שאלון

../images/Emo17.gif שאלון ../images/Emo17.gif ../images/Emo101.gif

~קרדיט לפורום סקו"ש~ שם: שם אמצעי: שם משפחה: מין: מזל: מאכל אהוב: שתייה מועדפת: סדרה אהובה: האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? כמה כריות: חיות מחמד: מכונית אידאלית: מוזיקה: להקה אהובה: כמה אחים/אחיות יש לך? מאמין באהבה וירטואלית?: הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? מאמין באהבה ממבט ראשון? מה הדבר שעושה אותך למאושר? מה אתה אוהב לעשות? מקומות בילוי מועדפים? אתה אוהב להיות בבית? אתה נאמן? אתה אוהב ילדים? אתה ותרן או עקשן? אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? המרחק הפיזי כן קובע? אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? איזה פתגם אומר לך הרבה? מה המשפט שמאפיין אותך? אתה בחור קנאי? מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין באלוהים? החיים הטובים לדעתך? היחסים עם ההורים טובים? *ברגע זה: לובש: מוזיקה: חושב על: *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: קפה/תה: שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: חתולים/כלבים: אוכל/ממתקים: קולה/פפסי: *מה/מי היית רוצה? להרוג: לשמוע: להיות כמו: *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: בטלוויזיה: במחשב: מספר אחרון שחייגת: דבר אחרון ששתית: דבר אחרון שאכלת: פעם אחרונה שהתקלחת: פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: פעם אחרונה שצחקת: הריח האחרון שהרחת: *האם אתה: מעשן? ישן עם חיות פרווה? מנגן על כלי נגינה? מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? מאמין בנסים? מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? רואה בשוטרים חברים או אויבים? אוהב אלכוהול? מאמין באסטרולוגיה? מאמין בקסמים? מתפלל? מבקר בבית כנסת? לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? חובש כובעים? שונא את עצמך? מביע משאלות מול כוכבים נופלים? אוהב את הכתב יד שלך? מאמין במכשפות? מאמין בשדים ורוחות? נותן אמון בקלות? אוהב לטייל בגשם? אוהב ציניות? מתנשק עם עיניים עצומות? שר במקלחת? *האם יש לך: סודות: חלום שחוזר על עצמו: פירסינג/קעקועים: חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: הדייט המושלם: סרט אהוב: הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי: אוהב בעצמי: לפני המוות מה תבקש?

תענו על השאלון! ../images/Emo69.gif ../images/Emo101.gif

שם: טל :) שם אמצעי: אין. שם משפחה: נאור. מין:
מזל: סרטן
מאכל אהוב: פיצההההההה
שתייה מועדפת: קולה\נסטי לימון\שוקו חם\תה נענע
סדרה אהובה: חברים!!!!!!1111
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? כן אבל אני צוחקת על גם על עצמי אז בסדר
כמה כריות: אחת אורטופדית, אחת רגילה ועוד 4 קטנות :) חיות מחמד: 3 - קוקו
, ג'וי והאפינס
מכונית אידאלית: מכונית עם גג נפתח :) מוזיקה: הכל חוץ מדיכאון ומזרחית אני בקושי שומעת.. להקה אהובה: MCR! כמה אחים/אחיות יש לך? 3 אחיות גדולות ואח אחד קטן
מאמין באהבה וירטואלית?: לא. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? לא. מאמין באהבה ממבט ראשון? כן. מה הדבר שעושה אותך למאושר? ריקוד, החברים שלי והמשפחה שלי :] מה אתה אוהב לעשות? לרקוד, לרקוד ו.. אממ.. לרקוד. מקומות בילוי מועדפים? אין מקום ספציפי. אתה אוהב להיות בבית? כן
אתה נאמן? כן. אתה אוהב ילדים? כן. אתה ותרן או עקשן? עקשנית בטירוף. לפעמים יותר מדי
אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אמון, נאמנות ונתינה הדדית. המרחק הפיזי כן קובע? כן. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא. ראית אחד שלא מצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את לבך? כן :) איזה פתגם אומר לך הרבה? אממ יש הרבה אבל נראה לי ש-"תאמין בעצמך ואחרים יאמינו בך" זה אומר המוווון. וגם "תראה לי מי החברים שלי ואני אראה לך מי אתה" גם אומר המווווון. מה המשפט שמאפיין אותך? משפט אחד? יש יותר מדי
את בחורה קנאית? בחלק מהמקרים כן. מילים או משפטים שאת מרבה להגיד: מצחיק, אכפת, יואו, טוווווווווווווב, את לא מבינה איזה צחוקים\איך נקרעתי מצחוק, נפלתי מרוב מצחוק, נו וואי!, איף, סתמי ועוד הרבה
האם את מאמין באלוהים? כן. החיים הטובים לדעתך? נראה לי שכן. היחסים עם ההורים טובים? כן. *ברגע זה: לובש: בגדי חזרות - טרנינג שחור של BK, גופייה שחורה פשוטה, חולצה מקנדה שחורה קצרה עם כובע וכיסים וקשתות בענן עם לב בסופן מצויירות על כולה, קפוצ'ון שחור ענקי עם כתוביות בתכלת וגרביים שחורות
מוזיקה: שומעת את המזגן פועל ואת אחותי מדברת בטלפון
חושב על: השאלון
*זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון. קפה/תה: תה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: תלוי במה ובאיזה חלק מהחיים שלי מדובר. חתולים/כלבים: כלבים
אוכל/ממתקים: אוכל. קולה/פפסי: קולה. *מה/מי היית רוצה? להרוג: מישהי שאני שונאת אבל מן הסתם אני לא אעשה את זה -_-" לשמוע: את הצחוק שלו. להיות כמו: הרבה אנשים, אין אחד ספציפי. *האחרון סרט אחרון שראית: יצאת גבר! בקולנוע: אממ נראה לי הארי פוטר
בטלוויזיה: יצאת גבר! במחשב: בית השפנפנות - סרט אחד הקורעים
מספר אחרון שחייגת: של אחותי הגדולה. דבר אחרון ששתית: חלב. דבר אחרון שאכלת: כריות עם חלב
פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול ואני אלך עוד מעט להתקלח. פעם אחרונה שבכית: כמעט בכיתי היום בגלל המבחן בלשון
אבל חוץ מזה נראה לי ששבוע שעבר. פעם אחרונה שחייכת: לפני רבע שעה בערך. פעם אחרונה שצחקת: בחזרות. הריח האחרון שהרחת: נראה לי של העוגה שאבא שלי הכין D: *האם אתה: מעשן? לא. ישן עם חיות פרווה? לפעמים
מנגן על כלי נגינה? לא. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא נראה לי. מאמין בנסים? כן. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? אממ נראה לי שכן. רואה בשוטרים חברים או אויבים? חברים. אוהב אלכוהול? כן, זה לא מגעיל אותי. מאמין באסטרולוגיה? לא. מאמין בקסמים? לא. מתפלל? כן. מבקר בבית כנסת? כן. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מתכננת ללמוד. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא. חובש כובעים? כן. שונא את עצמך? לא. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן. אוהב את הכתב יד שלך? כן אבל את ה-ל' אני מנסה לשנות
מאמין במכשפות? ממש לא. מאמין בשדים ורוחות? עוד יותר לא. נותן אמון בקלות? נראה לי שכן. אוהב לטייל בגשם? כן. אבל לא במבול. אוהב ציניות? מאוד!!!!!!1111 מתנשק עם עיניים עצומות? לא יודעת, עדיין לא התנשקתי
שר במקלחת? לא. *האם יש לך: סודות: בטח, כמו לכולם. חלום שחוזר על עצמו: בזמן האחרון לא אבל פעם היו לי. פירסינג/קעקועים: כן - 3 לובים והליקס. חוויה אחרונה שחויית: אממ תגדירו חוויה
נראה לי שהחוויה הממש גדולה האחרונה שהייתה לי זה הטיול לאיטליה עם ההורים ואחי או הסיבוב הופעות בקנדה עם הלהקה :) מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: מחול
הדייט המושלם: לא יודעת
סרט אהוב: פורסט גאמפ
הבן אדם הכי שנוא: אני אגיד מפורסם כי אישית אתם במילא לא תכירו [
] - מרילין מנסון נראה לי הכי שנוא. הדבר הכי קשור אלי: אם הכוונה לחפץ אז המיטה שלי או נעלי הבלט שלי
הכי שונא בעצמי: בתכונות - ביישנית מדי ליד אנשים חדשים או במצבים חדשים ובמראה - נראה לי ברכיים או בטן למרות שהיא לא כ-ז-א-ת נוראית
אוהב בעצמי: בתכונות - הבנה ועושה הכל למען האנשים שהיא אוהבת ובמראה - השפתיים, הריסים והשיער :) לפני המוות מה תבקש? שתהיה למשפחה ולחברים שלי בריאות, הצלחה, אושר ועושר, אריכות חיים, שמחה, ואהבה בחיים ושאני אעלה לגן עדן :]

Fueled by ramen

New member
בעע.

שם: שילת שם אמצעי: תחתעצלן שם משפחה: קקי משו מין: נקבה מזל: עקרב מאכל אהוב: כלמיני ג'אנק אקראי שתייה מועדפת: קולה, מוקה ושאר השטויות סדרה אהובה: דוקטור הו ועוד כמה? האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: מאוד. כמה כריות: 2 ואחת מעיכה שאפשר לחבק כשקר :] חיות מחמד: 2 חתולים ו2 כלבים כל אחד ממין אחר (זכר נקבה) מכונית אידאלית: ג'יפ. או לימוזינה עם נהגXD מוזיקה: רוק אלטרנטיבי ושאר הקקי להקה אהובה: פאניק כמה אחים/אחיות יש לך? 2 אחיות מאמין באהבה וירטואלית?: אמ. כן. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן. מלא אנשים XD איזה 5 אנשים מחולון שהם באותה כיתה ועוד ידיד ממש טוב שלי מראש העין וגם אחד שלומד בבצפר בעיר שלי פגשתי אותו כשיצאתי עם חברות חוחוXD מאמין באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך למאושר? כלמיני תלוי מה בא לי באותו רגע מה אתה אוהב לעשות? להיות במחשב מקומות בילוי מועדפים? בעיר, במקדונלדס / גלידריה וכאלה אתה אוהב להיות בבית? כן אתה נאמן? לפעמים D: אתה אוהב ילדים? לא. אתה ותרן או עקשן? לפעמים, תלוי בקשר למה אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? 2 אנשים, לפחות שכל אחד. המרחק הפיזי כן קובע? כן. :( אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לא חושבת. איזה פתגם אומר לך הרבה? אם אין אני לי מי לי. מה המשפט שמאפיין אותך? "טחח סתומה." אתה בחור קנאי? מאוד. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: טחח סתומה, אני אוהבת את ברנדון, ברנדון *ריר*, הם פשוט מגעילים אותי, אם אני אראה אותם ביחד אני פשוט אקיא. (מופרד בפסיקים, כן?) האם אתה מאמין באלוהים? כן. החיים הטובים לדעתך? לא משו היחסים עם ההורים טובים? פחות או יותר *ברגע זה: לובש: קפוצ'ון ירוק חמוד וסקיני ירקרק וחולצה ארוכה לבנה וחולצה קצרה של בצפר וגרביים וחזיה XDDD אה כן גם תחתונים מוזיקה: אין. חושב על: על..זה וזה. נו אם אני אגיד אז אולי מישו שאני מכירה יקרא פה וזה מפדח אז לא. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה קפה/תה: תה עם חלב וסוכר שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: זה תלוי חתולים/כלבים: גם וגם אוכל/ממתקים: תלוי איזה אוכל ואיזה ממתקים קולה/פפסי: קוקה קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: אותם לשמוע: פאניק להיות כמו: עצמי *האחרון סרט אחרון שראית: לאזוכרת :ס.. בקלונוע: הייתי אמורה לראות סיפורים לפני השינה אבל.. התבטל. אממ האחרון היה מדגסקר 2 נראלי? בטלוויזיה: לא זוכרת. במחשב: לא רואה במחשב מספר אחרון שחייגת: לא זוכרת. דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: מעדן טום וג'רי של וניל ושוקולד פעם אחרונה שהתקלחת: לפני חודשיים וחצי P: פעם אחרונה שבכית: לא זוכרת, אבל אני מדוכאת כרגע |: פעם אחרונה שחייכת: הבוקר, סטואי היה כזה חמוד והוא ישן עליי D: פעם אחרונה שצחקת: אתמול בערב הריח האחרון שהרחת: הבישולים של אמא הרגע. *האם אתה: מעשן? לא. ישן עם חיות פרווה? בובות אתם מתכוונים? לא. אלא אם כן החתול שלי נחשב :| מנגן על כלי נגינה? תופים מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? אין לי שמץ מאמין בנסים? לא ככ מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? ממש לא רואה בשוטרים חברים או אויבים? תלוי מה המצב D: אוהב אלכוהול? בעע מאמין באסטרולוגיה? לא ככ מאמין בקסמים? כרגע אין לי דרך להסביר הרבה דברים אז כנראה שלא מתפלל? לא. מבקר בבית כנסת? לא. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? לא. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? חוץ ממקרה אחד של ילד שעכשיו לו מד בכיתה שלי והוא הוסיף אותי בחופש. סיפורארוך חובש כובעים? בקיץ כשיש שמש ואבא מציק. או בחורף כשקר לי ואני עם קפוצ'ון שונא את עצמך? כן. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא ראיתי כוכב נופל :'( אוהב את הכתב יד שלך? לא מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא ככ נותן אמון בקלות? לא ככ אוהב לטייל בגשם? כן אוהב ציניות? מאוד.3> אבל אנשים שאיתי לא סובלים את זה, אני מקבלת תלונות כל היום אבל ככה אני XD מתנשק עם עיניים עצומות? עוד לא התנשקתי XD שר במקלחת? כןXDDDD *האם יש לך: סודות: הרבה. מחברות שלי מהכיתה בעיקר, אני לא פתוחה איתן בנוגע לרגשות וכל השיט הזה >< חלום שחוזר על עצמו: היה לי פעם. על ליצן שכשהוא מלקק אותך אתה מת ואף אחד לא האמין לי וכל פעם מישו אחר מת._. פירסינג/קעקועים: אמ פעם היה לי קעקוע של הצ'יפס ובמבה!!! D: הכי סטייל חוויה אחרונה שחויית: .. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: אין לי שמץ הדייט המושלם: לאדת XD סרט אהוב: אמ. יש מלא? הבן אדם הכי שנוא: שניהם. שני חארות מסריחים. הדבר הכי קשור אלי: המחשב שלי D: הכי שונא בעצמי: הרבה דברים. שמנה בעיקר אוהב בעצמי: שאני בלונדינית עם עיניים אפורות-כחולות D: לפני המוות מה תבקש? לא למות (?) גרר אני עצבנית. צריך לעשות אשכול של
ו
. יש לי על מה לחפור שם

Fall Out Shir

New member
5 אנשים מחולון אה?

XDDD כמה מוזר זה נשמע כשאת כותבת שאנחנו באותה הכיתה.. מה לעשות שאנחנו כאלה חופרים או משהו

ענברצו

New member
עונההההה.........

שם:ענבר שם אמצעי:- שם משפחה:ינקו מין:נקבה מזל:בתולה מאכל אהוב:אמממ וואי יש מלא.. XD שתייה מועדפת:קולה/שוקו סדרה אהובה:דני הוליווד האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:?ברור כמה כריות:3 חיות מחמד:כלב מכונית אידאלית:אין מוזיקה:רוק וכאלו להקה אהובה:פוב (נו אלה מה?!),ליקינג פארק כמה אחים/אחיות יש לך?אח 1 מאמין באהבה וירטואלית?:לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?הכרתי?כן נפגשתי?לא מאמין באהבה ממבט ראשון?ממ לא כ"כ,למרות שזה קרה לי מה הדבר שעושה אותך למאושר?שאני במד"א ושיש לי נסיעות מגניבות XD מה אתה אוהב לעשות?ממ להיות במד"א ולהיתנדב מקומות בילוי מועדפים?כל מקום,רק לא בצפר.. אתה אוהב להיות בבית?נו בארור,תנו לי שם אחד שלא אוהב!1! אתה נאמן?כן,כשמתחשק לי אתה אוהב ילדים?בטח שכן,אין על בני דודים שלי XD אתה ותרן או עקשן?כשאין לי ברירה אני וותרנית ושאני חייבת משהו בדחיפות אני עקשנית,אז..תחליטו XD אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?מאיפה אני יודעת??מה זה זה?שאלון או מבחן? המרחק הפיזי כן קובע?נראה לי אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?אולי,תלוי באיזה בנאדם מדובר.. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?ממ כן,למה לא? איזה פתגם אומר לך הרבה?"על תסתכל בקנקן,אלה רק מה שיש בו" מה המשפט שמאפיין אותך?מה אני יודעת?!XD אתה בחור קנאי?אולי מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:מה?אני?מה פתאום?חס וחסיסה!למה לי?מה אני קשורה?! האם אתה מאמין באלוהים?שאלה קשה,לא חשבתי על זה.. החיים הטובים לדעתך?לפעמים כן ולפעמים לא.. היחסים עם ההורים טובים?ממ לפעמים כשהם רוצים XD *ברגע זה: לובש:פיג'מה מוזיקה:אין חושב על:כל מיני *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית:מסיבה פרטית קפה/תה:תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:גם וגם חתולים/כלבים:כלבים אוכל/ממתקים:ממ תלוי באותו הרגע מה בא לי ומה יותר משתלם.. קולה/פפסי:קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג:איזו אחת שהלכתי איתה מכות יום חמישי,היה לה מזל שהמורה לתיאטרון החזיקה אותי.. =/ לשמוע:מממ בינתיים אין לי משהו בראש להיות כמו:לא יודעת *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע:מדגסקר 2 בטלוויזיה:מממ קאמפ רוק במחשב:היי סקול מיוזיקל 2 אני חושבת מספר אחרון שחייגת:אבא שלי דבר אחרון ששתית:מים דבר אחרון שאכלת:אורז פעם אחרונה שהתקלחת:אתמול בערב פעם אחרונה שבכית:יום חמישי..לא בגלל הזונה השרלילה הזאת שהלכתי איתה מכות.. פעם אחרונה שחייכת:אתמול פעם אחרונה שצחקת:אתמול הריח האחרון שהרחת:ריח של מסטיק,הריח שאמא שלי שמה בשירותים =/ *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה?מממ..הכלב שלי מידי פעם בלילה,זה נחשב? מנגן על כלי נגינה?ממ פעם למדתי על גיטרה,אנ'לא יודעת אם זה נחשב מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים?כל עוד אני לא יראה במו עיניי אני לא יאמין בחיים מאמין בנסים?בקטנה כזה,אתם יודעים מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?עד שהם חוצים ת'גבול רואה בשוטרים חברים או אויבים?חברים אוהב אלכוהול?ממ לא מאמין באסטרולוגיה?לא מאמין בקסמים?לא מתפלל?לא מבקר בבית כנסת?ביקרתי רק איזה פעמיים או 3 ככה ומאז לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?בינתיים לא,תנו לי לגמור ת'תיכון ואחרי זה נדבר!XD מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?לא ממש,רק אם המעניינים חובש כובעים?רק כשאני רוצה או שמכריחים אותי =/ שונא את עצמך?למה לי? מביע משאלות מול כוכבים נופלים?כן אוהב את הכתב יד שלך?לא מאמין במכשפות?לא מאמין בשדים ורוחות?לא נותן אמון בקלות?לא אוהב לטייל בגשם?כן אוהב ציניות?כן,אבל רק אם זה לא מופנה עליי מתנשק עם עיניים עצומות?לא,כי בחיים לא היתנשקתי!XD שר במקלחת?לפעמים כשבא לי *האם יש לך: סודות:נו אמרתי פעם כבר שכן חלום שחוזר על עצמו:אולי שאותו שאלון אני פותרת אולי 100 פעם?=/ פירסינג/קעקועים:לא חוויה אחרונה שחויית:2 נסיעות אתמול XD מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:ממ וטרינרית או גננת הדייט המושלם:לא היה סרט אהוב:אין הבן אדם הכי שנוא:גל וזאנה ה**** בת **** (זאת שהלכתי איתה מכות יום חמישי,איך גמרתי לה על החיים XD) הדבר הכי קשור אלי:אמממ מה אני יודעת? הכי שונא בעצמי:שיער אוהב בעצמי:עיניים לפני המוות מה תבקש?שכל מי שאני שונאת ימות ואני יהרוג אותו למעלה

Fueled by ramen

New member
בואי אני אסביר לך איך זה הולך בובה'לה

את הגבת לי. זאת אומרת שנכנסת לתגובה שלי ומתוך התגובה שלי לחצת כתוב תגובה. את לא אמורה לעשות את זה. אלא אם כן את מגיבה על התוכן בהודעהשלי :] תראי. אם את נגיד עונה על שאלון את פותחת את התגובה הראשית ושם את לוחצת כתוב תגובה ולא בהודעה שלי. D: יופי מקווה שהבנת :]

ענברצו

New member
נו אני הבנתי..

אני הבנתי מה מי מו,הסבירו לי גם בשירשורים הקודמים.. פשוט כשהגבתי על השאלון אז זה יצא ככה.

Mrs Wentz

New member
לא קשור לשאלון

2 שאלות: 1. מה אומר השם של האלבום החדש 2. מה עם החולוצת? שילמתי ואני לא רואה שמשהו זז =/

תשובות :) ../images/Emo101.gif

1. השם של האלבום הוא בצרפתית והפירוש שלו הוא: "שגעון שנחלק על ידי 2 אנשים." כלומר, זאת תופעה פסיכולוגית שנחלקת על ידי 2 אנשים. 2. אני לא יודעת מה עם החולצות אבל את יכולה לשאול את ליאלי המנהלת [Fall Out Liel] מה עם החולצות כי אני יודעת שהיא אחראית על כל הפרוייקט הזה. תשלחי לה מסר :) אני מקווה שעזרתי לך

sharon XD

New member
שאלוון P: ../images/Emo80.gif

שם: שרון שם אמצעי:אין =\ שם משפחה:בוחבוט XD מין: נקבה :p מזל: מאזניים :) מאכל אהוב: מממ צ'יפססס
שתייה מועדפת: קולהP: סדרה אהובה:כל פעם מתחלף .. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:לא.. רק לפעמים עם חברות .. כי הן מבינות שזה בצחוק XD כמה כריות: 2 P: חיות מחמד: אין :-\ מכונית אידאלית: אה? מוזיקה: הכלל חוץ ממזרחית ודיכאון XD להקה אהובה: אין אחת שממש האהובה .. יש מלאאא כמה אחים/אחיות יש לך?2 ^^ מאמין באהבה וירטואלית?:לאאא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?נעע מאמין באהבה ממבט ראשון?יאפ מה הדבר שעושה אותך למאושר?להיות עם אנשים שאוהבים אותך P: מה אתה אוהב לעשות?משפחה.. חברים .. מחשב P: מקומות בילוי מועדפים?יכין סנטר .. סרט בבבית P: אתה אוהב להיות בבית?יאפ אתה נאמן?אהא :) אתה אוהב ילדים?מאווד אתה ותרן או עקשן?ותרן =\ אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? המרחק הפיזי כן קובע?כ"כככככ אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?ממש לא!! ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?אולי .. איזה פתגם אומר לך הרבה? מה המשפט שמאפיין אותך? אתה בחור קנאי?לא ממש.. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין באלוהים?כן החיים הטובים לדעתך?מממ יש ימים שכן ויש ימים שלא XD היחסים עם ההורים טובים?יאפ *ברגע זה: לובש: חולצת בצפר וג'ינס XD מוזיקה: http://www.youtube.com/watch?v=3HjIljJd-o0 הורגגגגג XD חושב על: סיון ><" *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית P: קפה/תה: תה D: שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח את זה בקלות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכלללל
קולה/פפסי: קולה D: *מה/מי היית רוצה? להרוג: אף אחד=\ לשמוע: להיות כמו: *האחרון סרט אחרון שראית: דמדומיםםם
בקלונוע: דמדומיםםםםםםם בטלוויזיה: ממממ לא רק בלונדינית XDDDDD במחשב: לא רואה סרטים במחשב XD מספר אחרון שחייגת: לירדניי :) דבר אחרון ששתית: ספרייט דבר אחרון שאכלת: מאפינסס של אמא
פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב P: פעם אחרונה שבכית: היום בצהריים =\ פעם אחרונה שחייכת: עכשיו XD פעם אחרונה שצחקת: בבוקר הריח האחרון שהרחת: של המאפינסס *האם אתה: מעשן?בעע לא S: ישן עם חיות פרווה?חחח אחת .. שקיבלתי כשהייתי בת שנתיים XD מנגן על כלי נגינה?נעע מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? חחחחחחח לא מאמין בנסים?ברורר מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?ממ לפעמיים .. מרוקאית :S רואה בשוטרים חברים או אויבים?אה? אוהב אלכוהול? לא S: מאמין באסטרולוגיה?יאפ מאמין בקסמים?לאא מתפלל?לא מבקר בבית כנסת?לפעמיים לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?יאפ מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?אין לי אייסייקיו :S חובש כובעים?לא שונא את עצמך? לאא מביע משאלות מול כוכבים נופלים?ברורר אוהב את הכתב יד שלך?ממ לא ממש.. מאמין במכשפות?פחח לא מאמין בשדים ורוחות?לא נותן אמון בקלות?כן =\ אוהב לטייל בגשם?לאאא שונאת חורררףף אוהב ציניות?כןן XD מתנשק עם עיניים עצומות?יאפ שר במקלחת?פחחח כבר לא XDDDDDD *האם יש לך: סודות: מלאאא חלום שחוזר על עצמו: אהא =\ פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית:סמיינרר שכבה DDDDD: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: פסיכולוגיה הדייט המושלם: סרט אהוב: דמדומיםם הבן אדם הכי שנוא: נוףף
הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי: אוהב בעצמי: את העיניים לפני המוות מה תבקש?להישאר עוד קצת בחיים XDDDD

עונה:)

שם: עדן D: שם אמצעי:אין שם משפחה:X: מין: נקבה מזל: בתולה מאכל אהוב:שניצל תירס שתייה מועדפת: קולה[: סדרה אהובה: איך פגשתי את אמא,סקראבס,נמלטים. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:?תלוי P: כמה כריות: 2 כריות+בובה ענקית ענקית של כלב+בובה ענקית ענקית של דובי(רציני זה יותר גבוה מאח שלי O=) חיות מחמד: כלב :] מכונית אידאלית: חח לא יודעת מוזיקה: הכל :) להקה אהובה: פו"ב
ואז מכ"ר וקוברה סטארשיפ וג"ד ופאניק. כמה אחים/אחיות יש לך?3 מאמין באהבה וירטואלית?:לא|: הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?לא מאמין באהבה ממבט ראשון?כן מה הדבר שעושה אותך למאושר?הרבה :) מה אתה אוהב לעשות?אממ גיטרה,חברים,מחשב O: מקומות בילוי מועדפים?המון:) אתה אוהב להיות בבית?לא ממש אתה נאמן?ח כן אתה אוהב ילדים?לאXD אתה ותרן או עקשן?אני יותר לכיוון של העקשניתP: אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?אממ לאדעתXD המרחק הפיזי כן קובע?יאפ אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?אמ|: איזה פתגם אומר לך הרבה?..... מה המשפט שמאפיין אותך?...... את בחורה קנאית?לא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:"אני בובי בוטן כן ,אתה בובי בוטן כן,כולם בובי בוטן כן,בובי בובי בובי כן" האם אתה מאמין באלוהים?כן החיים הטובים לדעתך?לא יודעתת >< היחסים עם ההורים טובים?כן :) *ברגע זה: לובש: סווצ'ר של בצפר ,ג'ינס,חולצה קצרה של פו"ב שקניתי בהופעה :) מוזיקה:hey monday-homecoming חושב על:השיר הזה XD *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: חח שתיהם<? קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:שתיהם:) חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי:קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: אף אחד לשמוע: פטריק *_* להיות כמו: *האחרון סרט אחרון שראית:נראלי דמדומיםO: בקלונוע: דמדומים בטלוויזיה: לא זוכרת במחשב: על גופתה המתה או משהו כזה XD מספר אחרון שחייגת: חברה דבר אחרון ששתית: קולה דבר אחרון שאכלת: שניצל תירס פעם אחרונה שהתקלחת: היום בבוקר פעם אחרונה שבכית: לא זוכרת X: פעם אחרונה שחייכת: לפני כמה דקות פעם אחרונה שצחקת: לפני שעהO: הריח האחרון שהרחת: פחח לא יודעת *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה?בובות O: מנגן על כלי נגינה?כן מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים?חח אולי מאמין בנסים?כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?כן רואה בשוטרים חברים או אויבים?לא זה ולא זה אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה?לא מאמין בקסמים?לא מתפלל?לאP: מבקר בבית כנסת?לא קבוע. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?מתכננת אבל יש לי זמן :) מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?חח כן חובש כובעים?לפעמים שונא את עצמך?לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים?חח לא ראיתי אחד כזה אוהב את הכתב יד שלך?כן מאמין במכשפות?לא מאמין בשדים ורוחות?לא נותן אמון בקלות?לא אוהב לטייל בגשם?כן אוהב ציניות?כן מתנשק עם עיניים עצומות?O: שר במקלחת?יאפ *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו:לא פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית:ההופעה :) מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:כרגע באלי להיות כתבת נוער אחר כך אני עוד לא חושבת על זה P: הדייט המושלם: אממ סרט? סרט אהוב:דמדומים הבן אדם הכי שנוא: אין הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי: אוהב בעצמי: לפני המוות מה תבקש?לא יודעת ><

למעלה