מחשבה שעלתה לי...

נירנו

New member
../images/Emo17.gifמחשבה שעלתה לי...

בקשר לסנייפ והארי.. יכול להיות שהם קרובי או רחוקי משפחה?!?!?!?! יש לי שתי סיבות לחשדות שלי (לומרות שאחת סתם דבילית) א) גם סנייפ וגם פוטר האבא הם "טהורי דם" ובאחד הספרים היה רשום שכל "טהורי הדם" הם קרובים (לא זוכרת באיזה מקום זה הוזכר ומי אמר את זה אבל אני זוכרת שזה היה רשום איפשהו..) ב) גקר מדגישה כל הזמן שגם לסנייפ וגם להארי שיער שחור (הארי ירש מאביו עוד חיבור לסיבה א')... יכול להיות שהם חולקים גנים (אני יודעת שהסיבה הזו לא משהו כי יש הרבה אנשים עם שיער שחור בעולם אבל הזהרתי מראש שהסיבה השניה דבילית).

סנייפ לא טהור דם

הוא חצוי דם (ראה ערך- תוכן הספר "הנסיך חצוי הדם") אבל בהחלט יש סיכוי שהם קרובי משפחה (כי חצי מהדם שלו טהור [צד האם]), אבל זה בטח יהיה כמו הקשר בין מולי וויזלי לסיריוס (מאוד מאוד רחוקים)

פיבסי

New member
כן אבל כל טוהרי הדם קשורים

אימא של סנייפ טהורת דם ואבא של הארי ג'ימס פוטר טהור דם לכן ניתן להסיק שהם באמת קרובי דם אבל זה לא חשוב כי כנראה הוא קשור דרך אביו לוויזלים אם הם יבדקו את זה וגם למאלפוים אבל זה לא מחייב קשרי דם... אם נזכור שסיריוס אמר זה בספר בספר הרביעי הוא אמר שארתור דודן שלו דרך נישואים וכך גם מולי... ככה שלא הייתי מתיחסת אל זה יותר מידי

אמרתי שכל טהורי הדם קשורים

אבל או שהבנת לא נכון, או שלא הסברתי את עצמי טוב. ולפי דעתי גם ציינתי שסביר להניח שהם קרובי משפחה, אך לא קרובים מאוד.

לידור17

New member
לא ניראה... ../images/Emo38.gif

בכלל לא אפילו לא קרוב יש הרבה טהורי דם..זה לא אומר וגם התכונות שלהם לא דומות.. ואם כבר אז היו אמרים לנו איזה רמז קטן על אבא של הארי שבילדותו היה עם סנייפ רולינג היתה אומרת איזה רמז אוו משווה איך שהוא עם אביו של הארי וסנייפ אבל גם הם היו יריבים בסוף וכול זה לא אפשרי (ככה ניראה לי)

לא נראה לי

הכוונה במשפט הזה היא- שכשאתם מרשים לילדים שלכם להתחתן רק עם טהורי דם אין הרבה אפשרויות. במשפחות הטהורות דם מדובר על שושלות ארוכות כאלו. (עשר דורות ומעלה) ג'יימס הוא טהור דם בכך שאולי לפחות 3 דורות אחורה ממנו היו קוסמים, אבל זה לא אומר שבמשפחה שלו אסרו להתחתן עם אנשים שהם דור שני לקוסמים (כמו במשפחת בלק). כמו שהארי הוא לא טהור דם למשל.

למעלה