שאלון

../images/Emo17.gif שאלון../images/Emo17.gif ../images/Emo101.gif

כי יבש פה אעש. רשמו שמות של 20 אנשים שאתם מכירים 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. כמה זמן אתם מכירים את 13? עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5? איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16? האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9? מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7? מה לדעתכם הכי מייחד את 19? אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 5? כמה זמן אתם מכירים את 12? איזה מוזיקה 8 שומע? מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות? האם הייתם יוצאים עם 20? האם ל6 יש פירסינג כלשהו? איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18? מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות? האם 3 יותר גבוה מכם? מהו שם המשפחה של 15? האם אי פעם נמשכתם ל2? האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק? מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין? מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה? האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI? מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת? האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16? האם 18 בנאדם מצחיק? מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חייזקים שבא לחקור את כדור הארץ? איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים? איך הכרתם את 9? מה משותף בינכם לבין 2? האם 6 רווק? מה לדעתם המקצוע שהכי יתאים ל17? מה אתם הכי אוהבים ב1? האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק? מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם? האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו בית? האם אתם וכרים את תאריך יום ההולדת של 12? מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14? האם ל20 יש חיות מחמד? מהו לדעתכם הסוד האפל של 13? מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם? תהנו 3>

איזה שאלון מגניב D::: ../images/Emo101.gif

רשמו שמות של 20 אנשים שאתם מכירים 1. אורין. 2. רוחה. 3. אריאל א. 4. עומרי. 5. נול. 6. ניטי. 7. מאיה. 8. מיכל. 9. יוני. 10. עדי. 11. לידור. 12. אריאל ע. 13. נוי. 14. ליאורי מהפורום. 15. שלי. 16. אביב. 17. סהר. 18. מורן. 19. אביהו. 20. עדן. כמה זמן אתם מכירים את 13? 9 שנים. עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5? בטח ש-5
איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16? הביישנות שלו :) האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9? לא
מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7? אתמול. מה לדעתכם הכי מייחד את 19? היופי שלו אבל גם השקט שלו. אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 5? שתיהן בנות
כמה זמן אתם מכירים את 12? 7 שנים בערך. איזה מוזיקה 8 שומע? רוק, שירים שקטים וקצת פופ\היפ הופ. מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות? יש יותר מדי דברים כאלה
אבל בעיקר לעשות את מה שההורים שלו אומרים. האם הייתם יוצאים עם 20? לא, כי היא בת
האם ל6 יש פירסינג כלשהו? 4 לובים. איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18? אממ לא יודעת >.> מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות? לשמוע מוזיקה נראה לי. האם 3 יותר גבוה מכם? לא. מהו שם המשפחה של 15? מילמן. האם אי פעם נמשכתם ל2? לא Oo האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק? יש לו את האומץ לעשות את זה
אבל הוא לא יעשה את זה, הוא חכם מדי בשביל זה
מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין? סבירות די גדולה XD מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה? אפסי. האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI? אולי
מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת? מגפי UGG נראה לי
האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16? לא. אני במילא אראה אותו מחר :) האם 18 בנאדם מצחיק? בהתנהגות שלה כן
מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חייזקים שבא לחקור את כדור הארץ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יודעת XD איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים? מנהלת קריירה מצליחה. לפי דעתי היא ממש תצליח בחיים בעזרת השם. איך הכרתם את 9? הוא היה בכיתה המקבילה שלי בביה"ס יסודי. מה משותף בינכם לבין 2? יש המווווווווווון דברים! קודם כל, קורה הרבה שאנחנו אומרות את אותו המשפט באותו הזמן, אנחנו נקרעות מצחוק מכל דבר קטן ואנחנו תמיד אבל תמיד אומרות את הדעה שלנו ועומדות על שלנו. האם 6 רווק? עד כמה שידוע לי, כרגע כן. מה לדעתם המקצוע שהכי יתאים ל17? להיות חבר בלהקת רוק כלשהיא
מה אתם הכי אוהבים ב1? את הכנות והאמיתיות שלה. האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק? לא. למרות ששעה אני והיא ניסינו ללקק את המרפק -_-" מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם? וואו. שאלה קשה. הדברים הכי קטנים שהוא עושה כמו לחייך אליי כשאני מתה מעייפות ורק רוצה לישון או כשאני בבאסה, להגיד משהו טוב וכאלה הם בשבילי הדברים הכי יפים :) האם הייתם מוכנים לגור עם 3 באותו בית? כן, יהיה מצחיק
האם אתם זוכרים את תאריך יום ההולדת של 12? לא
מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14? הממ לעוף או להקפיא אנשים נראה לי XDDD האם ל20 יש חיות מחמד? לא. מהו לדעתכם הסוד האפל של 13? לפי דעתי יש יותר מדי כאלה
מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם? סיכוי די קלוש. אנחנו לא דומות ב-כ-ל-ל

אני D:

רשמו שמות של 20 אנשים שאתם מכירים 1.רוזוליוXD 2.שובל 3.גל 4.חן 5.מעיין 6.עדי 7.ליאור 8.עדן 9.יובל פ 10.יובל כ 11.יובל ל 12.הדר 13.עדי ד 14.עידן 15.איתי 16.תום 17.יאיר 18.משה 19.עמרי 20.עפרי כמה זמן אתם מכירים את 13?אממ6 שנים עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5?11:) איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16?מצחיק:] האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9?חחחח לא O_O מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7?אתמול מה לדעתכם הכי מייחד את 19?הומור
אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 5?5 כמה זמן אתם מכירים את 12?6 שניםP: איזה מוזיקה 8 שומע?כל מיני סגנונות..בערך כולם XD מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות?לא יודעת O: האם הייתם יוצאים עם 20?לאOOOO: האם ל6 יש פירסינג כלשהו?יאפ איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18?חח אממP: מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות?אינלי מושג=_= האם 3 יותר גבוה מכם?כה מהו שם המשפחה של 15?חסוי XD האם אי פעם נמשכתם ל2?חחחחחחחח כ"כ לא האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק?כהXDDD מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין?XDDDDDלא גבוה מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה?חחחח האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI?וו אממ..לא O: מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת?פוסטר ענקי של אנריקו אגליסס או איך שלא קוראים לו XD האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16?לא האם 18 בנאדם מצחיק?כן:] מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חייזקים שבא לחקור את כדור הארץ?אוו בהחלט גבוה XD איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים?חח לא יודעת XD איך הכרתם את 9?בכיתה א P: מה משותף בינכם לבין 2?יש הרבה..אני מכירה אותה מגיל 3 חודשים אז יש הרבה במשותף XD האם 6 רווק?חח כה מה לדעתם המקצוע שהכי יתאים ל17?אממ לא יודעת מה אתם הכי אוהבים ב1?מצחיקה אותי :] אנחנו נורא דומות XD האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק?חח לא מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם?פחח הצחיק? האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו בית?חח כה האם אתם וכרים את תאריך יום ההולדת של 12?כן:] מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14?לעוף XD האם ל20 יש חיות מחמד?לא מהו לדעתכם הסוד האפל של 13?חח אינלי מושגX: מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם?חחח גבוה XD

ועכשיו אני אשרשר נכון ~../images/Emo69.gif

רשמו שמות של 20 אנשים שאתם מכירים 1.רוזוליוXD 2.שובל 3.גל 4.חן 5.מעיין 6.עדי 7.ליאור 8.עדן 9.יובל פ 10.יובל כ 11.יובל ל 12.הדר 13.עדי ד 14.עידן 15.איתי 16.תום 17.יאיר 18.משה 19.עמרי 20.עפרי כמה זמן אתם מכירים את 13?אממ6 שנים עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5?11:) איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16?מצחיק:] האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9?חחחח לא O_O מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7?אתמול מה לדעתכם הכי מייחד את 19?הומור אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 5?5 כמה זמן אתם מכירים את 12?6 שניםP: איזה מוזיקה 8 שומע?כל מיני סגנונות..בערך כולם XD מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות?לא יודעת O: האם הייתם יוצאים עם 20?לאOOOO: האם ל6 יש פירסינג כלשהו?יאפ איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18?חח אממP: מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות?אינלי מושג=_= האם 3 יותר גבוה מכם?כה מהו שם המשפחה של 15?חסוי XD האם אי פעם נמשכתם ל2?חחחחחחחח כ"כ לא האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק?כהXDDD מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין?XDDDDDלא גבוה מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה?חחחח האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI?וו אממ..לא O: מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת?פוסטר ענקי של אנריקו אגליסס או איך שלא קוראים לו XD האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16?לא האם 18 בנאדם מצחיק?כן:] מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חייזקים שבא לחקור את כדור הארץ?אוו בהחלט גבוה XD איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים?חח לא יודעת XD איך הכרתם את 9?בכיתה א P: מה משותף בינכם לבין 2?יש הרבה..אני מכירה אותה מגיל 3 חודשים אז יש הרבה במשותף XD האם 6 רווק?חח כה מה לדעתם המקצוע שהכי יתאים ל17?אממ לא יודעת מה אתם הכי אוהבים ב1?מצחיקה אותי :] אנחנו נורא דומות XD האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק?חח לא מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם?פחח הצחיק? האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו בית?חח כה האם אתם וכרים את תאריך יום ההולדת של 12?כן:] מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14?לעוף XD האם ל20 יש חיות מחמד?לא מהו לדעתכם הסוד האפל של 13?חח אינלי מושגX: מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם?חחח גבוה XD

HandsStainedRed

New member
אומגש.

רשמו שמות של 20 אנשים שאתם מכירים 1.דולב 2.אלמוג 3.ליאורי 4.דאני :) 5.מיכאלוש קושקוש 6.טון 3> 7.נועם 8.ספיר 9.סתיו 10.ארד 11.יונתן 12.עידו 13.מית D: 14.דין 15.צוריאל 3333333> 16.עדי 17.מאור 18.יערה הבלונדה 19.יערה 20.דניאל XD כמה זמן אתם מכירים את 13?לא יודעת :O הרבה?XD עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5? 5 D: איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16?היא חמודה P: האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9? חחחחחחחחח לא מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7?בביצפר ביום חמישי XD מה לדעתכם הכי מייחד את 19? שהיא חשה אני. אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 5? 5 XD כמה זמן אתם מכירים את 12? ואוו, אממ דיי הרבה. איזה מוזיקה 8 שומע? בריטני XDDDDDDD מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות? לא יודעת.. האם הייתם יוצאים עם 20? כן
האם ל6 יש פירסינג כלשהו? לא שידוע לי XD איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18? השיער! מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות? לא יודעת, אבל אני הייתי שמחה לעשות אותו. האם 3 יותר גבוה מכם?פחח הייתה מתה. מהו שם המשפחה של 15? זיגדון *_* נכון סקסי? האם אי פעם נמשכתם ל2? ברור. מי לא ימשך לתימני סקסי?P: האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק? חחחחחחחחחחחח כן XDDD מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה? חס וחסה הוא שלי. האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI? חחחחחחחח 5/100 מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת? חותך ורידים XDD מושפע P: האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16?לא, אבל אני מתגעגעת ל15 D: האם 18 בנאדם מצחיק?אההא מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חייזקים שבא לחקור את כדור הארץ? גבוה מאוד. איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים? מתנזרת ממין XD איך הכרתם את 9? בגן D: מה משותף בינכם לבין 2? לא הרבה את האמת O: האם 6 רווק? אההא מה לדעתם המקצוע שהכי יתאים ל17? מוכר כרטיסים ברכבת XD לפחות שיהיה לו על מה לבכות XD מה אתם הכי אוהבים ב1? לא יודעת... האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק? לא חושבת..אבל עם כן, היא ממש גמישה! מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם? כלום >< האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו בית? כןןןןן אבל עם 15 יותר >: האם אתם זוכרים את תאריך יום ההולדת של 12? משו לנובמבר XD מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14? סופר חנון XDDDDDD האם ל20 יש חיות מחמד? כן, הוא עצמו. מהו לדעתכם הסוד האפל של 13? שהוא חייזר בתחפושת שבא להשתלט על העולם D: מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם? =.='' !!!

למעלה