ההולנדית המעופפת
New member
../images/Emo17.gif פייסבוק ../images/Emo237.gif
אז אני אעתיק מההודעה הקודמת שלי ואשאל שוב: מישהו חשב מה יהיו השלכות הפייסבוק על החיים שלנו? מי מאיתנו שיהפוך לפוליטיקאי בעתיד, או חבר כנסת, או איזה אדם דגול, מה תהיה ההשפעה של התיעוד המיותר הזה של כל רגע אפשרי בחיים? של כל סטטוס דפוק כשכתבתם כשהייתם בני טיפשעשרה? זה מסקרן אותי
אני לא זוכרת איפה בידיוק קראתי, אני חושבת שבישראבלוג ואני גם אחפש לכם קישור, אבל אם איזה פוליטיקאי לעתיד יכתוב איזה סטטוס טיפשי וגזעני היום, מי יודע אם לא יעמידו מולו את אותו סטטוס בעתיד כאשר יהיה כבר אדם שונה וינהיג מדינה? דברים כאלה ממש יכולים להרוס לאנשים תמיד יהיה מי שיזכיר לכם מה עשיתם ביום שישי ה 12.4.10 גם עוד מליון שנה, ואיזה סטטוס פוגעני פרסמתם עם החבר הכי טוב שלכם דאז, או מה היתה דעתכם בנוגע לסכסוך הישראלי פלסטיני כשהייתם רק בני 12?
מושמנים לשתף את דעתכם
אז אני אעתיק מההודעה הקודמת שלי ואשאל שוב: מישהו חשב מה יהיו השלכות הפייסבוק על החיים שלנו? מי מאיתנו שיהפוך לפוליטיקאי בעתיד, או חבר כנסת, או איזה אדם דגול, מה תהיה ההשפעה של התיעוד המיותר הזה של כל רגע אפשרי בחיים? של כל סטטוס דפוק כשכתבתם כשהייתם בני טיפשעשרה? זה מסקרן אותי