אז...

דללה

New member
../images/Emo17.gifאז...../images/Emo17.gif

חודש וקצת אחרי שנגמרה הסדרה ולי לפחות יש הרגשה שמשהו חסר. אז מה איתכם?
עד כמה חסרה לכם החצי שעה (ואולי קצת יותר) בשבוע בה צפיתם בסדרה?
למה אתם הכי מתגעגעים?
למה אתם הכי לא מתגעגעים?
והכי חשוב- מה לדעתכם הולך לקרות בעונה השניה???

דללה

New member
וכמובן, אני אתחיל ../images/Emo3.gif

עד כמה חסרה לכם החצי שעה (ואולי קצת יותר) בשבוע בה צפיתם בסדרה? האמת שמאוד. התמכרתי
למה אתם הכי מתגעגעים? הנרי
למה אתם הכי לא מתגעגעים? אריה לייב ולעובדה שזוריק ורוחלה לא ביחד
והכי חשוב- מה לדעתכם הולך לקרות בעונה השניה??? אין לי מושג ואני מקווה שהסוף הנוראי הזה ישתנה לטובה..

CU22 האחת

New member
עונה

חסרה לי מאוד החצי שעה(או ליתר דיוק 45 דקות) הזאת ביום שלישי התרגלתי לזה כבר-אבל כל דבר טוב נגמר בסוף-לפחות לעכשיו
בכל אופן אני עדיין צופה בפרקים לפעמים שבא לי
געגועים??טוב, לא התלהבתי מאף אחד בסדרה חוץ מהנרי כמובן
חשבתי שאני נורא יתגעגע אליו אבל אין יום שאני לא פותחת את האינטרנט ולא מוצאת ידיעה חדשה עליו-כך שלא ממש מאפשרים לי להתגעגע וזה טוב
עונה שניה-מה שנראה לי כמעט בטוח שיקרה זה שאריה לייב יתחתן עם איטה בקשר לזוריק ורוחל'ה אני לא ממש יודעת מה הם יכולים לעשות אפשר לעשות שהכל היה חלום ושרוחל'ה עדיין לא התחתנה עם החוזר בתשובה ההוא( שכחתי את שמו משום מה
)כי סוף פרק 8 נשאר איכשהוא פתוח ,אז אפשר לעשות כאילו שהיא מדמיינת מה היה יכול להיות עם זוריק ומה היה יכול להיות אם היא תתחתן עם ההוא ושהיא באותו רגע רק התכוננה לחתונה ועדיין לא יצאה מהבית-ובקיצור היא משנה את דעתה ברגע האחרון והולכת עם זוריק בסופו של דבר ומראים לנו בהמשך העונה השניה כיצד הם לא מסתדרים בתור זוג-בגלל ההבדלים ביניהם וכל מיני כאלה
תסריט2-רוחל'ה אכן התחתנה עם החויזר וזוריק המשיך הלאה ומצא מישהי אחרת חילונית ושוב הגורל מפגיש ביניהם ונוצרים כל מיני באלגנים למינהן זה הדמיון שלי-אשמח לשמוע תסריטים של אנשים אחרים
לילה טוב

עצמי1111

New member
לחוזר בתשובה קוראים אבשלום:]

ואיטה כבר נשואה לאריה לייב... אה.. התסריט שלך נשמע הגיוני מאוד!:]

CU22 האחת

New member
חחחח התבלבלתי לגמרי

חשבתי בטעות שאריה לייב הוא הדוד של רוחל'ה אהרון אז הכוונה שלי היתה שהיא תתחתן עם אהרון ולא עם אריה כי היא כבר נשואה לו
וזה הכל בגלל זוריק
אני כל כך מתעניינת בו שאני שוכחת בכלל שקיימים עוד שחקנים בסדרה הזאת בכל אופן תודה שתיקנת אותי ושיהיה לך יום מקסים חמודה

CU22 האחת

New member
אין לך על מה להתנצל

את לא חייבת להיות בקומונה כל היום
יש גם חיים חוץ מזה ואני בטוחה שאת עסוקה מאוד עם הלימודים ודברים אחרים כמו כולנו.

CU22 האחת

New member
תודה../images/Emo13.gifהכל בסדר

סופסוף יש לי זמן חופשי להעביר ככה בכיף ליד המחשב אז אני מסתובבת לי בפורומים ובכל מיני מקומות אחרים וכמובן שהלכתי שוב להצביע להנרי-קצת מעייף להחליף כל פעם IP
אבל זה מה שעושים שמשעמם
מה קורה איתך?

עצמי1111

New member
תהני מהזמן החופשי!

וכן זה מעייף בצורה לא רגילה.. אבל זה מה שעושים כדי שהנרי ינצח:]

הינה התשובותֱ../images/Emo73.gif

הדגש| עד כמה חסרה לכם החצי שעה (ואולי קצת יותר) בשבוע בה צפיתם בסדרה? חסר לי המון החצי שעה ואפילו יותר למה אתם הכי מתגעגעים?אמ.... אני מתגעגעת מאוד לסידרה אין מישהו שאני מתגעגעת אליו למה אתם הכי לא מתגעגעים?אני הכי לא מתגעגעתלאח של רוחל'ה מנחם (כזה מגעיל
והכי חשוב- מה לדעתכם הולך לקרות בעונה השניה??? אמ... נראה לי שהיא תגלה שזה רק חלום או שזה באמת הולך לקרות

מיכמיך3

New member
גם בעלה של איטה מגעיל

שכחתי איך קוראים לו... אריה לייב? לא משנה.... תזכירו לי...

osh360

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo182.gif

עד כמה חסרה לכם החצי שעה (ואולי קצת יותר) בשבוע בה צפיתם בסדרה?חסרה,אבל לא ממש,חח התרגלתי למה אתם הכי מתגעגעים?הנרי
למה אתם הכי לא מתגעגעים?למנחם והכי חשוב- מה לדעתכם הולך לקרות בעונה השניה???אממ..רוח'לה תתגרש ותהיה עם זוריק[
הלוואי]

LOVEאמיר

New member
עונה... ../images/Emo13.gif

התשובות: 1. חסה המון. עד שהביאו סידרה נורמלית... עכשיו היא כבר איננה.
[כן, אני יודעת שזה נשמע כמו הספד על מישהו שהלך לעולם שכולו טוב, אבל זה בגלל שבאמת התמכרתי לסידרה הזאת...
] 2. לגולן המתווך... פחחחחח מה נראה לכם?! ברור שלזוריק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3. לגולן המתווך. והפעם אני רצינית.
4. אממ.. אנ'לא ממש יודעת מה יקרה... אבל... מה שבטוח זה שזוריק ורוחל'ה יהיו יחד בסוף. וזה מה שחשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה