שאלון

../images/Emo17.gif שאלון ../images/Emo17.gif ../images/Emo101.gif

כי כמה מפתיע, יבש פה >.> שם, גיל ומין: אוהבים לישון? כן/לא שמיכת פוך או סדין דקיק? איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) מה מצויר על המצעים שלכם? מה אתם עושים לפני השינה? מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? מה הזמן הכי ארוך שישנתם? מה היה החלום הכי הזוי שלכם? פיג'מה - כן או לא? האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? ישנתם ערומים? עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? ישנתם אצל חבר/ה? ישנתם בישיבה או בעמידה? נרדמתם מול הטלויזיה? נרדמתם בשיעור תנ"ך? חלמתם "חלום צלול"? מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? אבשלום קור או עמנואל הלפרין? השאלון הזה או תקנון הפורומים? איך אתם נרדמים? ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם ~קרדיט לפורום סקו"ש~

אני אוהבת לישון D:~ ../images/Emo101.gif

שם, גיל ומין: טל, כמעט 14 וחצי,
. אוהבים לישון? כן/לא כןכןכןכןכןכן!!!!!!!!!!11111 שמיכת פוך או סדין דקיק? שמיכת פוך+2 שמיכות צמר בחורף ובקיץ שמיכה דקה או שמיכת פוך. איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) פיג'מה D: איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) גופייה ומכנסונים. מה מצויר על המצעים שלכם? צורות?
מה אתם עושים לפני השינה? שומעת מוזיקה באוזניות. מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מפסיקה את השעון המעורר בפלאפון וחוזרת לישון עוד כמה דקות
מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? השדה תעופה בטורונטו
באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? 11-12. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? יומיים או שלושה נראה לי. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 26 שעות. מה היה החלום הכי הזוי שלכם? יש לי מלא חלומות הזויים אבל אני זוכרת אחד שהיה כל הזמן חוזר כשהייתי קטנה שדינוזאורים מנסים לאכול אותי
פיג'מה - כן או לא? כן. האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? כן
אבל נזכרתי כמה דקות אחרי שקמתי
התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? לא XD ישנתם ערומים? לא נראה לי Oo עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? אני מקווה שלא
עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא
עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () לא Oo כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? לא זוכרת.. הרבה פעמים. ישנתם אצל חבר/ה? הרבה פעמים
ישנתם בישיבה או בעמידה? אממ לא יותר מדי כי אני לא מצליחה להירדם כל כך בקלות. נרדמתם מול הטלויזיה? יותר מדי פעמים
נרדמתם בשיעור תנ"ך? פעמיים-שלוש. והרבה פעמים שכמעט נרדמתי
חלמתם "חלום צלול"? חלום "צלול"?
מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? המורה לתנ"ך! כל כך! אבשלום קור או עמנואל הלפרין? שניהם. השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון הפורומים
איך אתם נרדמים? בד"כ אני שומעת מוזיקה ואז אני נרדמת ואם אני לא מצליחה להירדם אני מדליקה את הטלויזיה ושמה ערוץ הקניות ונרדמת תוך 5 דקות
ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? תוצאה כלשהיא.

fobnikit

New member
^_^_^_^_^_^_^_^_^../images/Emo15.gif

שם, גיל ומין:מור,13 וחצי,נקבהD: אוהבים לישון? כן/לא כהההההה חחח שמיכת פוך או סדין דקיק?פוך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)פיג'מה איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)גם חחח מה מצויר על המצעים שלכם?פרחים וכאלה חחח מה אתם עושים לפני השינה?מערכת ואז טלויזיה מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?נכנסים שוב לשמיכה חח מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?על כאפייה[XD] באיזה פארק בקריית אונו באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?מתי שבאלי חח מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?קצת פחות מ24 מה הזמן הכי ארוך שישנתם?12 מה היה החלום הכי הזוי שלכם?שאני רוצחת מישהו:O פיג'מה - כן או לא?כן האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?כה התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?מה???:O ישנתם ערומים?חחחחחחח עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?מאיפה לי,ישנתי
עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?לא עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () ?:| כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?הרבה ישנתם אצל חבר/ה?הרבה ישנתם בישיבה או בעמידה?אפעם נרדמתם מול הטלויזיה?כמעט כל ערב בחיים שלי חחח נרדמתם בשיעור תנ"ך?חחחחחח כה חלמתם "חלום צלול"?לא נראלי>< מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?תנ"ך גאד היא כזאת אדישה שזה מפחיד*_* אבשלום קור או עמנואל הלפרין?מה?מי?XD השאלון הזה או תקנון הפורומים?השאלוןD: איך אתם נרדמים?טלויזיה בדרך כלל ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם

Fueled by ramen

New member
~דמיינוכותרתיפהכמוברנדון~

שם, גיל ומין: שילת 12 וטרנסוסטייט XDDDDD אוהבים לישון? כן שמיכת פוך או סדין דקיק? פוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) עם מה שמתחשק לי ללבוש באותו רגע X3 איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) כמה שיותר מינימלי :p מה מצויר על המצעים שלכם? כרגע? כלב חמוד מתחת לשמש כחולה O___O מה אתם עושים לפני השינה? מפנטזת על ברנדון D: מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מתארגנת לבצפר O____O אלא אם כן זה שבת, אז חוזרת לישון ^^ מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? על הספה בזמן שהמשפחה ראתה טלוויזיה, מכורבלת עם החתולה ואמא חחחח באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? 10 אבל רואה טלוויזיה ונרדמת ב11-12 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? לאזוכרת. פעם לא הלכתי לישון עד 7 בבוקר :\ מה הזמן הכי ארוך שישנתם? הרבה.. משו כמו 15 שעות? מה היה החלום הכי הזוי שלכם? סיפרתי פה לפני כמה זמן, עם המלון שברנדון הלך לקנות פיצה ולא חזר ופיט ושאר פוב הצטלמו איתי D= פיג'מה - כן או לא? כןןןןןן!!!11111111 *_* האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? חח כן נגיד שנרדמתי בסלון והתעוררתי במיטה חעח P: התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? לאXDDDDDDD ישנתם ערומים? כן עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? החתול שלי..? שם את הראש שלו על הראש שלי ומגרגר מסיפוק והנאה עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? בסטואי (זה יחסים של תן וקח) עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? אממממ... ניסיתי לזמן את ברנדון לחלום צלול? אני אף פעם לא מצליחה:\ אם הייתי מצליחה.. אוי זה מזכיר לי שפעם חלמתי שברנדון בבית שלי והוא בא לחבק אותי ואז התעוררתי! פאק! כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? הרבה? ישנתם אצל חבר/ה? הרבה? ישנתם בישיבה או בעמידה? בישיבה נראלי שפעם כשראיתי טלוויזיה נרדמתי על הספה :] עמידה לא נרדמתם מול הטלויזיה? מלא פעמים P: נרדמתם בשיעור תנ"ך? ניסיתי להרדם נחשב? חלמתם "חלום צלול"? מלא פעמים אבל אני אף פעם לא מצליחה לשלוט בו! אלא אם כן זה דברים מפגרים כמו לעוף.. אני מנסה לזמן את ברנדון ולא הולך לי אלא אם כן הוא בא לבד אבל עד שקורה משו אני פאקינג מתעוררת. או שהוא הולך לקנות פיצה <: מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? לא לומדת כימיה XD ולתנכ בהחלט מרדים.. יותר ממדעים אני מניחה אבשלום קור או עמנואל הלפרין? אין לי מושג מי אלה אבל השמות שלהם מעייפים
השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון איך אתם נרדמים? חושבת על מלא דברים ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם הרבה?

ענברצו

New member
עכשיו תורי!

שם, גיל ומין:ענבר,16 ו4 חודשים,נקבה.. אוהבים לישון? כן/לא בארור שכן..! שמיכת פוך או סדין דקיק?פוך! איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) פ'יגמה איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) איך כתוב בסוגריים?כנ"ל D: מה מצויר על המצעים שלכם?פרחים ופסים שחורים מה אתם עושים לפני השינה?סתם במחשב מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?אוכלים,שותים,רצים למחשב XD מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?אממ ביער חרובית XS באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?בשעה שהעיניים שלי מעותתות לי שהן הולכות להיסגר מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?לילה מה הזמן הכי ארוך שישנתם?חצי יום מה היה החלום הכי הזוי שלכם?שאני מתנשקת אם הבנאדם הכי מוזר במד"א XSSSSS פיג'מה - כן או לא?כן האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?אכן אכן.. התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?לא..וגם לא מצפה שזה יקרה,אם זה יקרה אני ישר יהיה ז"ל,אז..לא כדי.. :S ישנתם ערומים?לא..למה נראה לך?! עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?כן,שאלו אותי איפה במפתחות של החללית XS עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?לא שזכור לי,אבל אם לא אני ממש מקווה שזה יקרה יום אחד.. עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה?ט'חחח ממש לא... כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?טריליון פעם! ישנתם אצל חבר/ה?אולי איזה פעמיים-3 ככה.. ישנתם בישיבה או בעמידה?בישיבה-100+ פעם,בעמידה-לא תזכו לראות דבר כזה נרדמתם מול הטלויזיה?אממ נראה לי שזה קרה.. נרדמתם בשיעור תנ"ך? חלמתם "חלום צלול"? מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?לא מעדיפה אפ'חד..אבל אם כבר המורה לתנ"ך,לפחות לא הוציא אותי מהשיעור אפ'עם סתם ככה =/ אבשלום קור או עמנואל הלפרין?מי אלה?מה אתם רוצה מהחיים שלי?! השאלון הזה או תקנון הפורומים?השאלון איך אתם נרדמים?אממ שוכבת במיטה וחושבת על הדברים הכי מצחיקים ומגניבים שהיו לי באותו יום או שפשוט מדמיינת כל מיני דברים שהייתי רוצה שיקרו במציאות.. ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם חחח מה זה פה עכשיו?שיעור מתמטיקה?!XD XS

את לא משרשרת טוב../images/Emo3.gif

כשאת רוצה להגיב להודעה מסויימת את לוחצת על "הוספת תגובה מהירה" וכשאת רוצה להגיב להודעה ראשית נגיד השאלון הזה, את לוחצת על"הוספת תגובה".

fobnikit

New member
תאכלס,גם את טועה,נראלי...../images/Emo15.gif

זה תלוי איפה את רושמת הוספת תגובה, כמו שאני רושמת לך עכשיו חח נו אני אוהבת אותך חחח

fobnikit

New member
אני פותחת חדש,כי ממחקתי את האייסי../images/Emo15.gif

ואיכשהו,המשתמש החדש שלי במסן נדפק:O אני יוסיף כשיהיה חדש.. אני אוסיף את כולם:)

fobnikit

New member
זו אותה הודעה פשוט...../images/Emo15.gif

בהודעה מהירה את לא יכולה לשים תמונות. בהודעה רגילה כן,ויש עוד כמה דברים חחח

עונהD:

שם, גיל ומין:עדן,13,נקבה:] אוהבים לישון? כן/לא:כןןD: שמיכת פוך או סדין דקיק?דקיק איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)פיג'מה איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)פיג'מהXD מה מצויר על המצעים שלכם?עכשיו-בובספוג:] מה אתם עושים לפני השינה?לא יודעת =__= מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?מצחצחת שיניים מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?יומולדת של חברה XD,במטוס. באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?בזמן ביצפר-עשר וחצי-אחד עשרה,בחופש מתי שאני רוצה:] מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?יום מה הזמן הכי ארוך שישנתם?עד 5 אחרי צהרייםXDD מה היה החלום הכי הזוי שלכם?שאני הצב נינג'ה הכתוםX_X שפו"ב באים להופיע פה ושיש לי מפלצת על החלוןXDDDD פיג'מה - כן או לא?כן
האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?חח כה התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?חחחחח לא XD ישנתם ערומים?לאO_O עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?לאO_O עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?חחח למרוח משחת שיניים על מישהו זה נחשב?PP: עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? לאO_O כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?מלאא פעמים ישנתם אצל חבר/ה?גם מלא פעמים ישנתם בישיבה או בעמידה?בעמידה עוד לא יצא לי,בישיבה יצא לי כמה פעמים. נרדמתם מול הטלויזיה?חחח כל הזמן נרדמתם בשיעור תנ"ך?לא,רק במדעים O_O חלמתם "חלום צלול"?לא
מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?אנלא לומדת כימיה אז שיהיה תנך XD אבשלום קור או עמנואל הלפרין?אמ
השאלון הזה או תקנון הפורומים?תקנון הפורומים איך אתם נרדמים?עם טלויזיה,מוזיקה , ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם אינלי כוח XD

למעלה