מפגש פורום

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifב נ ו ת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

שכחתן כבר מ.. פ ג י ש ת פ ו ר ו ם
אחרי שקבענו שזה במרכז... מה עכשיו? איפה אתן רוצות? איזה עיר במרכז? איזה מקום בעיר ניפגש? תאריך? שעה? שכחתן?
טוב יאלהה.. אמרנו במרכז הכון? אז קודם כל איזה עיר אתן רוצות להפגש ב מ ר כ ז ?

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifזה מאוחר מידיי!!

את לא יודעת כמה ויכוחים היו פה אם לעשות במרכז או בצפון או בדרום! אז כדי שלא נבזבז זמן נחליט כבר עכשיו

hen love noli

New member
כנסוו לפגישת פורום..

תיראו אין לנו כימעט ילדות בדרום אז בואו נעשה את זה בין המרכז לצפון.. אז תחליטווו כברר.. ומי שרוצה להפתיע את שרון או משו' ליסוע אליו אז בואו נארגן משו'' אני חייבת ליסוע אליו.. מקווה שהפנמתםם.. בה ביי אוהבת אותכםםםם

חןן לאב נוליי חיבתת אותךךך!

אני חיייבת אותךך כנסיי לי לאייסיי הכי מהר שאת יכולהההההההה 343898030 לורוש חמייייייי אושרי חמי------->> הסיבה לקום בבוקר

ססאאפפ?!

יש לי רעיון..=] אם ההופעות של הגיימבוייז הן בתל אביב, אפשר ללכת ביחד להופעותת חחח זה יהיה ליגה ואל תגידו שללאא..
וככה גם כל הבנות יבואו, לפי דעתי רעיון בנזונהה...

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifנכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!

רוצות? באמת יותר כיף ללכת להופעה של הבויז או משו יחד עם כל הפורום! באלכן?!

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifצריך לקבועע..

לא אם נוח לך בעזריאלי אז עושים בעזריאליי.. אם נוח להרבה בנות בעזריאלי אזה עושים בעזריאלי
ה ב נ ת
?

אני לא אמרתי את זה! פיר פיר כנסי!

אני בשביל להגיע לעזריאלי צריכה לנסוע שעתיים! ככה הולחט בהצבעה הקודמת1אולי לא הבנת אותי אבל אני אמרתי שאם לא נעשה בהופעה אז נעשב בעזריאלי כי ככה הולחט בהצבעה הקודמת...... ואם כבר לומר את האמת עזריאלי לא הכי נוח לי אבל ככה רצו... אני בכלל גרה ליד ירושלים!

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifהצבעה קודמת?!../images/Emo12.gif

אולי של הפגישב בחופש הגדוללל.. עכשיו אנחנו מדברות על חנוכהה

אני יודעת!! תראי כל מי שרשמה שנוח ל

לה המרכז אמרה שזה בעזריאלי! אני לא קבעתי את זה! לי הבכלל נוח בקניון הראל אז?????? אני כמו כולם ואני אומרת לך את מה שהרוב אמרו!

למעלה