שאלון

NoAmItA ChAn

New member
המשךךך~~

איך אתה מרגיש עכשיו?: ככה-ככה. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: המממ... את האמת, אני לא זוכרת XD עם מה אתה ישן?: בובות 3> האם הפיצו עלייך שמועה?: נראה לי XD במה אתה נוהג?: באוטו צעצוע. אתה ילדה של אבא או אמא?: .. גם וגם? XD מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: מזמן X_X בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא. מה עשית היום? כלום. עוד קצת עלי: אני אהבלה. תכונה טובה: הממ.. הייתי אומרת טובת לב. תכונה רעה: פחדנית, חסרת סבלנות, מתעצבנת מהר. אתה מאמין בגורל?: לא. קור או חום? קורררררררררררררר!!! 33333333333333333333> לישון או לקום? לקום. חוף או הרים? חוף. קרמבו או שוקו? שוקו 33333333333333333333333333333> מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתהפכת לצד השני. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מתהפכת לצד השני. באיזה שעה אתה הולך לישון? עשר וחצי בערך. האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'? כןןןןן 33333333333333333333333333> אם כן, איך קוראים להם חחחח? יש המון שמות XDDD יש את פאץ', הכלב שאיתו אני ישנה לידי, יש את פאזי, רייצ'ו, ארנבת, קוקי (שם קיטצ'י, אני יודעת XD), חיפושית, חתולי קולי (אהא.), דובי ועוד מלא D: אני לא נוהגת לתת להם שמות XD שיעור אהוב: שפות ומתמטיקה. שיעור שנוא: X הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']: לקשקש על נייר. אי פעם התפלחת? לא. דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר? X האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]? חח, לא. האם אי פעם חשבת על זה? יותר צחקתי על זה. מה אתה הכי אוהב במין השני? שיש כאלה שמבינים אותי XD מה אתה הכי אוהב במין שלך? שהבנות לא פזיזות בדרך כלל וגם הרבה פחות אלימות, ומבינות שאפשר לפתור עימותים וויכוחים בדרכי נעם (היי). באיזה שעה אתה קם? רבע לשבע. כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה? 1 מקסימום XD אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']: כל מיני. כמה שעות ביום אתה על המחשב? הרבה XD מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]: מסנג'ר ופורומים. האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט? כן XD אם היית חיה איזה חיה היית? יונק דבש! איזה שפות אתה מדבר? עברית, ערבית, אנגלית וספרדית, כולם לא שוטף לגמרי (חוץ מעברית, סג), וקצת יוונית, יפנית, גרמנית, איטלקית, פרסית וצרפתית. בן-אדם של לילה או יום? יום. רגיש לדיגדוגים? לא ממש XP מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא זוכרת XP מה היום הכי טוב בחיים שלך? הא? לא יודעת. מה הדבר הכי חשוב לך? הכל! על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? "יאללה, להתהפך לצד השני". ממה אתה הכי פוחד? שאנשים שאני אוהבת יסבלו. המקום האהוב לחופשה? יוון 3> טעם גלידה אהוב? וניל עוגיות! ממתק אהוב? שוקולד. מכונית? מאזדה, נראה לי XD שיעור אהוב? אמרתי~ חג? פוריםםםם 33333333333333333333> שם לבן? יואה, וילה, דניאל. שם לבת? המון: ארטמיס, סיירין, אמילי, אל, בת אל, ליסה, אנאי, עטר. תוכנית אהובה בטלויזיה? גור ואוח, הפיג'מות וזינה! מילה אהובה? לא יודעת XP דיסק אהוב? הרבה? XP ב24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית? לא XD חיבקת מישהו? ברור. בכית? לא. צחקת? ברור. גרמת למישהו לצחוק? אהא XD קנית משהו? לא. הרגשת טיפש? כן. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? ברור. התגעגעת למישהו? הממ.. כן. האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי? לא XD מישהי בגדה בך? לא. נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? המון פעמים XD היית מאוהב? לא. ראית את מגדל אייפל? כן, ואפילו הייתי בו! שתית אלכוהול? טעמתי, אבל זה מגעיל XD עישנת מריחואנה? איכס, לא. שיחקת מונופול? כן XD נישקת מישהי? לא. עשית אמבטיית קצף? ברור! ניסית דיאטה? יש מצב XD הייתה לך תאונת דרכים? כן, אבל לא נוראה XD היו כמה קטנות. רכבת על פיל? לא XD נישארת ער כל הלילה? יאפ. פחדת מהחושך? כן. זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? בערך, אלו חרטות מבולבלות, כי אני לא באמת הייתי\עכשיו מאוהבת בהם. יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא XD שיקרת? לצערי כן. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? ... כמו מה? XD פגשת סלבריטי? כן. עברת על החוק וניתפסת? לא עברתי על החוק XD נרדמת בשיעור? לא. מה השעה: 16:35

../images/Emo17.gif שאלון ../images/Emo17.gif ../images/Emo101.gif

כי הפורום יבש כמו הנגב
~קרדיט לפורום סקרים ושאלונים~ שעת ההתחלה: שם: תאריך לידה: מזל: מין: גובה: צבע עיניים: מידת נעליים: משקל: מיקום: איפה נולדת: נכשלת במקצוע: ביצפר: מאוהב: חבר/חברה: אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: תעשי סקס לפני החתונה: התאהבת פעם במורה?: מעשנת?: שותה?: סמים: מפלרטט: צבע אהוב: חיות אהובות: סימני לידה: מי החברים הכי טובים שלך?: הכית מישהו?: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: מישהו נתן לך סטירה?: באינטרנט הרבה?: ביישן?: מתקלח?: שונא ביצפר?: יש לך חיים?: עד כמה אתה בוטח באנשים?: שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: תעשה צניחה חופשית?: אוהב לרקוד?: היית בחו"ל?: סילקו אותך מביצפר?: השעו אותך?: היית רוצה לגור במקום אחר?: אתה מפונק?: כלבה: שתייה מועדפת?: שותה מים?: באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: יש לך פלאפון?: אתה מודל לחיקוי?: מה אתה לובש הכי הרבה?: פירסינגים?: אוהב להצטלם?: אוהב לקחת תמונות של אחרים?: אתה שזופה?: מתעצבן בקלות?: התחלת שמועה על מישהו?: יש לך קו טלפון משלך?: יש לך בריכה פרטית?: אחים ואחיות?: תחתונים?: מישהי שיחקה בך?: מסתדר עם אמאבא?: מסתדר עם האחים?: איך אתה מוציא כעס?: ברחת פעם מהבית? חולמ בהקיץ?: קעקוע?: מה היית רוצה?: מה הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקסית שלך?: אתה חצוף?: קיץ או חורף?: אתה נהנה להתלכך?: איך הפופיק שלך?: מה הממוצע שלך? מה מספר המזל שלך?: איך השיער שלך נראה עכשיו?: תוכל להיות צמחוני?: איך את נראית?: תצא עם מישהי צעירה יותר?: תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: היו לך הפרעות אכילה?: כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: שחית פעם בעירום?: מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: בוכה הרבה?: אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: רומנטי? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: במין השני, בלונדינית או ברונטית?: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: מחשוף?: החבר הכי טוב שלך בתול?: מה הצבע תחתונים שלך?: איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: איך אתה מרגיש עכשיו?: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: עם מה אתה ישן?: האם הפיצו עלייך שמועה?: במה אתה נוהג?: אתה ילדה של אבא או אמא?: מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: מה עשית היום? עוד קצת עלי: תכונה טובה: תכונה רעה: אתה מאמין בגורל?: קור או חום? לישון או לקום? חוף או הרים? קרמבו או שוקו? מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? באיזה שעה אתה הולך לישון? האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'? אם כן, איך קוראים להם חחחח? שיעור אהוב: שיעור שנוא: הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']: אי פעם התפלחת? דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר? האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]? האם אי פעם חשבת על זה? מה אתה הכי אוהב במין השני? מה אתה הכי אוהב במין שלך? באיזה שעה אתה קם? כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה? אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']: כמה שעות ביום אתה על המחשב? מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]: האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט? אם היית חיה איזה חיה היית? איזה שפות אתה מדבר? בן-אדם של לילה או יום? רגיש לדיגדוגים? מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב? מכונית? שיעור אהוב? חג? שם לבן? שם לבת? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? ב24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? בכית? צחקת? גרמת למישהו לצחוק? קנית משהו? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי? מישהי בגדה בך? נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את מגדל אייפל? שתית אלכוהול? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? נישקת מישהי? עשית אמבטיית קצף? ניסית דיאטה? הייתה לך תאונת דרכים? רכבת על פיל? נישארת ער כל הלילה? פחדת מהחושך? זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? שיקרת? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק וניתפסת? נרדמת בשיעור? מה השעה:

עונההה. ../images/Emo79.gif

שעת ההתחלה: 20:45 שם: מעיין תאריך לידה: 29/8/1994 [שיט מאיה יודעת עכשיו
] מזל: בתולה מין: נקבה גובה: אין לי מושג:S סביבות 1.70 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 39/40 משקל: חיוני?
] נכשלת במקצוע: מתמטיקה? XD ביצפר: עלומים מאוהב: בערך
חבר/חברה: לא אם כן, שם:
כמה זמן אתם ביחד:
מה את לובשת עכשיו: גופיה של פול&בר ומכנס קצר. תעשי סקס לפני החתונה: לא מוקדם מדיי לחשוב על זה?
התאהבת פעם במורה?: לאאאא !! מעשנת?: לא שותה?: שתיתי בכמה פעמים בודדות סמים: ממש לא מפלרטט: כן ?! צבע אהוב: אפור, כחול, תכלת ולבן. חיות אהובות: כלבים סימני לידה: אחד בגב מי החברים הכי טובים שלך?: יש דיי הרבה. הכית מישהו?: לא משהו רציני. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: לינוי מישהו נתן לך סטירה?: אחותי הקטנהD: באינטרנט הרבה?: יאפ. ביישן?: לפעמים
מתקלח?: איזה שאלות >< שונא ביצפר?: מאוד! יש לך חיים?: כרגע לא, בכללי כן. עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי במי, ועד גבול מסוים. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן, פעמים בודדות. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: נממ..נראלי תעשה צניחה חופשית?: מקווהXD אוהב לרקוד?: כן היית בחו"ל?: לאא
סילקו אותך מביצפר?: ממש לא! השעו אותך?: לא! היית רוצה לגור במקום אחר?: הוואי? ^^ אתה מפונק?: לא כלבה: אה? שתייה מועדפת?: קולה, ספרייט וענבים שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט עם ההגנה ל-12 שעות
יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא נראלי ולא רוצה להיות. מה אתה לובש הכי הרבה?: הג'ינס מזארה
פירסינגים?: לא אוהב להצטלם?: לאא
אוהב לקחת תמונות של אחרים?: בהחלט
אתה שזופה?: הייתי אומרת שרופהXD מתעצבן בקלות?: תלוי התחלת שמועה על מישהו?: לא. יש לך קו טלפון משלך?: לא. יש לך בריכה פרטית?: חחחח לא אחים ואחיות?: 2 אחיות תחתונים?: מה איתם? D: מישהי שיחקה בך?: מישהי?
מסתדר עם אמאבא?: דיי. מסתדר עם האחים?: עם הקטנה
איך אתה מוציא כעס?: שומעת מוזיקה ומציירת ברחת פעם מהבית? לא חולם בהקיץ?: חחחח לא קעקוע?: לא מה היית רוצה?: לגור מול הים |רירררר| מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים? XD איך נראית האקסית שלך?: אקסית?
אתה חצוף?: תלוי
קיץ או חורף?: קיץץץץץץץץץץץ
אתה נהנה להתלכך?: תלוי. איך הפופיק שלך?: שקסייי ביותרD: מה הממוצע שלך? 80 [יכול להיות יותר
] מה מספר המזל שלך?: 8, 16, 2 איך השיער שלך נראה עכשיו?: זוועהה
תוכל להיות צמחוני?: לא נראליS: איך את נראית?: עכשיו? אני אחסוך
תצא עם מישהי צעירה יותר?: אין לי מושג
תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן, מן הסתם. היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: עונה מתיי שאני שומעת את הצלצול. שחית פעם בעירום?: כן מתי?: באמבטיה
למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אומרים שיותר לאבאD: בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: נשארת עם שלי
באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: 'מזניח/הה' רומנטי? תלוי. מתי הפעם האחרונה שהקאת?: שנה שעברה נראלי?:S במין השני, בלונדינית או ברונטית?: בלונדינית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא. מחשוף?: לא תמיד. החבר הכי טוב שלך בתול?: כה. מה הצבע תחתונים שלך?: לבנות:p איזה מראה יש לחדר שלך?: מבולגן ביותר
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין. איך אתה מרגיש עכשיו?: משועממתXD מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: נממ..לפניי שבועיים בערך. עם מה אתה ישן?: שמיכה? D: האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: בפורשהXd
אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: ה86 באנגלית ); בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: ממש לא! מה עשית היום? השלמתי שעות שינה
עוד קצת עלי: תכונה טובה: מעניינת^^ תכונה רעה: מאיפה לי:S אתה מאמין בגורל?: תלוי. קור או חום? קור. לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוףףףףףף
קרמבו או שוקו? קרמבווו D: מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? בודקת מי ער ומצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מכבה את האור
באיזה שעה אתה הולך לישון? תלוי מתיי האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'? כרית קטנה. אם כן, איך קוראים להם חחחח? ג'וD: שיעור אהוב: ספורט שיעור שנוא: הבעה
הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']: לשמוע מוזיקה ^^ אי פעם התפלחת? לאן? דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר? שער בצפר. האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]? פעם עם סכין אבל לא ממש בכוונה. האם אי פעם חשבת על זה? לעשות את זה? מה אתה הכי אוהב במין השני? אין לי עדיפות למשהו מה אתה הכי אוהב במין שלך? אופי. באיזה שעה אתה קם? סביבות 12 וחצי כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה? דיי הרבהXD אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']: MTV וניקולודיאון וערוציי סרטים כמה שעות ביום אתה על המחשב? רוב היום מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]: מסן/אייסי ואינטרנט האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט? הפורום? אם היית חיה איזה חיה היית? דולפין איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית וקצת ערבית:p בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? מי לא?D: מה היום הכי גרוע בחיים שלך? היום שבו אני אמות מה היום הכי טוב בחיים שלך? היום שבו נולדתי ואני אתחתןD: מה הדבר הכי חשוב לך? להצליח בעתיד על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על מה שיהיה מחר ממה אתה הכי פוחד? מוות המקום האהוב לחופשה? אין לי שמץ. טעם גלידה אהוב? פיסטוק
ממתק אהוב? TWIX מכונית? פורשה^^ שיעור אהוב? זה לא היה כבר? חג? פסחחחח
שם לבן? רן שם לבת? אמילי תוכנית אהובה בטלויזיה? דרייק וג'וש. מילה אהובה? מוזיקה דיסק אהוב? ה2 האחרונים של פו"ב. [כולל beat it] ב24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית? בערך:p חיבקת מישהו? כה בכית? לא צחקת? כן. גרמת למישהו לצחוק? אהא קנית משהו? שוקו? D: הרגשת טיפש? לא. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כה התגעגעת למישהו? לא האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי? מישהי? הייתי אומרת מישהו, ולא. מישהי בגדה בך? מישהו, ובערך:S נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כה היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? לאא
שתית אלכוהול? לא עישנת מריחואנה? ממש לאא שיחקת מונופול? לא נישקת מישהי? כה. עשית אמבטיית קצף? לא ניסית דיאטה? כן וגם עכשיו 3: הייתה לך תאונת דרכים? לא לי רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? שהייתי קטנהXD זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? מי לא?D: השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חחחח כה פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כה מה השעה: 22:05

william beckett

New member
XD

גיליתי את התאריף שלךXD יאיייי עכשיו אני ידע מתי לבוא לצאת אליך אם ביציםXD

william beckett

New member
אני^^

שעת ההתחלה:1:20 שם:מאיה,אנג'י תאריך לידה:91\7\11 [עוד שבוע וקצת 17!!] מזל: סרטן מין:נקבה גובה:1.60 צבע עיניים:חום,צהוב,הכול מידת נעליים:39 משקל:49 וחצי מיקום:גדרה איפה נולדת:גדרה נכשלת במקצוע:וואו...,לא זוכרתXD ביצפר:תיכון גדרה מאוהב:לצערי חבר/חברה:היה אם כן, שם:שי כמה זמן אתם ביחד:שבועיים ויום \; מה את לובשת עכשיו:פיג'מה תעשי סקס לפני החתונה:אולי,זה טלוי בחבר התאהבת פעם במורה?:לא מעשנת?:חס וחלילה שותה?:אכן סמים:חס וחסה מפלרטט:המון צבע אהוב: שחור\כחול חיות אהובות:דולפינים,כלבים סימני לידה:כתם לידה ענק בגב מי החברים הכי טובים שלך?:נופית,מור,מעיין,אופירי הכית מישהו?:יותר מידי אנשים... עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:מור,אופיר,מעיין מישהו נתן לך סטירה?:כן... באינטרנט הרבה?:24 שעות 7 ימים בשבוע ביישן?:קצת [הייתי יותרXD] מתקלח?:ברור [עכשיו יצאתיXD] שונא ביצפר?:בטח יש לך חיים?:לא נירא לי עד כמה אתה בוטח באנשים?:בוטחת במי שאני רואה לו את זה בעיינים שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:כן,כשהייתי צריכה יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן תעשה צניחה חופשית?:לא אוהב לרקוד?:מעוד היית בחו"ל?:כן D:: סילקו אותך מביצפר?:לא,למזליXD השעו אותך?:לא היית רוצה לגור במקום אחר?:בטח אתה מפונק?:קצת כלבה:><? שתייה מועדפת?:קולה שותה מים?:יותר מידי באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:קראט או קולגייט יש לך פלאפון?:בטח אתה מודל לחיקוי?:לא נירא לי מה אתה לובש הכי הרבה?:ג'ינס פירסינגים?:נזם^ אוהב להצטלם?:כן אוהב לקחת תמונות של אחרים?:לפעמים אתה שזופה?: קצת מתעצבן בקלות?:לפעמים [בתקופה האחרונה זה סכנה להיות לידי><] התחלת שמועה על מישהו?:לא ואני גם לא יעשה את זה יש לך קו טלפון משלך?:הלוואי יש לך בריכה פרטית?:אני מתה לכזאת אחים ואחיות?:1 גדול וצעצבן תחתונים?:יש,למה?XD מישהי שיחקה בך?:כן,ועדיין עושה את זה מסתדר עם אמאבא?:בטח מסתדר עם האחים?:לפעמים כן לפעמים לא איך אתה מוציא כעס?:מוסיקה,שינה ברחת פעם מהבית?:כן חולמ בהקיץ?:הרבה קעקוע?:עוד שנה בערך נעשה,יהיה לי מלאך*_* מה היית רוצה?:לגור באמריקה ואת ידיד שלי כחבר>< מה הפרחים המועדפים עליך?:וורדים,העלים של העצי דובדבן כשהם נושרים,יסמין איך נראית האקסית שלך?: תמני\ספרדי,בגובה שלי,שחיף,שער שחור אם קצת אפרו אתה חצוף?:כשצריך קיץ או חורף?:קיץ אתה נהנה להתלכך?:לא איך הפופיק שלך?:מעצבן מה הממוצע שלך?:80 בערך מה מספר המזל שלך?:אין לי איך השיער שלך נראה עכשיו?:קוקו וזוועה תוכל להיות צמחוני?:לא ניסיתי,כנירא שגם לא איך את נראית?:זוועהXD תצא עם מישהי צעירה יותר?:לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כן היו לך הפרעות אכילה?:לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:כשאני שומעת את הצילצול שחית פעם בעירום?:כןXD מתי?:במקלחת למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אומרים שאמא,אבל נירא לי שלאף אחד מהם בוכה הרבה?:קצת פחות מאז אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:הרגליים באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?:סבבה נירא לי רומנטי?:יותר מידי מתי הפעם האחרונה שהקאת?:אמ...,תחילת שנה במין השני, בלונדינית או ברונטית?:רומנטי אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?:לא מחשוף?:לא גדול החבר הכי טוב שלך בתול?:כן מה הצבע תחתונים שלך?:אדום איזה מראה יש לחדר שלך?:של משרד קטן ומבולגן איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:שרשרת איך אתה מרגיש עכשיו?:חרא מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:יום שיש היה אצלי,היה כיףD:: עם מה אתה ישן?:פי'גמה האם הפיצו עלייך שמועה?:כן במה אתה נוהג?:עוד לא אבל בקרוב באוטו אתה ילדה של אבא או אמא?:גם וגם אבל יותר של אבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?:יום השני לילמודים בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:הם לא ירצו אותיXD מה עשית היום?:למדתי ועשיתי פיצה [אמיתית!] עוד קצת עלי:נחמדה,שרוטה,ועוד כמהXD תכונה טובה:יודעת להקשיב תכונה רעה:רגישות ועצבים אתה מאמין בגורל?:כן קור או חום?:חום לישון או לקום?:לישון חוף או הרים?:חוף קרמבו או שוקו?:קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?:נודניק בפלאפון ולחזור לישון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?:מחשב באיזה שעה אתה הולך לישון?:טלוי,בדרך כלל 11 וחצי,12 האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'?:כן!! אם כן, איך קוראים להם חחחח?:יש הרבה,אני לא יפרטXD שיעור אהוב:אנגלית שיעור שנוא:ספרות,מתמטיקה הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']:SMS,לכתוב במחברת פאנפיקים שלי אי פעם התפלחת?:ברור דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר?:שער בצפר [איזה שומר חמוד יש לנוXD] האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]?:כן האם אי פעם חשבת על זה?:על מה?XD מה אתה הכי אוהב במין השני?:רומנטים מה אתה הכי אוהב במין שלך?:לחלק מחמאות באיזה שעה אתה קם?:7 וחצי כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה?:1,2 אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']:MTV,פעם בשבוע AXN כמה שעות ביום אתה על המחשב?"כימעת כול היום מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]:בלוגים,פורים,מסן,איסי,אתרים קבועים האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט?:הרבה כאלה אם היית חיה איזה חיה היית?:נירא לי גילגול קודם הייתי אוגרXD,אבל הייתי רוצה להיות...,דולפין איזה שפות אתה מדבר?:עברית,אנגלית,קצת איידיש,קצת ספרדית,ומילה אחת ברוסיתXD בן-אדם של לילה או יום?לילה רגיש לדיגדוגים?לצערי מה היום הכי גרוע בחיים שלך?:שאבא שלי נכנס לבית חולים... מה היום הכי טוב בחיים שלך?:החבר הראשון מה הדבר הכי חשוב לך?:המשפחה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?:לילה טוב לעצמי ממה אתה הכי פוחד?:שיקרה משהוא למי שחשוב לי המקום האהוב לחופשה?:אמריקה טעם גלידה אהוב?:שוקולד ומה שתותי קנתה לי בעזריאלי ממתק אהוב?:שוקולד,כימעת כול שוקולד מכונית?:חולמת לי על BMW,וזה יקרה תיהיה לי אחתXD שיעור אהוב?:אנגלית [וזה היה כברXD] חג?:חנוכה,לג"ב,פסח שם לבן?:ג'יסון,אלכס שם לבת?:ג'נה [לא עולה לי לראש,היו לי הרבה פעםXD] תוכנית אהובה בטלויזיה?:סמולוויל מילה אהובה?:SANTI! דיסק אהוב?:SANTI,אולמוסט היר,ונקווה שהחדש יכלל ברשימה הזאת ב24 שעות האחרונות:למדתי,ישנתי הייתה לך שיחה רצינית?:כן חיבקת מישהו?:כן בכית?:כן צחקת?:כן גרמת למישהו לצחוק?:כן קנית משהו?:כן הרגשת טיפש?:כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב?:כן התגעגעת למישהו?:כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי?:לצערי>< מישהי בגדה בך?:לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?:כן היית מאוהב?:כן ראית את מגדל אייפל?:לא שתית אלכוהול?:כן עישנת מריחואנה?:לא שיחקת מונופול?:כן נישקת מישהי?:כן עשית אמבטיית קצף?:כן ניסית דיאטה?:כן הייתה לך תאונת דרכים?:לא ושלא תיהיה גם רכבת על פיל?:לא נישארת ער כל הלילה?:כן פחדת מהחושך?:כן,עד היום זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?:לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?:לא... שיקרת?:כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?:לא זוכרת פגשת סלבריטי?:כן עברת על החוק וניתפסת?:לא נרדמת בשיעור?:כן מה השעה:1:50 בבוקרXD

NoAmItA ChAn

New member
מה זה "כלבה:"? XD

שעת ההתחלה: 16:17 שם: נעם. תאריך לידה: 30.10.92. מזל: עקרב. מין: לא ידוע. גובה: 1.67 נראה לי. צבע עיניים: חום. מידת נעליים: 39. משקל: 53 וחצי. מיקום: ת"א. איפה נולדת: פתח תקווה. נכשלת במקצוע: לא. ביצפר: כלשהו XP מאוהב: נופ. חבר/חברה: ... נחשו. אם כן, שם: X כמה זמן אתם ביחד: XX מה את לובשת עכשיו: חולצה לבנה ומכנסיים שחורות (בגדי בית). תעשי סקס לפני החתונה: אולי. התאהבת פעם במורה?: לא. מעשנת?: חס וגראס. שותה?: לא. סמים: איכ. מפלרטט: לא יודעת. צבע אהוב: כחול ולבן 3: חיות אהובות: טיגריס, דוב פנדה, דולפין, ליוויתן, חתול. סימני לידה: שני כתמי לידה בשתי הרגליים XD; מי החברים הכי טובים שלך?: ליסה, גל ונטע. הכית מישהו?: אח שלי, אבל במשחק XD עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: דיברתי הכי הרבה עם אורי, אבל עכשיו הוא לא מתקשר, סג, אז ליסה וגלי. מישהו נתן לך סטירה?: לא. באינטרנט הרבה?: יאפ. ביישן?: לפעמים. מתקלח?: אולי. שונא ביצפר?: לא. יש לך חיים?: כן. עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא עד הסוף, כשם שאני לא בוטחת בעצמי לגמרי. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: אף פעם לא משהו חמור, לעיתים ממש רחוקות. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: נראה לי XD תעשה צניחה חופשית?: לא. אוהב לרקוד?: יאפ. היית בחו"ל?: אכן. סילקו אותך מביצפר?: לא XD השעו אותך?: לא. היית רוצה לגור במקום אחר?: לפעמים. אתה מפונק?: לא נראה לי. כלבה: הא? שתייה מועדפת?: מים. שותה מים?: ^ באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אלמקס לילדים XDDDDDDD יש לך פלאפון?: אכן! ושמו הוא סמי מייקי סמסונג, שאגב נזרק היום לפח באכזריות ואז נשלף מתוכו ונוגב על ידיד שלי. אתה מודל לחיקוי?: לא יודעת. מה אתה לובש הכי הרבה?: חולצות וג'ינסים XD פירסינגים?: לא. אוהב להצטלם?: לא. אוהב לקחת תמונות של אחרים?: יאפ. אתה שזופה?: כן XD מתעצבן בקלות?: לפעמים. התחלת שמועה על מישהו?: לא. יש לך קו טלפון משלך?: לא. יש לך בריכה פרטית?: לא. אחים ואחיות?: כן. תחתונים?: כן. מישהי שיחקה בך?: לא שידוע לי. מסתדר עם אמאבא?: מעולה. מסתדר עם האחים?: גם. איך אתה מוציא כעס?: כותבת או מספרת למישהו. ברחת פעם מהבית? לא XD חולמ בהקיץ?: לפעמים. קעקוע?: לא. מה היית רוצה?: שהאנשים שאני אוהבת יהיו מאושרים. מה הפרחים המועדפים עליך?: ורד ונרקיס. איך נראית האקסית שלך?: X אתה חצוף?: לא. קיץ או חורף?: חורף. אתה נהנה להתלכך?: לא. איך הפופיק שלך?: מגניב? XD בפנים כזה. מה הממוצע שלך? לא יודעת. מה מספר המזל שלך?: 2. איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף בקוקו רפוי. תוכל להיות צמחוני?: לא. איך את נראית?: מכוער. תצא עם מישהי צעירה יותר?: אם אני אוהב אותו, כן XD תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כנ"ל~ היו לך הפרעות אכילה?: לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: שניים, שלושה. שחית פעם בעירום?: לא XD מתי?: X למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא. בוכה הרבה?: לא. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: הממ... אין לי מושג. כנראה אף, או.. משהו. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: לא יודעת XD רומנטי? נראה לי. מתי הפעם האחרונה שהקאת?: בחורף נדמה לי, כשהייתי חולה. במין השני, בלונדינית או ברונטית?: לא יודעת XD אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא. מחשוף?: לא. החבר הכי טוב שלך בתול?: כן XD מה הצבע תחתונים שלך?: יש הרבה צבעים! איזה מראה יש לחדר שלך?: מראה גדולה. סתם, מראה מגניב. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שעון, שרשרת, שאגב, הם תמיד עליי, אז.. XD אה, וגם צמיד חוטים שבן דוד שלי הכין לי.

M o l a n

New member
../images/Emo210.gif שתראו שאני לא נוטשת!

אייאמ באאאאאאאאאאאאאאק!! [חלקית] שעת ההתחלה: 17:42
שם: רעות רינות תאריך לידה: 23.1.94 מזל: דלי מין: נקבה
גובה: 169 ס"מ צבע עיניים: חום ככה. מידת נעליים: 39 משקל: 59 מיקום: ראשל"צ איפה נולדת: ראשל"צ נכשלת במקצוע: מורשת ביצפר: איכס!
מאוהב: נופ. חבר/חברה: לא. מה את לובשת עכשיו: מכנס וחולצה. שוק לא?!
תעשי סקס לפני החתונה: יש מצב. התאהבת פעם במורה?: לא. מעשנת?: לא שותה?: מדי פעם. סמים:אין גישה..
מפלרטט: תמיד! צבע אהוב: כחול,לבן. חיות אהובות:כלב?!
[אבל רק מיילו!] סימני לידה: אין. מי החברים הכי טובים שלך?: גילי וליאור. הכית מישהו?: כן, אבל זה לא כל כך הלך כי היא הרביצה לי יותר חזק.
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: גילי בעיקר. מישהו נתן לך סטירה:נראה לי שכן. באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: לפעמים. מתקלח?: לא, מה פתאום. לא נחוץ ביייכלל. שונא ביצפר?: יש ברירה אחרת? יש לך חיים?: עד כמה שידוע לי , כן! עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי מי. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?כן: תעשה צניחה חופשית?: אולי אוהב לרקוד?: מאוד!!!!!!
היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?:לא היית רוצה לגור במקום אחר?: רק בחו"ל. אתה מפונק?: לפעמים. כלבה:אה?! שתייה מועדפת?: ד.קולה או פאנטה אקוזיטיק. שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קרסט יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי? תלוי בעיני המתבונן.: מה אתה לובש הכי הרבה?: בגדים מהיינס[: פירסינגים?: --- אוהב להצטלם?:מדי פעם. אוהב לקחת תמונות של אחרים?:לא אתה שזופה?: יחסית לתחילת שנה. מתעצבן בקלות?: תלוי מה המצב רוח שלי... התחלת שמועה על מישהו?: אולי |שורק| יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: 2 תחתונים?: הרבה מישהי שיחקה בך?כן: מסתדר עם אמאבא?:כן, הם נחמדים...D: מסתדר עם האחים?: הם פחות נחמדים אבל כן. איך אתה מוציא כעס?: רוקדת או צועקת על אנשים.תלוי מה בא קודם. ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: לפעמים. קעקוע?: עדיין לא. מה היית רוצה?: חיים טובים. מה הפרחים המועדפים עליך?:ורדים איך נראית האקסית שלך?: האקסית!? אין לי מושג אתה חצוף?: כן קיץ או חורף?:חורף! אתה נהנה להתלכך?תלוי במה..: איך הפופיק שלך?: סגור. מה הממוצע שלך? 75 מה מספר המזל שלך?: לא יודעת. איך השיער שלך נראה עכשיו?: רע!!
תוכל להיות צמחוני?: אני צמחונית!
איך את נראית?: כמו ילדה ממצועת. תצא עם מישהי צעירה יותר?: לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: כן כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:מתי שאני מגיעה לטלפון... שחית פעם בעירום?: כן מתי?:שהייתי בת 3 למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?אבא: בוכה הרבה?: כשצריך. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: בטן
באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: הלו.. רומנטי? לא מאוד. מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני הרבה שנים... במין השני, בלונדינית או ברונטית?: בלונדיני אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לא בעניין. החבר הכי טוב שלך בתול?: הן אומרות שכן... מה הצבע תחתונים שלך?: אדום ושחור. איזה מראה יש לחדר שלך?: די גדולה. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: כלום איך אתה מרגיש עכשיו?: כמו מוטמטמת כי אני עונה על זה ואף אחד לא יקרא את זה! מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:לא זוכרת. עם מה אתה ישן?:הכלב שלי.. האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: בבימבה אתה ילדה של אבא או אמא?:אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לפני שובעיים בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: יש מצב מה עשית היום? הייתי למטה עם חברה עוד קצת עלי: תכונה טובה: מתחשבת?! תכונה רעה: ביצ'ית וחסרת מעצורים בכל הנוגע לדיבור. אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? לא ולא מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? חוזרת לישון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?חושבת על דברים טובים באיזה שעה אתה הולך לישון?11 בממצוע האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'?לכלב שלי יש המון פרווה... אם כן, איך קוראים להם חחחח?מיילו, האמת היא שהוא גם אחלה בובה! שיעור אהוב:מתמטיקה שיעור שנוא:תנ"ך הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']:להפריע למורה ואז היא מצוציאה אותי אי פעם התפלחת?כן דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר?טיפסתי. האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]?כן האם אי פעם חשבת על זה?ועשיתי את זה! מה אתה הכי אוהב במין השני?את הטמטום שלהם. מה אתה הכי אוהב במין שלך?את הטמטום של הבלונדיניות. באיזה שעה אתה קם" חמישנ ל8 כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה?לא הרבה. אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']:v.o.d כמה שעות ביום אתה על המחשב?הרבה... מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]:בלוגים. האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט?כן אם היית חיה איזה חיה היית? דג. נראה לי מגניב לשתוק. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, קצת ערבית וקצת ספרדית. בן-אדם של לילה או יום? לילה. רגיש לדיגדוגים? מאוד! מה היום הכי גרוע בחיים שלך?היו הרבה. מה היום הכי טוב בחיים שלך? כנ"ל מה הדבר הכי חשוב לך? לרוקד. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? כל מיני ממה אתה הכי פוחד? להישאר לבד. המקום האהוב לחופשה? קנדה טעם גלידה אהוב? טופי מקופלת. ממתק אהוב?סניקרס מכונית? כל דבר שאפשר לנהוג בו... חג? פסח שם לבן? דניאל, אריאל שם לבת? גיל תוכנית אהובה בטלויזיה?מלאך שחור, סמולוויל מילה אהובה? כוסאמאש'ך דיסק אהוב? דה בלאק פארייד. ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן בכית? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן קנית משהו? כן הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כן התגעגעת למישהו? לא האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי? לא מישהי בגדה בך? סוג של.. נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל?בתמונות שתית אלכוהול?כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהו? כן עשית אמבטיית קצף? לא ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? מה?! פגשת סלבריטי?כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן מה השעה:18:02

fobnikit

New member
אל תרגישי מטומטמת,אני כן קראתי../images/Emo15.gif

תותייי

אניי D::

שעת ההתחלה: 18:44 שם: עדן תאריך לידה:1.9 מזל:בתולה מין:בת גובה:מטר וחמישים.. צבע עיניים: חום מידת נעליים: 36 משקל:
מיקום:צפון איפה נולדת:מוצקין נכשלת במקצוע:הציון הכי גרוע זה 62 לא נראה לי שזה נכשל>< ביצפר: מאוהב:לא חבר/חברה:אין אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו:בוקסר אדום וגופיה לבנה תעשי סקס לפני החתונה:חחח לא יודעת התאהבת פעם במורה?:איכס.
מעשנת?:איכס
שותה?:לא סמים:איכס
מפלרטט:אה?
צבע אהוב:כתום חיות אהובות:כלב,סוס,פינגווין
סימני לידה:כתם קטנטן מאחורי בצד האחורי של הברך וזה מגניב כי גם לאח שלי הקטן יש כזה באותו גודל באותו מקום XD מי החברים הכי טובים שלך?:רוזוליו השקסית
,בנקין,ירדן,לביא ויש עוד הרבה אבל הם פחות טובים הכית מישהו?:חח כה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:רוזולי מישהו נתן לך סטירה?:לא
באינטרנט הרבה?: יאפ ביישן?:ללא מתקלח?: כן חח שונא ביצפר?:נראליי O: יש לך חיים?: בטח D: עד כמה אתה בוטח באנשים?:אני לא. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: אממ לא שקרים שקרים..שקרים קטנים בשביל לעבוד עליהם ...סטייל "אני עוברת לאמריקה ל5 שנים "זה לא נרא שקר
יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:אממ..לא תעשה צניחה חופשית?: חח לא אני פחדנית מידי אוהב לרקוד?:כן היית בחו"ל?:לא[עודד חודש אנגליה !#@!%$^&*%] סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?:לא היית רוצה לגור במקום אחר?:מאוד.אבל בישראל אתה מפונק?: כן כלבה:חח מה?
שתייה מועדפת?:קולה זירו D: שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אינלי אחת מועדפתכל פעם מה שאמא שלי קונה >< יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?:אממ לא ..כמהרות שלי אמרו לי שהן רוצות להיות כמוני
אבל אני ממש לא מודל לחיקוי.. [פאק יצאתי סנובית|שפם] מה אתה לובש הכי הרבה?:ג'ינסים פירסינגים?:היו לי באוזניים שנ חורים אבל הם נסתמו אוהב להצטלם?:לא אוהב לקחת תמונות של אחרים?:אה? אתה שזופה?:חח לא אני לבנה מתעצבן בקלות?: כןןןן התחלת שמועה על מישהו?:לא יש לך קו טלפון משלך?: מזמתאומרת? יש לך בריכה פרטית?: לאXD אחים ואחיות?:בטח תחתונים?:חח כן מישהי שיחקה בך?:לא מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: בערךך XDD איך אתה מוציא כעס?:אממ..פעם הייתי זורקת דברים והייתי יותר עצבנית בשנתיים האחרונות שאני כועסת אני פשוט הולכת לאמפי.. ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: כן קעקוע?: אין אבל ממש בא לי מה היית רוצה?.. מה הפרחים המועדפים עליך?:אין איך נראית האקסית שלך?:צריך להגיד לפורום סקרים ושאלונים שיתחילו לכתוב גם שאלות לגיל שלי XD אתה חצוף?: לא קיץ או חורף?: חורףףףףף כ"כ
אתה נהנה להתלכך?: חחחחחחח מהה? איך הפופיק שלך?:חייזרי כזה בצבע ירוק
חח סתם רגיל מה הממוצע שלך?בלימודים?טוב מאוד-כמעט טוב מאוד מה מספר המזל שלך?: 6 איך השיער שלך נראה עכשיו?:אממ פזור תוכל להיות צמחוני?:אני צימחונית. איך את נראית?:שיער חום עיניים חומות לבנה יחסית.. תצא עם מישהי צעירה יותר?:לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: תלוי כמה מבוגר..בגיל שלי לא עוד כמה שנים סבבה היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:חחחחחח עד מתי שאני מגיעה לענות XD שחית פעם בעירום?: לא
מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אמא בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:איזה אצבע ברגל.. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "הלו?"
רומנטי?לא יודעת O: מתי הפעם האחרונה שהקאת?:שהייתי חולה..לפני חודשיים במין השני, בלונדינית או ברונטית?: ברונטים אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?:לא מחשוף?: לא החבר הכי טוב שלך בתול?:חחחחחחחחחח כן אני בת 12XDD מה הצבע תחתונים שלך?:תכלת איזה מראה יש לחדר שלך?:כתום כזה עם פוסטרים של פו"ב ופאניק ומלא להקות וגם וונטורת' מילר
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמיד ורשרת איך אתה מרגיש עכשיו?:שמחה D: הייה לי תעודה טובה ואני עולה לחטיבה D:: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:לפני יומיים :) עם מה אתה ישן?:פיג'מה האם הפיצו עלייך שמועה?:לא במה אתה נוהג?: אני לא נוהגת אתה ילדה של אבא או אמא?: של שתיהם =] מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?:לא זוכרת שבכיתי בבצפר מתישהו בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:איכס לא מה עשית היום? אמ היה יום אחרון בבצפר..ויותר מאוחר יש יומולדת לחברה שלי D: עוד קצת עלי: תכונה טובה: עצמאית חח?לא יודעת תכונה רעה:אינלי מושג אתה מאמין בגורל?:לא קור או חום? קורררר (= לישון או לקום? לישוןן חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?:מצחצחת שיניים. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?אמ לא יודעת אין משו קבוע באיזה שעה אתה הולך לישון?חופש-מתי שבא לי, לימודים-אחד עשרה וחצי ככה האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'?יאפ אם כן, איך קוראים להם חחחח?אין להם שם >< שיעור אהוב:אנגלית שיעור שנוא:מדעים הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']:ציור אי פעם התפלחת?ללא
דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר? האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]?לללא האם אי פעם חשבת על זה?לא מה אתה הכי אוהב במין השני?שיער
מה אתה הכי אוהב במין שלך?מה?
באיזה שעה אתה קם?עשרים לשמונה
כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה?שעתיים אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']:MTV2 עד שיס הורידו אותו
,ויס סטארס וניקולודיאון

BrokenRainbow

New member
נתחיל עד שייגמר לי הכוח

שעת ההתחלה: 14:51 שם: שי תאריך לידה: 21.7.1991 מזל: אין. סתם נו סרטן. מין: לא סגורה על זה גובה: מטר ובמבה צבע עיניים: חום כהה מידת נעליים: 39-40 משקל: 2 טון וחצי מיקום: סוף העולם ימינה איפה נולדת: בבית חולים נכשלת במקצוע: כן ביצפר: יש מאוהב: כן
חבר/חברה: יש ויש D: אם כן, שם: ליאור כמה זמן אתם ביחד: שבועיים XD מה את לובשת עכשיו: בגדים תעשי סקס לפני החתונה: למה לא? התאהבת פעם במורה?: לא
מעשנת?: לפעמים שותה?: רוב הזמן סמים: ורוקנרול מפלרטט: כן צבע אהוב: ירוק חיות אהובות: סוסים וג'ירפות סימני לידה: זה שנולדתי זה סימן לידה לא? סתםסתם. אין
מי החברים הכי טובים שלך?: שמות יעזרו פה? הכית מישהו?: ברור עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם חבר שלי מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: דיי ביישן?: לא ממש מתקלח?: רק פעם בחודש שונא ביצפר?: כן.. מזל שסיימנו יש לך חיים?: שניה בודקת.. תנו לי לחזור אליכם עוד מעט עד כמה אתה בוטח באנשים?: עד כמה שצריך שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא שזכור לי יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: יש מצב. תעשה צניחה חופשית?: ברור! אוהב לרקוד?: רק כשאפאחד לא רואה היית בחו"ל?: יאפ סילקו אותך מביצפר?: almost השעו אותך?: כן היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: חחח כן דיי כלבה: יש אחת. שתייה מועדפת?: מים שותה מים?: לא באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: i hope not מה אתה לובש הכי הרבה?: בגדים פירסינגים?: יש אוהב להצטלם?: לא ממש אוהב לקחת תמונות של אחרים?: ברור אתה שזופה?: חח כן מתעצבן בקלות?: לאלללללללללללללללללה! התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: כן רק שאין לי מושג מה המספר שלו יש לך בריכה פרטית?: i wish אחים ואחיות?: יש ויש תחתונים?: גם מישהי שיחקה בך?: הע? XD מסתדר עם אמאבא?: רק כשאני צריכה משהו מסתדר עם האחים?: כן דיי איך אתה מוציא כעס?: בכייף ברחת פעם מהבית? כן חולמ בהקיץ?: רק כשאני עייפה קעקוע?: מה איתו? מה היית רוצה?: חיים מה הפרחים המועדפים עליך?: סיתוונית החורש וצבעוני ארוך גבעול. סתם נו WTF
איך נראית האקסית שלך?: כוסית אעש אתה חצוף?: כן קיץ או חורף?: אביב וסתיו אתה נהנה להתלכך?: לאללה איך הפופיק שלך?: סבבה מה איתכם? מה הממוצע שלך? 0 מה מספר המזל שלך?: 4 איך השיער שלך נראה עכשיו?: פנאן תוכל להיות צמחוני?: כן איך את נראית?: כמו שצריך תצא עם מישהי צעירה יותר?:
תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן
היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: 3 שחית פעם בעירום?: כן מתי?: בלג בעומר למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אני באמצע בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: את הזרת ברגל שמאל באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: חמה לי האוזן יאללה ביי רומנטי? לא מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לא זוכרת במין השני, בלונדינית או ברונטית?: חח במין השני בלונדינית או ברונטית? חחח אוי גדול
אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: יאללה החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: אדום איזה מראה יש לחדר שלך?: רגיל איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמידים איך אתה מרגיש עכשיו?: פנאן מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני שבועיים ככה עם מה אתה ישן?: עם בובת קיפי האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: על כלום :< אתה ילדה של אבא או אמא?: של אבא! דפנטלי מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לא זוכרת
בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: כן מה עשית היום? כלום עוד קצת עלי: תכונה טובה: אממ.. תכונה רעה: הכל בערך.
אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לישון! והרבה! חוף או הרים? חוףף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מקללת את היום מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? נזכרת ששכחתי להשתין באיזה שעה אתה הולך לישון? מתי שאני מתעייפת האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'? כן אם כן, איך קוראים להם חחחח? קיפי D: שיעור אהוב: אזרחות שיעור שנוא: היסטוריה הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']: להבריז.. דעעע אי פעם התפלחת? כן, פעם "התפלחתי"
דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר? פשוט יצאתי מהחורים בשערים שאני וחברים שלי עשינו האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]? כן פעם 1 האם אי פעם חשבת על זה? :X מה אתה הכי אוהב במין השני? אמ..........
מה אתה הכי אוהב במין שלך? >< באיזה שעה אתה קם? מתי שבא טוב זהו אין לי כוח יותר

"תחזור אחריי, ז'ו מה פל קלוד." "מי פו פו D: "

שעת ההתחלה: 18:33. שם: טל D: תאריך לידה: 14.7.1994 מזל: סרטן
גובה: פעם אחרונה שבדקתי לפני כמה חודשים - 1.62. צבע עיניים: דבש. מידת נעליים: 37-39, תלוי בסוג הנעל. משקל: לא בדקתי כבר 203 שנה X: מיקום: קריית שמונה. איפה נולדת: צפת. נכשלת במקצוע: כן. ביצפר: ביה"ס שש-שנתי "דנציגר". מאוהב: לא יודעת אם לקרוא לזה התאהבות. חבר/חברה: אין. אם כן, שם: --- כמה זמן אתם ביחד: --- מה את לובשת עכשיו: פיג'מה
תעשי סקס לפני החתונה: יש מצב. התאהבת פעם במורה?: לא אבל לפני שנתיים הייתי דלוקה על המורה [זכר
] שלי לקלאסי
הוא היה חתיך. וסטרייט. שזה די נדיר בבלט >.> מעשנת?: לא. שותה?: מדי פעם. סמים: לא O_ם מפלרטט: כן. צבע אהוב: כרגע גוונים של כחול. חיות אהובות: סוסים וכלבים. סימני לידה: אחד על השוק של רגל שמאל. מי החברים הכי טובים שלך?: נועם, אורין ורחל. הכית מישהו?: המון פעמים וזה אף לא נמאס D: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: הממ עם אורין\רוחה. מישהו נתן לך סטירה?: כן. באינטרנט הרבה?: הממ לא כל כך. ביישן?: די ביישנית. מתקלח?: כן
שונא ביצפר?: כן. יש לך חיים?: פעם אחרונה שבדקתי התשובה הייתה כן. עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי במי. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא שזכור לי. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן. תעשה צניחה חופשית?: בעזרת השם. אוהב לרקוד?: מאודדדדדדד!!!!!!!11111
|רירררררררר| היית בחו"ל?: אכן: בולגריה, קנדה, צ'כיה, צרפת וכריתים [יוון]. סילקו אותך מביצפר?: לא. השעו אותך?:כמעט. היית רוצה לגור במקום אחר?: אולי. אתה מפונק?: אפשר להגיד שכן
כלבה: כלב - קוקו ^^ שתייה מועדפת?: נסטי לימון. שותה מים?: יאפ. באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט עם ההגנה ל-12 שעות XD יש לך פלאפון?: יאפ. אתה מודל לחיקוי?: לא יודעת. מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינסים\סקיני, טישירטס. פירסינגים?: יש: 3 לובים והליקס ובקרוב נזם וקרוס. אוהב להצטלם?: לא כל כך. אוהב לקחת תמונות של אחרים?: כן. אתה שזופה?: כן. מתעצבן בקלות?: מאוד בקלות
התחלת שמועה על מישהו?: לא. יש לך קו טלפון משלך?: כן. יש לך בריכה פרטית?: לא. אחים ואחיות?: 3 אחיות גדולות ואח קטן
תחתונים?: כרגע הם ורודים
מישהי שיחקה בך?: מישהי? לא. מסתדר עם אמאבא?: הממ אפשר להגיד. מסתדר עם האחים?: כן. עם אחי הקטן לא כל כך
איך אתה מוציא כעס?: אם אני לא רוצה להוציא את זה על אנשים אז אני רוקדת. ברחת פעם מהבית? לא. חולמ בהקיץ?: כן. קעקוע?: בעזרת השם בגיל 18. מה היית רוצה?: המון דברים. מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים או צבעוני נראה לי. איך נראית האקסית שלך?: פעם אחרונה שבדקתי היה לי אקס ולא אקסית >< אתה חצוף?: כן. קיץ או חורף?: קיץ
אתה נהנה להתלכך?: תלוי מתי ואיך
איך הפופיק שלך?: נחמד. מה הממוצע שלך? בתעודה? 81. מה מספר המזל שלך?: אין לי מספר מזל. איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף בצמה. תוכל להיות צמחוני?: אני צמחונית
איך את נראית?: להתחיל לתאר? -_-" תצא עם מישהי צעירה יותר?: מישהי? אף פעם. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן. היו לך הפרעות אכילה?: לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: אני עונה כשאני שומעת אותו מצלצל. שחית פעם בעירום?: לא. מתי?: --- למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: שילוב של השניים אבל נראה לי אמא. בוכה הרבה?: בערך. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: הזרת ברגל או ביד [חס וחלילה]. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: הלו? רומנטי? הממ כן. מתי הפעם האחרונה שהקאת?: שנה שעברה נראה לי. במין השני, בלונדינית או ברונטית?: O_ם אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא. מחשוף?: כן, הוא לא מפריע לי. החבר הכי טוב שלך בתול?: כן. מה הצבע תחתונים שלך?: כבר שאלתם את זה >.> איזה מראה יש לחדר שלך?: הקירות צבועים בתכלת-לבן ועל אחד הקירות הלבנים יש ציור של מלאך מאפיונר שידיד של אחותי צייר לי ויש לי על עוד קיר תמונה ענקית של מלאכים ומלאמלא פוסטרים וכאלה. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: החישוק לחץ של ההליקס ועגיל נקודה שחור מקנדה בלוב השני באוזן ימין. איך אתה מרגיש עכשיו?: נחמד. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני חודש וחצי
עם מה אתה ישן?:לבד
האם הפיצו עלייך שמועה?: יכול להיות. במה אתה נוהג?: אין לי רישיון. אתה ילדה של אבא או אמא?: כל כך ילדה של אבא. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: הממ לפני כמה חודשים. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא. מה עשית היום? קמתי לפני שעה ורבע ואכלתי.

המשך ../images/Emo178.gif ../images/Emo101.gif

עוד קצת עלי: תכונה טובה: נאמנה לחברות שלי. תכונה רעה: לפעמים יותר מדי עקשנית. אתה מאמין בגורל?: כן. קור או חום? חום. לישון או לקום? לישוןןןןןןןןןן. חוף או הרים? חוף. קרמבו או שוקו? שוקו. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מפסיקה את השעון מעורר בפלאפון וחוזרת לישון. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? שמה קרם ידיים, שומעת באמפי וחושבת. באיזה שעה אתה הולך לישון? בימי לימודים ב-12 בערך. האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'? כןןןןןןןן D: עם 2 כריות רגילות, 4 כריות קטנות ועם בובת פרווה בצורת כבשה D: אם כן, איך קוראים להם חחחח? לכבשה קוראים כבשיייייייייייייי
שיעור אהוב: חוק ומשפט. שיעור שנוא: מתמטיקה. הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']: לשחק בפלאפון או לדבר עם זה שיושב לידכם\מאוחריכם וכדומה. ואם ממש משעמם אז להבריז. אי פעם התפלחת?כן. דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר? דרך שער ביה"ס
השומרים נותנים לצאת חופשי
האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]? לא. האם אי פעם חשבת על זה? כן. מה אתה הכי אוהב במין השני? עיניים וחיוך. מה אתה הכי אוהב במין שלך? O_ם באיזה שעה אתה קם? ביומיום בדרך כלל ב-7 ורבע. כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה? שעה וחצי-שעתיים. אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']: מוזיקה, יס סטארס וכאלה. כמה שעות ביום אתה על המחשב? שעתיים בערך. מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]: פורומים, מסן, אייסיקיו וכאלה. האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט? כן. אם היית חיה איזה חיה היית? דולפין. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, קצת ערבית ומרוקאית ולומדת גרמנית וצרפתית. בן-אדם של לילה או יום? לאיודעת. רגיש לדיגדוגים? כן. מה היום הכי גרוע בחיים שלך? תמיד יהיה יום יותר גרוע אז אני לא יכולה להגיד אחד. מה היום הכי טוב בחיים שלך? כנ"ל רק תשנו את זה ליום טוב. מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה והחברים שלי והריקוד
על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? המון דברים. ממה אתה הכי פוחד? כרישים. המקום האהוב לחופשה? מכל המקומות שהייתי בהם עד עכשיו, צרפת וקנדה. טעם גלידה אהוב? בננה. ממתק אהוב? במבה. מכונית? לא יודעת. שיעור אהוב? חוק ומשפט. חג? פסח. שם לבן? טומי. שם לבת? אווו יש כמה D: יה-לי, לירי, נועם ופרשס. תוכנית אהובה בטלויזיה? עקרות בית נואשות, נמלטים והיחידה
מילה אהובה? לא יודעת X: דיסק אהוב? כל הדיסקים וה-DVD של MCR
ב24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית? לא. חיבקת מישהו? כן. בכית? לא. צחקת? כן. גרמת למישהו לצחוק? כן. קנית משהו? כן, טבעת לרגל וטבעת ליד. הרגשת טיפש? כן. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן. התגעגעת למישהו? כן. האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי? O_ם מישהי בגדה בך? מישהי?
נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן. היית מאוהב? לא יודעת אם לקרוא לזה התאהבות. ראית את מגדל אייפל? כן. שתית אלכוהול? כן. עישנת מריחואנה? לא O_ם שיחקת מונופול? כן. נישקת מישהי? מישהי? לא O_ם עשית אמבטיית קצף? כן. ניסית דיאטה? לא, פשוט לאכול בריא. הייתה לך תאונת דרכים? חס וחלילה. רכבת על פיל? לא. נישארת ער כל הלילה? כן. פחדת מהחושך? כן. זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? מישהי? לא
יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? אממ כן >< אבל נפרדתי מאחד מהם באותו היום אז לא יצאתי טוטאל ביטצ'. או שכן
שיקרת? כן. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? מלחמת אוכל[?]
פגשת סלבריטי? כן. עברת על החוק וניתפסת? לא עברתי על החוק. נרדמת בשיעור? כן
מה השעה: 19:20

../images/Emo181.gif ../images/Emo60.gif

שעת ההתחלה: 13:27 שם: ירדן D: תאריך לידה: 26.12 מזל: גדי מין: נקבה גובה: 1.68 נראה לי צבע עיניים: דבש פחח מידת נעליים: 38 משקל: 56 וחצי
איפה נולדת: כפר סבא. נכשלת במקצוע: יאפ
ביצפר: הא?! מאוהב: ממ לא יודעת חבר/חברה: נופ אם כן, שם:
כמה זמן אתם ביחד:
מה את לובשת עכשיו: בוקסר וחולצה של טיול פתי"ש כיתה ו'
תעשי סקס לפני החתונה: לא יודעת
התאהבת פעם במורה?: לאא
מעשנת?: לא שותה?: לא סמים: לא מפלרטט: אולי
צבע אהוב: ירוק סגול ושחור חיות אהובות: כלבים ודובי פנדה
סימני לידה: מה!? יש לי 2 ברגל
מי החברים הכי טובים שלך?: שארון רייצ' ויוב הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: שארון
מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: דיי.. ביישן?: כן
מתקלח?: לא
חח סתם XD שונא ביצפר?: כן יש לך חיים?: נראה לי XD עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא הרבה. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אה הא תעשה צניחה חופשית?: מקווה שכן אוהב לרקוד?: כןןןןןןןןןןןןן!!!!!1111
היית בחו"ל?: יאפ סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: ממ בערך אתה מפונק?: נופ כלבה: אם אני כלבה?! כן
חח סתם לא יודעת XD שתייה מועדפת?: משו שהכינו לי פעם באילת אבל אין לי מושג מה זה
שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אקווה פרש יש לך פלאפון?: יאפ אתה מודל לחיקוי?: אממ.. אולי מה אתה לובש הכי הרבה?: בוקסר
פירסינגים?: נופ אוהב להצטלם?: כןןן אוהב לקחת תמונות של אחרים?: כן! אתה שזופה?: כן קצת מתעצבן בקלות?: כןן התחלת שמועה על מישהו?: לא נראה לי יש לך קו טלפון משלך?: נופ
יש לך בריכה פרטית?: נופ אחים ואחיות?: כן
תחתונים?: כן מישהי שיחקה בך?: כן מסתדר עם אמאבא?: כן. אבל לא תמיד ><" מסתדר עם האחים?: מנסה
חח סתם כן איך אתה מוציא כעס?: על אנשים
או שאני רוקדת ברחת פעם מהבית? נופ חולמ בהקיץ?: יאפ קעקוע?: אין מה היית רוצה?: ממ לא יודעת. אבל אני רוצה מה הפרחים המועדפים עליך?: חמניה נראה לי איך נראית האקסית שלך?: ממ חש אתה חצוף?: יכולה להיות קיץ או חורף?: כל פעם זה משתנה. לא יודעת. אתה נהנה להתלכלך?: כןן איך הפופיק שלך?: חמוד ושמנמן XD מה הממוצע שלך? 88 מה מספר המזל שלך?: 7 איך השיער שלך נראה עכשיו?: בגולגול תוכל להיות צמחוני?: אין מצב בחיים!! איך את נראית?: דיי גבוהה, דיי רזה, שיער ארוך ג'ינג'י ועיניים חומות. תצא עם מישהי צעירה יותר?: לא יודעת
תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא שזכור לי
[טפוטפוטפו] כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: תלוי אם אני רוצה לענות XD שחית פעם בעירום?: לא
מתי?:
למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא נראה לי. כל אחד אומר משו אחר
בוכה הרבה?: תלוי באיזה תקופה אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: שומנים
באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: היי XD רומנטי? לא יודעת מתי הפעם האחרונה שהקאת?: כיתה ג' אולי
במין השני, בלונדינית או ברונטית?: ברונטי אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: ממ לא מחשוף?: אולי החבר הכי טוב שלך בתול?: נראה לי
[חח סתם שארון XD] מה הצבע תחתונים שלך?: ~בודקת~ לבן פרחוני XD איזה מראה יש לחדר שלך?: פוסטרים, ספריה דיי מבולגנת, תמונות.. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: רק צמידים איך אתה מרגיש עכשיו?: נחמד לי D: ואני חושבת על כמה שבא לי להעביר שיר
מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לא יודעת עם מה אתה ישן?: עם עצמי האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: בכלום
אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא נראה לי מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לא מזמן בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: אין מצבב!! מה עשית היום? קמתי אכלתי ובכיתי על שזה שכבר חזרנו מאילת
סתם P: עוד קצת עלי: תכונה טובה: ממ נחמדה ואכפתית D: תכונה רעה: לא יודעת איך להראות שאכפת לי מאנשים. וחוסר ארגוןן
אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לישוןן חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? הולכת לאמבטיה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מכבה את האור
חח סתם. חושבת על דברים P: באיזה שעה אתה הולך לישון? 2-3 האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'? עכשיו לא. חם
אם כן, איך קוראים להם חחחח? חחח אין להם שמות Xג שיעור אהוב: שיעור חופשי D: שיעור שנוא: מתמטיקה

../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif ../images/Emo60.gif

הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']: התכתבות אי פעם התפלחת? יאפ דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר? שער ביצפר
האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]? כן האם אי פעם חשבת על זה? כן מה אתה הכי אוהב במין השני? שיצחיק אותי מה אתה הכי אוהב במין שלך? שיהיו מצחיקות ואכפתיות. באיזה שעה אתה קם? 10
כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה? 6 נראה לי אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']: סתם. סדרות, MTV, תוכניות בידור.. כמה שעות ביום אתה על המחשב? הרבה מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]: מסן, פורום, משחקים שמשעמם.. האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט? כן אם היית חיה איזה חיה היית? דוב פנדה *-* איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית P: בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? ._. מה היום הכי טוב בחיים שלך? הבת מצווה מה הדבר הכי חשוב לך? בריאות. והאנשים הקרובים אליי על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על כמה שאני עייפה, על מה שהיה לי היום.. ממה אתה הכי פוחד? רצפות מתפרקות המקום האהוב לחופשה? אילת P: טעם גלידה אהוב? שוקולד ממתק אהוב? כל דבר עם שוקולד מכונית? אין לי מושג שיעור אהוב? חופשי חג? חנוכה שם לבן? שי שם לבת? נועה תוכנית אהובה בטלויזיה? קייל XY מילה אהובה? ביוש XD דיסק אהוב? של פו"ב
ב24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית? לא בדיוק חיבקת מישהו? כן בכית? כן צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן קנית משהו? כן הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? נופ התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי? לא מישהי בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא [טפוטפוטפו] רכבת על פיל? לא
נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? מי לא?! השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן
פגשת סלבריטי? יאפ עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן מה השעה: 13:59

למעלה