אתה רוצה את הגלויה שלו?
O ofer976 New member 28/9/07 #28 אני רוצה ש... טל מוסרי יביא לי בעצמו! ככה הוא מתנהג אלי?!?! לא מביא לי?!!? אתה יודע כמה נהלבתי?!?!
R roeid New member 28/9/07 #33 *תיקון בקרוב יהיה מפגש מערצים עם טל זה יקח כמה שבועות,אתה מוזמן להירשם לרשימת החברים באתר ... ובשורה משמחת: ביום ראשון האתר יסגר זמנית עקב שיפוצים עד יום שלישי ... יש למה לחכות....
*תיקון בקרוב יהיה מפגש מערצים עם טל זה יקח כמה שבועות,אתה מוזמן להירשם לרשימת החברים באתר ... ובשורה משמחת: ביום ראשון האתר יסגר זמנית עקב שיפוצים עד יום שלישי ... יש למה לחכות....
ה הגולש באינטרנט New member 29/9/07 #56 במידה וזה קורה ../images/Emo185.gif לימית מותר לשחק שם? הרי היא בניקולדיאון עכשיו..
ז זאתי בפיגמה New member 29/9/07 #57 זה לא מפריע../images/Emo75.gif שלישיית הפיג'מות נמצאים בו זמנית בערוץ הילדים, ערוץ 22, ערוץ 24 והוט גיימז.
זה לא מפריע../images/Emo75.gif שלישיית הפיג'מות נמצאים בו זמנית בערוץ הילדים, ערוץ 22, ערוץ 24 והוט גיימז.
ה הגולש באינטרנט New member 29/9/07 #59 כן אבל הערוצים האלה הם לא ערוצי ילדים ../images/Emo185.gif ניקולדיאון וערוץ הילדים הם בעצם ערוצים מתחרים. זה כמו שיונית לוי תגיש גם מהדורת חדשות בערוץ 22 בשעה 7 בערב ואז בשעה 8 בערב בערוץ 10...
כן אבל הערוצים האלה הם לא ערוצי ילדים ../images/Emo185.gif ניקולדיאון וערוץ הילדים הם בעצם ערוצים מתחרים. זה כמו שיונית לוי תגיש גם מהדורת חדשות בערוץ 22 בשעה 7 בערב ואז בשעה 8 בערב בערוץ 10...
ק קרלו איזה מ ל ך New member 30/9/07 #67 להפך ../images/Emo2.gif אני אומר שאני חושב שאתה צודק ושזה הגיוני.
ה הגולש באינטרנט New member 30/9/07 #68 האאאאאאאאאא ../images/Emo185.gif פשוט "יש משהו במה שההוא אומר". טוב,אז סליחה על הפקפוק
L Lord Farquaad New member 30/9/07 #74 הוא צודק! שמעו במקרה נכנסתי לפורום לפני כמה ימים וראיתי תהודעה אז רציתי לשתף אותכם.. היום הייתי במופע של הפיג'מות והם אמרו שהם יופיעו שוב בפסטיגל והם אמרו יש עונה חמישית ושהיא תצא מתישהו ולפי מה שהם אמרו היא כרגע בתהליכי כתיבה.
הוא צודק! שמעו במקרה נכנסתי לפורום לפני כמה ימים וראיתי תהודעה אז רציתי לשתף אותכם.. היום הייתי במופע של הפיג'מות והם אמרו שהם יופיעו שוב בפסטיגל והם אמרו יש עונה חמישית ושהיא תצא מתישהו ולפי מה שהם אמרו היא כרגע בתהליכי כתיבה.