דעות על משתתפי התוכנית.

טלינקה5

New member
מישהו מוכן להסביר לי???

מה שי לכולם נגד בקי גריפין?! וזה לא רק בריקודים, כמעט כל בנאדם שאני מכירה אומר שהיא מעצבנת ושהוא שונא אותה גם אתם מרגישים ככה?? ואם כן אז אפשר להסביר לי למה?!

galya13

New member
האמת שגם אני לא אהבתי אותה בתוכנית

כי קודם כל מבחינת הריקוד לא כל כך אהבתי איך שהיא רוקדת. תנועות כאלה כמו של רובוט. ובכלל היא כזאת שתלטנית. מנסה לעשות לפי מה שנראה לה, ולא מקשיבה לאחרים. ( זה לפי מה שראינו בתוכנית). וגם עושה פרצופים כאלה מגעילים. טוב, זה הדעה האישית שלי.

Savage Darkness

New member
לי אישית אין שום דבר נגדה.

היא לא רוקדת יפה לדעתי... אבל מעבר לזה היא פצצה... נכון שהיא עשתה קצת פוזות בתוכנית.. אבל אני לא עוקבת אחרי הקריירה כך שאני לא יודעת איך היא בשאר התחומים.

galya13

New member
אני הכי הרבה אוהבת את אליענה ואורון

אבל גם אנה רוקדת מאוד יפה. בעצם הכי יפה מכל הרקדנים. אבל אליענה לפי דעתי רוקדת הכי יפה מכל הכוכבים שיש בתוכנית. בכלל כל הזוגות שנשארו שם נחמדים ואוהבת את כולם. אלה שלא אהבתי , כבר עזבו את התוכנית.

moskor

New member
אליענה ואורון

אליענה רוקדת מקסים. מגיע להם לזכות במקום הראשון.

../images/Emo17.gif דעות על משתתפי התוכנית.

כל הודעה באשר לטיב המשתתפים, דעות על השופטים או על הזוגות, הבעות הערצה או תמיכה בזוג וכיו"ב - יש לשלוח כתגובה לשרשור הזה בלבד!
איתן אורבך ודורית מילמן יתארחו ב-BlogTV של
אנשים ביום רביעי, 06.12.05 בשעה 20:00. אתם מוזמנים לשרשר שאלות אליהם כבר עכשיו.
שאלות, תהיות ובקשות העוסקות בתוכנית, יש לשרשר אל השרשור שמיועד לכך.
הודעות הנוגעות לתוכנית השישית שתשודר מחר, יש לשרשר רק אל השרשור שיפתח כשעה לפני תחילת התוכנית.

ganonorl

New member
סמי אורי עיניים שלי../images/Emo23.gif

כפרוש עליך נשמה ...כמה אתה חתיך..איך אלוהים מתעלל בי בחיי אתה לא שליייייייייי למהההההההההההה?

galya13

New member
אני מאוד אוהבת את אליענה ודורון

מה איתכם? מי עוד. הם רוקדים ממש יפה. הלוואי שהם יזכו. גם אנה ממש רוקדת פיצוץ. ותאמת כל הזוגות שנשארו מאוד נחמדים, ואוהבת את כולם. כל מי שלא אהבתי כבר עזב את התוכנית. אבל הכי הרבה אוהבת את אליענה ובן זוגה.

guata12

New member
צודקת ב-100%

אליענה ואורון מהממים והם פשוט חייבים לנצח!!!

אלירן 005

New member
אליענה :)

לפי דעתי אליענה-היא הכי שווה ... מבחינת הכל ... למה ת'אחלס, היא זאת שהתקדמה הכי הרבה מאז תחילת התוכנית, ובינינו: היא לא רחוקה מכל אלופות הארץ בתחום הריקוד :)

אליענה

אני מסכים לחלוטין , אליענה היא רקדנית מצויינת ואני מהמר שהיא תזכה בתחרות...

למעלה