דעות על משתתפי התוכנית.

ali l

New member
...!!!

לאא... היא רוקדת טוב..היא רקדה יותר טוב משירלי רזזז... ומבקי...ואני כבר לא זוכרת מי היה שם עוודד... וגם זה תלוי בקהל לא?..כאילו כשעומר וויקטוריה היו הם רקדו הכייי טוב ואפילו השופטים אמרו ככה ותפאום הם עפו..זה הרבה תלוי בקהל..ואי אפשר להגיד ששופטים משוחדים...אני רוקדת..ומה כל תחרות השופטים משוחדים?!...לא..זה שאת לא מסכימה איתם לא אומר כלום..לדעתי ניצה רוקדת טוב!! אבל אליענה............ אין מילים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מהממת...!!למרות שהסמבה לא הייתה טובה..אבל לא נורא..!! מקום 1 מובטח!! להעיף את אנה כדי שאליענה תזכה כולם!!

elall

Member
מנהל
../images/Emo70.gifזה בגלל הגיל שלה

לי פשוט נדמה ששופטים מתביישים או מפחדים להגיד לה משהו או לבקר אותה כדי לא להעליב אותה. הרבה מתייחסים לניצה בצורה מיוחדת כי יודעים שאין לה שום סיכוי לרקוד כמו הצעירות ויחסית לגיל שלה היא רוקדת ממש טוב אבל בתחרות הזאת צריך לשפוט ביחס לכולם. ומה לעשות שכל השאר הם צעירים ולעומתם היא לא משהו. לדעתי בככל צריך היה לקחת כוכבים מאותה קבוצת גיל כדי שלכולם יהיו הזדנויות שוות.

rikymu

New member
סמי הורי

נכון, הוא חתיך אבל.... הוא לא יודע לרקוד!!! אנה רקדנית מעולה, אבל בכל הכבוד השיפוט מיועד לכוכבים. סמי לא התקדם מתוכנית לתוכנית, להיפך, המצב רק נהיה רע יותר ויותר. בתוכנית האחרונה הוא בקושי זז ואנה עשתה בשבילו את כל העבודה כפי שאמר גברי לוי (שמיד העניק להם 9 בלתי מוצדק!!!) ובקשר לניצה שאול: הרבה נכתב כאן על גילה וכו'. אין שום קשר לגיל. היא פשוט רוקדת מעולה, ומתוכנית לתוכנית עושה את העבודה טוב יותר. להעיף את סמי מיד! ניצה ודניס צריכים לעות לשלב הבא!!!

elall

Member
מנהל
נכון!!!

סמי ואנה צריכים לעוף וניצה ודניס לעלות לגמר! ככה לאליענה ואורון יהיה יותר סיכוי לזכות במקום הראשון!!!

joly321

New member
אליענה ואורון

אליענה ואורון היו מדהימים מתחילת התכנית מגיע להם לזכות !!! הם הזוכים בשבילי @@!!!

למעלה