שאאאאלוןן

../images/Emo17.gif שאאאאלוןן ../images/Emo17.gif

טלוויזיה וכל השאר
תשתפו פעולה
יש לכם טלוויזיה בחדר? פלזמה/רגילה? חדשה? משתמשים בה הרבה? רואים חדשות? ערוצים – 10/22? ריאליטי או דרמה? ריאליטי – חו"ל או ישראל? הישרדות או האח הגדול? מפרץ האהבה או הפוליגרף? כוכב נולד או נולד לרקוד? סאטירה – שישי סוף או צחוק מעבודה? סרטים – אימה או קומדיה? טלנובלות – רואים? כמעט מלאכים או פטיטו? באיזה ערוץ אתם הכי צופים? -המלצה על תוכנית: (אם יש)

../images/Emo204.gifעונה. :)

יש לכם טלוויזיה בחדר? כן. פלזמה/רגילה? פלזמה. חדשה? לא. משתמשים בה הרבה? בתקופות. רואים חדשות? לא כל כך. ערוצים – 10/22? לפעמים. ריאליטי או דרמה? ריאליטי. ריאליטי – חו"ל או ישראל? חו"ל. הישרדות או האח הגדול? הישרדות. מפרץ האהבה או הפוליגרף? מפרץ האהבה. כוכב נולד או נולד לרקוד? כוכב נולד. סאטירה – שישי סוף או צחוק מעבודה? צחוק מעבודה, לא ראיתי שישי סוף. סרטים – אימה או קומדיה? איממממממה! טלנובלות – רואים? קטנטנות נחשב? הייתי רואה את זה בילדות. כמעט מלאכים או פטיטו? מה זה? באיזה ערוץ אתם הכי צופים? בדר"כ MTV. fear itself. תכנית גדולה.

עונה D:

יש לכם טלוויזיה בחדר?לא[: פלזמה/רגילה? חדשה? משתמשים בה הרבה? רואים חדשות?לא ערוצים – 10/22?22 ריאליטי או דרמה?ריאליטי P: ריאליטי – חו"ל או ישראל?חו"ל הישרדות או האח הגדול?האח הגדול מפרץ האהבה או הפוליגרף?מפרץ האהבה כוכב נולד או נולד לרקוד?כוכב נולד סאטירה – שישי סוף או צחוק מעבודה?צחוק מעבודה
סרטים – אימה או קומדיה?קומדיה טלנובלות – רואים?לא |: כמעט מלאכים או פטיטו?שונאת את שתיהן באיזה ערוץ אתם הכי צופים?12 כאילו יס סטארס2 -המלצה על תוכנית: (אם יש)איך פגשתי את אמא,שני גברים וחצי ,המפץ הגדול ופידלפיה זורחת ונמלטים הן התוכניות האהובות עלי
[=

I'm Allright, I'm Just Fine ../images/Emo101.gif

יש לכם טלוויזיה בחדר? יאפ. פלזמה/רגילה? רגילה. חדשה? כן. משתמשים בה הרבה? לא כל כך. רואים חדשות? בקושי. ערוצים – 10/22? 22. ריאליטי או דרמה? ריאליטי - הכי מצחיק
ריאליטי – חו"ל או ישראל? חו"ל
הישרדות או האח הגדול? האח הגדול - לאון ועינב
D: מפרץ האהבה או הפוליגרף? שתיהם סדרות חראות. כוכב נולד או נולד לרקוד? נולד לרקוד. סאטירה – שישי סוף או צחוק מעבודה? צחוק מעבודהההההההההההה
סרטים – אימה או קומדיה? קומדיה D: טלנובלות – רואים? פעם במאתיים שנה. כמעט מלאכים או פטיטו? חברה שלי אומרת כמעט מלאכים
באיזה ערוץ אתם הכי צופים? MTV ויס סטארס למניהם. -המלצה על תוכנית: (אם יש) חבריםםםםםםםםםםםםםםםם
האנטומיה של גריי, היחידה, עקרות בית נואשות, האח הגדול, נמלטים, איך פגשתי את אמא, טירוף בבית ואבודים D:

Russell xD

New member
וואי כמה זמן לא הגבתי פה \: ../images/Emo191.gif

יש לכם טלוויזיה בחדר?כה D: פלזמה/רגילה?פלזמוששש
חדשה?כה ^^ משתמשים בה הרבה?האמת שלא
רואים חדשות?בקושי אני אל בבית בשעות של החדשות xD ערוצים – 10/22?כה ריאליטי או דרמה?שניהם אבל בעיקר דרמה
ריאליטי – חו"ל או ישראל?חו"ל כמובן הישרדות או האח הגדול?היפה והחנון
מפרץ האהבה או הפוליגרף?מפרץ האהבה
כוכב נולד או נולד לרקוד?אף אחד
סאטירה – שישי סוף או צחוק מעבודה?המממ..שישי סוף לדעתי סרטים – אימה או קומדיה?אימהההההההה
טלנובלות – רואים?לפעמים כמעט מלאכים או פטיטו?אממ...שתיהן מעולות>< אבל אני כבר בקושי רואה... באיזה ערוץ אתם הכי צופים?AXN וביפ -המלצה על תוכנית: מממ...סאות'פארק
בביפ,"על טבעי"-AXN ויש מלא אני ממליצה על הערוצים האלה בכללי XD

JustEden

New member
../images/Emo203.gifעונההה

יש לכם טלוויזיה בחדר? כן פלזמה/רגילה? רגילה חדשה? בערך משתמשים בה הרבה? לא ממש... אני יותר בסלון רואים חדשות? לפעמים ערוצים – 10/22? 22 ריאליטי או דרמה? דרמה ריאליטי – חו"ל או ישראל? חו"ל ברור הישרדות או האח הגדול? מממ... זה קשה... בינתיים הישרדות. אולי בהמשך זה ישתנה מפרץ האהבה או הפוליגרף? לא רואה את שניהם כוכב נולד או נולד לרקוד? כוכב נולד סאטירה – שישי סוף או צחוק מעבודה? צחוק מעבודה סרטים – אימה או קומדיה? אימה טלנובלות – רואים? פעם הייתי חורשת על כל הטלנובלות... היום אין לי זמן, אז אני רואה רק את הקוריאניות... זה דווקא מעניין כמעט מלאכים או פטיטו? כמעט מלאכים באיזה ערוץ אתם הכי צופים? נראה לי 22 -המלצה על תוכנית: (אם יש) אין לי כל כך הרבה זמן לצפות בטלוויזיה... אבל מה שאני לא מפספסת זה מגרש ביתי העונה החדשה והאח הגדול

עונהה../images/Emo79.gif

יש לכם טלוויזיה בחדר? כן פלזמה/רגילה? רגילה חדשה? לא משתמשים בה הרבה? בכלל לא רואים חדשות? שיוצא
[ולא יוצא הרבה><] ערוצים – 10/22? רק לא 11
ריאליטי או דרמה? ריאליטי ריאליטי – חו"ל או ישראל? חו"ל הישרדות או האח הגדול? אותה שטות, לא? מפרץ האהבה או הפוליגרף? מפרץ האהבה כוכב נולד או נולד לרקוד? נמאסXDD סאטירה – שישי סוף או צחוק מעבודה? צחוק מעבודה
איך הם אומרים: שלום אסייייייייייייגגגגגגגגגגגגג DD: סרטים – אימה או קומדיה? גם וגם. טלנובלות – רואים? לפעמים. כמעט מלאכים או פטיטו? גם וגם. באיזה ערוץ אתם הכי צופים? אקסטרים, MTV, סרטים וניקלודיאון בימיי שישי ערוץ 3 [הוט]- פלקון ביץ'!!!
ולא יודעת אם זה עדיין..אבל פעם היה Life Of Ryen..משהו כזה..S:

למעלה