אלכוהולים אחרים
סתםסתם.. מה אתה הכי אוהב לאכול?אאממ... לא יודעת האמת :X מה אתה הכי שונא לאכול?אוכל חדש שנאי טועמת אבל אני חייבת לסיים אותו גם אם הוא דוחה כי אני ילדה מנומסת XD מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?אממ.. טיול ג'יפים בירדן? XD סתם לא אממ.. לא יודעת עשיתי הרבה XD מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?התחתנתי עם בעלי O: סתם XD אני צינית היום P: מה הצבע האהוב עלייך?לא ידועת זה בא בתקופות.. עכשיו ירוק דשא לדעתי חח מה הצבע השנוא עלייך?סגול כהה :S מה המקצוע האהוב עלייך?עריכת דיןןןןןןןןןןןןןןןן
[אבא לשי משפיע עליי ><] מה המקצוע השנוא עלייך?מורה,מנקה רחובות או כל מקצוע אחר שלא שווה את השכר הקטן שאתה מקבל.. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?אחלוש D: עיר/ים אהובות:תל אביב ותכלס גם ראשון פסדר... וכמובן לונדון,ברלין וכאלה ^^ מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?ציוד רכיבה :) והסוס שלי הוא המתנה הכי גדולה וטובה שקיבלתי אבל לא ליומולדת >< איפה חגגת יומולדת אחרון?לא חגגתי P: איך אתה הכי אוהב לבלות?או לעשות התנחלויות בבית של מישו מהחבורה הקטנה שלנו או לשבת איפה שהו ולשתות ולעשן :X עם מי אתה הכי אוהב לבלות?עם החבורה הקטנה שלי כפרעליהם
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?12 ככה... ובחופשים מתי שנמאס לי להיות ערה חח יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן יש לך חברים מחוץ לכיתה?ברור ומחוץ לשכבה?רובם מחוץ לשטח בית הספר חח ומבית ספר אחר?ברור אתה נוהג לדבר עם חפצים?כן >< מתי פעם אחרונה שבכית?אין לי שמץ :X מדוע? ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא O_O את מי היית לוקח לאי בודד?את רוברט פטינסון XD שם מיוחד לבן?לאדעת שם מיוחד לבת?לאדעת מאכל אהוב:אוכל איטלקי מאכל שנוא:אבוקדו דבר אחרון שאכלת:סלט ^^ בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?החברים הוירטואלים שהייית בקשר איתם על לפני חצי שנה XD איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?את כל המכנסי ברמודה מזארה פול&בר והגופיות של פול&בר חח מה הספר האחרון שקראת?ניו מון P: אהבת?מאוד רק את האמצע שזה רב הספר די הרבה השתעממתי חח מה הסרט האחרון שראית?הצעקה 2 חח אהבת?נרדמתי באמצע >< מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?גל על מה דיברת איתו?שאלתי אותה אם מפריע לה שאני רואה סרט אימה בשעה כזו XD מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?גל
על מי אתה יודע הכי הרבה?גל
מה הדבר האחרון שקנית?לא זוכרת חח כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת?"בדרך" מבילי 3> מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?בילי
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?"הם" יש לך שם שני? אם כן מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?תלוי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?16-17 ולהשאר ככה חח מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?להוריד תשומנים :X ובפנימיות?שאני אפסיק לגונן על עצמי בזה שאני מגעילה ורעה לפעמים.. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?שהיא מדברת לפעמים יותר מדי.. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה ^^ וגם מתח D: עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?לא יודעת :S למה? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?מים XD מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?גל מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:מקווה להיות עורכת דין
מה הרגע המאושר ביותר בחייך?כשראיתי את הסס שלי בפעם הראשונה וכשאמרו לי שאנחנו קונים אותו
את מי אתה רוצה לידך עכשיו?אמממ... את החתיך שמאתמול שביקש ממני סיגריה ולא שמתי לב בכלל שהוא חתיך ;;;;;; באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?לא יודעת X: מה עושה לך טוב?הוס שלי
מה מעצבן אותך?אנשים מושפעים ומציקים מה תמיד צריך להיות בכיס?כסף XD איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שלי מספיקים לי ^^ מה הפריט הכי יקר שיש לך?אמממ...האייפוד טאץ שלי? >< מה היית לוקח לאי בודד?את האייפוד ורוברט פאטינסון המלצה לסרט:1408,והמסור... תוכנית טלוויזיה?CSI,על טבעי וסמלוויל מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?שאני מושלמת,מדהימה,ומהממת? >< איך את/ה מתגבר על באסה?מוזיקה וזה... איפה היית רוצה לבקר בעולם?אמממ..איטליה
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לנסות תמיד לעקוף בתורים,לצעוק בכל מני מקומות,חוסר נימוס וכאלה... איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף איזה חג אהוב עליך?קריסמס >< האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא... אבל לפעמים ז היוצא לי בלי כוונה חיית מחמד:סוס
[ואם השאלה איזה חיות יש לי חח אז זה סוסים,3חתולים ו2 כלבים] מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?הסוס שלי ^^,להיות עם החבורה שלי ולהיות עם המשפחה :) מה את/ה אוהב/ת לעשות?לרכב על סוסים או כל מה שקשור בסוס שלי ^^,לצאת עם חברים וסנובורד :) מקומות בילוי מועדפים:ים,התנחלות אצל אחד החברים או אצלי בבית ,או לשבת בפארק זה גם נחמד אם יש דברים מעניינים חח את/ה אוהב/ת להיות בבית?כןןןןן מה השם הראשון שעולה לך בראש?יובל O: את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית את/ה בחור/ה קנאי/ת?קצת חח החיים טובים לדעתך?מאוד
לבוש:עכשיו? >< מכנס פיג'מה של פו הדב מדלתא וגופייה ירוקה של פול&ביר חח מאכל אהוב:אוכל איטלקי P: שתייה אהובה:ספרייט להקה אהובה:יש הרבה XD סרט אהוב:1408,המסור גלידה:פרווזן יוגורט [נו ששמים מה שאתה רוצה ואז עושים גלידה מזה XD] עיר בעולם:לונדות וברלין ארץ:איטליה /M\ מה תעשה כשתסיים את השאלון?שאלה טובה... שיר שאתה שומע כרגע...:black veil brides- knives and pens

אאאתת, כמה שיותר גבוה .. ../images/Emo79.gif

שיר שמתנגן ברקע:Oasis - Falling Down ספר קצת על עצמך:גולשת גליים ובת להורים מעצבי שיער >< מחשבה שעוברת בראש:אני צריכה לקום מוקדם לבדוק אם יש מחר גליםD: מה עשית היום?הייתי בהרצליה ובטיילת בת"א עם אבא, היה מדהים:) מה תעשה מחר?אגלוש, במידה ויהיו גלים.. חשק ל...:יםםם*.* מה המידה שלך בנעליים?40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?פה.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?בחו"ל, גולשת ועושה עסקיםXD מה אתה הכי אוהב לאכול?לא הכי, אבל וופל בלגי עם כדורי גלידהD: מה אתה הכי שונא לאכול?אוכל קר:\ מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?נממ..פתחתי למישהי את הראש בטעות? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?לא זכור:S מה הצבע האהוב עלייך?כחול וכל הגוונים שלו.. מה הצבע השנוא עלייך?ורוד>< מה המקצוע האהוב עלייך?לא הכי, ספורט.. מה המקצוע השנוא עלייך?אני מניחה שהיסטוריה/אזרחות-_- איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?מדהימה ביותר! עיר/ים אהובות:תל אביב, הרצליה ונממ..ירושלים.. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?גלשןן:) איפה חגגת יומולדת אחרון?במרינה בהרצליה איך אתה הכי אוהב לבלות?בים [גלישה/עם חברים/משפחה].. עם מי אתה הכי אוהב לבלות?חברים ומשפחה>< מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?בימי בצפר 11, בחופשים, תלויD: יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?הייתה^^ יש לך חברים מחוץ לכיתה?ברוווור:) ומחוץ לשכבה?אכן.. ומבית ספר אחר?יאפ. אתה נוהג לדבר עם חפצים?לפי מה שזכור לי, לאD: מתי פעם אחרונה שבכית?שישי שהיה. מדוע?לא יצאתי ונתקעתי עם בייביסיטר לאחותי הקטנה:S ראית בחנוכה את הפסטיגל?לאאאאאאאא! את מי היית לוקח לאי בודד?חברP: שם מיוחד לבן?ג'וני שם מיוחד לבת?ג'סיקה מאכל אהוב:וופל בלגי נראליD: מאכל שנוא:דגייייים :( דבר אחרון שאכלת:גליידה^^ בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?גיא, אם זה אומר משהוXD איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?החולצה מפול&בר מה הספר האחרון שקראת?דמדומים באנגלית אהבת?ביווווותר! מה הסרט האחרון שראית?קוקו לפני שאנל אהבת?התאהבתיייי! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אלעד על מה דיברת איתו?התוכניות שלי לשנה הבאהD: מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אחותי/החברה הכי טובה על מי אתה יודע הכי הרבה?כנ"ל.. מה הדבר האחרון שקנית?2 מכנסי גלישה מwedgie (:) כמה הוא עלה?אם אני זוכרת נכון, 230 >< ממי הsms האחרון שקיבלת?שנינה(; מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?שנינה:) מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?הפלא' לא פה ואין לי כוח לבדוקD: יש לך שם שני? אם כן מהו?מייקי>< אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא.. אתה אוהב ילדים קטנים?יוותר מדיי! בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?18+ D: מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?צבע עיניים.. ובפנימיות?לא יודעת:D איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?אגואיסטיות?! איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')אימה,מתח וקומדיה(:) עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?סאי-חברה למה?היא טסה לקנדה, קוסטה ריקה וארה"ב *.* מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?טלויזיה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?אלעד-שלח הודעה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אהנה מהחיים(; מה הרגע המאושר ביותר בחייך?לא יודעת>< את מי אתה רוצה לידך עכשיו?הכלב שליי! באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?מה השאלות האלה?!D: מה עושה לך טוב?לגלוש^^ ובכללי להיות בים.. מה מעצבן אותך?שמעירים אותי בבוקר בלי סיבה טובה!!:D מה תמיד צריך להיות בכיס?פלא'.. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?כל מה שקשור לברייקדאנס:) מה הפריט הכי יקר שיש לך?נממ..הגלשן אני מניחה>< מה היית לוקח לאי בודד?גלשןןןן וחבריםD: המלצה לסרט:קוקו לפני שאנל! תוכנית טלוויזיה?אחת שיודעת.. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?לא זוכרתS: איך את/ה מתגבר על באסה?שומעת מוזיקה ועושה חיים.. איפה היית רוצה לבקר בעולם?ארה"ב והוואי*.* מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?פוזאיסטיות, וואי יש את זה בשפעDD: איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ איזה חג אהוב עליך?נממ..אני מניחה שפסח בגלל החוופש:) האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא כ"כ.. חיית מחמד:ככככלללללב^^ מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?להתחדש בדברים ולגלוש(:) מה את/ה אוהב/ת לעשות?לגלוש^^ מקומות בילוי מועדפים:ים(; את/ה אוהב/ת להיות בבית?כה.. מה השם הראשון שעולה לך בראש?אלעד-שוב שלח הודעה>< את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?תלוי ותלוי.. את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא ממש.. החיים טובים לדעתך?כה, נצלו כל רגעP: לבוש:ג'ינס וטישרט יפה:) מאכל אהוב:עוד פעם?!D: שתייה אהובה:אייס קפה ווניל ביחד^^ להקה אהובה:ללא ספק, פו"ב:) סרט אהוב:יש הרבהה.. גלידה:פיסטוווק *.* עיר בעולם:מלאא P: ארץ:ארה"ב וישראל:) מה תעשה כשתסיים את השאלון?אלך לראות טלויזיה, אני חושבתD: שיר שאתה שומע כרגע...: Three Days Grace - Pain בהחלט מעביר את הזמן במצבים קשים DD: הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

GodSaveTheQueen

New member
עונה D:

שיר שמתנגן ברקע:j.m.k.e. - keemia ספר קצת על עצמך: מה יש לספר הכול רגיל מחשבה שעוברת בראש: שבאלי על המוכר נקניקיות מה עשית היום? סתם ירדתי לקנות ספר מתמטיקה וסיבוב למטה לא משהו מיוחד מה תעשה מחר? בסדר עם הבנותD: חשק ל...:סושי מה המידה שלך בנעליים? 36/7 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? רק קומונות מידי פעם איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בעל ילדים בעלת מספרה אלטרנטיבית באירופה חלום קטןXD מה אתה הכי אוהב לאכול? הכול! מה אתה הכי שונא לאכול? ברוקולי ואבוקדו מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא זכור לי מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? נולדתיP: מה הצבע האהוב עלייך? ירוק שחור ואפור מה הצבע השנוא עלייך? כתום! צהוב מה המקצוע האהוב עלייך?שעת חלון מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? בסדרXD עיר/ים אהובות:ירושלים ות''א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? את התוכי שלי (שהיה לי) איפה חגגת יומולדת אחרון? נאפיסXD איך אתה הכי אוהב לבלות?חברים הופעות וכאלה עם מי אתה הכי אוהב לבלות? טלי ורון כרגע^_^ מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 3 וחצי 4 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כע יש לך חברים מחוץ לכיתה?כע ומחוץ לשכבה?כע ומבית ספר אחר?כע אתה נוהג לדבר עם חפצים? חחח האמתש כן מתי פעם אחרונה שבכית?היום מדוע?רבתי עם אמא ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?אבא שם מיוחד לבן?לא עולה כרגע שם מיוחד לבת? כנ'ל מאכל אהוב:חוזר על עצמו מאכל שנוא:X דבר אחרון שאכלת: קרקר עם חומוסXD בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? דין איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?שורט של זארה מה הספר האחרון שקראת? אני כריסטיאנה פ. אהבת? מאוד מה הסרט האחרון שראית?איים אבודים אהבת?כע מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? רונוש על מה דיברת איתו? רצח נמלים( באמת!) מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?לא יודעת על מי אתה יודע הכי הרבה? נוי מה הדבר האחרון שקנית?בגדים כמה הוא עלה?לא זוכרת ממי הsms האחרון שקיבלת? ידיד מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? טלייי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?נרא יש לך שם שני? אם כן מהו? וההו המוןXD אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כרס ובפנימיות?פחות רגישה ועם יותר בטחון איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?עקשנות ושטלתנות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') סרטים קשים דרמות כאלה משהו שלא יוצר מהראש הבה זמן עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? מוכר הנקניקיות שלי 33> למה? ככה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?זרת מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?שימעון מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: ספרית אלטרנטיבית כזו מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא זוכרת את מי אתה רוצה לידך עכשיו?מוכר הנקניקיות שלי 3> באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? פאק מה עושה לך טוב? לדעת שיש איתי אנשים מה מעצבן אותך? שלא אומרים לי את האמת שמתנשאים מעלי ושלא סומכים עלי ושחושבים שאני ילדה קטנה! מה תמיד צריך להיות בכיס?כסף פלאפון ופתח איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לנגן מה הפריט הכי יקר שיש לך?אין לי כזה מה היית לוקח לאי בודד?אבא המלצה לסרט:התפוז המכני תוכנית טלוויזיה?החבובות מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?" כיף לדבר איתך וכיף ליהיות איתך גם ואת באמת חמודה ואת ידידה שלי ואני אוהב אותך!" ידיד טוב שלי (L) איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה ולישון איפה היית רוצה לבקר בעולם?לונדון ואמסטרדם מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוצפנות איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף איזה חג אהוב עליך?סוכות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כעD: חיית מחמד:הכול! מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לדעת שאנשים שקרובים אלי שמחיפ מה את/ה אוהב/ת לעשות?לישון מוזיקה חברים סרטים כל מה שנחמד מקומות בילוי מועדפים: לשבת למטה עם בירה ונרגילה ומוזיקה ועם אנשים נחמדים והופעות את/ה אוהב/ת להיות בבית?כע מה השם הראשון שעולה לך בראש?פאטמה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי בקשר למה את/ה בחור/ה קנאי/ת? אולי החיים טובים לדעתך? לא אבל צריך לעשות אותם כאלה לבוש:פאנק מאכל אהוב:הכול נו שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: אל תעשו לי את זה סרט אהוב:X גלידה:שוקולד עיר בעולם:לונדון ארץ:אנגליה מה תעשה כשתסיים את השאלון? יחפור שיר שאתה שומע כרגע...:Minor Threat - Screaming At A Wall

למעלה