חדשות.

MOTEK2006

New member
תקשיבי

הרגע התקשרתי לאורנג' והם אומרים שחלק הגיעו כבר ושהכרטיסים יגיעו בימים הקרובים גם אני לא קיבלתי אז רצתי להתקשר .... מקווה שזה הרגיע אותך ...

DreamS_HunteR

New member
אני לא מבין מה הבעיה...../images/Emo121.gif

אז ה5000-6000 קיבלו את הכרטיסים היום. ושבוע הבא יקבלו את הכרטיסים מי שהזמין אח"כ. מה כל הסיפור? בסוף כולם יקבלו כרטיסים (מי שהזמין....)

מה..?! זה מה שהם עשו לי.. =[[

אמרו לי שאני אקבל שבועע הבא כי יש עומס וכל זה.. זה בדיוק מה שהם אמרו.. אני בשוק ממה שאת אומרתת

YouFoundMe

New member
חוצמיזה...

אני הזמנתי בחצי שעה הראשונה שהקווים נפתחו וקיבלתי אסאמאס והכרטיסים עוד לא הגיעו אז אני לא דואגת...אל תדאגו זה יגיע חכו...

PunK RocK 1o1

New member
הזמנתי ביום הראשון

קיבלתי SMS אחרי זה ועדיין לא קיבלתי את הכרטיסים, אבל אני לא בלחץ

ענת7

New member
אני קיבלתי הודעה SMS ולא קיבלתי

כרטיס!!!איזה פאקקקקקקקקק אני כבר מצםפה לזה שניםםםםםםםםםם אוווווווווווווווווווופפפפפפפפפ גם כן יומולדת חרא~!!!! אז עכשיו זה ממש חרא

חלי13

New member
אל תהיו בלחץ

אני קיבלתי את שלי אז זה כבר אומר משהו חח ואין סיכוי שלא ישלחו לכם את הכרטיסים! פשוט אין

loner in love

New member
אני משמידה את אורנג'

התקשרתי עכשיו ל-*5050 והיא אמרה שהיתה להם בעיה ונקבל את הכרטיסים עד שבוע הבא אבל שהיא בכל זאת תבדוק לי את ההזמנה קניתי 4 כרטיסים - 2 מכל טלפון והיא אומרת לי שכתוב שבכלל לא הזמנתי!!! אני חיכיתי חצי שעה בטלפון, עד 9 ורבע כבר סיימתי להזמין והיא אומרת לי שאין לי כרטיסים במקום ללכת ל2 הופעות אני לא הולכת אפילו לאחת כשאבא שלי חוזר הוא כלכך הולכ להכנס בהם

Twisted Shadows

New member
לא צריך להכנס בהם כ"כ מהר..

אם עד יום שני לא תקבלי..אז נכנס בהם ביחד

loner in love

New member
אני לא אקבל עד יום שני

אני לא אקבל בכלל אפילו לא כתוב להם שהזמנתי מי מחרים איתי את אורנג'?

DreamS_HunteR

New member
די כבר עם החרושת הזאת!!!!../images/Emo121.gif

עכשיו אני סתם אהיה עצבני מלחץ. הקציבו 10 אלף כרטיסים!!! רררר כולם יקבלו בסוף! זה הופך להיות מטרד. באמת. תפסיקו עם זה כבר!

bless EM

New member
אם כבר חייבו אותי אז סביר להניח

שאני יקבל, לו? רק שהדואר לא מגיע ואני מצחילה לדאוג

XFXFXFXF

New member
5 קרטיסים

זאת שקיבלה יותר מידי קרטיים אני מוכנה לקנות אותו צרי קשר.....

למעלה