שאלון

../images/Emo17.gif שאלון ../images/Emo17.gif ../images/Emo101.gif

כי משעמם ויבש פה ואני חולה ואין לי מה לעשות
1. מה שלומך? 2. מה הצבע האהוב עליך? 3. קפה או תה? 4. במבה או ביסלי? 5. דפים עם שורות/ עם משבצות/ חלקים? 6. יש לך תחביב מיוחד? אם כן מהו? 7. איזה תוספות אתה הכי אוהב על הפיצה? 8. כלבים או חתולים? 9. מה השיר האחרון ששמעת? 10. מה הסרט האחרון שראית? איזו שאלה את ממש אוהבת ששואלים אותך? איזו שאלה את ממש שונאת ששואלים אותך? מה עדיף - סקרים או שאלונים? את מקליקה על פרסומות באינטרנט? כל כמה זמן את נכנסת לפורום? מה בא לכם לאכול עכשיו? אתם אוכלים משהו עכשיו? מתי בפעם האחרונה קראתם ספר? מתים בפעם האחרונה ראיתם טלוויזיה? מתי בפעם האחרונה הייתם בקולנוע? מתי בפעם האחרונה בכיתם? מתי בפעם האחרונה צחקתם? מתי בפעם האחרונה שמעתם מוזיקה? מתי בפעם האחרונה הייתם בהופעה של זמר\להקה? מתי בפעם האחרונה אכלתם? מתי בפעם האחרונה ישנתם? מתי בפעם האחרונה התקלחתם? מתי בפעם האחרונה שתיתם? מתי בפעם האחרונה שתיתם משקה אלכוהולי? מתי בפעם האחרונה חיבקתם מישהו? ו..מתי בפעם האחרונה דיברתם עם מישהו? מי יותר יפה?! ----------------------------- יהודה לוי או עופר שכטר? רן דנקר או אושרי כהן? שירי מימון או נינט טייב? מייקל לואיס או דודי בלסר? ביונסה נואלס או שאקירה? הילארי דאף או לינדזי לוהאן? מרי-קיטט או אשלי אולסון? XD אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון? מיה דגן או עדי אשכנזי? אילנית לוי או מירי בוהדנה? גלית גוטמן או אגם רודברג? שרונה או דניאלה פיק? צביקה פיק או צביקה הדר? שי גבסו או יהודה סעדו? רוני דואני או קרן פלס? אנג'לינה ג'ולי או קיירה נטלי? בריטני ספירס או ג'יימי-לין ספירס? אבריל לווין או כריסטינה אגילרה? ג'ניפר לופז או ג'ניפר גרנר? בר רפאלי או אסתי גינזבורג? ~קרדיט לפורום סקרים ושאלונים~

חלק ממךךךךךךךךךך ../images/Emo101.gif

1. מה שלומך? רע. 2. מה הצבע האהוב עליך? כרגע אפור וגוונים של כחול. 3. קפה או תה? תה D: 4. במבה או ביסלי? במבההההההההההההההההההה
5. דפים עם שורות/ עם משבצות/ חלקים? דפים עם שורות. 6. יש לך תחביב מיוחד? אם כן מהו? ריקוד
7. איזה תוספות אתה הכי אוהב על הפיצה? בלי תוספות. 8. כלבים או חתולים?
9. מה השיר האחרון ששמעת? שירי מימון - חלק ממך
10. מה הסרט האחרון שראית? פורסט גאמפ
איזו שאלה את ממש אוהבת ששואלים אותך? מאיפה קניתי איזה בגד או נעל או משהו כזה או שאלות על ריקוד D:: איזו שאלה את ממש שונאת ששואלים אותך? למה עשיתי משהו כלשהו. עשיתי כי רציתי. מה עדיף - סקרים או שאלונים? שאלונים. את מקליקה על פרסומות באינטרנט? לא. כל כמה זמן את נכנסת לפורום? כל יום, אפילו כמה פעמים ביום נראה לי. מה בא לכם לאכול עכשיו? כלום. אני שבעה. אתם אוכלים משהו עכשיו? לא. מתי בפעם האחרונה קראתם ספר? יום שלישי. מתי בפעם האחרונה ראיתם טלוויזיה? לפני כמה שעות. מתי בפעם האחרונה הייתם בקולנוע? לפני כמה שנים. סגרו את הקולנוע בקריית שמונה
מתי בפעם האחרונה בכיתם? נראה לי אתמול. כי ממש כאב לי הגרון. מתי בפעם האחרונה צחקתם? לפני חצי שעה-שעה בערך. מתי בפעם האחרונה שמעתם מוזיקה? אני עכשיו שומעת מוזיקה
מתי בפעם האחרונה הייתם בהופעה של זמר\להקה? אממ לפני 3 שבועות בערך הייתי בהופעה של להקת מחול. ואם הכוונה להופעה של שירה אז יום לפני סוכות במסיבת פתיחת שנה בביה"ס שלי ליבי בירן הופיע :) אה ובעצם הייתי גם בהופעה של הלהקת ביה"ס שלנו יום לפני חנוכה. מתי בפעם האחרונה אכלתם? ב-1 וחצי אאל"ט. מתי בפעם האחרונה ישנתם? כל הלילה עד 7 בערך ובעשרים ל-8 חזרתי לישון עד 11. מתי בפעם האחרונה התקלחתם? היום. מתי בפעם האחרונה שתיתם? לפני כמה שעות. זה הזכיר לי שאני צמאה
מתי בפעם האחרונה שתיתם משקה אלכוהולי? לפני שבוע. מתי בפעם האחרונה חיבקתם מישהו? לפני כמה שעות. ו..מתי בפעם האחרונה דיברתם עם מישהו? לפני חצי שעה בערך. מי יותר יפה?! ----------------------------- יהודה לוי או עופר שכטר? עופר שכטר. רן דנקר או אושרי כהן? כל כך רן דנקר. שירי מימון או נינט טייב? שירי מימון. מייקל לואיס או דודי בלסר? כל כך דודי בלסר. ביונסה נואלס או שאקירה? ביונסה פי כמה. הילארי דאף או לינדזי לוהאן? לא יודעת.. נראה לי לינדזי. מרי-קיטט או אשלי אולסון? XD אני לא מבדילה בניהן
אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון? אשלי. מיה דגן או עדי אשכנזי? נראה לי עדי. אילנית לוי או מירי בוהדנה? נראה לי אילנית לוי. גלית גוטמן או אגם רודברג? גלית גוטמן פי כמה. שרונה או דניאלה פיק? לא מבדילה בניהן. צביקה פיק או צביקה הדר? צביקה הדר. שי גבסו או יהודה סעדו? שי גבסו. רוני דואני או קרן פלס? רוני דואני. אנג'לינה ג'ולי או קיירה נטלי? נראה לי אנג'לינה ג'ולי. בריטני ספירס או ג'יימי-לין ספירס? בריטני. אבריל לווין או כריסטינה אגילרה? שתיהן יפות. ג'ניפר לופז או ג'ניפר גרנר? ג'ניפר לופז. בר רפאלי או אסתי גינזבורג? וואו. איזה שאלה קשה. שתיהן

fobnikit

New member
פאם פאם פאםםם!!!!../images/Emo15.gif

1. מה שלומך?טוב^_^ 2. מה הצבע האהוב עליך?סגול,אדום,אפור 3. קפה או תה?תה 4. במבה או ביסלי?במבה 5. דפים עם שורות/ עם משבצות/ חלקים?שורות 6. יש לך תחביב מיוחד? אם כן מהו?כדורעף וריקוד 7. איזה תוספות אתה הכי אוהב על הפיצה?תירס,בצל 8. כלבים או חתולים?כלבים
9. מה השיר האחרון ששמעת?פיימוס לאסט וורדס של מיי כימיקל
10. מה הסרט האחרון שראית?10 המכות איזו שאלה את ממש אוהבת ששואלים אותך?מה שלומך?XD העיקר שיתעניינו חח איזו שאלה את ממש שונאת ששואלים אותך?מי החברה הכי טובה שלך אני או היא?>< מה עדיף - סקרים או שאלונים?מבחינתי זה אותו דבר את מקליקה על פרסומות באינטרנט?כשזה משהו שמעניין אותי כל כמה זמן את נכנסת לפורום?יום מה בא לכם לאכול עכשיו?פיצההה אתם אוכלים משהו עכשיו?לא הרגע סיימתי לאכול מתי בפעם האחרונה קראתם ספר? מזמן>< מתים בפעם האחרונה ראיתם טלוויזיה?עכשיו?חח מתי בפעם האחרונה הייתם בקולנוע?לפני איזה חודש מתי בפעם האחרונה בכיתם?שבוע שעבא מתי בפעם האחרונה צחקתם?אתמול מתי בפעם האחרונה שמעתם מוזיקה?אני שומעת מוזיקה כל הזמן חח מתי בפעם האחרונה הייתם בהופעה של זמר\להקה? לפני איזה 3 חודש בהופעה שלח כלא 6
מתי בפעם האחרונה אכלתם?הרגע חחח מתי בפעם האחרונה ישנתם?לפני שעתיים ככה מתי בפעם האחרונה התקלחתם? אתמול בלילה מתי בפעם האחרונה שתיתם?עכשיו חח מתי בפעם האחרונה שתיתם משקה אלכוהולי?בחיים שלי לא שתיתי:O מתי בפעם האחרונה חיבקתם מישהו?לפני שעה ו..מתי בפעם האחרונה דיברתם עם מישהו? עכשיו אני מדברת חח מי יותר יפה?! ----------------------------- יהודה לוי או עופר שכטר?עפר רן דנקר או אושרי כהן?רן דנקר שירי מימון או נינט טייב?נינט מייקל לואיס או דודי בלסר?דודי ביונסה נואלס או שאקירה?ביונסה הילארי דאף או לינדזי לוהאן?הילארי מרי-קיטט או אשלי אולסון? XD אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון?אשלי מיה דגן או עדי אשכנזי?עדי אילנית לוי או מירי בוהדנה?אילנית גלית גוטמן או אגם רודברג?גלית שרונה או דניאלה פיק?דניאלה צביקה פיק או צביקה הדר?הדר שי גבסו או יהודה סעדו?שי גבסו סקסייייי רוני דואני או קרן פלס?קרן אנג'לינה ג'ולי או קיירה נטלי?אנג'לינה בריטני ספירס או ג'יימי-לין ספירס?ג'יימי לין ספירס אבריל לווין או כריסטינה אגילרה?כריסטינה אגילרה ג'ניפר לופז או ג'ניפר גרנר?ג'ניפר לופז בר רפאלי או אסתי גינזבורג?בר רפאלי

לוקחת הפסקה מאגלית ועונה:D ../images/Emo79.gif

1. מה שלומך? דיי טוב. 2. מה הצבע האהוב עליך? כחול/תכלת 3. קפה או תה? תה 4. במבה או ביסלי? ביסללי
5. דפים עם שורות/ עם משבצות/ חלקים? משבצות!! 6. יש לך תחביב מיוחד? אם כן מהו? גלישת גלים. 7. איזה תוספות אתה הכי אוהב על הפיצה? זיתים 8. כלבים או חתולים? כלללללבים
9. מה השיר האחרון ששמעת? Paramore - Decode 10. מה הסרט האחרון שראית? דמדוומיים
איזו שאלה את ממש אוהבת ששואלים אותך? " איך בלימודים? " איזו שאלה את ממש שונאת ששואלים אותך? '' יש לך מישהו? '' מה עדיף - סקרים או שאלונים? גם וגם. את מקליקה על פרסומות באינטרנט? תלוי.. כל כמה זמן את נכנסת לפורום?כמה ימים. מה בא לכם לאכול עכשיו? וופל בלגייייי |רירר| אתם אוכלים משהו עכשיו? יאפ:) מתי בפעם האחרונה קראתם ספר? אין לי שמץ
מתי בפעם האחרונה ראיתם טלוויזיה? לפניי שעתיים. מתי בפעם האחרונה הייתם בקולנוע? לפניי שבוע וחצי. מתי בפעם האחרונה בכיתם? לפניי יומיים. מתי בפעם האחרונה צחקתם? אתמול והרבההD: מתי בפעם האחרונה שמעתם מוזיקה? לפניי 2 דק' XDD מתי בפעם האחרונה הייתם בהופעה של זמר\להקה? ב3.12 מתי בפעם האחרונה אכלתם? לפניי שנייה.. מתי בפעם האחרונה ישנתם? איזה שאלותתD: מתי בפעם האחרונה התקלחתם? אתמול. מתי בפעם האחרונה שתיתם? מקודם. מתי בפעם האחרונה שתיתם משקה אלכוהולי? לא שתיתי. מתי בפעם האחרונה חיבקתם מישהו? אתמול, ואת המשפחה. ו..מתי בפעם האחרונה דיברתם עם מישהו? לפניי כמה דק'.. מי יותר יפה?! ----------------------------- יהודה לוי או עופר שכטר? עופר שכטר רן דנקר או אושרי כהן? רן דנקר שירי מימון או נינט טייב? שירי מימון מייקל לואיס או דודי בלסר? דודי בלסר ביונסה נואלס או שאקירה? ביונסה הילארי דאף או לינדזי לוהאן? גם וגם. מרי-קיטט או אשלי אולסון? XD איזה שאללה.
אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון? אשלי טיפה יותר. מיה דגן או עדי אשכנזי? עדי אשכנזי אילנית לוי או מירי בוהדנה? לא זאת ולא זאת. גלית גוטמן או אגם רודברג? כנ"ל. שרונה או דניאלה פיק? כנ"ל. צביקה פיק או צביקה הדר? כנ"ל D: שי גבסו או יהודה סעדו? שי גבסו רוני דואני או קרן פלס? רוני פאקצה. אנג'לינה ג'ולי או קיירה נטלי? אנג'לינה. בריטני ספירס או ג'יימי-לין ספירס? ג'יימי לין אבריל לווין או כריסטינה אגילרה? אבריל ג'ניפר לופז או ג'ניפר גרנר? לופז. בר רפאלי או אסתי גינזבורג? בר ואסתיS: יאללה עפתיי לחרוווש לאנגלית

Fueled by ramen

New member
אני אוהבת שאלונים ../images/Emo6.gif

1. מה שלומך? בסדר
2. מה הצבע האהוב עליך? אדום? 3. קפה או תה? תה עם חלב והרבה סוכר או אייסקפה. אם זה סתם ככה קפה או תה אז שוםדבר:ס 4. במבה או ביסלי? קשה.. במבה. 5. דפים עם שורות/ עם משבצות/ חלקים? אם יש עטים צבעוניים בסביבה אז משבצות ^^" 6. יש לך תחביב מיוחד? אם כן מהו? להזיל ריר על ברנדון? XD אין 7. איזה תוספות אתה הכי אוהב על הפיצה? לא כל כך אוהבת תוספות.. אבל אני מניחה שזיתים. 8. כלבים או חתולים? שניהם!@# 9. מה השיר האחרון ששמעת? לאזוכרת :ס 10. מה הסרט האחרון שראית? ראיתי היום תהתחלה של אצל סטיבנס (רק תהתחלה כי ראיתי כבר) איזו שאלה את ממש אוהבת ששואלים אותך? איזה להקה את הכי אוהבת כי אז אני יכולה לחפור על פאניק D= איזו שאלה את ממש שונאת ששואלים אותך? "את אימו?" מה עדיף - סקרים או שאלונים? שאלונים! את מקליקה על פרסומות באינטרנט? לאXD אלא אם כן זה עוזר למשהו שאני תומכת בו :p או שמשו מסקרן אותי או שזה בטעות XD כל כמה זמן את נכנסת לפורום? משתדלת כל יום :) ובדכ זה באמת כל יום כי משעמם לי אבל כבר יומיים לא נכנסתי :\ או יום? עזבו.. מה בא לכם לאכול עכשיו? הרגע שמנה שכמותי אכלתי 2 קערות של סינימיניס ._. אתם אוכלים משהו עכשיו? לא מתי בפעם האחרונה קראתם ספר? לפני כמה חודשיםXDD מתים בפעם האחרונה ראיתם טלוויזיה? לפני שעה - שלושתרבע שעה בערך מתי בפעם האחרונה הייתם בקולנוע? ביום הראשון של חופש חנוכה מתי בפעם האחרונה בכיתם? אתמול ._. אני בוכה הרבהXD מתי בפעם האחרונה צחקתם? היום מתישהו, לא זוכרת מתי בפעם האחרונה שמעתם מוזיקה? אתמול :ס מתי בפעם האחרונה הייתם בהופעה של זמר\להקה? אף פעם לא הייתי! :'( יום אחד אני אהיה אתם תראו!!!1 ואם אני אצטרך לגרור אנשים מהאוזניים אני אעשה את זה! אפילו אם אני אצטרך לבוא לוגאס בשביל לעשות את זה!!! *אחמאחמ* מתי בפעם האחרונה אכלתם? לפני פחות משעה ס.ס מתי בפעם האחרונה ישנתם? ב1:37 התעוררתי.. מתי בפעם האחרונה התקלחתם? לפני כמה שעות XD מתי בפעם האחרונה שתיתם? שתיתי חלב ביחד עם הסינימיניז לפני שעה בערך מתי בפעם האחרונה שתיתם משקה אלכוהולי? בחופש הגדול לפני שעלינו על המסוק אבאשלי נתן לי לגימה מהשמפניה.. (יש בזה אלכוהול נכון? אני לא מבינה בזה
) מתי בפעם האחרונה חיבקתם מישהו? לא זוכרת.. אם סטואי נחשב אז לפני שעה בערך ו..מתי בפעם האחרונה דיברתם עם מישהו? עם אמא לפני שעה פחותאויותר מי יותר יפה?! ----------------------------- יהודה לוי או עופר שכטר? עופר XD אבל לא אוהבת את שניהם רן דנקר או אושרי כהן? רן דנקר P: שוב - לא אוהבת את שניהם שירי מימון או נינט טייב? נינט - לא אוהבת את שתיהן מייקל לואיס או דודי בלסר? איכס שניהם נראים כמו טוסיק D: ביונסה נואלס או שאקירה? ביונסה :p הילארי דאף או לינדזי לוהאן? הילארי מרי-קיטט או אשלי אולסון? XD אוי זה קל.. סתם XD אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון? לאיודעת.. מיה דגן או עדי אשכנזי? יותר יפה? אם להיות כנה שתיהן לא נראות משהו.. אילנית לוי או מירי בוהדנה? אין לי מושג X_X גלית גוטמן או אגם רודברג? איכססססססססססססס. שרונה או דניאלה פיק? שתיהן נראות כמו קקי צביקה פיק או צביקה הדר? XDDD שניהם נראים כמו טוסיק אבל אין ספק שאם מישהו מהם נראה יחסית בסדר זה הדר שי גבסו או יהודה סעדו? שי רוני דואני או קרן פלס? קרן!!!11 לרוני יש סופר דופר מצח אנג'לינה ג'ולי או קיירה נטלי? קיירה :p בריטני ספירס או ג'יימי-לין ספירס? O_ס ג'יימי העתק של בריטני אבריל לווין או כריסטינה אגילרה? כריסטינה הרבה יותר יפה אבל גם אבריל יפה :O ג'ניפר לופז או ג'ניפר גרנר? לופז בר רפאלי או אסתי גינזבורג? ..לאיודעת עאעאעא הכי יפה בעולם זה ברנדון!!@#% מי שאומר לא סתם בהכחשה!@#%

למעלה