שאלון

../images/Emo17.gif שאלון ../images/Emo17.gif ../images/Emo101.gif

הפעם שאלון קצר לכבוד החורף
אוהבים חורף? אם כן, למה(ותנסו תשובות יותר מקוריות מלהתכרבל מתחת לפוך עם שוקו וספר)? אם לא, איזה עונה אחרת אתה אוהב? יש לכם מעיל? אוהבים אותו? מטריות יש בבית או שכולן שבורות? נשברה לכם פעם מטרייה באמצע גשם ? פותחים מטריה בבית או שזה 'מביא' מזל רע? אוהבים קרמבו? וניל או מוקה? עכשיו לשאלה שעוסקת את כולם- איך אתם אוכלים את הקרמבו? שוקו חם מכינים? יש לכם מתכון מנצח או סתם אבקת שוקולית? קופצים לתוך השלוליות? מכוניות משפריצות עליכם מים? אם כן, קללתם את הנהג? אם לא, יש לכם אסטרטגיה טובה לברוח מהשפריץ של המים? יש לכם דיכאון במהלך החורף? רעמים או ברקים? מתקלחים כל יום במשך החורף או שמתעצלים להדליק את הדוד? הייתם רוצים עוד חורף בישראל?

כואב לי הראש ../images/Emo69.gif ../images/Emo101.gif

אוהבים חורף? לא כל כך. אם כן, למה(ותנסו תשובות יותר מקוריות מלהתכרבל מתחת לפוך עם שוקו וספר)? אני לא
אם לא, איזה עונה אחרת אתה אוהב? קיץץץץץץ
יש לכם מעיל? יאפ, כמה
אוהבים אותו? בטח! אבל אני הכי אוהבת את המעיל המדהים שלי מ-FOX
מטריות יש בבית או שכולן שבורות? יש אבל יש גם מלא שבורות
נשברה לכם פעם מטרייה באמצע גשם? כןןןןןןןןןןןןן
פותחים מטריה בבית או שזה 'מביא' מזל רע? מביא מזל רע
אוהבים קרמבו? לא כל כך.. וניל או מוקה? וניל. עכשיו לשאלה שעוסקת את כולם- איך אתם אוכלים את הקרמבו? אני אוכלת את השוקולד שמסביב, את העוגייה וזורקת את הקצפת
שוקו חם מכינים? בטח
יש לכם מתכון מנצח או סתם אבקת שוקולית? אבקת שוקולית
קופצים לתוך השלוליות? כשאני עם נעליים שאני יכולה ללכלך אז כן D:~ מכוניות משפריצות עליכם מים? כןןןןןןןןןןןןןן!@#$%^ אם כן, קללתם את הנהג? בטח
אם לא, יש לכם אסטרטגיה טובה לברוח מהשפריץ של המים? למרות שמשפריצים עליי, יש לי אסטרטגיה.. אני פותחת את המטרייה ושמה אותה לגמרי בצד של הגוף שנמצא לכיוון הכביש ואז גם אם משפריצים, המים לא פוגעים בבגדים D: יש לכם דיכאון במהלך החורף? לפעמים.. רעמים או ברקים? רעמים. מתקלחים כל יום במשך החורף או שמתעצלים להדליק את הדוד? מתקלחת כל יום למרות שאני מתעצלת להדליק את הדוד
הייתם רוצים עוד חורף בישראל? ממש לא.

fobnikit

New member
שאלון ולמקלחת:)../images/Emo15.gif

אוהבים חורף?העונה האהובה עליD: אם כן, למה(ותנסו תשובות יותר מקוריות מלהתכרבל מתחת לפוך עם שוקו וספר)?כי ..פשוט להריח את הריח המדהים הזה של הגשם באוויר..ריח של התחדשות ,של טבע,זה מדהים אותי כל פעם מחדש אם לא, איזה עונה אחרת אתה אוהב?--- יש לכם מעיל?יש לי כמה חחח אוהבים אותו?חלקם כן,לא אלה שאמא מכריחה אותי ללבוש
מטריות יש בבית או שכולן שבורות?בכל פינה בערך יש חח ולא שבורות נשברה לכם פעם מטרייה באמצע גשם ?כה:O פותחים מטריה בבית או שזה 'מביא' מזל רע?פתחתי פתחתי...,יש מצב שבגל הזה החיים הם חרא?תאכלס הם תודה לה'משתפרים, אוהבים קרמבו?מאוד
וניל או מוקה?שניהם^_^ עכשיו לשאלה שעוסקת את כולם- איך אתם אוכלים את הקרמבו?מהקצפת ובסוף הביסקוויט שוקו חם מכינים?לא... יש לכם מתכון מנצח או סתם אבקת שוקולית?--- קופצים לתוך השלוליות?זה הכי כייף בארץ! למרות שבביה"ס כבר מתחילים לחשוד שיש לי בעיות נפשיות><אבל גם בכללי הם חושבים ככה חחח מכוניות משפריצות עליכם מים?קרה פעם אחת*_* אם כן, קללתם את הנהג?כה
אם לא, יש לכם אסטרטגיה טובה לברוח מהשפריץ של המים?להכנס יותר למדרכה?:O יש לכם דיכאון במהלך החורף?לא ממש.. רעמים או ברקים?ברקים חח מתקלחים כל יום במשך החורף או שמתעצלים להדליק את הדוד?משתדלת..במקרה אני נכנסת אחרי שאני כותבת את זה חח הייתם רוצים עוד חורף בישראל?כההההה

ענברצו

New member
עונההההה.........

אוהבים חורף?לא.. אם כן, למה(ותנסו תשובות יותר מקוריות מלהתכרבל מתחת לפוך עם שוקו וספר)?לאיית לכם מה זה ל-א? אם לא, איזה עונה אחרת אתה אוהב?אהה את הקיץ והאביב יש לכם מעיל?לא יודעת אוהבים אותו?ברגע שאני אדע אני יגיד לכם מטריות יש בבית או שכולן שבורות?יש,אבל אני תמיד מחזירה אותן שבורות הבייתה XD נשברה לכם פעם מטרייה באמצע גשם ?פעם אחת?מלא פעמים! פותחים מטריה בבית או שזה 'מביא' מזל רע?לפעמים כזה,בקטנה..סתם אמונה טפלה הקטע של המטרייה הפתוחה בבית ושזה מביא מזל רע אוהבים קרמבו?לא ממש וניל או מוקה?וניל עכשיו לשאלה שעוסקת את כולם- איך אתם אוכלים את הקרמבו?קודם מהקצפת..נראה לכם אני אוכל ת'ביסקוויט ואני אתן לקצפת לעשות לי דבר באצבעות?ט'חחח הצחקתם לי ת'לבלב.. שוקו חם מכינים?כן יש לכם מתכון מנצח או סתם אבקת שוקולית?מה רע באבקת שוקולית? קופצים לתוך השלוליות?לא.. מכוניות משפריצות עליכם מים?אממ לא שזכור לי..השפריצו עליי רק פעם-פעמיים וזהו אם כן, קללתם את הנהג?קיללתי?!עוד שנייה בעטתי בו.. אם לא, יש לכם אסטרטגיה טובה לברוח מהשפריץ של המים?כן,לפתוח ת'מיטריה ולשמור על האיזור שאמור להירטב :p יש לכם דיכאון במהלך החורף?כן,שאני לא יכולה לצאת מהבית,ואם כבר אז אמא שלי מחריכה אותי ללכת לבצפר בגשם..למי יש עצבים?! רעמים או ברקים?לא זה ולא זה.. מתקלחים כל יום במשך החורף או שמתעצלים להדליק את הדוד?כל יום אם דוד דלוק,רק חבל שהמים נגמרים כשאני יוצאת D: הייתם רוצים עוד חורף בישראל?ממש לאאאאאאאאאא אהה ולאלו שמתלוננים שאני לא משרשרת טוב,הינה השירשור שלי,הכי בולט...שולט...קולט! XP נראה לי... XD

Fueled by ramen

New member
שלהלהלה8)

אוהבים חורף? מאוד אם כן, למה(ותנסו תשובות יותר מקוריות מלהתכרבל מתחת לפוך עם שוקו וספר)? ריח של גשם P= אם לא, איזה עונה אחרת אתה אוהב? אולי האביב :] נחמד כזה.. או סתיו יש לכם מעיל? מיאו..כן אחד מאוד קטן מכיתה ד' שעד שנה שעברה עלה עליי ועכשיו אחד של אחותי שחור כזה אוהבים אותו? לא משו מטריות יש בבית או שכולן שבורות? יש כמה >< נשברה לכם פעם מטרייה באמצע גשם ? כן חחח פותחים מטריה בבית או שזה 'מביא' מזל רע? בלי קשר למזל רע, מה צריך לפתוח מטריה בבית?XD אוהבים קרמבו? מאוד :) וניל או מוקה? וניל עכשיו לשאלה שעוסקת את כולם- איך אתם אוכלים את הקרמבו? איך שמתחשק באותו רגע. שוקו חם מכינים? המון. יש לכם מתכון מנצח או סתם אבקת שוקולית? פחות-או-יותר-אבקה. קופצים לתוך השלוליות? כשמשעמם :) מכוניות משפריצות עליכם מים? יותר מדי :\ אם כן, קללתם את הנהג?כן!XDDDDD אם לא, יש לכם אסטרטגיה טובה לברוח מהשפריץ של המים? חחחח למי יש? אני אשמח לשמוע יש לכם דיכאון במהלך החורף? אולי לפעמים אם קורה משו חח רעמים או ברקים? תלוי באיזה שעה D; מתקלחים כל יום במשך החורף או שמתעצלים להדליק את הדוד? מתעצלת, וגם לא מסריחה עד כדי כך בחורף 8) אפשר יום כן יום לא. הייתם רוצים עוד חורף בישראל? מאוד :) שלהלהלהלהההה

עוווונה :D ../images/Emo79.gif

אוהבים חורף? כן ולא.. אם כן, למה(ותנסו תשובות יותר מקוריות מלהתכרבל מתחת לפוך עם שוקו וספר)? הגללים ^^ אם לא, איזה עונה אחרת אתה אוהב? קייייץ
יש לכם מעיל? 3 אוהבים אותו? מאוד!!D: מטריות יש בבית או שכולן שבורות? יש יותר מדיי
נשברה לכם פעם מטרייה באמצע גשם ? כן, ומאז אני לא הולכת עם מטריות לביה"ס D= פותחים מטריה בבית או שזה 'מביא' מזל רע? לא מאמינה בזה, אבל בכל זאת אין לי מה לעשות עם מטריה בבית
אוהבים קרמבו? יאאאאפ :) וניל או מוקה? מווקה :D עכשיו לשאלה שעוסקת את כולם- איך אתם אוכלים את הקרמבו? חחח הביסקוויט בסוףXDD שוקו חם מכינים? בוודאיי.. יש לכם מתכון מנצח או סתם אבקת שוקולית? אבקת שוקולית.. קופצים לתוך השלוליות? לא..אני לא משועממת. מכוניות משפריצות עליכם מים? לא, ומי שכן חוטף מכוות:X אם כן, קללתם את הנהג? מן הסתם:p אם לא, יש לכם אסטרטגיה טובה לברוח מהשפריץ של המים? ללכת אחורה? יש לכם דיכאון במהלך החורף? לפעמים.. רעמים או ברקים? ברקים מתקלחים כל יום במשך החורף או שמתעצלים להדליק את הדוד? כל יום.. הייתם רוצים עוד חורף בישראל? יאפפ

עונהD:

אוהבים חורף?יאפD: אם כן, למה(ותנסו תשובות יותר מקוריות מלהתכרבל מתחת לפוך עם שוקו וספר)?האווירה,הגשם,התה החם XD,אין הרבה יתושים לא חם ודביק והרבה יותר כיף מבחינת אופנה בחורף,כל המשחקי שילוב עם המעיל וחולצות ארוכות וגם יש צעיפים ופפות וכובעים שאני ממש אוהבת D: אם לא, איזה עונה אחרת אתה אוהב?אני אוהבת בעיקרון את החורף והאביב,הסתיו מדכא ובשמש חם P: יש לכם מעיל?יאפXD אוהבים אותו?אממ כןO: מטריות יש בבית או שכולן שבורות?חח יש נשברה לכם פעם מטרייה באמצע גשם ?חחח לא פותחים מטריה בבית או שזה 'מביא' מזל רע?חח פותחים אוהבים קרמבו?רק את העוגייה למטה XD וניל או מוקה?לא זה ולא זה
עכשיו לשאלה שעוסקת את כולם- איך אתם אוכלים את הקרמבו?
שוקו חם מכינים?יאפ יש לכם מתכון מנצח או סתם אבקת שוקולית?אבקת שוקוליתXD קופצים לתוך השלוליות?חח כה מכוניות משפריצות עליכם מים?קרה לי הערך פעמיים XD אם כן, קללתם את הנהג?חח נראליP: אם לא, יש לכם אסטרטגיה טובה לברוח מהשפריץ של המים?לרוץ?XD יש לכם דיכאון במהלך החורף?חח לא רעמים או ברקים?כמה זכרונות ישלי מהמילים האלהXDDDD אממ שניהם. מתקלחים כל יום במשך החורף או שמתעצלים להדליק את הדוד?כל יוםD: הייתם רוצים עוד חורף בישראל?כןן ;]

למעלה