שאלון

../images/Emo17.gif שאלון ../images/Emo17.gif ../images/Emo101.gif

והפעם.. שאלון אופטימיות D: [קרדיט לפורום סקו"ש
] האם אתה מחייך עכשיו? מתי פעם אחרונה חייכת? אתה אוהב לחייך? מתי בפעם האחרונה גרמת למישהו אחר לחייך? זה שימח אותך? העציב אותך?XD קרה לך שהלכת ברחוב, נזכרת במישהו, חייכת ואנשים הסתכלו עליך מוזר? או לחילופין, חייכו אליך בחזרה? תספר מקרה מוזר בקשר לחיוכים. ולצחוק, אתה אוהב? אתה צוחק הרבה או רק מגחך מפעם לפעם וגם זה מתוך נימוס? אתה חושב שהצחוק שלך מוזר או נורמלי? ניסית פעם לשנות אותו בכוונה? הוא השתנה לבד? מה אתה יותר אוהב, לצחוק או לחייך? אתה חושב שאתה בן אדם טוב? בכלל, אתה מאמין שיש בני אדם רעים או בני אדם שפשוט עושים מעשים רעים? המוטו שלך הוא שאם תחייך לעולם הוא יחייך אליך בחזרה או יפנה אליך את הגב ויגיד "חה!"? ואסוציאציות! דאםדאםדאם. חיוך- צחוק- לב- טוב לב- שמש- שמחה- התחרפנות- חברים- מחמאות ופירגונים- מתנה- מעשה טוב בטעות- מעשה טוב בכוונה!- מי האחרון.. שגרם לך לצחוק ומתי זה קרה? על מה צחקתם? שחיבקת? שנישקת?:p שדיברת איתו? שדיברת איתו וירטואלית? וטלפונית? שאתה מרגיש שאתה חב לו חובה? שאתה מוקיר לו את הערכתך? שאתה רוצה לעודד אותו?

תפעילו כבר את הפורום ../images/Emo69.gif ../images/Emo101.gif

האם אתה מחייך עכשיו? עכשיו כן
מתי פעם אחרונה חייכת? עכשיו
אתה אוהב לחייך? כן D: מתי בפעם האחרונה גרמת למישהו אחר לחייך? לפני דקה - לחבר של אחותי D: זה שימח אותך? העציב אותך?XD הצחיק אותי
קרה לך שהלכת ברחוב, נזכרת במישהו, חייכת ואנשים הסתכלו עליך מוזר? או לחילופין, חייכו אליך בחזרה? זה קרה לי מלאאאאאאא פעמים ונראה לי שבכל הפעמים אנשים חייכו אליי בחזרה
תספר מקרה מוזר בקשר לחיוכים. אני וחברה שלי התחלנו לחקות גמלים מחייכים באמצע שיעור מת' וזה היה אחד הדברים הכי הזויים והכי מצחיקים שקרו לי
הייתם צריכים להיות שם כדי להבין
ולצחוק, אתה אוהב? בטחחחחחחחחח DDDDD:::::::::: אתה צוחק הרבה או רק מגחך מפעם לפעם וגם זה מתוך נימוס? אני צוחקת המווווון
אתה חושב שהצחוק שלך מוזר או נורמלי? יש מצב שהוא מוזר
ניסית פעם לשנות אותו בכוונה? הוא השתנה לבד? לא.. אבל נראה לי שהוא די השתנה אבל גם זה לבד
מה אתה יותר אוהב, לצחוק או לחייך? לצחוק ^^ אתה חושב שאתה בן אדם טוב? כן. בכלל, אתה מאמין שיש בני אדם רעים או בני אדם שפשוט עושים מעשים רעים? כל בן אדם נולד בן אדם טוב אבל פשוט במהלך החיים שלו הוא הופך לבן אדם רע ורוב הפעמים נשאר ככה. המוטו שלך הוא שאם תחייך לעולם הוא יחייך אליך בחזרה או יפנה אליך את הגב ויגיד "חה!"? העולם יחייך בחזרה :] ואסוציאציות! דאםדאםדאם. חיוך- צחוק. צחוק- רוחה. לב- טוב. טוב לב- לב זהב. שמש- אור. שמחה- חברים. התחרפנות- כל כך אני ורוחה! חברים- טובים :) מחמאות ופירגונים- כיף. מתנה- הפתעה. מעשה טוב בטעות- חיוך. מעשה טוב בכוונה!- בן אדם טוב. מי האחרון.. שגרם לך לצחוק ומתי זה קרה? חבר של אחותי הגדולה לפני 5 דקות. על מה צחקתם? על הפלאפון שלו שהוא יותר מדי משוכלל
שחיבקת? אבא שלי אאל"ט. שנישקת?:p -- שדיברת איתו? אחותי. שדיברת איתו וירטואלית? רוחה וליאורי
וטלפונית? אמא של דורון. שאתה מרגיש שאתה חב לו חובה? לאיודעת. שאתה מוקיר לו את הערכתך? רוחה ועוד חברות טובות שלי :] שאתה רוצה לעודד אותו? כרגע - רוחה

עולה כסף להגיב? ../images/Emo79.gif

האם אתה מחייך עכשיו?לא מתי פעם אחרונה חייכת? מאיפה לי
אתה אוהב לחייך? בכללי כן, לא שמצלמים אותי. מתי בפעם האחרונה גרמת למישהו אחר לחייך? היום בשעתיים החופשיותD: זה שימח אותך? העציב אותך?XD קרע אותי גם
קרה לך שהלכת ברחוב, נזכרת במישהו, חייכת ואנשים הסתכלו עליך מוזר? או לחילופין, חייכו אליך בחזרה? לא ממש:S תספר מקרה מוזר בקשר לחיוכים. למי שראה קאמפ-רוק, השחקנית הראשית..איזה חיוך יש לה?
ולצחוק, אתה אוהב?מי לא?^^ אתה צוחק הרבה או רק מגחך מפעם לפעם וגם זה מתוך נימוס?צוחקת הרבה אתה חושב שהצחוק שלך מוזר או נורמלי?נורמלי ניסית פעם לשנות אותו בכוונה? הוא השתנה לבד?לא..ולא מה אתה יותר אוהב, לצחוק או לחייך?לצחוק אתה חושב שאתה בן אדם טוב?אני חושבת.. בכלל, אתה מאמין שיש בני אדם רעים או בני אדם שפשוט עושים מעשים רעים?בני אדם שעושים מעשים רעים המוטו שלך הוא שאם תחייך לעולם הוא יחייך אליך בחזרה או יפנה אליך את הגב ויגיד "חה!"?יחייך בחזרהXD ואסוציאציות! דאםדאםדאם. חיוך-ההיא מקאמפ רוק
[מי שראה את הסרט יבין]
צחוק-עינב [אחת מהכיתה שלי עם הצחוק הכי מצחיק בארץץ] לב-אהבה טוב לב-אדם טוב שמש- ים שמחה- אושר התחרפנות- השעות שמעברD: חברים- כיף מחמאות ופירגונים- אכפתיות מתנה- שי
מעשה טוב בטעות- אי כוונה מעשה טוב בכוונה!- אכפתיות מי האחרון.. שגרם לך לצחוק ומתי זה קרה? רונקי ושניני, והיום בשעתיים החופשיות
על מה צחקתם? על הטמבלים בכיתה שלנו ועוד כמה שחיבקת? לירזי
שנישקת?:p מאיפה לי?D: שדיברת איתו? שיקי שדיברת איתו וירטואלית? נראלי לינקי וטלפונית? שיקי שאתה מרגיש שאתה חב לו חובה? בכנות-יאנה שאתה מוקיר לו את הערכתך? גם שאתה רוצה לעודד אותו? מי שעצוב

יאללה D: ../images/Emo60.gif

האם אתה מחייך עכשיו? ממ עכשיו כן :) מתי פעם אחרונה חייכת? בפעולה לפני כמה דקות.. אתה אוהב לחייך? אהאא D: מתי בפעם האחרונה גרמת למישהו אחר לחייך? ממ נראלי גם בפעולה עכשיו XD זה שימח אותך? העציב אותך?XD שימח קרה לך שהלכת ברחוב, נזכרת במישהו, חייכת ואנשים הסתכלו עליך מוזר? או לחילופין, חייכו אליך בחזרה? כן
תספר מקרה מוזר בקשר לחיוכים. לא יכולה X:
ולצחוק, אתה אוהב? כל כךך!! אתה צוחק הרבה או רק מגחך מפעם לפעם וגם זה מתוך נימוס? צוחקת המוןן אתה חושב שהצחוק שלך מוזר או נורמלי? מוזר כל כך
ניסית פעם לשנות אותו בכוונה? הוא השתנה לבד? ממ הוא בטח השתנה לבד P: וגם שניסיתי זה לא הצליח ><" XD מה אתה יותר אוהב, לצחוק או לחייך? לצחוק.. אתה חושב שאתה בן אדם טוב? לא. כאילו... לא יודעת ><" בכלל, אתה מאמין שיש בני אדם רעים או בני אדם שפשוט עושים מעשים רעים? יש בני אדם רעים!
המוטו שלך הוא שאם תחייך לעולם הוא יחייך אליך בחזרה או יפנה אליך את הגב ויגיד "חה!"? יחייך בחזרה :) ואסוציאציות! דאםדאםדאם. חיוך- אושר צחוק- כיף לב- אהבה טוב לב- אנשים נחמדים שמש- חם שמחה- לצחוק, להנות התחרפנות- כיף ממש חברים- הכי כיף בעולם מחמאות ופירגונים- "
" מתנה- יאייייייי מעשה טוב בטעות- יופי מעשה טוב בכוונה!- בן אדם טוב מי האחרון.. שגרם לך לצחוק ומתי זה קרה? ליאור XD על מה צחקתם? על ספיר XDDD שחיבקת? ליאור שנישקת?:p עומר שדיברת איתו? אמא שדיברת איתו וירטואלית? יוב וטלפונית? שארון שאתה מרגיש שאתה חב לו חובה? שארון :) שאתה מוקיר לו את הערכתך? ממ אין לי מושג שאתה רוצה לעודד אותו? לא יודעת.. נראלי כולם מסביבי סבבה XD

עונה D:

האם אתה מחייך עכשיו?כן D: מתי פעם אחרונה חייכת?עכשיו XD אתה אוהב לחייך?אני אוהבת לחייך אבל שונאת את החיוך שלי
מתי בפעם האחרונה גרמת למישהו אחר לחייך?אממ..נראה לי שהיום P: זה שימח אותך? העציב אותך?XDחח שימחXD קרה לך שהלכת ברחוב, נזכרת במישהו, חייכת ואנשים הסתכלו עליך מוזר? או לחילופין, חייכו אליך בחזרה?חחחחח קרו לי שני המקרים מלא פעמים
תספר מקרה מוזר בקשר לחיוכים.חח אינלי
ולצחוק, אתה אוהב?מאוד! אתה צוחק הרבה או רק מגחך מפעם לפעם וגם זה מתוך נימוס?צוחקת הרבהה וכל החברים שלי+המשפחה שלי+סתם מישו ששומע אותי בפעם הראשונה צוחקת יורד לי על הצחוק XDD אתה חושב שהצחוק שלך מוזר או נורמלי?מוזררXD ישלי 4 סוגים של צחוקXD כל פעם אני צוחקת צחוק אחר וזה בא לי בטבעיות זה תלוי בעד כמה זה מצחיק..~חפירה~ ניסית פעם לשנות אותו בכוונה? הוא השתנה לבד?חח לא מה אתה יותר אוהב, לצחוק או לחייך?לצחוק אתה חושב שאתה בן אדם טוב?כן XD בכלל, אתה מאמין שיש בני אדם רעים או בני אדם שפשוט עושים מעשים רעים?כן המוטו שלך הוא שאם תחייך לעולם הוא יחייך אליך בחזרה או יפנה אליך את הגב ויגיד "חה!"?חחחחח לא ואסוציאציות! דאםדאםדאם.:) חיוך-אושר:) צחוק-מצחיק?
לב-אוהב.לא סתם XDDDDDDDD חח אממ..אהבהXD טוב לב-אני XD שמש-אור שמחה-צחוק התחרפנות-אני חברים-אנשים ? מחמאות ופירגונים-כיף XD מתנה-יומולדת מעשה טוב בטעות-.לא יודעת
מעשה טוב בכוונה!-טוב לב?XD מי האחרון.. שגרם לך לצחוק ומתי זה קרה?אח שלי הקטן אתמול בשדה תעופהXD על מה צחקתם?עשינו טיול ג'יפים בטורקיה והי מדריך שראה שאנחנו ישראלים אז איך שבאנו הוא עשה לנו"שלום,קולולו!" ואח שלי הקטן אתמול חיקה אותו מלא XD שחיבקת?אממ אמאXD שנישקת?:p אממ..
שדיברת איתו?אמא שדיברת איתו וירטואלית?במחשב?חברה וטלפונית?אמא שאתה מרגיש שאתה חב לו חובה?חח אף אחד שאתה מוקיר לו את הערכתך?אמא ואבא על הטיסה להופעה של םו"ב עוד 10 ימים =] שאתה רוצה לעודד אותו?אממ..לא יודעת. =]]

JustEden

New member
../images/Emo203.gifאניייי

האם אתה מחייך עכשיו? לא מתי פעם אחרונה חייכת? לפני כמה דקות אתה אוהב לחייך? כן מתי בפעם האחרונה גרמת למישהו אחר לחייך? לפני כמה דקות זה שימח אותך? העציב אותך?XD שימח קרה לך שהלכת ברחוב, נזכרת במישהו, חייכת ואנשים הסתכלו עליך מוזר? או לחילופין, חייכו אליך בחזרה? חחח זה קרה לי בעבודה לפני כמה ימים חחח תספר מקרה מוזר בקשר לחיוכים. לא יודעת ולצחוק, אתה אוהב? כן אתה צוחק הרבה או רק מגחך מפעם לפעם וגם זה מתוך נימוס? צוחקת הרבה אתה חושב שהצחוק שלך מוזר או נורמלי? נורמלי ניסית פעם לשנות אותו בכוונה? הוא השתנה לבד? השתנה לבד מה אתה יותר אוהב, לצחוק או לחייך? לצחוק אתה חושב שאתה בן אדם טוב? נראה לי בכלל, אתה מאמין שיש בני אדם רעים או בני אדם שפשוט עושים מעשים רעים? יש בני אדם רעים המוטו שלך הוא שאם תחייך לעולם הוא יחייך אליך בחזרה או יפנה אליך את הגב ויגיד "חה!"? הראשון ואסוציאציות! דאםדאםדאם. חיוך- צחוק צחוק- דמעות לב- רחב טוב לב- אמממ לא יודעת שמש- ירח שמחה- אירוע התחרפנות- שיגעון חברים- יציאות מחמאות ופירגונים- לא יודעת מתנה- הפתעה מעשה טוב בטעות- דבר יפה מעשה טוב בכוונה!- מרגש מי האחרון.. שגרם לך לצחוק ומתי זה קרה? אחותי, לפני כמה דקות על מה צחקתם? על איזה מייל שקראנו שחיבקת? אמא שלי שנישקת?:p עירית, אחותי שדיברת איתו? אחי עמית שדיברת איתו וירטואלית? דיקלה וטלפונית? אבא שלי שאתה מרגיש שאתה חב לו חובה? אושרית שאתה מוקיר לו את הערכתך? אושרית שאתה רוצה לעודד אותו? עירית

fobnikit

New member
me!i guss....../images/Emo15.gif

האם אתה מחייך עכשיו?כןD: מתי פעם אחרונה חייכת?עכשיו חח אתה אוהב לחייך?מאוד מאוד:p מתי בפעם האחרונה גרמת למישהו אחר לחייך?היום לפני איזה שעתיים זה שימח אותך? העציב אותך?שימח ברור ששימח חח קרה לך שהלכת ברחוב, נזכרת במישהו, חייכת ואנשים הסתכלו עליך מוזר? או לחילופין, חייכו אליך בחזרה?קרה לי המון וכה לפעמים אנשים חייכו אליי גם תספר מקרה מוזר בקשר לחיוכים.נמנמ....לא זוכרת><" ולצחוק, אתה אוהב?בהתחשב בעובדה שאני צוחקת הרבה אז כן^^ אתה צוחק הרבה או רק מגחך מפעם לפעם וגם זה מתוך נימוס?צוחקת המון רוב הזמן[= אתה חושב שהצחוק שלך מוזר או נורמלי?לא ידוע חח ניסית פעם לשנות אותו בכוונה? הוא השתנה לבד?לא ניסיתי אבל מדי פעם הוא משתנה לפי מצב הרוח או התקופה שבה אני נמצאת מה אתה יותר אוהב, לצחוק או לחייך?לצחוק אתה חושב שאתה בן אדם טוב?אממ...אני מקווה+_+ בכלל, אתה מאמין שיש בני אדם רעים או בני אדם שפשוט עושים מעשים רעים?אני מאמינה שיש בני אדם רעים,אבל הם במיעוט [= המוטו שלך הוא שאם תחייך לעולם הוא יחייך אליך בחזרה או יפנה אליך את הגב ויגיד "חה!"?רוב הזמן הראשון,חלק מהזמן השני><" ואסוציאציות! דאםדאםדאם. חיוך-פרצוף צוחק של המסן צחוק-סוף יום כיפור לב-אהבה טוב לב-בן אדם אמיתי שמש-אור שמחה-אושר התחרפנות-כייףXD חברים-אי בדידות מחמאות ופירגונים-נחמד ביותר[= מתנה-מיוחדת מעשה טוב בטעות-אחלוש מעשה טוב בכוונה!-עוד יותר אחלוש מי האחרון.. שגרם לך לצחוק ומתי זה קרה?חופית.היום לפני שעתיים שישבנו ביחד וצחקנו על הנפילה שלי ><"XD על מה צחקתם?שנפלתי><" שחיבקת?סיוון שנישקת?:pאמא[= שדיברת איתו?משפחה שדיברת איתו וירטואלית?א\ליזה,עדן,מאיה הכפרעשלי3> וטלפונית?קאטיה שאתה מרגיש שאתה חב לו חובה?ההורים שאתה מוקיר לו את הערכתך?המון אנשים שאתה רוצה לעודד אותו?גם המון אנשים שנה טובה וחתימה טובההה3>

למעלה