DrainAlltheBlood
New member
../images/Emo17.gif שאלון ../images/Emo17.gif ../images/Emo101.gif
כי משעמם ויבש פה ואני חולה ואין לי מה לעשות
1. מה שלומך? 2. מה הצבע האהוב עליך? 3. קפה או תה? 4. במבה או ביסלי? 5. דפים עם שורות/ עם משבצות/ חלקים? 6. יש לך תחביב מיוחד? אם כן מהו? 7. איזה תוספות אתה הכי אוהב על הפיצה? 8. כלבים או חתולים? 9. מה השיר האחרון ששמעת? 10. מה הסרט האחרון שראית? איזו שאלה את ממש אוהבת ששואלים אותך? איזו שאלה את ממש שונאת ששואלים אותך? מה עדיף - סקרים או שאלונים? את מקליקה על פרסומות באינטרנט? כל כמה זמן את נכנסת לפורום? מה בא לכם לאכול עכשיו? אתם אוכלים משהו עכשיו? מתי בפעם האחרונה קראתם ספר? מתים בפעם האחרונה ראיתם טלוויזיה? מתי בפעם האחרונה הייתם בקולנוע? מתי בפעם האחרונה בכיתם? מתי בפעם האחרונה צחקתם? מתי בפעם האחרונה שמעתם מוזיקה? מתי בפעם האחרונה הייתם בהופעה של זמר\להקה? מתי בפעם האחרונה אכלתם? מתי בפעם האחרונה ישנתם? מתי בפעם האחרונה התקלחתם? מתי בפעם האחרונה שתיתם? מתי בפעם האחרונה שתיתם משקה אלכוהולי? מתי בפעם האחרונה חיבקתם מישהו? ו..מתי בפעם האחרונה דיברתם עם מישהו? מי יותר יפה?! ----------------------------- יהודה לוי או עופר שכטר? רן דנקר או אושרי כהן? שירי מימון או נינט טייב? מייקל לואיס או דודי בלסר? ביונסה נואלס או שאקירה? הילארי דאף או לינדזי לוהאן? מרי-קיטט או אשלי אולסון? XD אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון? מיה דגן או עדי אשכנזי? אילנית לוי או מירי בוהדנה? גלית גוטמן או אגם רודברג? שרונה או דניאלה פיק? צביקה פיק או צביקה הדר? שי גבסו או יהודה סעדו? רוני דואני או קרן פלס? אנג'לינה ג'ולי או קיירה נטלי? בריטני ספירס או ג'יימי-לין ספירס? אבריל לווין או כריסטינה אגילרה? ג'ניפר לופז או ג'ניפר גרנר? בר רפאלי או אסתי גינזבורג? ~קרדיט לפורום סקרים ושאלונים~
כי משעמם ויבש פה ואני חולה ואין לי מה לעשות