@יעל@

New member
../images/Emo168.gif

מישהו פעם שמע שיר וחשב לעצמו "למה התכוון המשורר / זמר כששר / כתב את השיר הזה?" (למשל אני למשל לא הבנתי את השיר של EUROPE - FINAL COUNT DOWN והשיר SLEEPING SATELITE - TASMIN ARCHER) (ויש עוד כמה)

אני..בכל שיעור ספרות ../images/Emo6.gif

כל פעם שאני שומע שיר כלשהוא אני חושב למה התכוון המשורר...חוץ מהשירים של בריטני ספירס
. זה גורם לי להעריך יותר את האמן ואת השיר עצמו כשאני קולט מסר חשוב בליריקס. קרה לי לא פעם אחרי ששמעתי שיר ולא מצאתי היגיון במילים שפשוט הפסקתי לשמוע את השיר כי נהיה פתאום טיפשי.

SMILE 4 NOTHING

New member
בכל פעם שאני מקשיבה

לשיר,אני חושבת או מנסה להבין למה התכוון המשורר.... אבל הכי כיף,זה לנסות לפענח שירים מסוממים כאלה,שאין להם משמעות באמת עמוקה,אלא סתם חירבושים וזיבולי שכל,אז זה מצחיק להתחיל לפלסף עליהם כל מיני תאוריות וכאלויים. תנסי פעם....

KALIMERA

New member
יש משהו יותר גרוע...

פעם שברתי ת´ראש שעות לחשוב למה יס התכוונו בכמה שירים שלהם.... כמה זמן אח"כ קראתי שגם הסולן שכתב אותן לא יודע!!! המטרה של המילים שלהם היא להישמע טוב ולא ליצור משמעות... ואני ניסיתי שעות להבין מה הם רוצים לעזאזל!!!!!!!!!

@יעל@

New member
מעניין מה המשמעות של השירים של

בריטני ספיכס..... תחשבו רגע שבעוד 50 שנה אולי יותר, תלמידים בבי"ס יתחילו בשיעור אנגלית לנתח שירים של פינק פלויד, גאנס, ובארץ - את אביב גפן

למעלה