חדשות.

ליטול B

New member
אוףף האורנג' האלו!!../images/Emo46.gif

אם עד תחילת השבוע אני לא אקבל יהיה אורנג' ז"ל!!!

ICדרוש

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo80.gifחחח

או שתגרמי להם להביא לך איזה זוג כרטיסים למאחורי הקלעים על "עוגמת נפש"... חברה שלי עשתה את זה פעם לאיזו הופעה של זמרת (מהארץ), לא זוכרת אפילו איזו זמרת, אבל היא הלכה לראות אותה מאחורי הקלעים...

ליטול B

New member
רעיון טוב../images/Emo123.gif

אשכרה אם הם לא יביאו את הכרטיסים בזמן או בכלל לא אני יתקשר אצעק ואדרוש כרטיסים למאחורי הקלעים!!

ICדרוש

New member
../images/Emo123.gifרק אל תשכחי לקחת אותי איתך../images/Emo80.gif

אני היצור הגאוני שהביא לך את הרעיון הזה... חח...
טוב, עבודת שורשים אוףףףף כל רבע שעה אני אהיה פה נראה לי...

ליטול B

New member
../images/Emo6.gif

לי יש מחר מבחן ואני לומדת בין לבין כי אין לי כוח ללמוד!! למי יש כוח ללמוד 20 דפים?!?!?!?

ICדרוש

New member
עדיף מבחן מסריח על עבודה משעממת!

מה, לא?!
טוב, בכולפון, אני מוכנה להתחלף איתך...

otollo

New member
../images/Emo46.gifהם עשו לי כזאת עוגמת נפש...

ביום ראשון התקשרתי לראות מה עם הכרטיסים , ואמרו שהכל בסדר ושזה בדרך.אתמול התקשרתי עוד פעם כי ראיתי שכמעט כל הפורום קיבל והם אמרו שאני לא ברשימה!
אז אבא שלי התקשר אליהם והם אמרו שהם יבדקו את זה ורק היום בצהריים חזרו ואמרו שאני כן ברשימה! וכל הזמן הזה הייתי כ"כ לחוץ! והם אפילו לא התנצלו

ליטול B

New member
../images/Emo6.gif

מחר אני אתקשר מחברה (כי יש לה אורנג' וממנה הזמנתי) ואברר אם אני בפנים אם לא, חרם על אורנג' אני ארדוף אותם עד שאני אקבל כרטיס!!

ליטול B

New member
../images/Emo13.gifחחח תודהה

ביררתי ואני ברישמה של אלה שהזמינו אני רק צריכה לחכות!!

SHAYA11

New member
כרטיסים

אם את רוצה למכור כרטיס להופעה השמח מאוד אם תצרי איתי קשר בטל 0524368934

ענת7

New member
../images/Emo206.gifתקשיבו!!!!

יש בעיה עם הדואר כלומר יש שביתה!! לכן לא קורה כלום ואנשים לא מקבלים..אז חכו בסבלנות וזה יגיע גם אליכם.. אז קצת יותר מאוחר לא נורא.. אני הזמנתי ב-8 וחצי בול וקיבלתי SMS ולא קיבלתי כרטיס אבל אין מה לדאוג יהיה בסדר!!

למעלה